Cum să obțineți un câine speriat să aibă încredere în tine

Cum să obțineți un câine speriat să aibă încredere în tine

Câinele dvs. pare să fie speriat de tot? Câinii înfricoșători pot fi foarte greu de înțeles, dar comportamentul lor este de fapt o revenire la modul în care ar fi trăit în sălbăticie. Un câine prea încrezător care a tratat pe toată lumea ca cel mai bun partener nu ar fi supraviețuit foarte mult în sălbăticie!

Înainte spre lumea modernă și un câine care este înspăimântat de tot, inclusiv proprietarii lor, este stresant să fie în jur și ar putea să-și pună propria sănătate în situație de risc. Aici vă oferim ajutor pentru câinele dvs. nervos și vă oferă câteva sfaturi practice despre cum să obțineți încrederea unui câine.

Câine speriat

Semne că câinele dvs. este speriat

Primul pas este de a învăța să recunoaștem când câinele dvs. este speriat și când se simt încrezători. Unele dintre semnele mai evidente ale lui frică într-un câine sau puii probabil știți deja, dar ele pot fi confundate cu agresiunea. Semnele bine cunoscute ale unui câine înfricoșător includ:

  • Rularea buzelor înapoi pentru a-și gase dinții
  • Tremurând și tremurând
  • Aruncându-și corpul cu capul în jos
  • Aplatându-și urechile înapoi
  • Împingeți coada între picioarele lor
  • Efectuarea unui A Mârguind zgomotul
  • Părul lipit pe gât

Cele mai puțin cunoscute limbajul trupului Semnează că un câine înfricoșător poate fi afișat:

  • Mișcându-se foarte încet și cu ezitare
  • Înghețarea într-o singură poziție
  • Lingându-și buzele peste și din nou
  • Căscați de mult timp
  • Se îndepărtează de ceva care îi determină stresul
  • Gâfâind pentru o lungă perioadă de timp

Puppy câine speriat

Aflați ce vă sperie câinele

Înainte de a putea stabili cum să obțineți un câine timid să vă simțiți confortabil în jurul vostru și să aveți încredere în tine, este logic să eliminați tot ce sunt speriați de. Acest lucru poate fi complicat dacă câinele tău timid pare să fie înspăimântat de tot. Iată câteva dintre cele mai frecvente lucruri care sperie câinii și câteva sfaturi pentru a le ocupa de ei.

Teama de alți câini

Chiar dacă majoritatea câinilor sunt animale sociabile și se bucură de a fi într-un "pachet" cu alți canini, există câțiva câini foarte înspăimântați de propriul lor tip. Acest lucru este adesea cauzat de o lipsă de socializare atunci când erau tineri. Dacă întâmpinați un nou câine în casa dvs. ca adult, de exemplu ca un salvat câine de la un adăpost, Aceasta este o problemă comună pe care probabil că vă confruntați.

Puteți ajuta situația cu unii Formare socială dar poate dura mult timp și procesul nu poate fi grabit. Încercați să găsiți un prieten calm de câine pentru pooch - unul care nu va fi agresiv și unul care va respecta spațiul personal al câinelui. Încerca Plimbarea câinilor împreună pentru o perioadă scurtă de timp în fiecare zi. În cele din urmă, câinele dvs. poate dori să joace și să meargă și va fi capabil să interacționeze cu celălalt câine. Acesta este un semn sigur că strategia dvs. funcționează.

Teama de oameni

Acest lucru este, de asemenea, comun în câinii salvați care nu au întâlnit mulți oameni sau care au avut o experiență proastă cu o anumită persoană. Poate dura ceva timp ca ei să aibă încredere în orice om din nou. Uneori, este o caracteristică particulară că nu le place. Unii câini nu-i plac oamenii sau nu-i plac oamenii care poartă pălării. Poate să le ia în public foarte traumatic.

Acest lucru poate fi abordat utilizând o desensibilizare și contra-condiționare. Ia o persoană pe care o cunoașteți că câinele tău va fi înspăimântat de a sta departe. Apoi, ei ar trebui să se deplaseze treptat spre tine, astfel încât să puteți lucra la ce punct ca câinele dvs. începe să se simtă amenințat. Acest lucru ar putea fi de 25 de picioare sau la 6 metri distanță. Odată ce străinul ajunge la acel punct, iar câinele dvs. începe să fie pe margine, dați-le un pic de mâncarea lor preferată ca un tratament. În zilele următoare, permiteți străinului să se apropie și mai aproape de câinele dvs., deoarece ei devin mai încrezători.

Verifică Câine în condiții de siguranță unt de arahide tratează și Câinele vegani tratează.

Mână și catelus

Cum să faci un câine încredere în tine

Dacă câinele este înspăimântat de tine, proprietarul lor, atunci va trebui să muncești din greu pentru a-și construi încrederea. Este important să începeți să începeți acest lucru de îndată ce vine câinele să trăiască cu dvs. Un câine înspăimântat poate provoca răni proprietarii lor cu NIPS și mușcături. Iată câteva sfaturi despre cum să abordăm un câine speriat, reducând în același timp riscul de rănire. Dacă câinele este foarte agresiv, va trebui, totuși, va trebui să solicitați sfaturi veterinare sau să consultați un expert pentru comportamentul animalelor.

Modul în care vă mutați și contactați ochii

Un câine înfricoșător trebuie să fie capabil să vă anticipeze mișcările astfel încât să nu fie surprins. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă mișcați încet și să dați o indicație că vă veți ridica și vă veți mișca. Poate că vă puteți ridica încet mâinile sau începeți să vorbiți cu ei înainte de a vă deplasa de fapt.

De asemenea, evitarea contactului cu ochii este foarte importantă. În lumea câinelui, contactul direct cu ochii este o amenințare. Când trebuie să vă apropiați de câine, faceți acest lucru într-un arc, mai degrabă decât să veniți direct la ei și să vă evitați ochii pentru a arăta că nu le amenințați. Un alt sfat de sus este de a evita confruntarea cu câinele dvs. deloc. Cea mai bună modalitate de a le aborda este să îngenunchezi cu partea sau înapoi îndreptată spre câine. Acest lucru va fi interpretat ca "politicos" de prietenul dvs. cu patru picioare, dar nu poate fi folosit dacă câinele este foarte agresiv.

Nu mai vorbi și începe să te uiți

Oamenii au tendința de a gândi că pot Construiți încrederea câinilor Vorbind cu pooch-ul lor tot timpul, dar prea multă discuție poate fi contraproductivă. Unul dintre cele mai bune sfaturi despre cum să obțineți un câine speriat pentru a vă place este să vă liniștiți și să le urmăriți!

Urmăriți câinele dvs. pentru semne că doresc să interacționeze cu dvs. Când vă apropiază, pur și simplu oferiți o armare pozitivă ca niște cookie-uri de câine sau câine tratează. Nu începeți să strigați "băiat bun" sau "o fată bună" la ei, deoarece vă veți speria din nou!

Pui de caine

Joacă un joc

Puneți o placă între dvs. și câinele dvs. Plimbați-vă înainte și puneți niște alimente gustoase pe placă și apoi retrageți astfel încât câinele dvs. să se poată merge mai departe pentru ao obține. Ei învață că se apropie de tine îi tratează.

O altă opțiune este să așteptați ca câinele dvs. să vă uite la dvs. și apoi să aruncați un tratament în spatele lor. În cele din urmă, vor începe să vă apropie de tine pentru a obține tratamentul. Nu încercați să le atingeți până când nu sunt suficient de încrezători pentru a merge până la tine și pentru a vă bucura de un tratament.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți un câine speriat să aibă încredere în tine