Puppies malteză de vânzare

Puppies malteză de vânzare

A Câine maltez va lăsa cu ușurință mulți oameni smitten cu o singură privire și vedem total de ce. Drăguț ca ureche de bug și la fel de alb ca zăpada, această rasă de câine aparține câinelui de jucărie foarte admirat, cu ajutorul lui Papillon, Chihuahua, Shih Tzu, Pomeranian și mai mult. Câinele ideal, maltezul este blând, se teme de nimic, face prieteni cu ușurință și iubește să fie răsfățată și lăudată. Asides de la a fi atât de drăguț și iubitor, această rasă de câine miniatural este la fel de capabilă de mai multe lucruri decât vă puteți imagina. Înainte de a lua în considerare unele pui maltezi de vânzare, iată câteva sfaturi despre câinele de jucărie plin de farmec.

Puppy maltez și flori

Informații malteze

Malteză este printre cele mai vechi din comunitatea de rasă de jucărie și a fost foarte apreciată în Egiptul antic și o parte a Europei ca un câine care este capabil să vindece o persoană bolnavă, probabil din cauza aspectului său ceresc. Din acest motiv, rasa a adăugat "mângârul" la lista lungă de nume. Originea reală a rasei a fost întotdeauna în dezbatere cu mulți care sugerează că a fost creată în Insula Malta, dar mai târziu, a apărut că rasa ar fi putut fi dezvoltată în Europa de Sud-Central. Asia a făcut, de asemenea, lista posibilei origine a rasei uimitoare, dar totuși, câinele și-a încălzit drumul în inimile multor, inclusiv nobili și redevențe. Domnia lui Henry VIII a inaugurat rasa în insulele britanice și a fost stabilită că a devenit favoritul reginei Elizabeth I, precum și Regina Victoria.

Interesant, rasa a fost pusă în pericol în secolele XVII-XVII, deoarece crescătorii au făcut mai multe încercări de a remada la dimensiunea unei veverițe. Din fericire, rasa malteză a fost salvată prin amestecarea cu alte rase precum spanielurile miniaturale și podelele, oferind aspectul diferit de rasă. Maltezele moderne pe care le cunoaștem astăzi a fost dezvoltată de crescătorii englezi care i-au distribuit în alte țări precum Statele Unite la sfârșitul anilor 1800. Rasa malteză de câini a devenit de atunci popular pe tot globul, fură frecvent spectacolul la concursurile de câini.

Malteză Lifespan

Speranța de viață a maltezului este de 12 până la 15 ani, cu provocări minime de sănătate. Ele sunt în mare parte în stare bună de sănătate, dar încă susceptibile să surprinse câteva condiții cum ar fi surditatea, problemele dentare, precum și sindromul agitatorului (cerebelita idiopatică) care determină agitarea întregului corp. Alte probleme de sănătate care pot apărea în această rasă includ Luxarea patellar, hipoglicemia, distichiaza, hidrocefalia, hipotiroidismul și altele. În timp ce aceste probleme de sănătate nu vor fi văzute în fiecare câine acolo, înainte de a obține un cățeluș, faceți o verificare de fond pentru a vă asigura că este șters de orice șansă moștenită de a obține probleme serioase de sănătate.

În timp ce căutați puii maltezi, căutați un crescător responsabil care acordă atenție problemelor delicate în animalele sale. De asemenea, cereți să vedeți libertatea de sănătate a catelului pe care îl luați acasă.

Dimensiune malteză (înălțime și greutate)

Există dimensiuni diferite pentru diferite pooches, iar malteză aparțin grupului miniatural. Potrivit pentru proprietarii de animale de companie care nu își pot permite să păstreze mult spațiu pentru un câine, rasa malteză, la maturitate completă, cântărește maximum șapte kilograme. Masculii au în mod normal o greutate care variază între 1.4 și 3.6 kg (3-8 lb) în timp ce malteza malteză poate cântări până la 0.91-3.18 kg (2-7 lb). Înălțimea unui malteză masculină este de aproximativ opt până la zece centimetri (20-25 cm) la umăr. Femelele, pe de altă parte, măsoară până la opt până la nouă inci (20-23 cm) în înălțime.

Ele pot fi destul de un bomboane cu ochi, dar o malteză de dimensiuni mari poate fi o rețetă pentru dezastru. Dacă cântărește sub patru kilograme la maturitate, tulburările genetice nu vor fi departe de ea. Maltezele foarte mici reprezintă șanse mai mari de a avea probleme de sănătate în viitor.

Două pui maltezi

Ce să vă uitați la cumpărarea unui catelus maltez

Majoritatea oamenilor se îndepărtează de cuteneala maltezului și sari pentru a face o achiziție fără să știe exact ceea ce cumpără. Este important să înțelegeți natura maltezei de rasă pentru a crește nivelul de bucurie pe care o derivați din compania sa.

Malteză Puppy Temperament, Personalitate și Formare

Fiecare câine are propria sa trăsătură de personalitate unică care o deosebește de ceilalți. Pentru malteză, iubitoare, jucăușă, încrezătoare și cea mai bună descriere a modului în care este față de oameni care îi face să fie cvintesc câine de companie. Câinele îi place să fie răsfățat, dar în timp ce în general sunt invitați, prea mult cuddling poate scrie Doom pentru o malteză. Această rasă de câine poate fi mică, dar nu afectează încrederea pe care o emană. O malteză este feistă într-un mod surprinzător și arată, de asemenea, o mulțime de curaj prin a merge împotriva câinilor care sunt foarte mari în dimensiune. Aparent, micul coleg de blană nu este conștient de dimensiunea sa diminuantă. De asemenea, familiile cu copii mici ar trebui să fie mai atenți cu o malteză în casă, deoarece nu se amestecă bine împreună.

În general, malteza este un Câine inteligentă Dar arătând prea multă dragoste poate provoca tulburări comportamentale. Natura lor plină de viață nu se îndepărtează cu vârsta, o malteză sănătoasă va rămâne destul de activă și jucăușă atât timp cât trăiește. În special, de a afla mai multe despre cățeluile malteze de vânzare, întâlniți cel puțin unul dintre părinți, precum și frații, deoarece acest lucru vă va oferi o perspectivă asupra temperamentului lor și dacă este ceva cu care vă puteți pune.

Cât de mult latră?

Câinele dvs. maltez poate fi un barcător neîncetat dacă l-ați lăsat. Dacă vă înghițiți mult pe malteză și arătați-o mai multă atenție decât este necesară, va deveni prea atașată și surprotectivă a dvs. Odată ce granița a fost încrucișată, câinele va deveni agresiv, lătrat la străini sau copii pe care îi văd ca o amenințare la adresa relațiilor cu dvs. În acest moment, câinele a presupus rolul liderului de pachete care poate arunca ordine la oamenii din jur.

Tulburările de comportament în rasa malteză pot fi dezvoltate și atunci când suferă de tulburare de separare. Această rasă iubește să comande atenția de la proprietar și dacă nu sunteți întotdeauna disponibil, s-ar putea transforma într-un câine stresat și distructiv, lătrat și atacând alți câini și copii din casă. Faptul că ei pot fi protejați de proprietarul lor face malteza un ceas ideal. Deși nu poate face mult fizic, având în vedere dimensiunea, malteza vă poate avertiza prin lătrat la străini, câini și orice lucru care prezintă o amenințare.

Sunt ușor de antrenat?

Ei sunt cursanți rapizi, dar dacă nu le prindeți tineri, formarea unei malteză poate fi dificilă. Învățarea lor pentru a socializa la o vârstă fragedă depășește o cale lungă de reducere a tendinței unor tulburări de comportament inerente rasei. Socializarea poate fi sub forma de a le expune oamenilor în afara frontului lor de origine, luându-le în aer liber pentru a experimenta diferite atracții, sunete și totul între care le va ajuta să crească să fie versatil. Vizitele periodice la parc vor expune câinele dvs. la alte animale de companie și la oameni. Este, de asemenea, bun să aveți vizitatori în jur pentru a evita să se obișnuiască doar cu fața dvs. și câțiva alți membri ai familiei.

O clasă de grădiniță de catelus este, de asemenea, bun pentru a da câinelui dvs. un început bun. Acolo, experții le iau prin diferite tipuri de formare și își îmbogățesc abilitățile sociale la un standard excelent. În toate, maltezele sunt ușor de antrenat, deoarece este în mod natural inteligent. Cu toate acestea, se confruntă cu recompense și întăriri pentru a învăța mai repede. Această rasă dorește să fie aplaudată pentru orice efort pus în procesul de învățare.

Sunt bune cu pisicile?

Maltez și pisicile sunt capabile să coacă dacă au început mai devreme. De asemenea, dacă câinele a ajuns pe abilitățile sale sociale în jurul altor animale, trăiește cu o pisică devine ușoară cu probleme mici sau deloc. În caz contrar, ar putea fi dificil pentru o malteză să împărtășească același spațiu cu o pisică, având în vedere pisica și Mit de câine, Nu vine ca o surpriză.

Dacă doriți ca lucrurile să lucreze între maltez și o pisică, măsurile care trebuie luate includ nu le-a forțat reciproc, să aloce diferite zone pentru ei și să-i laude întotdeauna câinele dacă se comportă bine în jurul pisicii. În ansamblu, malteză nu se știe că are o unitate de înaltă pradă, ceea ce înseamnă că nu va avea brusc nevoia de a urmări și de a vâna o pisică când vede una.

Malteză rasa poate crește părul alb matasos la podea-lungime dacă este lăsat fără îngrijire. Ca o rasă de jucării, are un mic corp compact, care este protejat de stratul său de blană albă albă. Pe fața, sporturile rotunde, nasul rotund, nasul din butonul negru și urechile de cădere care sunt în cea mai mare parte acoperite cu părul. În jurul ochilor este o pigmentare a pielii întunecate, adesea menționată ca un halo. Dacă câinele nu are suficientă expunere la lumina soarelui, nasul negru se întoarce la roz sau maro deschis, care se inversează înapoi la negru la expunerea la soare. Când este văzut din lateral, malteza pare să se miște cu un mers curgător care arată că plutește.

Cât costă maltezele?

Cu tot părul ăla, se pare că această rasă aruncă o mulțime, dar nu este cazul. Ele sunt considerate de fapt cea mai bună alegere pentru persoanele cu alergii de câini, deoarece nu au vărsat prea mult. Rasa malteză nu vine cu un substrat ca alți câini.

Ce culori intră?

În timp ce culoarea standard a stratului maltez este albă pură, poate avea niște marcaje de lamaie, precum și o nuanță palidă la urechi. În general, rasa malteză vine în alb pur.

Aveți nevoie pentru a muri un catelus maltez?

Fiecare nevoie de câine Îngrijirea regulată pentru a trăi o viață sănătoasă. Această rasă are nevoi speciale de îngrijire, în cea mai mare parte din cauza naturii hainei. Deoarece părul alb lung crește să atingă podeaua, se poate încurca cu ușurință și murdar, astfel, nevoia de a muri la perfecțiune. Periajul hainei ajută la covoraș, precum și păstrează aspectul uimitor al câinelui. Scoateți covorașii înainte de a vă uda maltezi pe măsură ce se înrăutățesc după o baie.

Cât de mult costă un catelus maltez?

Un câine maltez poate fi mic, dar eticheta de preț vă va arunca de pe picioare. Cu toate acestea, curetele este cu siguranță în valoare de fiecare ban. Este posibil să trebuiască să vă forțați la fel de mult ca $ 4.300 sau chiar până la 10.000 $ și mai mult pentru a obține o rasă de top de malteză. Înainte de a lăsa eticheta de preț pentru ochi-popping să vă descurajeze, știți că puteți obține încă un bun malteză la un preț mediu de 1.374 $.50 sau un preț mediu de 1.100 $. Prețurile mai mici sunt pentru puii fără lucrări.

Puii maltezi în iarbă

Este un catelus maltez potrivit pentru tine?

În funcție de preferințele dvs. și de condiția de viață, cu prezența copiilor luați în considerare, un catelus ar putea fi partenerul dvs. ideal. Nu necesită mult spațiu, ci cravate pentru atenție. Schimbarea nu este, de asemenea, o problemă cu această rasă. De asemenea, luați în considerare bugetul dvs. înainte de a obține unul, deoarece poate fi costisitor de gestionat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppies malteză de vânzare