Cât de mult ar trebui să-mi hrănesc câinele (și cât de des): îndepliniți nevoile nutriționale ale câinelui

Cât de mult hrana au nevoie de câini

Pe de o parte, hrănirea câinelui dvs. nu este exact știința rachetei: aveți niște kible într-un castron și glisați-l în fața feței ei - o va lua de acolo.

Dar, pe de altă parte, există câteva detalii care necesită un anumit gând. De exemplu, trebuie să-i hrăniți cantitatea adecvată de alimente și trebuie să o oferiți pe un program adecvat.

Vom sări în aceste probleme de mai jos, deci continuați să citiți.

Cât de mult și cât de des să vă hrăniți câinele: tay-uri cheie

  • Câinii trebuie să consume un număr adecvat de calorii în fiecare zi. Puteți determina cantitatea aproximativă de alimente pe care o necesită prin calcularea nevoilor sale calorice, consultând recomandarea producătorului de produse alimentare, vorbind cu VET sau cu ajutorul unui calculator de calorii de renume.
  • De asemenea, doriți să monitorizați în mod regulat greutatea corpului câinelui și să ajustați cantitatea de alimente furnizate după cum este necesar. În timp ce calculatoarele și sfaturile experților pot oferi o estimare destul de strânsă a cerințelor zilnice ale câinelui dvs., acest lucru reprezintă doar un punct de plecare.
  • Este înțelept să vă hrăniți câinele câteva mese mai mici, mai degrabă decât o singură sărbătoare uriașă în fiecare zi. De asemenea, este important să vă furnizați hrana pentru câini într-un program regulat și consecvent. De obicei, adulții trebuie să mănânce cel puțin de două ori pe zi, în timp ce puii ar trebui să aibă trei mese în fiecare zi.

Cât de mult ar trebui să-mi hrănesc câinele? Nevoile calorice ale caninilor

Este normal să vă întrebați cât de mult ar trebui să vă hrăniți câinele. La urma urmei, este o parte importantă a îngrijirii generale a câinelui!

Și având în vedere că câinii vin în diferite forme și dimensiuni, fiecare are nevoie de o cantitate diferită de chow. Acest lucru vă poate face să vă întrebați cât de mult trebuie să vă alimentați caninul pentru a oferi suficiente calorii, fără a face ca ea să pună în greutate în plus.

Veterinarii și oamenii de știință folosesc adesea o formulă matematică pentru a determina numărul corect de calorii un câine de nevoie. Acest lucru va ajunge puțin dens, așa că dacă preferați să săriți lecția matematică, faceți clic pe secțiunea următoare. Nu voi fi ofensat.

Primul pas este de a determina câinii tăi odihnindu-vă cerința de energie sau RER. Acesta este numărul de calorii pe care câinele dvs. o cere să-și păstreze inima de pompare a sângelui, plămânii care se umflă cu aerul, iar creierul se gândește cum să-ți dau mai multe tratamente.

Fiți conștienți de faptul că, în contextul nutriției, termenul "calorie" (cu capital "C") se referă la un kilocalorie sau 1000 de calorii.

Reer poate fi determinat mai întâi determinând greutatea câinelui dvs. în kilograme și apoi ridicarea acestui număr la puterea ¾. Acest număr este apoi multiplicat cu 70, ceea ce vă oferă câinii RER.

Ohio State University Oferă un bun exemplu pentru un câine de 10 kilograme:

RER = 70 (10 kg)3/4 = 400 de calorii / zi

Dar nu am terminat încă. RER este numai parte din totalul. Câinele dvs. are nevoie de calorii suplimentare deasupra și dincolo de RER. Suma exactă variază pe baza unui număr de factori, inclusiv vârsta și starea de reproducere a câinelui dvs.

În consecință, oamenii de știință și veterinarii folosesc un al doilea set de ecuații pentru a găsi numărul total de calorii zilnice nevoie de câine.

  • Adulți nealterați - RER X 1.8
  • Spayed / Neutered Adulți - RER X 1.6
  • Câini inactivi - RER X 1.2
  • Câini de lucru - RER X 2.0
  • Puppies mai mici de 4 luni - RER X 3.0
  • Puii mai vechi de 4 luni - RER X 2.0

Dacă, de exemplu, câinele de 10 kilograme de mai sus este un adult tipic spayed, ea ar avea nevoie de 640 de calorii pe zi (400 x 1.6). Pe de altă parte, dacă nu era spayed, avea nevoie de 720 de calorii pe zi (400 x 1.8).

Acum, este foarte important să înțelegeți asta Aceste formule oferă doar o figură de parcare. La fel ca oamenii, Câinii individuali au nevoie de nevoile calorice diferite. Deci, va trebui să Monitorizați greutatea câinelui dvs. și starea corpului și faceți ajustări în consecință.

Și în mod natural, vrei să fii sigur că îți păstrezi veterinarul în buclă ori de câte ori făcând schimbări substanțiale în dieta câinelui tău.

Hrăniți câinii de două ori pe zi

Nu-ți place matematica? Verificați aceste comenzi rapide

Știu că calculele calorice sunt niște lucruri pline. Dar nu au un atac de anxietate indusă de matematică - există trei comenzi rapide pe care le puteți utiliza pentru a determina numărul de calorii nevoile dvs. de câine care nu necesită un abacus sau o diplomă în matematica teoretică.

  • Consultați o diagramă de calorii. Mai mulți veterinari și organizațiile de sănătate ale animalelor de companie produc diagrame bazate pe formulele de mai sus. De exemplu, Asociația veterinară veterinară a animalelor mici (Wsava) produce unul bun. Puteți găsi pur și simplu greutatea câinelui dvs. și apoi căutați pentru a vedea câte calorii are nevoie.
  • Consultați recomandarea privind alimentele câinelui dvs. Majoritatea producătorilor de alimente pentru câini au imprimat recomandări pe sac. În timp ce aceste recomandări sunt, de obicei, în parcul de parcul, este important să înțelegem că sunt în afacerea de vânzare a hranei pentru câini, astfel încât acestea nu sunt cu siguranță o autoritate imparțială în această privință.
  • Utilizați formula simplă de 30 de calorii pe kilogram de greutate corporală. Pentru scopuri foarte largi, înapoi-of-the-the-plic, puteți utiliza formula de 30 de calorii pe kilogram de greutate corporală pentru a obține o figură de bile de la cât de mult energie alimentară are nevoie de câine. Cu toate acestea, câinii activi vor necesita mai mult decât atât, în timp ce câinii inactivi pot necesita puțin mai puțin.

Monitorizarea stării corpului și a greutății corpului pentru alimentarea corespunzătoare

Din nou, câinii individuali au cerințe calorice variabile, astfel încât formulele, diagramele și recomandările producătorului vă oferă doar o estimare brută - va trebui să monitorizați câinele dvs starea corpului și greutatea pentru a determina numărul perfect de calorii pe care le are nevoie.

Încercați să utilizați următoarele sfaturi pentru a vă asigura că câinele dvs. primește cantitatea potrivită de alimente:

  • Cântărește-o în mod regulat. Majoritatea câinilor ar trebui să fie în intervalul mediu de greutate pentru rasă, deși cele care sunt extrem de scurte sau înalte pot cădea chiar în afara intervalului tipic.
  • Încercați să vă simțiți coastele. Nu ar trebui să puteți vedea coastele câinelui, dar ar trebui să le puteți simți dacă apăsați printr-un pic de grăsime. Dacă le puteți vedea, ea este prea subțire și are nevoie de mai multă mâncare; Dacă nu le puteți simți clar, este un pic cam greu și trebuie să-și piardă un pic de greutate.
  • Uită-te la talie de sus. Dacă ea este la greutatea corporală adecvată, talia ar trebui să conștient în mod evident în spatele coastelor, dar oasele ei pelvine nu ar trebui să fie vizibile. Câinii supraponderali nu vor prezenta un conținut evident.
  • Examinați barajele din spate. Câinii de greutate corporală sănătoasă au un baston muscular fără o mare grăsime. Câinii cu bastoane excesiv rotunjite sau largi pot fi supraponderali.

Această diagramă la îndemână din Purina poate ajuta la a arăta ce să caute atunci când luați în considerare forma câinelui dvs .:

Dog greutatea pentru greutatea

Dacă simțiți că câinele dvs. cade în afara limitelor unei greutăți sănătoase, consultați medicul veterinar. El sau ea vă poate confirma suspiciunile și vă recomandă schimbările corecte la dieta ei. Dacă câinele dvs. devine un pic rotund în mijloc, ia în considerare un hrană pentru câini critică față de pierderea în greutate.

Frecvența de hrănire: Cât de des ar trebui să-mi hrănesc câinele?

Acum că înțelegi cât de mult alimente câinele tău are nevoie, Trebuie să decideți cât mai bine programa Pentru hrănirea câinilor tăi flămânzi.

Unii oameni își hrănesc pur și simplu câinele o dată pe zi, dar acest lucru nu este ideal. În cele mai multe cazuri, tu ar trebui să răspândească caloriile câinelui dvs. pe parcursul a două sau trei mese. De exemplu, dacă câinele dvs. are nevoie de 500 de calorii pe zi, ați putea să o dați aproximativ 250 de calorii de mâncare dimineața și 250 de calorii de mâncare seara (dau sau luați - nu contează dacă o masă este puțin mai mare decât alte).

Frecvența de hrănire a câinilor

Puii ar trebui să fie hrăniți de trei ori pe zi, Pe măsură ce ard prin calorii în grabă, și burții lor mici dețin doar o cantitate mică de mâncare la un moment dat.

Hrănirea câinelui dvs. mai multe mese mai mici, mai degrabă decât o masă mare, ajută-o să o țină plină pentru mai mult din zi, și poate ajuta la prevenirea câinelui tău să sufere sindromul de vărsături bilios și condiții similare.

Mâncărurile mai mici pot ajuta, de asemenea, să împiedice câinele dvs. de la supra-indulgând și apoi să-și lovească alimentele la scurt timp mai târziu.

Dar poate cel mai important motiv pentru a vă hrăni câinele de mai multe ori pe zi este că probabil reduce șansele pe care le va suferi Blotat - o condiție potențial fatală, în care stomacul devine răsucite, capturarea gazelor din interior.

O altă strategie populară pentru încetinirea mâncării câinelui dvs. este să vă hrăniți pooch-ul cu a Kong, care poate fi umplute cu masa de câini (și chiar înghețate), forțându-le muncă pentru a obține la mâncarea lor și prevenirea mâncărurilor rapide.

Când trebuie să-mi hrănesc câinele?

Acum că știi că vrei să-ți hrăniți câinele de două ori pe zi (și de trei ori pe zi în timp ce este un catelus), trebuie să decideți când să vă hrăniți câinele.

În general, vrei să o hrănești o dată dimineața și din nou seara (cu puii care se bucură de A & # 8221; cândva în mijlocul zilei). În mod ideal, cina câinelui dvs. ar trebui să apară 8 până la 12 ore după micul dejun.

Cu alte cuvinte, dacă vă hrăniți micul dejun de câine la ora 7:00, veți dori cina să fie cândva între orele 3:00 și 7:00.

În afară de aceasta, nu există reguli greu și rapide despre timpul de masă, cu excepția faptului că Vrei să rămâi calimes să rămână consecvenți.

Acest lucru nu numai că va ajuta să împiedicați ca câinele să devină ravenos între mese și să-i dau corpului o perioadă adecvată de timp pentru a-și digera masa anterioară, dar va contribui, de asemenea, la stabilirea unei rutine regulate & # 8212; ceva câine dorește.

În practică, este adesea utilă Luați în considerare propriul program la stabilirea timpului de hrană regulată. Dacă, de exemplu, pleacă pentru muncă în fiecare zi în jurul orei 8:00 am, poate doriți să faceți 7:30 timpul de mic dejun al puilor. Și pentru că ajungi acasă de la locul de muncă în jurul valorii de 5:30, poate doriți să faceți timpul de cină în jurul orei 6:00 în fiecare zi.

Desigur, nu toată lumea are un program consistent de zi cu zi. Asta e bine, dar tu trebuie doar să dai seama o modalitate de a-ți hrăni câinele în același timp în fiecare zi. Un alimentator automat poate fi de ajutor Dacă veniți și mergeți la ore ciudate. De asemenea, puteți dori Setați telefonul să vă avertizeze la micul dejun și timpul de cină Dacă aveți probleme cu amintirea.

Alte sfaturi de hrănire asortate

În timp ce vorbim despre hrănirea câinelui, există câteva sfaturi care menționează.

  • Nu uitați de caloriile din tratatele câinelui tău. Câinele tratează adesea o grămadă de calorii într-un pachet relativ fără nutriție. Unele tratamente conțin 100 de calorii sau mai mult! Care poate reprezenta un procent semnificativ din nevoile zilnice ale câinelui dvs. și duce la câștigul în greutate pe termen lung. Fii inteligent cu privire la administrarea câinelui tău.
  • Du-te ușor pe resturile de masă. La fel ca și tratează, bucata de pui ciudată de pe placa dvs. poate fi adăugată în timp. În plus, hrănirea resturilor de masă de câine poate încuraja cerșind comportamente. Dacă nu vă puteți ajuta decât să vă dați puii o bucată gustoasă sau două, alegeți biți de calorii joase (dați-i o felie de morcovi sau o fasole verde în loc de o bucată de grăsime) și asigurați-vă că evitați orice toxic.
  • Nu comutați abrupt alimentele. Dacă aveți nevoie să treceți de la o mâncare la alta, faceți acest lucru treptat pentru a evita stresul sistemului digestiv al câinelui. Majoritatea medicilor veterinari recomanda Amestecarea în creșterea porțiunilor de alimente noi de aproximativ 5 până la 10 zile.
  • Întotdeauna hrăniți câinele dvs. un aliment de înaltă calitate. Există o mare diferență în calitatea diferitelor câini și Puppy Foods, iar unele dintre opțiunile low-end pot provoca probleme de sănătate pentru animalul dvs. de companie. Alegeți alimentele care au o întreagă proteină ca prim ingredient și încercați să evitați cei făcuți cu culori artificiale sau arome.
  • Asigurați-vă că vă păstrați bolile de mâncare și apa ale câinelui. Combinația de temperaturi calde, salivă și reziduuri alimentare este furtuna perfectă pentru creșterea bacteriană. Spalare Bowlurile de mâncare ale câinelui după fiecare masă și spălați vasul de apă de fiecare dată când îl re-umpleți (cel puțin o dată pe zi). Utilizați săpunul de mâncare și apă caldă când spălați bolurile și asigurați-vă că le clătiți bine cu apă rece; Alternativ, le puteți arunca în mașina de spălat vase. Implementarea A Fântâna de apă de câine curgătoare este o altă soluție pentru a preveni apa în picioare și pentru a păstra apa de apă dulce.

***

Ne-ar plăcea să auzim despre procedurile dvs. de hrănire pentru câini. Cât de multă mâncare îți dai puii? Îl împărțiți în mai multe mese diferite sau îi dați o singură masă uriașă în fiecare zi? Îți dai prea multe resturi de masă?

Spuneți-ne totul în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult ar trebui să-mi hrănesc câinele (și cât de des): îndepliniți nevoile nutriționale ale câinelui