Revizuire: nuttro ultra dog alimente

Se pare că există amintiri noi pe hrana pentru câini și tratează în fiecare zi. Din acest motiv, proprietarii de animale de companie fac mai multe cercetări și au devenit mai conștienți de ingredientele folosite pentru a face alimentele pe care le hrănesc câinii lor. Nuttro Ultra Dog Alimente a fost împinsă recent în centrul atenției, datorită ingredientelor sale de înaltă calitate și retetelor gratuite de cereale.

Un cuvânt despre alegerea mărcilor de mâncare pentru câini & # 8230;

Multe branduri populare, de top de consum de mâncare Ingrediente dăunătoare cum ar fi culorile artificiale și conservanții, umpluturile și chiar substanțele chimice toxice. Pe măsură ce îngrijirea animalelor de companie, este treaba dvs. să vă susțineți și să vă asigurați că vă hrăniți o dietă de înaltă calitate care oferă nutriția de care are nevoie fără niciunul dintre ingredientele dăunătoare care sunt frecvent găsite în produsele alimentare comerciale pentru animalele de companie.

Singurul lucru bun despre hrana pentru câini care utilizează ingrediente de calitate mai ieftină este că acele economii sunt adesea transmise consumatorului. În termenii lui Layman, aceasta înseamnă că alimentele de calitate mai ieftine nu costă la fel de mult ca un produs de înaltă calitate. După cum spune vechea zicală, obțineți ceea ce plătiți.

Ca și în cazul aproape a fiecărui produs de consum, trebuie să vă uitați la imaginea de ansamblu și nu doar la 0 # 8220; acum.& # 8221; Salvarea câtorva dolari pe mâncarea animalelor de companie acum vă poate costa mai mult pe termen lung. Știați că unii studiile au aratat (PDF) Există legături între ingredientele comune în produsele alimentare pentru câini comerciali și riscul de cancer?

Beneficiile de sănătate ale hrănirii unei alimente de calitate superioară vă vor economisi probabil bani pe îngrijirea veterinară de-a lungul anilor. De asemenea, alimentele de calitate superioară sunt mai dense. Aceasta înseamnă că puteți să vă hrăniți câinele mai puțin alimente, oferind același conținut nutrițional. Este posibil să trebuiască să cheltuiți mai mult în față, dar alimentele de calitate superioară va plăti pentru sine în timp.

La sfârșitul zilei, un lucru pe care fiecare proprietar de companie îl poate conveni este că câinii noștri nu trăiesc aproape atâta timp cât ne-ar plăcea. În timp ce nu putem face nimic pentru a ne ține pe tovarășii noștri canini în jurul valorii de totdeauna, hrănirea unei alimente de câine de înaltă calitate este probabil să-și extindă durata de viață și acest lucru a fost demonstrat în Studii multiple.

Nuttro Ultra Dog AlimenteDeci, cum alegeți ce hrană pentru câini este potrivită pentru animalul dvs. de companie? Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aveți o conversație cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin despre nevoile dvs. nutriționale unice ale câinelui. Odată ce înțelegeți nevoile individuale individuale individuale individuale, puteți căuta o alimentație de câine de înaltă calitate, care se face cu ingrediente sigure.

Voi Nuttro Ultra Dog Alimente Faceți cunoștință cu nevoile câinelui tău? Este făcut cu ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi reclamele reclame? Îți dau toate detaliile din următorul Cuttro Ultra Dog Food Review de mai jos și în videoclipul meu de mai sus.

Nuttro Ultra Dog Food Review

Nuttro Ultra Dog Food ReviewDupă cum puteți vedea în revizuirea mea video, acest hrană pentru câini este disponibilă în soiuri umede și uscate. Este o rețetă fără cereale care se face cu carne reală ca primul ingredient. Nutro Ultra Dog Alimentele este de asemenea realizat cu ingrediente non-GMO.

Acest hrană pentru câini nu conține culori artificiale, arome sau conservanți. De asemenea, nu este făcută cu făină de pui by-produs, porumb, grâu sau proteină de soia. Oferă un minim de 29% proteine ​​brute și 16% grăsime brută.

Lista completă a ingredientelor (carne de vită, cartofi și retetă uscată de spanac): Carne de vită, masă de porc, cartofi uscați, mazăre, năut, masa de miel, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixt), amidon de cartofi, proteine ​​de mazăre, arome naturale, spanac, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferoli amestecați), clorură de colină , Clorură de potasiu, dl-metionină, busuioc, sare, tocoferoli mixt și acid citric (conservanți), patrunjel, oregano, cimbru, sulfat de zinc, supliment de niacină, chelat de aminoacid fier, biotină, supliment vitamina E, drojdie de seleniu, aminoacid de seleniu Chelat, pantotenat D-calciu, supliment de riboflavină (vitamina B2), chelat de aminoacizi de mangan, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment vitamina A, mononitara de tiamină (vitamina B1), suplimentul de vitamina D3, acidul folic, extract de rozmarin.

Nuttro spune că această mâncare este formulată pentru sănătatea și bunăstarea unui câine. Veți găsi, de obicei, rețete de alimente pentru câini adulți care sunt formulați pentru o stare de sănătate specifică, cum ar fi sănătatea pielii și a stratului, sănătatea comună sau controlul greutății.

Nuttro Ultra Dog AlimenteNutro Ultra Dog Alimentar este formulat pentru a promova:

  • sănătatea pielii și a stratului
  • dinți puternici și oase
  • mușchii puternici
  • masa corporală
  • Digestie sănătoasă

Am fost impresionat să găsesc un kibbil comercial care a oferit toate aceste beneficii. Este o dietă potrivită pentru toți câinii adulți. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, dimensiunea Kibble este, de asemenea, destul de mică. Acest lucru îl face ideal pentru persoanele vârstnice sau câini cu probleme de sănătate dentară.

Această mâncare este disponibilă în soiuri de carne de vită, de pui, de miel și rață. Puteți achiziționa o pungă de 4 kilograme de alimente cu Nuttro Ultra Dog pentru 22 de dolari.99 pe Amazon, care este de aproximativ 5 dolari.75 pe kilogram.

Nuttro Ultra Dog Food ReviewComparativ cu produsele de calitate inferioară care retail pentru mai puțin de 1 USD pe kilogram, acest produs este destul de scump. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că veți obține ceea ce plătiți. Cheltuirea unui pic mai mult pe nutriția câinelui dvs. acum vă poate salva sute de dolari în îngrijirea veterinară de-a lungul anilor.

Citiți următorul: 13 sfaturi de nutriție de câine care sunt de fapt bazate pe știință

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: nuttro ultra dog alimente