Acesta este fiecare proprietar de câini cel mai rău coșmar!

Acesta este fiecare proprietar de câini cel mai rău coșmar

Alicia Westmoreland trăiește în surprindere, Arizona, dar ultima & # 8220; surpriză și # 8221; Ea a vrut ca să-și găsească iubitul ei australian australian, Ozzie, a scăpat de la groomers local și lipsește acum. Cel mai bun prieten al lui salon Situat lângă Grand Avenue și Dysart Road trebuia să facă un apel telefonic temut la mama de animale de companie Ozzie, când câinele anxios se înrăutățește de la înființarea lor după ce a avut o baie.

Potrivit salonului, a fost un amestec perfect de coincidență care a permis câinele de 6 ani să facă o pauză pentru el. Recepționerul a adus un alt client prin poarta de siguranță când Ozzie și-a rupt lesa, înșurubat prin poarta de gardă, Apoi a forțat drumul spre ușa din față.

Înainte ca oricare dintre oamenii buni la salon ar putea reacționa, el a fugit deja prea departe în distanța de a prinde.

Acesta este fiecare proprietar de câini cel mai rău coșmar

Bineînțeles, o lacrimă Vestmoreland este devastată de apariția și, din păcate, reamintește modul în care Ozzy iubește să muște la apa venind de la furtun când iubitul ei se îndreaptă spre gazonul lor. Aceasta este prima dată când un câine a scăpat vreodată de la cei mai buni prieteni grooming, și ei fac eforturi uriașe pentru a obține Ozzie înapoi proprietarului său.

LEGATE DE: Nu-ți pierde câinele! De ce animalele noastre de companie au nevoie de etichete de identificare a câinilor

Ei au închis imediat magazinul în ziua incidentului și părea departe și la înălțime pentru canina pierdută. De asemenea, au pus nenumărate fluturași în jurul orașului mic și oferă o recompensă pentru revenirea lui Ozzie.

Atât familia Salonului, cât și familia Ozzie solicită publicului să apeleze la 12 știri la (602) 444-1212 dacă aveți informații despre locul unde se află Ozzie.

Noi, ca părinți de companie, Niciodată nu doriți ca unul dintre bebelușii noștri să meargă. Durerea inimii este insuportabilă și simțim la fel ca și cum ar fi un copil real. Dar există modalități de a vă proteja animalele de companie împotriva pierderii pentru totdeauna.

În primul rând, ar trebui să aveți întotdeauna animalele de companie microcipped. Acest cip de calculator mic conține toate informațiile dvs. de companie și este implantat în condiții de siguranță și dureroase sub piele. Când se găsește animalul dvs. pierdut, orice medic veterinar sau adăpost poate scana cipul și returnează animalul dvs. pentru dvs.

LEGATE DE: Microcipuri și identificări Etichete: Cum să alegeți cel potrivit?

Acesta este fiecare proprietar de câini cel mai rău coșmar

În al doilea rând, asigurați-vă că animalele de companie poartă un guler cu etichetele lor de identitate asigurate la ea. Acest lucru face ușor pentru orice persoană care găsește animalul dvs. să ia imediat informațiile de la etichetă și să vă sune direct.

În al treilea rând, asigurați-vă că animalele dvs. de companie sunt întotdeauna securizate. Acest vârf include având un guler și o leșie corespunzătoare, o curte din spate împrejmuită sau doar să fie minunată când intrați și ieșiți din vehiculul dvs. când animalul dvs. este de-a lungul călătoriei.

În cele din urmă, asigurați-vă că aveți animale de companie spayed și sterilate. Câinii și pisicile modificate tind să nu vrea să se rătăcească la fel de mult ca cele care sunt lăsate intacte. Protejați-vă copiii iubiți de blană de la pierderea tuturor mijloacelor posibile. Uncie de prevenire pe care o faci acum, vă va salva o tonă de inimă pe drum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acesta este fiecare proprietar de câini cel mai rău coșmar!