Fabricat în sua, trates trates poate să nu fie în siguranță

Fabricat în SUA, Trates Trates poate să nu fie în siguranță

Mulți proprietari de câini au devenit îngrijitorii de a-și hrăni animalele de companie Tricotate, datorită tuturor bolilor și deceselor care au fost legate de produsele recent. Problemele au fost cu jachete care sunt făcute în China și mulți proprietari de animale de companie au încetat să achiziționeze acele branduri. Acum, constatările noi sugerează că tratamentele tricotate sunt etichetate "făcute în SUA" pot fi la fel de periculoase.

Administrația pentru alimente și de droguri (FDA) a primit aproape 5.000 de rapoarte de boală legate de ingestia lui Jerky Trates din 2007 și multe Companiile au reamintit aceste produse. O otravă specifică sau o toxină nu a fost încă identificată, dar FDA crede că există o asociere între multe dintre plângerile pe care le-au primit și tratează că au fost făcute în China.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

La începutul acestui an, atât Petsmart, cât și PETCO au tras toate china-fabricate de la rafturile lor. Alte magazine mai mici fac același lucru. Dacă tratamentele sunt rele pentru câini și consumatorii nu le vor cumpăra, desigur, magazinele vor înceta să le poarte.

Fabricat în SUA, Trates Trates poate să nu fie în siguranță

Acum, FDA avertizează, de asemenea, părinții animalelor de companie care chiar tratează etichetate ca fiind "făcute în SUA" pot fi periculoase pentru animale. Deși este adevărat din punct de vedere tehnic că produsele sunt făcute în u.S., Multe dintre ingrediente provin în China.

Producătorii nu sunt obligați să listeze țara de origine pentru fiecare ingredient din produsele lor. Majoritatea experților recomandă ca proprietarii de câini să nu-și hrănească câinele nici un fel de triunghiuri până când FDA poate spune consumatorilor exact ceea ce este în ele care cauzează bolile.

FDA a testat pentru:

  • Metale sau elemente cum ar fi cadmiu, arsenic și plumb.
  • Salmonella
  • Pesticide
  • Markere de niveluri de iradiere
  • Antibiotice
  • Matrite
  • Mycotoxine (toxine din mucegai)
  • Antivirale
  • Rodenticide
  • Nefrotoxine

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

De asemenea, au testat pentru alte substanțe chimice și compuși otrăviți cu Nu există rezultate pozitive până acum. Acestea avertizează orice consumator care a continuat recent sau continuă să-și hrănească animalele de companie care au fost făcute în China pentru a-și urmări animalul de companie foarte îndeaproape pentru semne de boală.

FDA continuă să lucreze cu laboratoare din întreaga țară pentru a investiga cauza deceselor și bolilor raportate. Ei avertizează, de asemenea, persoanele care folosesc tratamentele pentru a adera la regulile de greutate de pe ambalaj și pentru a raporta orice simptome la veterinarul dvs. și FDA. De asemenea, aceștia au nevoie de consumatori pentru a păstra ambalajul triunghiului, astfel încât să poată urmări originile ingredientelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fabricat în sua, trates trates poate să nu fie în siguranță