11 Sfaturi pentru site-ul dvs. De canisare la rang # 1 pe google

11 sfaturi pentru site-ul dvs. de canisare la rang # 1 pe Google

Acest articol oferă cele mai bune rezultate Sfaturi SEO pentru crescătorii de câini, vă învăț cele mai bune practici pentru a primi o mulțime de trafic de căutare ecologică. Vestea bună este că acestea sunt simple de pus în aplicare, vestea proastă este că poate fi consumatoare de timp. Este simplu, dar este nevoie de timp pentru a face și timp la Obțineți indexați de motoarele de căutare.

Motoarele de căutare, cum ar fi Google, Bing, Duckduckgo, și multe altele, au încercat să-și dea seama de cea mai bună modalitate de a extrage semnificația și subiectele discutate într-un anumit document sau pagină web. În acest fel, atunci când oamenii interoghează acest subiect în caseta de căutare Google, acestea vă pot arăta pagina dvs. mai mult sau mai puțin mai mare în rezultatele lor. Dacă înțelegeți ce se concentrează și utilizează Google ca semnale de căutare, atunci vă puteți îmbunătăți clasamentul site-ului web al nașului și SEO. Pentru cei care nu știu, înseamnă SEO Optimizare motor de căutare.

Acest articol nu este un ghid cuprinzător pentru webmasterii profesioniști. În schimb, aceasta este o listă foarte digerabilă și foarte acționabilă, lista de puncte pe care trebuie să vă concentrați cât mai curând posibil pentru a vă stimula clasamentul.

1. Obțineți câteva cuvinte cheie și variante

Primul concept un webmaster trebuie să înțeleagă, indiferent de site-ul său web, este de a veni cu o listă de cuvinte cheie. Ce sunt cuvinte cheie & # 8221;? Acestea sunt fraze locale pe care site-ul dvs. trebuie să le facă trimitere în mod regulat și în mod natural. De exemplu, site-ul nostru este despre creșterea câinilor și multe pagini din site-ul nostru menționează cuvintele cheie cum ar fi câine de reproducere, Câini de reproducție, crescători de câini, Cum să creați câinii, Ce este un câine pedigree etc.

Aceste fraze cheie trebuie să fie oarecum (sau chiar mai bune, direct) legate de interogările de căutare pe care oamenii le vor identifica pentru a vă găsi. Fiecare articol de pe site-ul dvs. ar trebui să se concentreze pe o singură expresie cheie și pe variațiile sale. Variațiile sunt potrivite foarte aproape de fraza principală cheie; De exemplu, cuvântul cheie principal câine de crescător Are crescători de câini și crescătorii etici ca variații. Un articol despre Câine de păr de păr va avea mai multe variații, cum ar fi pensulă de câine, câine perii, câine îngrijirea perii, Cea mai bună perie de câine, etc.

Pentru un crescător german de ciobanesc, cuvintele cheie ar fi, de exemplu,:

  • Pui de ciobanești germani (Variations: Puppies GSD, Pui GSD, Puppy GSD)
  • Creditorul de ciobanesc german (Variante: crescători de ciobanești germani, crescător GSD, crescători GSD)
  • ciobănesc german (Variații: GSD, GSD, păstori germani)
  • Shepherd german înclinat înapoi (Variații: GSD înclinat înapoi, înclinat înapoi în păstorii germani)

Ultimul ar putea fi un articol de la propria sa preluare pe problema sau dezbaterea înclinată în comunitatea germană a ciobanescului. Ați folosi aceste variații în cadrul articolului, într-un mod natural, astfel încât motorul de căutare poate înțelege cu ușurință obiectul principal (e) de pe acest articol și să o ofere ridicată în astfel de interogări de căutare.

2. Vizualizați cuvintele cheie de căutare redusă

Odată ce aveți lista dvs. de cuvinte cheie importante, va trebui să realizați câteva puncte importante (și dezamăgitoare):

  • Unele cuvinte cheie au o mulțime de oameni care le caută (Cele mai scurte cuvinte cheie)
  • Alte cuvinte cheie au un volum redus de căutare (Cuvinte cheie de lungă durată)

Cuvintele cheie lungi sunt cele cu patru sau mai multe cuvinte în ele și mai puțini oameni le folosesc, atât de puține site-uri web încearcă să se clasifice pentru ei, deci cu atât mai multe șanse să ții mai întâi. În general, acestea sunt interogări de căutare cu 100 sau 500 de lovituri pe lună, dar sunt aur deoarece atunci când oamenii folosesc cuvinte cheie de lungă durată, au tendința de a arăta mai mult intenție și pasiune despre ceea ce caută în prezent. De exemplu:

  • Credite de ciobanești germane (10k - 100k avg. Căutări lunare)
  • Cel mai bun crescători de ciobanești germani din Dallas, Texas (10 - 100 AVG. Căutări lunare)

Primul poate obține un volum mare de căutări lunar, dar chiar dacă ați fi fost clasat pe primul loc, nu ați converti mai mult. Nu există nici o locație dată și nici o intenție clară. Cea de-a doua interogare de căutare este mult mai informativă: cineva caută Cel mai bun Creditorul de ciobanesc german În locația dvs. În mod evident, această persoană dorește să cumpere un catelus și este mult mai ușor de clasat pentru acest cuvânt cheie.

Poți să folosești Planificatorul de cuvinte cheie Google Pentru a avea o estimare a volumului de căutare pentru un anumit cuvânt cheie, dar este un pic tehnic, așa că vă recomandăm să utilizați pur și simplu bunul simț cu selectarea cuvintelor cheie: Alegeți termenii de căutare de lungă durată care sunt despre activitatea dvs., specialitatea, hobby-ul. Cu atât mai mult este în jos, cel mai ușor este să rang înalt.

3. Construcția de legături etice

Odată ce motoarele de căutare au identificat subiectele la nivel de site și subiectele specifice articolelor, acestea trebuie să aibă apoi ipotezele că site-ul dvs. oferă un conținut bun confirmat de alte surse.

Aceasta este creată pagina Fondator Larry Google, și acesta este modul în care Google a devenit cel mai bun motor de căutare vreodată. Oamenii obișnuiau să-și umple paginile cu cuvinte cheie, astfel încât să poată fi ridicate; astfel încât Google a venit cu un algoritm (PageRank) care calculează valoarea unei pagini prin cât de des se leagă de alte site-uri web. Cel de-al doilea strat este de a factura în reputația acestor site-uri web și aruncați site-urile cu o reputație foarte puțin sau deloc pentru a evita ca oamenii să creeze multe site-uri interconectate în sine.

Veți auzi termenul de multe ori, a backlink este o legătură care indică site-ul dvs. de pe un alt site web.

Acest algoritm este încă o mare parte a casetei de căutare Google și dacă doriți ca site-ul dvs. să apară în sus în SERP (pagini de rezultat al motorului de căutare), va trebui să obțineți linkuri de la alte site-uri legate de dvs (E.G. Alți crescători de ciobanești germani, bloguri de câine etc.) Aceasta se numește construirea legăturii și este foarte mult timp consumator. Majoritatea oamenilor vor ignora cererile dvs., deci asigurați-vă că le aduceți valoare atunci când trimiteți un e-mail: Oferiți-le să scrie un articol gratuit pe site-ul lor, de exemplu.

Există diferite ghiduri online despre construirea link-urilor, astfel încât să le verificați Aici, Aici, și mai jos pentru un videoclip de la Google înșiși.

4. Fără spam

Mă simt rău că trebuie să enumeră acest lucru negativ aici, dar mă simt obligat pur și simplu pentru că câțiva crescători de câini vor dori să sară în tehnici dodgy. În primul rând, dacă vă prindeți încercarea de a juca algoritmi Google, veți fi interzis pentru totdeauna. Și compania și-a spus că ele aduc îmbunătățiri zilnice la regulile și algurile lor, astfel încât să puteți dispărea în orice moment.

În al doilea rând, Black-Hat SEO este foarte costisitoare și consumatoare de timp. Puneți-vă eforturile în scrierea conținutului de calitate și la promovarea acestuia pe social media, puteți obține mai puține vizite, dar vor fi mult mai bune. Don`t Chase numărul de vizite zilnice, urmăriți calitatea fiecărui vizitator.

Pentru a vă salva ceva timp, Aceste strategii și tactici sunt considerate pălărie neagră de mulți: Comentând foarte mult cu link-ul dvs. pe alte bloguri, plătiți vânzători pe cincirr împotriva backlink-urilor, Forum de spam Cu (un) backlink subtil, oaspeții postează același post pe mai multe site-uri web, umplând articolele cu aceleași cuvinte cheie și variații într-un mod nenatural etc.

5. Fi prietenos mobil

Peste Jumătate din interogările de căutare sunt efectuate pe smartphone-uri și tablete (I.E. Ecrane mici.) Google a spus că este o mulțime de ori, fac penalizarea site-urilor care nu sunt prietenoase mobile (I.E. Afișați conținutul perfect pe un ecran mai mic.)

Cele mai multe canneluri și crescătorii de câini utilizează WordPress pentru site-ul lor; Este un sistem de gestionare a conținutului care este foarte modulabil. Cred că astăzi, 99% din temele (desenele) disponibile gratuit sunt prietenoase mobil și complet receptiv. Prin urmare, prin utilizarea WordPress, sunteți oarecum asigurați că acest lucru este îngrijit fără a fi nevoie să faceți un singur lucru.

6. Îmbunătățirea încărcării paginilor

Punctul anterior despre prietenia mobilă ne aduce în acest punct: Dispozitivele mai mici folosesc de obicei conexiuni mai lente. Prin urmare, site-ul dvs. trebuie să fie luminos, rapid și configurat corespunzător. Comprimați imaginile și fotografiile Utilizați, utilizați versiunea redimensionată automat a imaginilor dvs. pe WordPress și așa mai departe.

O altă parte importantă a vitezei unui site de crescător de câini este gazda pe care o fac: gazde ieftine rulează software mai ieftin și sunt foarte lent în toate aspectele. PRICIER Gazdele ca un loc de teren sunt mult mai rapide. Noi, a trebuit să schimbăm compania de găzduire vara din vara din cauza traficului nostru din ce în ce mai mare. Acum avem încărcături mai rapide și nu există perioade de întrerupere.

Folosind o mulțime de pluginuri pe WordPress este tentant, dar acest lucru va încetini și site-ul dvs. în jos; Fii foarte pretențios! Verificați acest post pe Accelerarea unui site WordPress.

7. Scrieți conținut care răspunde la întrebări

Crescătorii de câini tind să aibă doar un Despre noi pagina pe site-ul lor și apoi continuați să vă prezentați toți câinii și așternutul de pui. În timp ce aceste pagini sunt cele mai necesare, acestea ar trebui, de asemenea, să scrie articole foarte informative despre subiecte (și cuvinte cheie) foarte strâns legate de canisa lor. Candidații evideni pentru un ameliorator Pudele din Idaho ar fi:

  • 7 cele mai bune parcuri de câine în Idaho
  • 12 motive pentru care afodele noastre sunt cele mai bune din Idaho
  • Poodle Breeders față de magazinele de animale de companie
  • 5 Poodle Breeders Ne place în Idaho (Promovați niște prieteni!)

Cu toate acestea, un astfel de conținut ar trebui să fie de înaltă calitate și cel puțin 1200-cuvânt lung. Nu scrieți piese scurte deoarece dețin foarte puțină valoare. Articolele din formular sunt minunate și iubite de motoarele de căutare, mai ales când acestea Răspundeți la o mulțime de întrebări într-o singură pagină. Un astfel de conținut de piatră de temelie ar putea avea 5.000 de cuvinte sau, uneori, dublu:

  • Diferitele tipuri de podeli: jucărie, miniatură, mediu și standard
  • Cum hipoalergenic este rasa Poodle?
  • Probleme de sănătate în rasa Poodle (și modul în care le luptăm)

După cum puteți vedea, există o mulțime de idei de articole pentru orice rasă în orice locație; Trebuie doar să vă gândiți puțin, să căutați pe Web-ul dvs. și chiar să vedeți ce fac alți crescători. Și face mai bine! Înțeles, scrieți mai mult conținut informativ într-un format pe care Google îl iubește - din ce în ce mai multe căutări afișează acum o casetă de răspuns mai presus de toate rezultatele, încercați să vizați aceste întrebări și să le răspundeți.

8. Optimizați SEO pe pagina

Link Building este off-page SEO, adică se efectuează pe un alt site și din controlul dvs. Pe pagina SEO conține Toate aspectele legate de controlul deplin care poate face o mare diferență atunci când un motor de căutare se topește și indică paginile dvs. Începe cu cuvinte cheie, evident (densitate și variații), dar există atât de multe alte pârghii pe care le puteți juca pe o pagină pentru a vă îmbunătăți clasamentul general.

În primul rând, structurați articolele dvs., astfel încât acestea să fie lizibile și scanabile atât pentru oameni, cât și pentru motoarele de căutare, în general prin utilizarea:

  • Rubricile pentru a crea o schiță clară
  • Bold și italic pentru a sublinia puncte importante
  • Fraze scurte care sunt în mod clar structurate
  • Legături externe către site-urile autoritare

În plus și chiar mai important, Asigurați-vă că cuvântul dvs. cheie și variațiile acestuia pentru un anumit articol sunt prezente în primul paragraf, titlul articolului, adresa URL a paginii (Permalink pe WordPress) și în concluzie. Evident, în conținut, dar acestea sunt locații critice dacă doriți să vă măriți clasamentele pentru un anumit cuvânt cheie.

Îmbunătățiți și legătura internă. Să spunem că ai scris o bucată Obezitatea în rasa Poodle Acum două luni și scrieți acum un articol despre cea mai bună dietă pentru un pudel sănătos. Apoi, menționați obezitatea în noul dvs. articol (subiectele sunt foarte legate.) Majoritatea webmasterii nu fac prea mult și continuă să-și scrie articolele. Îmbunătățirea dvs Linking intern înseamnă să reveniți la fiecare dintre postările dvs. și să adăugați legături interne către mesajele aferente.

pe pagina SEO infografică
Infographic: cele mai importante părți ale optimizării motorului de căutare pe pagina pentru crescătorii de câini.

9. Actualizați frecvent site-ul dvs. web

Crearea unui conținut cuprinzător și bine structurat este bun; dar nu este suficient de bun încă. Un motor de căutare va prefera aproape întotdeauna să promoveze site-urile web actualizate în mod regulat. Ei nu fac doar acest lucru la întâmplare, este pentru că noi toți preferă un site care trăiește mai degrabă decât o pagină veche care are informații învechite.

În calitate de crescător de câini, s-ar putea să nu fie suficiente subiecte care să vă permită să scrieți un post în fiecare zi, știu. Cu toate acestea, ați putea scrie cu ușurință un articol de piatră de temelie și actualizări de canisare simplă pe săptămână. Am discutat un articol Ce tipuri de site-uri de conținut ar trebui să publice. Nu fiecare articol trebuie să fie un punct de temelie și de 5.000 de cuvinte, puteți avea doar un calendar editorial și să vină cu idei noi.

Puneți-vă într-o perspectivă sau în pantofi vizitatori; ei ar plăcea să vadă:

  • Actualizări săptămânale despre canisa dvs
  • Cum vă curățați zonele de câine și socializați puii
  • Povestiri despre câinii dvs. la spectacole sau călătorii
  • Galerii despre cum câinii tăi cresc și au evoluat
  • gândurile tale despre viitorul rasei
  • Viziunile dvs. privind subiectele actuale legate de câine

Asigurați-vă că acoperiți o mulțime de motive și scrieți piese de calitate; Nu vă repetați prea mult și lăsați-vă partea creativă să se exprime!

10. Împărțiți-vă pe Medias Social

Postarea legăturilor dvs Social Media nu deține oriunde în apropierea aceleiași valori ca și backlink-urile obișnuite, și este normal. Ei oferă în continuare beneficii duble. În primul rând, o mulțime de oameni vă pot vedea conținutul și pot descoperi site-ul dvs., crescând astfel șansele să le împărtășească pe site-ul lor. În al doilea rând, motorul de căutare îi place să vadă activitatea Meta care înconjoară o bucată de conținut, înseamnă că nu este pe un site mort pe care nimeni nu le are grijă. Social media nu vă vor plasa mai întâi pe motorul de căutare, dar vor trimite semnale pozitive la crawlere.

Evident, cu Canalele sociale preferate sunt cei care oferă posibilitatea ca utilizatorii să posteze link-uri și prin ordin de preferință aș spune:

  1. Căutarea Twitter - Partidul de cocktail al lumii în care majoritatea conversațiilor sunt publice, astfel încât să se caute rasa și să se alăture conversațiilor care se întâmplă în prezent
  2. YouTube - Căutați rasa dvs. și comentarii cu privire la videoclipurile relevante și să încărcați Vlogs de dvs. și de câinii dvs
  3. Facebook - Configurați o pagină Facebook pentru numele dvs. de canisaj și anunțați-vă noile articole acolo, în timp ce curățați conținutul de pe tot parcursul web

Există o platformă socială de gazillion și este imposibil de a fi prezent pe toate acestea: Alegeți-vă caii preferați și perfecționați-vă în timp fără să vă răspândiți subțire.

11. Track & Review

Fie că sunteți Câini de reproducție sau construirea de roboți, trebuie să puneți strategii pentru a vă dezvolta reputația online și acest lucru începe cu motoarele de căutare. Toate aceste sfaturi sunt uimitoare și vă vor ajuta cu siguranță să vă urcați pe scara serpților. Cu toate acestea, singura modalitate de a vedea ce funcționează și ce nu este de a folosi un instrument gratuit de Google numit Google Analytics. Complet liber și complet funcțional. Este ceea ce aproape fiecare site din lume utilizează pentru a obține statistici de trafic: câte vizite, ce pagini au aterizat utilizatorii, cât timp au citit articolul etc.

Un alt instrument foarte important este Consola de căutare Google. Și da, este din nou construit de Google. Acest instrument se concentrează exclusiv asupra prezenței și traficului motorului dvs. de căutare. Acestea arată poziția dvs. pentru cuvintele cheie utilizate și care pagini sunt populare sau nu. Ei chiar vă dau informații despre cum ați putea stimula clasamentul dvs. prin fixarea unor probleme tehnice.

Odată ce aveți toate aceste date, lăsați-vă deoparte o după-amiază o lună pentru a le studia și extrage informațiile de care aveți nevoie. Apoi continuați și planificați punctele de acțiune pentru luna următoare. Dacă o pagină este foarte reușită, merită să scrieți un alt articol despre un sub-subiect din acesta. Utilizați bunul simț și faceți mai mult din ceea ce funcționează și mai puțin din ceea ce nu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi pentru site-ul dvs. De canisare la rang # 1 pe google