Cum să verificați un crescător de câini - referințe, mărturii & investigare

Cum să verificați un crescător de câini - referințe, mărturii și investigații

Înainte de a cumpăra un catelus, țineți-vă, trebuie să învățați cum să Verificați crescătorii de câini. Vă va permite să cumpărați un câine sănătos care vă va aduce tone de fericire și satisfacție. Durează doar 20 de minute pentru că este tot ce aveți nevoie pentru a citi ghidul nostru exclusivist.

Vom arăta cum să găsiți cei mai buni crescători de câini locali și metoda potrivită Verificarea crescătorilor de câini " site-uri web și fiecare detaliu în ele. Prin urmare, puteți cumpăra un catelus sănătos, activ și ideal pentru familia dvs.

Sfaturi despre cum să verificați crescătorii de câini

Pentru a face ușor să înțelegeți, ne-am împărțit ghidul în sfaturi simple și concise. Odată ce ați terminat să citiți sfaturile noastre, veți fi gata să screați crescătorii de câini, să alegeți unul ideal.

Obțineți un minim de două referințe

Referințele sunt esențiale în afaceri, deoarece vă aduc o dovadă reală cu privire la calitatea unui anumit serviciu sau a unui produs și când vine vorba de creșterea câinilor, ele sunt inevitabile. Ele vă permit să vă calificați un ameliorator, pentru a vedea dacă ar trebui să îl considerați sau să îl eliminați direct.

Setați două referințe ca minimul absolut, dar, desigur, încercați să obțineți mai mult. Ar trebui să o primiți de la proprietarii actuali care și-au cumpărat puii de la ameliorator, și vă recuperează dacă cunoașteți astfel de persoane în viața reală; Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil.

De aceea, ar trebui a te alatura Facebook Grupuri dedicate rasei pe care doriți să le cumpărați, și chiar mai bine dacă este un grup local, precum și Forums, Deci, puteți cere direct membrilor lor referințele despre crescătorul pe care doriți să îl afișați. Odată ce ați primit suficiente răspunsuri, discutați cu astfel de persoane în privat, prin e-mail, la telefon, mesaje etc. Îl numiți; Lucrul aici este de a obține cât mai multe detalii, puteți, astfel încât să le puteți folosi pentru a lua o decizie.

Asigurați-vă că au registre de canisare adecvate

Un crescător de câini reputați trebuie să aibă propriu-zi Registrul de la Kennel deoarece vă permite să vedeți că au respectat toate Documentație și standarde necesare pentru a reproduce o anumită rasă de câini.

În zilele noastre, avem mai multe registre de kennel. Vom numi pe cei legitimi, care se bucură de cea mai mare reputație. Cu toate acestea, vom acoperi, de asemenea, registrele mai puțin cunoscute și vom împărtăși cu dvs. o listă de registre false de canisare, care nu aduc nici un fel de legitimitate. Ca bonus, suntem, de asemenea, includeți o listă de registre de kennel pentru câinii de lucru, astfel încât să puteți descrie corect crescătorul.

Registrele legitime ale canisei

Dacă un crescător de câini este listat la oricare dintre următoarele canioane, atunci ele sunt legitime și, prin urmare, o opțiune bună. Cu toate acestea, trebuie să obțineți referințe, să le vizitați personal și să verificați mărturiile.

Nișă de nișă de registru

Următoarele registre de kennel sunt rare sau noi și, prin urmare, nu ar trebui să fie singura sursă de validare atunci când screening un crescător de câini.

Registrele de canisare de câini de lucru

Ele sunt rare care vin, dar ele există și sunt foarte utile atunci când screening un crescător, dacă intenționați să cumpărați un câine de acest fel, cum ar fi terrierul rus negru.

Registrele de canisare falsă

Următoarele registre de kennel sunt false și nu dețin nici un fel de legitimitate și, prin urmare, ar trebui să evitați crescătorii enumerați aici:

  • Universal Kennel Club (UKC)
  • Servicii de înregistrare și certificare Canine (CRC)
  • Continental Kennel Club (CKC) - să nu fie confundat cu Clubul Legitim Canadian Kennel (CKC)
  • American Canine Association (ACA)
  • Clubul World Kennel (WKC)
  • Clubul Național de Kennel (NKC)
  • United toate registrul de rasă (UABR)
  • Clubul World Wide Kennel (WWKC)
  • Registrul de câini al Americii (DRA)
  • Registrul de rasă mixtă din America de Nord (NAMBR)
  • Toată Asociația Americană Premier Rases (AAPBA)
  • Registrul de câini de la Nord american (NAPDR)
  • Federația Canines International (FIC)
  • Universal Kennel Club International (UKCI)
  • Registrul animalelor nelimitat (ARU)
  • American Pet Registry, Inc. (APRI)

Verificați licența lor

Similar cu registrele de canisare adecvate, crescătorul câinelui trebuie să au o licență valabilă (daca este aplicabil). Prin urmare, pentru a vă face ușor, puteți să o verificați vizitând următoarele linkuri:

Licențele sunt importante deoarece instituțiile care le eliberează Asigurați-vă că crescătorii de câini respectă următoarele standarde:

  • Câinii trăiesc în condiții confortabile și optime
  • Ei primesc nutriția adecvată, apa, așternutul și asistența
  • Facilitățile asigură protecția împotriva situațiilor de urgență, cum ar fi un incendiu
  • Câinii au suficient spațiu pentru a obține exerciții fizice
  • Creșerul are condiții optime de transport pentru câini
  • Cresterul are tot ceea ce este necesar pentru a preveni răspândirea bolii

Prin urmare, este o necesitate pentru crescător să dețină o licență valabilă, pe care trebuie să o verificați. Certificări nu sunt întotdeauna necesare, la fel ca licența.

Vizitați în persoană

Având registre de canisare adecvate, o licență valabilă și referințe de încredere este un început bun. Cu toate acestea, trebuie să-l dovediți cu ochii voștri și, prin urmare, trebuie să vizitați crescătorul în persoană.

Asigura-te ca Verificați standardele pe care le consideră procesul de licențiere, pe care le-am acoperit deja în secțiunea anterioară. Ele asigură că primiți un cățeluș care este sănătos. Care este atât etic, cât și bun pentru dvs., așa cum înseamnă că veți minimiza riscul de a primi un catelus cu probleme potențiale de sănătate.

Orice crescător care nu vă permite să vizitați personal este un crescător care să evite, pentru că înseamnă că ascund ceva și sunt cel mai probabil a Bursa de curte. Amintiți-vă, când vine vorba de cumpărarea unui catelus, este un întrerupător.

Vizitați crescătorul în persoană
Vizitați crescătorul în persoană pentru a evita cumpărarea de la crescători neetici.

Puneți orice întrebări pe care le aveți

Acum că ați vizitat crescătorul în persoană, este esențial să întrebați toate întrebările pe care le aveți. Nu vă limitați, Pentru că trebuie să vă curățați toate îndoielile. Dacă o faceți online, nu contează, încă mai trebuie să întrebați toate întrebările pe care le aveți în minte. Dacă nu știți ce să vă întrebați, asigurați-vă că puneți următoarele întrebări, deoarece acestea sunt o modalitate sigură de a valida calitatea reală a unui crescător de câini:

  1. Care este vârsta catelusului?
  2. Pot să văd catelul cu mama și tatăl său?
  3. Pot vedea gunoiul complet? (Răspunsul ar trebui să fie un DA)
  4. Ați socializat puii? (Răspunsul ar trebui să fie un da și specific)
  5. Ai înțărcat puii? (Răspunsul trebuie să fie o firmă da)
  6. Ce dietă ar trebui să-mi dau catelul meu? (Cu atât mai specific răspunsul, cu atât mai bine)
  7. Ce vaccinări au primit catelul? (Răspunsul trebuie să fie pozitiv și detaliat)
  8. Când este următoarea doză de vaccinare datorată? (Răspunsul trebuie să fie specific)
  9. Ce tratamente suplimentare au primit catelul? (Amelioratorul trebuie să fie transparent și specific)
  10. Aveți copii ale certificatelor de sănătate ale mamei și tatălui? (Răspunsul trebuie să fie un da și ar trebui să fie dispuși să-l împărtășească cu dvs.)
  11. Dacă catelul prezintă probleme de sănătate, pot să-l returnez? (Trebuie să fie dispuși să-l primească înapoi și să vă aducă o rambursare completă)
  12. Aduceți a Contract de vânzare? (Cresterul trebuie să o aducă, deoarece toți crescătorii de renume o fac)

Acum aveți suficiente întrebări pentru a examina un crescător corect. Chiar dacă le puteți întreba online, Ar fi ideal dacă ați putea face-o în persoană, Deci, puteți obține toate dovezile în prezența dvs. și pentru a verifica crescătorii de câini pentru dvs. De exemplu, dacă cereți crescătorului numărul de întrebare # 6 și vă răspunde cu o mulțime de detalii, atunci puteți spune că are cunoștințe extinse despre ameliorator, care este un semn pozitiv major.

Citiți mărturiile

După ce ați terminat toți pașii menționați mai sus, ar trebui să o completați cu mărturii de citire. Ar trebui să citiți cele pe care le găsiți pe site-ul lor și pe mass-media socială, dar De asemenea, asigurați-vă că introduceți numele crescătorului pe Google - sau numele lor de afaceri - și adăugarea cuvântului "Revizuire" sau "Testimonial" pentru a obține feedback imparțial.

Mărturiile ar trebui să fie autentice și, prin urmare,, ei ar trebui să aducă o mulțime de detalii și dacă posibile fotografii ale puiilor și noilor proprietari. Pentru că nu căutați doar recenzii bune, dar feedback real care vizează crescătorul.

Verificați site-ul lor

Puteți să o faceți ca o măsură suplimentară sau înainte de toate pașii menționați mai sus, deoarece un profesionist, Website de înaltă calitate este un alt semn de încredere. În mod ideal, ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

  • O limbă clară și transparentă despre noi pagină
  • O pagină detaliată dedicată istoriei lor
  • O pagină care conține toate informațiile de contact, cum ar fi numărul de telefon, e-mail, social media.
  • O pagină care vă arată toate certificările, licențele și calificările care acreditează crescătorul
  • O mulțime de fotografii ale puiilor, mama, părintele și facilitățile
  • Un blog care arată expertiza crescătorului despre rasă, Partajarea sfaturilor despre nutriție, formare, reproducere responsabilă.
  • Mărturii autentice cu fotografii și descrieri complete care vă aduc suficiente detalii pentru a afla mai multe despre ameliorator, puii lor și clienții care au cumpărat de la ei

Design înțelept, mulți crescători de câini nu aduc o experiență bună de utilizator pe site-ul lor, dar aici ne uităm la cei mai importanți indicatori ai încrederii și, prin urmare, trebuie să le căutați atunci când revizuiți un site de crescător.

Respectați prezența lor socială

O modalitate excelentă de a completa întregul proces de screening este la Verificați un crescător de câini Prezența socială a mass-mediei. Găsiți toate profilurile care aparțin crescătorului câinelui, astfel încât să puteți verifica tot ceea ce au postat, toate interacțiunile pe care le-au primit, cum ar fi mesajele, și, desigur, feedback, recenzii, evaluări și plângeri.

Similar cu site-ul lor, aceștia ar trebui să dezvăluie totul, cum ar fi fotografiile Puppies - recuzită dacă le-au actualizat în mod constant - reprezentând facilitățile, socializând puii, oferindu-le suficientă exerciții fizice etc.

Dacă o iau în serios să-și împărtășească misiunea cu restul lumii, într-un mod complet transparent și detaliat, atunci ar trebui să le considerați, pentru că înseamnă că nu au nimic de ascuns de tine sau de alți potențiali cumpărători.

Întâlniți oamenii care au ridicat câinele

În cele din urmă, dacă o puteți face, este o idee bună să vizitați clienții care au crescut puii de la același crescător. Puteți pune întrebări în persoană, Verificați dacă câinii sunt sănătoși și nu au dezvoltat probleme frecvente de sănătate ale rasei și că proprietarii sunt complet mulțumiți de cumpărarea lor.

Verificarea crescătorilor de câini - Întrebări frecvente

Am constatat că proprietarii de câini aspiranți tind să pună aceste întrebări despre crescătorii câinilor. Prin urmare, le-am răspuns exact, astfel încât să puteți obține îndrumarea de care aveți nevoie acum.

Cum verific un permis de crescător de câini?

Depinde de țară, dar în cazul SUA, trebuie să vă consultați cu USDA. Care a făcut-o ușor prin aducerea unui director de căutare pe care le puteți verifica aici.

În cazul Regatului Unit, vă puteți consulta Clubul Kennel, care are un director care vă permite să verificați dacă un crescător are o licență valabilă. Puteți utiliza instrumentul făcând clic aici.

Pentru alte țări, Trebuie să întrebați crescătorul Pentru a vă arăta licența sa, sau, alternativ, contactați instituția care emite licențe de reproducere a câinilor din țara dvs., astfel încât să puteți verifica dacă amelioratorul deține o licență valabilă și activă.

Unde pot găsi crescători de câini?

Cea mai ușoară modalitate de a găsi crescători de câini de reputație și de încredere este prin verificarea registrelor legitime ale canisei la fel ca Clubul american Kennel, Clubul Kennel, Clubul Canadian Kennel si Federația Cynologique Internationale.

Alternativ, Puteți întreba pe forumuri, grupuri de Facebook relevante și comunități online. Cu toate acestea, nu uitați să urmați un proces de screening strict care să implice asigurarea faptului că amelioratorul deține registrele de canisare adecvate, o licență valabilă, referințe de încredere, experiență deosebită cu privire la rasă și divulgare completă cu dvs. despre părinți, certificări de sănătate, tratamente, vaccinări etc.

Cum poți spune unui crescător de câine rău?

Puteți spune cu ușurință unui crescător de câine rău, verificând următoarele semne:

  • Ei nu au cunoștințe despre rasă
  • Cresterul nu va dezvălui cu informații despre dvs despre părinți
  • Ei nu vă vor lăsa să vizitați catelul în persoană, dacă refuză să partajeze fotografiile cu dvs
  • Ele nu sunt acreditate cu nici un registru principal al canisei, cum ar fi Akc sau Clubul Kennel din Marea Britanie
  • Creșerul nu va avea mărturii și nu vă poate aduce referințe
  • Au recenzii rele online

În marea majoritate a cazurilor, dacă arată orice sau toate semnele anterioare, puteți spune cu ușurință că sunt un crescător rău și, prin urmare, trebuie să-l evitați.

Sunt toți crescătorii de câini răi?

Nu toți crescătorii de câini sunt răi, deoarece Depinde de mai mulți factori. Dacă dețin o licență validă, atunci înseamnă că își aduc puii, mama și tatăl condiții optime de viață. În plus, un crescător bun va avea întotdeauna registre adecvate de canisare. Aceștia sunt principalii factori care trebuie luați în considerare atunci când verificați crescătorii de câini.

În plus, dacă un crescător dezvăluie în mod deschis totul despre procesul de reproducere și vă permite să vizitați personal și împărtășiți cu dvs. toate documentele pe care le cereți, atunci puteți spune că este un crescător bun. Mai mult decât atât, un crescător bun va avea o mulțime de recenzii și mărturii bune.

Pe de altă parte, Un crescător rău nu va dezvălui deloc informații, nu vor avea recomandări mărturie sau pozitive și, bineînțeles, nu vor avea o licență valabilă sau registre de canisare corespunzătoare.

Ce este un registru de canisare?

Un registru de canisa, cunoscut și ca un club de kennel, este O instituție care înregistrează standarde de rasă, găzduiește înregistrările peigree și aduce reguli pentru spectacolele de câine, încercări și evenimente, precum și acreditarea judecătorilor. Înregistrează câini de rasă de rasă certificați, precum și de așternuturi și informații despre crescători.

Prin urmare, registrele de la Kannel reprezintă o sursă fiabilă de informații atunci când screening un crescător de câini, pentru că dacă sunt reputați, atunci vor avea registre de kennel la cluburile majore precum AKC, CKC, FCI și Clubul Kennel din Marea Britanie.

Nu puteți fi niciodată prea precaut atunci când verificați crescătorii câinilor. Acesta poate fi noul membru al gospodăriei dvs. și ar trebui să vă simțiți foarte confortabil în alegerea dvs. de crescător de câini. Urmați ghidul nostru și întotdeauna aveți încredere în intestinul dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să verificați un crescător de câini - referințe, mărturii & investigare