Cea mai bună comparație de crate de câine: midwest vs. Elitefield vs. Sportpet

Unii proprietari consideră că antrenamentul cu crate Câinele lor este crud și rău. Se simt ca și cum le blochează Fido într-o închisoare. Dimpotrivă, turnarea unui câine și cea mai bună crate de câine va oferi animalului dvs. de companie cu un loc sigur și confortabil pentru a se odihni de la tot, și pentru a vă simți liniștit și calm.

Înainte de a compara cele mai bune cutii de câine, să vorbim de antrenament cu crate.

În timp ce mulți proprietari de animale de companie nu-i place ideea de cutii de câini și întreaga antrenament de cutii în general, experții canini și formatori profesioniști de câini sugerează (Aici, Aici, Aici, Aici și Aici) că câinii se bucură de a fi în cutii și că antrenamentul cutiei în sine este un instrument util.

Iată declarația oficială de la Asociația formatorilor profesioniști de câini (Adpt):

Asociația formatorilor profesioniști de câini recomandă utilizarea cutiilor pentru cățeluși și câini ca instrument de formare pe termen scurt și ca echipament de siguranță pe tot parcursul vieții câinelui.& # 8221; (sursă)

Știați că câinii sălbatici sunt animale de den?

Cea mai bună comparație de crate de câineAncesorii noștri de domnișați săpați găuri pe pământ pentru a-și face casa. Le oferă protecție împotriva meteo și de la prădători. În exact același mod, o crate de câine favorizează instinctul natural al câinilor noștri de a dori o zi unde se pot simți în siguranță și sigure.

Pe măsură ce legăturile de mai sus demonstrează, formatori profesioniști de câini și experți de comportament canine vă vor spune că antrenamentul cu cratimă un câine va ajuta foarte mult în procesul de instruire a casei.

N-ai lăsa copilul tău de 5 ani acasă singur pentru a călca casa fără supraveghere, deci de ce să faci același lucru unui câine care nu este încă clar în regulile casei?

Cea mai bună crate de câine oferă un loc sigur pentru pooch-ul tău neinstruit pentru a rămâne atunci când nimeni nu este acasă să-l ții ochii pe el. Odată ce a fost instruit în mod corespunzător să folosească baia afară și să se comporte cu o plimbare liberă a casei, nu va trebui să utilizați cutia în mod zilnic.

Cu toate acestea, majoritatea experților spun că ar trebui încă țineți cutia de câine ca un loc pentru câinele dvs. să ia o pauză când vrea propriul său spațiu sau are nevoie de un loc de a se simți în siguranță.

Clubul american Kennel spune că antrenamentul cu crate un câine nu este crud în nici un fel:

Câini ca niște cutii de când imi mimează cartierele apropiate ale lui Wolf`s Den. De asemenea, această practică poate ajuta la problemele de anxietate. Câinii doresc în mod natural să-și protejeze spațiul când oamenii lor nu sunt acolo și # 8221;

Clasamente complete: În acest an sunt cele mai bune 10 cutii de câine moi

Cum să alegeți cea mai bună crate de câine pentru animalul dvs. de companie?

Alegerea dimensiunii potrivite pentru cea mai bună crate de câineDupă cum vă explic pe scurt în cel mai bun videoclip de comparație a câinelui de mai sus, există trei aspecte pe care trebuie să le luați în considerare atunci când faceți cumpărături pentru cele mai bune crate de câine pentru animale de companie:

  • Dimensiunile câinelui și a câinelui
  • Cum va fi utilizată cutia de câine
  • Rasa și comportamentul câinelui tău

Aveți nevoie de o cutie de animale de companie că câinele dvs. poate să stea confortabil, să se culce și să se întoarcă.

Dacă aveți un catelus mic care va crește într-un câine mare de rasă, asigurați-vă că selectați o cutie de câini care va Permiteți camera pentru creșterea catelului dvs. Unele cutii de câine oferă separatori care pot bloca o parte din cutia de companie până când catelul dvs. crește în ea.

Dacă Cratele de câine va rămâne în camera dvs. de zi tot timpul, nu trebuie să vă faceți griji că găsiți unul care se îndoaie în jos sau este făcut din material ușor. Cu toate acestea, dacă veți mișca cutia câinelui în jurul casei, încercând să o pliați și să o ascundeți sau doriți să călătoriți întotdeauna cu ea, trebuie să găsiți unul care va fi ușor de luat.

În cele din urmă, comportamentul câinelui dvs. este probabil cea mai importantă variabilă în alegerea celei mai bune crate de câine. Iată câteva întrebări de luat în considerare în prealabil:

  • Câinele dvs. are anxietate de separare?
  • Va încerca să scape de cutie în timp ce vă aflați?
  • Aveți un catelus care zgârieturi și mestecați?

Dacă câinele dvs. este distructiv în orice mod, trebuie să alegeți o cutie de canină care este suficient de puternică pentru a-l conține, precum și pentru a împiedica câinele să se rănească.

Cum de a alege Crate Dog Dog Dog?

Sunt mai mulți factori să ia în considerare când încercați să alegeți o cutie de dimensiuni perfecte.

Pentru o mulțime de sfaturi, sfaturi și informații detaliate despre alegerea mărimii de dimensiuni potrivite, ar trebui să aruncați o privire la ghidul meu Cum de a alege Crate Dog Dog Dog.

Căutarea mea pentru cea mai bună crate de câine

Cea mai bună comparație a cratelui câineluiAcum, să vorbim despre cele trei produse pe care am ales-o pentru această comparație cu cea mai bună crate de câine.

Pentru că fiecare câine este diferit și există atât de multe stiluri de caine de a alege de la, am ales trei dintre cele mai bune cutii de câine din propriile lor categorii, toate au caracteristici foarte diferite.

Toți câinii diferă, astfel încât cea mai bună crate de câine pentru mine și câinii mei nu pot fi neapărat cea mai bună alegere pentru dvs. Câinele dvs. și dvs. pot avea nevoi diferite. De aceea am selectat una dintre cele mai bune cutii de câine din fiecare dintre aceste trei categorii pentru a vă împărtăși astăzi cu dvs.:

  • Cea mai bună cutie de câini de sârmă (Cutie de pliere de la Midwest ICRATE)
  • Cea mai bună crate de câine moale (Elitefield cu 3 uși cu 3 uși)
  • Cea mai bună crate de câine pentru călătorii (Crate Pop)

Câinii noștri sunt toți cutia instruiți, așa că am reușit să testez fiecare dintre aceste trei lăzi de câine cu pachetul nostru fără probleme. Asta înseamnă că toate informațiile pe care le împărtășesc astăzi au fost colectate din experiența mea de primă mână.

Testul meu anterior: Cel mai bun câine Pooper Scooper comparație

Cea mai bună comparație a cratelui câinelui
Casele Midwest pentru animalele de companie vs. Elitefield vs. Modelul Sportpet

Cea mai bună crăpătură de câini

Asemănări între cele 3 cele mai bune găini de câini

În timp ce toate aceste cutii de companie sunt concepute pentru a conține câini, toți sunt foarte diferiți. După cum am menționat mai sus, am ales acest soi, deoarece toate oferă beneficii pentru diferite tipuri de câini și proprietari cu nevoi diferite.

Ei ar putea oferi o varietate de caracteristici, dar aceste cutii de câine au câteva asemănări.

De exemplu, toți oferă Ventilație adecvată. Aceasta este o caracteristică extrem de importantă pe care orice cea mai bună crate de câine ar trebui să o aibă. Ventilația este crucială pentru fluxul de aer care păstrează temperatura în cutie reglată și vă asigură că câinele dvs. poate respira cu ușurință.

În funcție de comportamentul animalului dvs. și de nivelul său de formare, aceste cutii de companie oferă, de asemenea Sigur mecanisme de blocare care vă va ține canina conținută. O altă caracteristică foarte importantă, încuietori securizate sunt vitale, astfel încât puii dvs. nu va scăpa când plecați acasă sau scăpați cu cutia în timp ce călătoriți.

În cele din urmă, toate curentele de câini sunt bine realizat cu materiale durabile. Din nou, fiecare tip de cutie de animale de companie este proiectat pentru diferite tipuri de câini. Atâta timp cât alegeți o cutie de câini care vă va potrivi caninei specifice, oricare dintre aceste cutii va dura probabil pe tot parcursul vieții câinelui - puteți chiar să le aveți pentru o altă generație de animale de companie.

Diferențele dintre aceste cutii de câini cele mai bune

Aici ajungem în carne și cartofi ai acestor cutii de câini.

Dacă urmați sfaturile de câine de top, știți că aleg mereu produse de înaltă calitate pentru a include în toate comentariile și comparațiile mele. Nu este o surpriză faptul că asemănările pe care le-au împărtășit cele mai bune trei cutii de câini sunt caracteristicile care ar trebui găsite pe fiecare cutie de animale de companie.

Ceea ce face ca aceste opțiuni să iasă în evidență caracteristicile pe care le oferă că alte produse similare nu. Aceste cutii vor satisface nevoile câinilor Houdini care incearca sa scape de cutia lor, câinii de rang înalt care doresc doar un loc confortabil de odihnă și animalele care călătoresc frecvent cu proprietarul lor și o nevoie de un loc sigur de a dormi în timp ce departe de casă.

Mai multe clasamente: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Cea mai bună comparație a cratelui câinelui

Sportpet Designs Review Pop Crate

Aș fi trebuit să spun că Sportpetul este cel mai unic crate de câine pe care l-am inclus aici. Așa cum veți vedea în revizuirea video de mai sus, se răsucește la 180 ° și se prăbușește în sine pentru o depozitare ușoară. Acest lucru face, de asemenea, o briză pentru a călători cu.

Sportpet Designs Crate Pop CrateFiecare capăt este fabricat din plastic gros, durabil și laturile sunt realizate din țesătură de poliester și plasă. Aceasta înseamnă o mulțime de ventilație pentru companionul dvs. canin.

El va avea, de asemenea, o mare vedere asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lui și veți putea să vă vedeți unul pe celălalt. Vizibilitatea completă ajută la o mulțime de câini care suferă de anxietate în timp ce sunt bătut sau călătoresc.

Panoul din plastic din spate are un grătar de plastic și frontul are un grătar metalic care acționează ca ușa cutiei. Ușa încuietoarea cu un mâner stil de buton care poate fi ușor rotit cu o singură mână. Apreciez această caracteristică deoarece vă permite să păstrați o mână pe animalul dvs. de companie și să deschideți cutia cu cealaltă.

Acest design unic al Crate îl face ideal pentru proprietarii de câini care au spațiu limitat în casa lor. Când este necesar, puteți ieși afară și se îndoaie rapid pentru un depozit ușor în dulapuri sau sub mobilier atunci când nu este necesar.

În opinia mea, aceasta este cea mai bună crate de câine pentru a călători dacă animalul dvs. este deja instruit.

Din păcate, acest design distinctiv este, de asemenea, un dezavantaj. Laturile moale și materialul de plasă înseamnă că această cutie este potrivită numai pentru animalele de companie care sunt instruite de 100%.

Dacă câinele dvs. săpăte sau să mestece deloc El va ruina rapid această cușcă. Sincer, nici măcar nu aș pune o jucărie sau o oase de mestecat în această cușcă pentru a-mi distra câinele, pentru că mi-ar fi temut că ar rupe accidental o gaură în fundul cutiei în timp ce mestecă.

Designul Sportpetului Pop Crate este disponibil în două dimensiuni. Vă arăt dimensiunea redusă în videoclipul de revizuire a câinelui meu. Măsoară 22.5 inci lungime de 14.625 inci înălțime de 14.25 inci lățime. Compania spune că este potrivit pentru câinii care cântăresc mai puțin de 25 de lire sterline, dar nu uitați să vă măsurați mai întâi câinele.

Dacă aveți o rasă care este înaltă și subțire, câinele poate satisface cerințele de greutate, dar este prea înalt pentru a se ridica confortabil în această cutie de câini. Amintiți-vă că canina dvs. ar trebui să fie întotdeauna capabilă să stea confortabil, să se întoarcă și să se întindă în interiorul cutiei de câine.

Compania face, de asemenea, cutia pop într-o dimensiune mai mare care măsoară 36 de centimetri cu o înălțime de 22 de centimetri de 20 de persoane.75 inci lățime. Acest lucru este recomandat pentru câinii care cântăresc mai puțin de 70 de kilograme. Cutia mică se vinde pentru aproximativ 35 de dolari pe Amazon. Dacă aveți nevoie de dimensiunea mare, îl puteți achiziționa pentru aproximativ 60 de dolari.

LEGATE DE: 11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

Cea mai bună comparație a cratelui câinelui

Elitefield cu 3 uși pliante moale

Aici este o altă cutie de câini moi, dar aceasta este mult mai rezistentă decât cutia pop. Elitefield este cunoscut pentru a face unele dintre cele mai bune produse de câine de pe piață, iar această cutie nu este o excepție.

Elitefield cu 3 uși pliante de câine moale CratePrimul lucru pe care l-am observat despre această cutii este că este mai înalt decât majoritatea produselor similare cu aceeași lungime. Aceasta este o opțiune excelentă pentru câinii înalți și subțire. După cum veți observa în recenzia mea video, această cutie, de asemenea, se pliază ușor pentru a călători sau a depozitarii și este una din cele mai bune cutii de câini moi există.

Nu este la fel de rapid să se asambleze ca cutia pop, dar rama de tub de oțel puternic este mult mai durabilă. De asemenea, vine cu o geantă de transport convenabilă, care facilitează să luați această cea mai bună crate de câine cu dvs. în mașină, pe un avion sau oriunde altundeva pe care ar trebui să-l aduceți.

După cum sugerează și numele, această cutie are 3 uși. Panourile din ochiuri dezarhivați pe partea superioară, laterală și partea din față a cutiei pentru a permite accesul ușor la animalul dvs. de companie, indiferent de poziția Cratelui. Există, de asemenea, panouri de țesături care se îndreaptă spre ochiuri pentru a vă oferi câinelui o pace și liniște dacă va fi suprasolicitat sau trebuie să se odihnească.

Elitefield cu 3 uși pliante de câine moale CrateÎmi place ușa de cea mai bună, deoarece face ca acesta să fie foarte ușor să obțină animalele timide în cutie. Dacă câinele dvs. devine nervos intrarea în cutie, îl puteți ridica și îl puneți înăuntru. Este, de asemenea, o caracteristică plăcută care vă permite să ajungeți și să vă calați câinele să îl calmezi în timp ce călătoresc fără șansa lui să scape.

În videoclipul meu de câine cu crate, vă arăt și cele două buzunare mici de depozitare pe această cea mai bună crate de câine. Cel de pe partea din spate a cutiei este detașabil, ceea ce îl face foarte convenabil pentru călătorii.

Coperta, inclusă Faux Sherpa Mat și sacul de transport sunt și mașinile lavabile, de asemenea. Acesta este un avantaj imens față de cutia pop.

Din nou, aceasta este o cutie moale. Aceasta înseamnă că este potrivit numai pentru câinii care sunt 100% cutie instruiți și confortabili fiind limitați la o cutie. Această opțiune este mai robustă decât cutia pop, care îmi place, dar asta înseamnă că este puțin mai greu. Dimensiunea mică cântărește doar aproximativ 6 kilograme, dar dimensiunile mari cântăresc aproape 20 de kilograme.

W X 22 & # 8243; w x 142 & # 8243; w x 22 & # 8243; w x 32 & # 8243; W x 32 & # 8243; H. Este disponibil și în 11 opțiuni de culoare. În funcție de dimensiunea pe care o alegeți, prețurile variază de la $ 100- $ 200 pe Amazon.

CITIT: 5 cele mai frecvente probleme atunci când câinii de antrenament cu crate

Cea mai bună crăpătură de câini

Midwest Icerate Pliere Metal Dog Crate Review
(favoritul meu personal)

Dacă ați vizionat videoclipul cel mai bun Crate Crate Crate de mai sus, știți că acesta este cutia de companie pe care o folosesc atunci când antrenați câinii mei. Aceasta este o cutie de sârmă metalică, care este foarte diferită de celelalte două pe care le-am comparat. Îmi place acest stil, deoarece este durabil, poate fi folosit în aproape orice situație și este extrem de ușor de curățat.

Puteți obține icratul într-un model cu 2 uși, dar cel pe care tocmai l-am avut o ușă din față. Puteți achiziționa aceste lăzi 7 de dimensiuni diferite de la 18 cm lungime până la 48 de centimetri lungime. Ele vin, de asemenea, cu un divizor, care este cel mai mare beneficiu potrivit Crăciun de câini de metal Oferiți cutii moi, în opinia mea.

Midwest Icerate pliante de câine metalicAm cumpărat cutia de 42 de inch pentru ciocolata noastră, Saddie, când era un catelus. Am pus divizorul în timp ce cutia de antrenament, astfel încât ea nu avea suficient spațiu pentru a folosi baia în cutia ei.

Când a crescut, am mutat separatorul și acum folosește întreaga cutie fără a fi nevoie să împartă spațiul.

Aceste cutii pot crește cu câinele dvs., economisind o mulțime de bani pe cutii de înlocuire atunci când catelul dvs. crește din ele.

După cum demonstrează în videoclipul de mai sus, aceste cutii de câine metalice se îndoaie de asemenea. În timp ce ar fi prea grele pentru ca unii oameni să poarte, icratul este o mare opțiune pentru oricine dorește să călătorească cu un câine distructiv și este ușor unul dintre Cele mai bune cutii de caini metalice acolo. Dacă câinele dvs. ar scăpa dintr-o cutie moale, aceasta este o opțiune mult mai bună!

Picioarele din cauciuc protejează etajele de a fi zgâriate de firele metalice ale acestei crate de câine cele mai bune și există o tavă de plastic ușor de curățat în partea de jos a cutiei. De asemenea, îmi place că această cea mai bună crate de câine este echipată cu un mâner de transport detașabil care poate fi poziționat oriunde pe cutia pliată pentru a facilita ridicarea.Midwest Icerate pliante de câine metalicPe gheațele mai mici, cum ar fi cea pe care o arăt în videoclip, există un zăvor de diapozitive care asigură ușa. Există două blocuri de diapozitive pe cutii mai mari. Atâta timp cât câinele dvs. nu este un Houdini, această cusătură ar fi probabil să o țină conținut.

Din păcate, ea nu ar fi suficient de puternic pentru a conține un artist de evacuare. Aspectul pliabil mi-ar face, de asemenea, un pic nervos pentru canisa un câine care încearcă să scape în acest produs. Ar fi dificil, dar dacă un câine a început să tragă pe părțile laterale ale cutiei, mi-ar face griji că cutia se va prăbuși pe el.

În ceea ce privește cele mai bune cutii de câine metalice, această opțiune de la Midwest este foarte accesibilă. Unele cutii de câine de metal costă sute de dolari! Desigur, cu cât este mai mare cutia de care aveți nevoie cu cele mai scumpe. Puteți cumpăra cutia de metal de metal Midwest Midwest pe Amazon pentru $ 14- $ 110, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie.

Citiți următorul: Cum să cratezi trenul un câine - un scurt ghid video


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună comparație de crate de câine: midwest vs. Elitefield vs. Sportpet