Revizuire: elitefield dog crate crate cu 3 uși

Găsirea cratei potrivite pentru câinele dvs va avea puțin timp, dar este important să faceți efortul de a face acest lucru. Dacă alegeți un tip greșit de cutie, câinele dvs. ar putea să se rănească sau să se desprindă în casa dvs. care vă distruge toate lucrurile. Cutii moi, cum ar fi Elitefield Dog Crate, sunt o alegere confortabilă pentru câinii care sunt complet instruiți.

După cum sugerează și numele, cutii de moale au laturi din material de pânză. Acesta este motivul pentru care este necesar ca câinele dvs. să fie o cutie de 100% instruiți înainte de a-l închide într-o cutie moale. Câinii care mestecați sau zgâriați părțile laterale vor putea scăpa cu ușurință din aceste tipuri de cutii.

Elitefield Dog CrateDacă câinele dvs. nu este instruit cu crate, un fir metalic sau o cutie de plastic va fi o opțiune mai bună.

De asemenea, trebuie să fiți sigur măsurați câinele În mod corespunzător înainte de cumpărături pentru o cutie sau canisa. În primul rând, măsurați înălțimea de la podea până la vârful capului. Apoi, măsurați lungimea lui de la vârful nasului la baza coastei sale. Adăugați 2 și # 8243; la ambele măsurători, și alegeți o cutie care este macar acele dimensiuni.

Dacă credeți că o cutie moale este o alegere potrivită pentru animalul dvs. de companie, Elitefield Dog Crate poate fi o opțiune bună pentru FIDO. Această cutie pliază plat și vine cu o pungă convenabilă de transport. Este disponibil în 5 dimensiuni și 13 culori, dar este o valoare bună?

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Elitefield Soft Dog Crate Review

Elitefield Dog CrateDupă cum am menționat, cutia de câine moale Elitefield este disponibilă în 5 dimensiuni:

  • 20 și # 8243; w x 14 & h
  • 24 ° C x 18 și # 8243; h
  • 30 și # 8243; w x 24 & h
  • (Dimensiunea prezentată în revizuirea mea)
  • 42 și # 8243; w x 32 & # 8 h

Dacă comparați dimensiunea acestor cutii cu altele de aceeași lungime, Veți vedea că sunt aproximativ 2 și # 8243; mai înalte și mai largi decât celelalte. Știm cu toții că câinii nu sunt construiți la fel. În timp ce majoritatea producătorilor construiesc cutii pentru The & # 8220; Media & # 8221; câine de dimensiune, ce despre câinii care sunt puțin mai înalți?

Elitefield Dog Crate

Această cutie de câine de la Elitefield este de asemenea disponibil în 13 culori: bej, negru, gri, verde, khaki, maro, marină albastru, albastru regal, salvie verde, albastru gri, maro & bej, marine albastru & gri și roșu & bej.

După cum veți vedea în recenzia mea de mai sus, această crăpătură de câine se răcește pentru transportul și depozitarea ușoară. Demonstrați cât de ușor este să vă configurați și să vă pliați în videoclipul meu. Cadrul de tuburi din oțel este extrem de durabil, ceea ce este un beneficiu față de alte cutii similare care utilizează un cadre metalice.

De asemenea, vine cu o geantă de transport convenabilă, care face ușor să luați această cutie cu dvs. în mașină, pe un avion sau oriunde altundeva pe care ar trebui să-l aduceți.

După cum sugerează și numele, această cutie are 3 uși. Panourile din ochiuri dezarhivați pe partea superioară, laterală și partea din față a cutiei pentru a permite accesul ușor la animalul dvs. de companie, indiferent de poziția Cratelui. Există, de asemenea, panouri de țesături care se îndreaptă spre ochiuri pentru a vă oferi câinelui o pace și liniște dacă va fi suprasolicitat sau trebuie să se odihnească.

Elitefield Dog CrateÎmi place ușa de cea mai bună, deoarece face ca acesta să fie foarte ușor să obțină animalele timide în cutie. Dacă câinele dvs devine nervos care intră în cutie, Îl poți ridica și-l pune înăuntru. Este, de asemenea, o caracteristică plăcută care vă permite să ajungeți la și să vă calmați în timp ce călătoriți fără șansa lui să scape.

În camera mea de câine de revizuire video de mai sus, vă arăt și cele două buzunare mici de depozitare. Cel de pe partea din spate a cutiei este detașabil, ceea ce îl face foarte convenabil pentru călătorii. În plus, ați putea folosi buzunarul detașabil ca un caz de transport pentru accesoriile câinelui dvs. oricând doriți să le luați cu dvs.

COMPARAŢIE: Cea mai bună comparație Crate Crate - Midwest vs. Elitefield vs. Sportpet

Elitefield Dog CrateCapacul este realizat din material de 600D cu material de plasă HEX pentru ferestre. Capacul nu este atașat la cadrul tubului de oțel, astfel încât să îl puteți elimina cu ușurință. Cutia de câine moale Elitefield vine cu un covor sherpa Faux, iar capacul, sacul de transport și covorașul sunt lavabile cu mașina. Acesta este un avantaj imens față de alte cutii moi care nu au un capac detașabil!

Din nou, aceasta este o cutie moale. Aceasta înseamnă că este potrivit numai pentru câinii care sunt 100% cutie instruiți și confortabili fiind limitați la o cutie. Această opțiune este mai robustă decât alte lăzi moi pe care le-am folosit, ceea ce îmi place, dar asta înseamnă că este puțin mai greu. Dimensiunea mică cântărește doar aproximativ 6 kilograme, dar cea mai mare dimensiune cântărește aproape 20 de kilograme.

Cu durabilitatea sa adăugată vine o etichetă mai mare a prețurilor. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie și de culoarea pe care o alegeți, prețul pe Amazon va varia de la 39 USD.99 până la 95 de dolari.99. Puteți găsi cutii de calitate mai ieftine pentru aproximativ jumătate din acest cost. Cu toate acestea, cred că Crate de câine de elitefield este o valoare bună pentru banii cheltuiți.

Citiți următorul: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog - Un ghid video rapid

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: elitefield dog crate crate cu 3 uși