10 Motive pentru a utiliza wordpress pentru site-ul dvs. De crescător de câini

10 motive pentru a utiliza WordPress pentru site-ul dvs. de crescător de câini

Dacă ați aterizat pe această pagină, există șanse să vă aflați aparținând uneia dintre aceste două categorii:

  1. Nu aveți un site web, și nu știu cu adevărat cum să obțineți un mare. S-ar putea să fi auzit de WordPress pentru a crea un site mare de crescător de câini sau un blog, dar știi foarte puțin despre asta.
  2. Aveți un site web, Dar nu este modul în care doriți să fie. Vrei un site web profesional fără codificare sau cunoștințe tehnice necesare.

WordPress este A Sistem de gestionare a conținutului care vă permite să instalați, să personalizați și să gestionați rapid site-ul dvs. de afaceri (sau blogul) cu articole, videoclipuri, galerii, comentarii etc. Nu este necesară codarea, controlați totul de la panoul de administrare intuitiv WordPress`!

Dacă aveți nevoie de mai mult convingător, am venit cu 10 motive pentru care ar trebui să folosiți absolut WordPress pentru a crea site-ul dvs. de reproducere a câinelui sau orice site-ul legat de câine. Odată ce sunteți convins, puteți Obțineți site-ul de reproducere a câinilor În 5 minute cu tutorialul nostru pas cu pas.

Există un motiv de bonus al 11-lea la sfârșitul anului # 8230; și nu vreți să nu o vedeți;)

1. Un site web WordPress costă aproape nimic

WordPress este cel mai puternic instrument gratuit de acest fel. Da, complet gratuit. Singurul lucru pe care trebuie să-l plătiți este serviciul de găzduire, la aproximativ 3 $ / £ 3 pe lună și dvs .Numele de domeniu COM la $ 9 / £ 9 pe an. Este arahide atunci când știi câți bani și valoare un site web aduce la afacerea dvs.

Instalați WordPress prin panoul de control al BlueHost
WordPress cu un singur clic se instalează în dvs Panoul BlueHost.

2. Ușor de instalat și de întreținut

Mijloace libere și puternice populare. Cele mai multe servicii de găzduire web oferă o instalare cu un singur clic pentru WordPress, ceea ce înseamnă că puteți avea site-ul dvs. în sus și derulați în câteva minute. Iti recomandam Bluehost Pentru publicul nostru american și internațional și Tsohost Pentru vizitatorii noștri din Marea Britanie (utilizați Breedbus10 pentru reducere de 10%!)

Dacă aveți deja o gazdă web și nu au o instalare cu un singur clic, puteți să o faceți singur: este încă foarte ușor. Pur și simplu descărcați cea mai recentă versiune de WordPress gratuit gratuit Aici, Încărcați-l pe gazdă și începeți instalarea. Este nevoie de 5 minute.

3. Mii de teme Premium Wordpress, multe sunt gratuite

Fiecare instalare WordPress vine cu tema implicită. Este un design bine făcut, care poate fi suficient pentru majoritatea webmasterului, dar recomandăm foarte mult o temă personalizată WordPress în conformitate cu afacerea sau industria dvs.

Există două categorii de teme: Teme WordPress gratuite disponibile pe temele WordPress Director și teme premium wordpress disponibile pe piețe reputate, cum ar fi Themedyforest sau Elegantthemes.

Același lucru aici, nu este nevoie de codare, doar o instalare cu un singur clic și puteți juca apoi cu setările tematic: ușor!

4. Pluginul WordPress Adăugați caracteristici infinite

Plugin-urile extinde WordPress cu caracteristici specifice afacerii, noi funcționalități și dau WordPress "poate face orice" reputație. Există un număr larg, aproape infinit, de plug-uri pe care le puteți alege, dar nu intră în capcana de supraîncărcare: păstrați-o simplu, păstrați-o funcțională, păstrați-o eficientă!

Exemple de pluginuri utile pentru un site web de afaceri legat de câine:

  • Manager Pet este un plugin simplu de utilizat pentru a gestiona și a rula un adăpost pentru animale de companie sau un site de canisare
  • MailPoet vă permite să trimiteți buletine de știri, postați notificări și autorespondenți intuitiv

5. WordPress face site-ul dvs. legate de câine Mobile Responsabil

În ultimii ani, dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile și tabletele, au devenit primele și calculatoarele de pe desktop și laptop în acțiunile de trafic web, la nivel mondial. Înseamnă doar un singur lucru: site-ul dvs. trebuie să fie prietenos mobil și acest lucru se numește Responsabilitate Mobile.

Traficul mobil bate traficul desktop
Tendința pe Internet: Traficul mobil bate traficul desktop

99% din temele WordPress construite în ultimii ani sunt răspunzătoare mobile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru vizitatorii pe ecrane mai mici, site-ul dvs. se va adapta automat! Puteți încerca cu BirodingBusiness.com, verificați-l pe telefonul dvs. mobil acum.

6. Motoarele de căutare, cum ar fi Google și Bing, Love WordPress Site-uri

Toți cei care își desfășoară propriul site web dorește să fie pe prima pagină Google pentru a primi o mulțime de trafic zilnic fără a face mult. Nu este ușor să începeți de la zero, dar folosind Wordpress ajută foarte mult mulțumiri de seo-prietenie, dar ceea ce este SEO?

Acronimul SEO înseamnă Optimizarea motorului social, Este ceea ce face ca Google și alte motoare de căutare ca un site web mai mult decât alții și dezvoltatorii WordPress o înțeles din ziua 1 și a construit un instrument Google prietenos cu pagini clar stabilite, titluri structurate și conținut, meniuri și ilustrații.

Trebuie doar să vă scrieți paginile, articolele și restul se vor întâmpla în spatele scenei fără să observați. Dacă doriți să vă îmbunătățiți activ rangul Google, WordPress SEO de YAUST vă ajută să vă îmbunătățiți paginile pentru a se clasifica mai mult în motoarele de căutare cu linii directoare și sfaturi clare încorporate în panoul de administrare.

7. Următoarele și comunitatea sunt uriașe

Indiferent de cât de mare este un produs, avem cu toții întrebări sau probleme la un moment dat. WordPress este una dintre cele mai active comunități ale întregului web cu zeci de forumuri active, portaluri, how-to ghiduri, videoclipuri YouTube etc. Dacă aveți o întrebare, se va răspunde cu promptitudine.

Partea de piață WordPress împotriva Joomla
WordPress este mult înainte de concurenții săi

Iată câteva linkuri către cele mai animate și active WordPress Comunități: Oficialul Panouri de mesaje WordPress Pentru suport tehnic și Managewp.Org Pentru știri și actualizări. De asemenea, transmitem cele mai importante știri despre WordPress și actualizări aici privind BirodingSiness.com de la majoritatea crescătorilor de câini și oamenii de afaceri legate de câini folosesc WordPress pentru a-și rula propriul site web.

8. Scrierea posturilor și a paginilor nu a fost niciodată atât de ușoară

Odată ce site-ul dvs. de reproducere a câinilor sau câine este online, evident că trebuie să adăugați conținut la el. Pagini de pilon, cum ar fi "Despre noi", "Contactați-ne", dar, de asemenea, conținut specific activității și industriei dvs .: Imagini ale câinilor dvs., orele de program Dacă sunteți o afacere de îngrijire a câinelui, gunsuri planificate, pui de vânzare, concursurile dvs. de câine , pedigree de câini, etc.

WordPress Admin Panel
Screenshot-ul panoului de administrator în timp ce editează acest articol!

WordPress are toate sortate cu creatorul său puternic, dar simplu simplu. Formatarea nu a fost niciodată atât de simplă ca și fără fas, merge direct la punctul: vă permite să scrieți postări minunate că audiența dvs. va iubi citirea, împărtășirea și angajarea cu.

Dacă aveți nevoie de o caracteristică specială pentru a vă scrie postările (cum ar fi un constructor avansat de masă), alegeți pluginurile dvs. preferate din directorul WordPress gratuit!

9. WordPress permite vizitatorilor dvs. să se angajeze cu dvs

Social media rulează lumea noastră în acești ani și va fi așa pentru viitorul previzibil, astfel încât să aibă un conținut bine scris este mare, dar având conținut implicând mai bine. Cu alte cuvinte, doriți să aveți vizitatorii și publicul dvs. să-și petreacă timpul să citească articolul dvs., lăsând un comentariu, un feedback și chiar și-ți împărtășesc lucrurile pe Medias Socials, oricare dintre ei (Twitter, Facebook, Pinterest, Google+, etc.)

Angajamentul social Facebook îi place

Multe teme au aceste funcționalități sociale încorporate, dar doar în cazul în care există o turmă de pluginuri gratuite care o fac, inclusiv cea puternică și trebuie Jetpack cu mulțimile sale de instrumente sociale și WPSSO, Un plugin mare pentru a vă optimiza conținutul pe Medias Social.

10. WordPress este o soluție matură

Nu numai WordPress este de departe cel mai popular sistem de gestionare a conținutului înaintea concurenților săi (Joomla și Drupal), este, de asemenea, o soluție matură care a fost folosită și abuzată în întreaga lume din 2001, de milioane de utilizatori experimentați.

Bugurile au fost găsite și corectate, caracteristicile au fost încercate, au scăzut și apoi mai bine reinstalate. Ideile sunt încă experimentate, iar întreaga comunitate open source ajută WordPress să-și păstreze avansul și să lase milioane de oameni să construiască Web-ul de mâine.

Este un instrument gratuit, deci ar trebui să faceți parte din această lume WordPress! Am scris un articol minunat "Creați site-ul WordPress Dog Breeder în 3 pași simpli"Pentru a vă ghida, pas cu pas, așa că nu pierdeți vreun moment și să vă duceți!

11. Breedr pentru WordPress (Bonus!!!)

Ce este Breedr pentru WordPress tu intrebi? Ei bine, ne-am ascultat pe voi!

Am vorbit cu o mulțime de crescători care rulează site-ul lor cu WordPress și ne-ai spus cu totul un simplu fapt: există (a fost ;)) Nu există o soluție plugin sau out-of-box pentru crescătorii de câini. Prin urmare, site-urile au arătat prea mult ca un blog și prea puțin ca un site web de canisa.

Lucrurile s-au schimbat. Am dezvoltat un plugin extrem de puternic de crescător Wordpress numit & # 8230; & # 8230;.. Breedr pentru WordPress! Instalați-l în 3 clicuri, iar acesta este, adăugați doar câinii, ghidajele dvs. și generează automat pedigree, pagini, galerii, liste de premii și titluri, jurnale de screening de sănătate etc.

Acesta este livrat cu mai multe widget-uri și coduri de scurtcircole pentru o flexibilitate îmbunătățită! Puteți scrie chiar și un blog obișnuit și adăugați exact ceea ce aveți nevoie, de exemplu unul dintre pedigree câinilor dvs.

Poti Obțineți Breedr pentru WordPress sau Vedeți un site web live Kennel Demo.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Motive pentru a utiliza wordpress pentru site-ul dvs. De crescător de câini