Cum de a vinde pui online

Cum de a vinde pui online

Organizați reproducerea a doi câini la începutul unei aventuri lungi! De îndată ce împerecherea a continuat, și sarcina este confirmată, trebuie să vă angajați cu rețeaua dvs. pentru a găsi potențialii cumpărători. Știind Cum de a vinde puii dvs. online este cheia unui plan de reproducere pe termen lung de succes pe termen lung.

Într-adevăr, rare sunt crescătorii care pot vinde instantaneu toate noi puii lor pentru totdeauna casele pe care le cunosc deja. Networkingul are limitele sale, mai ales că de multe ori, câțiva pui atrag toată atenția, în timp ce cele rămase au o mai mică entuziasm de la potențialii cumpărători.

Vânzarea de pui online este o artă - necesită sfaturi și strategii pe care le-am stabilit în acest articol. Clienții și proprietarii de animale de companie sunt mult mai informați și mai solicitanți decât au fost în timpul lor Căutarea câinelui. Anunțurile dvs. trebuie să fie cuprinzătoare, dar nu prea mult timp. Vom spune unde vă puteți vinde puiul online și dacă ar trebui să mergeți cu anunțuri clasificate sau pe site-ul dvs. propriu.

Este legal să vândă câini online?

La această dată, Nu există o lege sau o reglementare specifică privind vânzarea și achiziționarea de câini și cățeluși online, În afară de legea obișnuită a contractului dacă semnezi a Acordul de vânzări de catelus. Prin urmare, este într-adevăr legal să vindeți un cățeluș sau chiar o întreagă așternut de pui online. De fapt, Vârsta câinelui (câinele) în cauză nu contează niciuna.

Anumite state din Statele Unite ale Americii, dar și alte jurisdicții, au un regulament care solicită crescătorilor profesioniști pentru câini să se înscrie pentru o licență de reproducere comercială. Este o cerință pentru dvs. să citiți setul aplicat în prezent de texte privind reproducerea comercială pentru a fi clar pe limita de prag de la care trebuie să vă abonați pentru această licență obligatorie. Acesta este, în general, un număr care corespunde numărului de cățeluși vânduți sau numărul de cățeri de reproducere un crescător deține sau deținute pentru anul.

Unde să vindeți cățeluși online?

Crescătorii de câini li se oferă o gamă largă de opțiuni la etic și Vindem rapid catelusi online. Platforme de vânzări de catelus, servicii de anunțuri clasificate, grupuri de Facebook și chiar propriile site-uri web ale canisei sunt cele mai bune modalități de a vinde câini online.

Când vă gândiți la vânzarea câinilor dvs. online, trebuie mai întâi să decideți ce canale vă veți publica câinele de vânzare. Puteți să rămâneți la un singur canal sau să lucrați la mai multe. Ceea ce contează este să obțineți aceste locuri de muncă diferite în mod eficient:

Nu vă puneți doar speranțele mari pe canal; Ce contează este ceea ce puneți în el. Platformele, anunțurile și grupurile Facebook sunt utile deoarece au deja trafic țintă pe ele; Dar dacă anunțul sau copia dvs. este de calitate slabă, nu veți găsi niciodată niciun succes în eforturile dvs.

Platforme de vânzări de catelus online

Site-urile specializate de catelus permit crescătorilor de câini să se înscrie, în general, pentru o mică taxă lunară și să-și posteze câinii pe propriul lor mini-site. Astfel de platforme sunt excelente pentru crescătorii de câini ocazional care nu au savura tehnică necesară pentru a-și rula propriul site web. Pur și simplu înscrieți-vă, completați formularele online, încărcați fotografii sau videoclipuri, setați prețurile dvs. și vă prezentați și vă vindeți câinii online. Da, este atât de simplu.

Practic, dacă vă întrebați Cum de a vinde Puppies rapid, Platformele de vânzări ale Puppy sunt ideale. De exemplu, Puppies VIP permite crescătorilor de câini să se înscrie în câteva secunde pentru 15 dolari pe lună (la momentul scrisului), astfel încât aceștia să poată înființa propria lor magazin de canisare. Nu există costuri ascunse.

Puppy Winding Websites
Platformele specializate sunt o modalitate ușoară de a obține canisa online. Puteți începe să vă vindeți puii în câteva minute pentru o mică taxă lunară.

Site-ul propriu al canisei

Unii oameni preferă să Rulați propriul site web Pe tot parcursul anului pentru a posta actualizări despre câinele arată că au participat, așternuturile așteptate și alte gânduri. Și dacă vă înscrieți la o gazdă web, obțineți-vă propria dvs .COM, și rotirea WordPress cu a Pluginul de crescător nu te sperie, atunci este o soluție foarte economică.

Singura problemă cu astfel de site-uri oficiale de canisare este că adesea devin cimitire. Mulți crescători de câini sunt foarte încântați de ideea de a construi site-ul lor de canisa, dar entuziasmul se estompează câteva săptămâni mai târziu. Singurele actualizări sunt atunci când sunt disponibile puii, ceea ce este total acceptabil, dar acest lucru nu trimite semnale bune pentru potențialii cumpărători.

Știind ce conținut să publicați pe canisa dvs. nu este ușor, mai ales odată ce ați fost peste paginile de bază, cum ar fi Despre noi, Istoria rasei, Contactează-ne, și așa mai departe. Am scris o mare Ghid pentru conținutul de blog pentru canioane și altul care listă cel mai mult greșeli comune găsite pe site-urile de crescător de câini.

Anunțuri

Mulți crescători de câini, probabil cel mai mult, preferă să nu se deranjeze nici măcar să-și înființeze site-ul utilizând propriul configurație sau folosind o platformă de catelus specializată. În schimb, acești crescători preferă să Utilizați cele mai cunoscute servicii de anunțuri clasificate, variind de la Craiglist la serviciile locale. Trebuie să spuneți cât de slabă este în general calitatea pe anunțurile clasificate atunci când crescătorul nu are și un site web.

În toată onestitatea, publicitatea exclusiv pe clasificări pare a fi puțin disperată. În plus, dacă nu sunteți gata să vă reduceți prețurile, anunțurile nu vor fi potrivite pentru dvs. Acestea sunt piețe care trag prețurile în jos și perspectivele care vizualizează astfel de anunțuri nu sunt gata să scoată cantități mai mari de bani pentru un animal de companie. Cumpărătorii grave de catelus preferă să crească crescătorii Google din rasa lor și să le compare pe programele de reproducere, pe liturile mai vechi, iar un site real este excelent la transmiterea unor astfel de informații valoroase.

Acum, nu mă înțelegeți greșit, anunțurile clasificate tind să fie libere, așa că este de fapt O idee bună de a canaliza traficul pe propriul dvs. site sau minisită din platformele anunțurilor clasificate Dacă permit acest lucru. Sau, puteți tachiza perspective pe serviciile de anunțuri clasificate și odată ce au intrat în contact cu dvs., trimiteți-le link-ul site-ului dvs. înapoi. Este o modalitate bună de a filtra buruienile, deoarece acei proprietari răi nu au câștigat chiar să-și navigheze pe site-ul dvs. de canisa.

Grupuri de Facebook

Grupuri de Facebook este o componentă în creștere a Facebook și aceste grupuri sunt acum utilizate pe scară largă de oameni asemănători Pentru a reuni, schimbul de informații, vinde puii, cereți sfaturi etc. Cheia este de a găsi o mână de grupuri Facebook care sunt bune pentru tine. În general, trebuie să selectați grupuri care vizează starea sau locația dvs. și rasa de câine cu care lucrați. În unele zone ocupate, puteți găsi grupuri care leagă ambele cum ar fi Chihuahuas de Brooklyn, NY & # 8221;. În cele mai multe cazuri, veți găsi grupuri care sunt în mod specific despre câinii din zona dvs., iar apoi, grupuri separate despre rasa dvs., dar poate într-o zonă mai puțin specifică. Alăturați-vă atât!

Evitați să vă alăturați unui grup pentru a posta anunțurile dvs. ca membrii interesați vă vor vedea că sunteți doar aici pentru a vă vinde câinii, pentru a nu participa și a fi membru angajat în această comunitate. În schimb, începeți să răspundeți la întrebări aleatoare și chiar dacă ar trebui să puneți întrebări despre orice fel de câini și lupte cu ei. Veți ridica reputația și membrii grupului vor avea încredere în tine mult mai mult data viitoare când postați un anunț pentru a-ți vinde puiul frumos.

Facebook Grupuri despre câini
Sunt Sute de grupuri de reproducere și de reproducere a câinilor: Alegeți cele preferate!

Top 5 cele mai bune sfaturi de scris pentru anunțurile de vânzări pentru catelus

Odată ce sunteți gata să vă puneți puii pe piața online, partea dificilă nu a venit încă. Trebuie să scrieți anunțul îngrozitor, să selectați câteva imagini minunate, să schimbați formularea părților cruciale cum ar fi Prețuri, și așa mai departe. O mulțime de crescători sunt responsabili și au produs încă de calitate, au eșuat la ultimul obstacol important: publicitatea lor în mod corespunzător. Fără un mini-locație frumoasă, clară și digerabilă sau un anunț clasificat, nimeni nu va fi atras să vă contacteze.

Iată setul nostru simplu, dar incredibil de eficient, constând din primele 5 sfaturi de scriere pentru anunțurile de vânzări pentru catelus!

1. Fii cuprinzător

Ca proprietar de câine publicitar că puiul tău la cineva care știe zero despre tine, canisa, părinții gunoiului tău, trebuie să oferiți cât mai multe Piese de informare valoroase cât mai posibil ca ei să ia o decizie. Nu vrei să fii un popor plăcut în anunțurile dvs., vrei să fii tare cinstit, astfel că numai oamenii potriviți continuă să citească, și, în cele din urmă, să te contacteze.

2. Fi scurt

Cele mai multe anunțuri continuă și mai departe, fără prea multă substanță sau orice interes real pentru cumpărătorii și perspectivele cățelușului. Nu vrei să mergi la lungimi pentru lucruri care contează foarte puțin. Fii cuprinzător și precis. Poate părea puțin rece și clinică, dar aveți încredere în mine, oamenii care navighează pe Puppy Anunțuri vor citi multe dintre ele, astfel încât atenția lor este scurtă. Primele fraze ar trebui să fie tăiate în jos, astfel încât cititorul cel puțin stick-uri cu tine pentru o vreme. Restul anunțului poate fi mai expresiv, dar lucrează la abilitățile dvs. de scriere pentru a menține cititorul distractiv și captivat.

Din păcate, nu puteți scrie doar o descriere de 3.000 de cuvinte în anunțul sau pe site-ul dvs. web. Nimeni nu l-ar citi. Astfel încât înțelegerea voastră ar trebui să rămână scurtă și la-punctul. Întrebați-vă ce vă place să știți despre un câine pe care doriți să-l cumpărați?

  • Numele câinelui, Vârsta, rasa și aspectul
  • Pedigree și premii părinți, dacă există
  • Prețul și orice alte taxe
  • Rezultatele controalelor de sănătate ale părinților și strămoșilor
  • Diferențele dintre toate puii din aceleași gunoi
  • Dacă există un contract de semnare și clauzele principale

Fiecare cățeluș este diferit și dacă programul de reproducere al canisei produce câini de înaltă calitate sau câini de agilitate, doriți să explicați acest lucru în detaliile anunțului dvs. Nici două anunțuri nu ar trebui să fie aceleași pentru puii!

3. Spune ce e greșit

Va fi greu, dar trebuie să o faceți și # 8230; Trebuie să spui ce este greșit în fiecare catelus pe care îl produceți. Poate că un pup este prea liniștit sau are un marcaj sau o culoare neașteptată, sau poate că două pui par a fi runturile de gunoi, etc. Nu există nici o rușine de spus, în toate obiectivitatea, defectele potențiale sau clare pe care un catelus îl prezintă. Sunteți în avans, așa că perspectivele nu vor pierde timpul într-o etapă ulterioară, deoarece nu mai există nici o surpriză. În plus, vă ridicați reputația în două moduri.

Primul, Îți spui cumpărătorului că ești obiectiv și știu cum să spună un defect, chiar mic, la câini. Acest lucru vă face un crescător informat care știe ce să se îmbunătățească la fiecare generație. Cumpărătorul va crede pe bună dreptate că aceste pui vor deveni versiuni mai bune ale părinților lor, deoarece ați arătat că știți cum să aflați și, prin urmare, fixați, defecte mici.

În al doilea rând, Vă arătați potențialul cumpărător că sunteți demn de încredere și ar trebui să se simtă bine să facă afaceri cu tine. Mulți oameni vinde câini online și ascund defecte oribile și probleme de sănătate doar pentru a scăpa de puii lor. Nu tu. În schimb, vă dovedi că sunteți cinstit, care va mângâia că cumpărătorul de catelus pentru a merge mai departe cu tine. Chiar dacă sunteți mai price decât un alt anunț, aceștia au văzut mai devreme, această încredere adăugată va fi diferența dintre ei cumpararea de la altcineva și la închiderea cumpărării de catelus cu tine.

Sfaturi pentru vânzarea de cățeluși online
Pentru a vinde câini online eficient, un crescător de câini trebuie să transmită principalele puncte de-a lungul rapid. În caz contrar, cititorul este deja ocupat cu citirea unui alt catelus mai bun de vânzare.

4. Explicați ce vine

Imaginați-vă că cumpărătorul de catelus este mulțumit de anunțul dvs. și îl iubește pe catelus, ce ar trebui să facă în continuare? Fii clar cu instrucțiunile tale. Crescătorii au diverse canale de comunicare (conturile media sociale, e-mail, formularul site-ului, telefonul etc.) și cumpărătorii nu știu cu adevărat ce să facă dacă nu li se spune.

Unii crescători necesită un chestionar împreună cu primul e-mail de la cumpărător, în timp ce alții vor cere un apel telefonic. Informați cumpărătorul la pașii următori de acum la Acordul de vânzare a catelului.

  • Cum doriți să fiți contactați?
  • Ce vrei să știi despre perspectivă?
  • Ce metode de plată acceptați?
  • Ce vârstă este că catelul este lăsat să fie luat la?
  • Există un contract de vânzare cu clauze speciale de semnare?
  • Aveți nevoie de o întâlnire în perspectivă cu perspectiva?
  • Este întâlnirea la domiciliu sau într-un mediu neutru?
  • Părinții cățelușului vor fi prezenți la o întâlnire?

Cu alte cuvinte, Desenați o schiță a pașilor rămași pentru a vă lua pentru amândoi Până la întâlnirea finală în care catelul dvs. va deveni noul partener al cumpărătorului. Dacă aveți o mulțime de pași între ele, este posibil să doriți să oferiți o listă mai completă după primul schimb, probabil ca un document atașat. În acest fel, sunteți clar și nu sperieți cumpărătorul de prospectare cu prea multă documentație sau administrator.

În concluzie, atunci când vă întrebați cum să vindeți puii online, rapid sau nu, veți fi confruntați cu mai multe alegeri. Unii vă oferă o piață cu perspective interesate, cum ar fi grupurile Facebook, serviciile de anunțuri clasificate și platforme de catelus specializate. Dimpotrivă, dacă doriți controlul deplin asupra adâncimii și formularului de conținut, puteți rula propriul dvs. site pentru o mână de dolari pe lună. Singura problemă cu site-ul dvs. propriu este că nimeni nu vă va trimite niciun trafic, astfel încât va trebui să vă folosiți Abilități de marketing pentru motoarele de căutare, alte canale sociale media și platforme de anunțuri clasificate pentru a conduce traficul către paginile dvs. de catelus.

5. Utilizați fotografii și videoclipuri

Cumpărătorii viitori doresc să vadă ce fel de puppy viitor va arăta așa Postați fotografii și videoclipuri ale catelusilor pe care o vindeți. Nu încercați să configurați o producție asemănătoare de la Hollywood; doar să strângeți un moment minunat și să le încărcați! Încercați să vă luați puii la tot ce este mai bun, dar și să vă arătați defectele (unii cumpărători de pui vă iubesc în mod surprinzător că puii lor viitoare pe baza defectelor lor). Și amintiți-vă, ce este atrăgătoare pentru dvs. poate pune pe altcineva și viceversa.

Fotografiile sunt bune pentru fotografiile de cană și fundul frontal, spate și fotografii laterale. Ori de câte ori este posibil, utilizați video pentru a arăta cum catelul dvs. interacționează cu colegii săi și cu oamenii de acasă. Asigurați-vă că catelul de subiect video este clar recunoscut cu un guler colorat, de exemplu, # 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a vinde pui online