Advantek brand evoluează și ajutând adăposturile în acest proces

ADVANTEK Brand evoluează și ajutând adăposturile în acest proces

Advantek este cunoscut pentru găzduirea lor de companie, precum și pentru produsele lor inovatoare atât pentru animalele domestice, cât și pentru animalele de fermă. Acum, compania încearcă să evolueze marca și să depună eforturi pentru a ajuta comunitatea de câini de adăpost în acest proces.

Compania straddlează câteva piețe diferite, dar sunt toate strâns legate. Linii de produse ADVANTEK ating ferestrele și piața agricolă, precum și piața de semințe și feed, dar în centrul afacerii lor este piața de specialitate pentru animale de companie.

LEGATE DE: Cum să vă păstrați câinii de la mobilier gratuit

Deoarece compania este atât de diversificată, oferă o gamă largă de produse, inclusiv capcane de captură și de eliberare, șuruburi de iepure și cărucioare de pui, consumabile ecvestre și, produsul pe care îl cunosc cel mai bine, câini canise. Linia extrem de reușită a PET Gazebos se extinde întotdeauna și, în curând, compania va oferi o întreagă linie de accesorii pentru gazebos.

Motivul pentru care găzduirea animalelor de companie este atât de reușită, deoarece rezolvă multe probleme pe care le au proprietarii de animale de companie cu canelurile de câine convenționale. O mulțime de animale de companie este mult mai atrăgătoare vizuală decât alte caniuri de câine în aer liber, iar proprietarii pot fi mândri să o aibă în curtea lor.

ADVANTEK Brand evoluează și ajutând adăposturile în acest proces

Una dintre cele mai bune caracteristici ale găzburii PET este că acestea permit capacitatea de a adăuga gaze suplimentare și de a construi pentru a face un aspect mai mare și complet unic de canisa. O altă caracteristică uimitoare este că, deși sunt mai mari decât multe alte canne de câini în aer liber, se prăbușesc cu ușurință, făcându-le ideale pentru călătoria cu animalul dvs. de companie.

Deoarece compania a fost în jur de mai bine de 10 ani, ei au decis acum să dea brandului o revizuire completă. Au dezvăluit deja un nou logo și au asociat debutul cu introducerea programului de salvare sigură a adăpostului.

Ideea programului a venit atunci când unul dintre clienții locali ai lui Advantek a întrebat dacă compania ar fi dispusă să vândă un singur foișor de companie pentru salvarea animalelor locale la prețul lor cu ridicata. După ce a vorbit cu șeful organizației de salvare, ei și-au dat seama că gazele de companie au fost ideale pentru adăposturi din cauza designului lor portabil și sigur.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile de câine Fiecare proprietar ar trebui să aibă

Gazebosul sunt perfecte pentru evenimentele pe care grupurile de salvare merg la. Ele sunt ușor de configurat și de a separa și sunt în siguranță pentru animale, indiferent unde sunt. În loc de a fi de acord să vândă Gazebo organizației de salvare, compania a decis să colaboreze împreună cu partenerii lor de retail pentru a găsi grupuri locale și pentru a le oferi Gazebos gratuit.

Toate organizațiile de salvare trebuie să facă este să ia legătura cu compania și le vor partener cu un comerciant local care îi va semna pentru programul de adăpost sigură al companiei. Nu numai că organizația de salvare va primi un Gazebo gratuit PET, dar vor primi, de asemenea, semne pentru a-și afișa numele și numele comerciantului local și capacitatea de a valorifica media și marketingul social al lui Advantek pentru a răspândi cuvântul despre evenimentul lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Advantek brand evoluează și ajutând adăposturile în acest proces