Creați site-ul dvs. De crescător de câini în 3 pași

Creați site-ul dvs. de crescător de câini în 3 pași

Dacă sunteți aici, aveți in cele din urma a realizat cât de important este să aveți site-ul dvs. de crescător de câini. Întrebarea dvs. este "# 8230; Cum să creați rapid un site de crescător curat și profesionist, dacă nu ați atins niciodată un site web în viața voastră? Ei bine, vă explicăm aici folosind trei pași simpli.

  1. Obțineți domeniul și găzduirea dvs. - dvs .com și gazdă
  2. Configurați WordPress - Configurare rapidă și intuitivă cu un singur clic
  3. Instalați Breedr pentru WordPress - Breeders "trebuie să aibă pluginul WP
  4. Personalizați site-ul dvs. - Adăugați teme gratuite și pluginuri

Dacă oamenii continuă să spună că ar trebui să începeți propriul blog sau site-ul dvs., nu mai așteptați și scrieți data în jos: Astăzi este ziua în care ați început site-ul dvs. de reproducere! Întrerupeți-vă ziua timp de 15 minute și urmați pașii de mai jos. Vei avea primii dvs. vizitatori înainte de a ști asta.

BlueHost - Introduceți numele dvs. de domeniu
Aici introduceți domeniul pe care doriți să-l dețineți.

1) Obțineți un nume de domeniu și servicii de găzduire a site-urilor web

Aceasta este partea cea mai ușoară și mai interesantă. Începeți brainstorming-ul și selectați numele dvs. de domeniu preferat pentru site-ul dvs. de crescător de câini, de exemplu aici numele de domeniu BirdingBusiness.COM. Este o alegere importantă, deoarece vă va urmări și vă va lipi de ani de zile și vă va reprezenta, câinii și afacerea dvs. Scrieți multe în jos, deoarece multe nume de domenii sunt deja utilizate.

Odată ce ați pregătit lista, se îndoi Bluehost.COM Pentru a verifica dacă numele dvs. de domeniu este disponibil. Este posibil să vi se solicite să alegeți un plan înainte de a verifica disponibilitatea numelui domeniului, vă sugerez să selectați Incepator deoarece va fi suficient pentru utilizarea dvs. și chiar pentru mai mult dacă creșteți în viitor.

Bluehost - Alegeți planul
Planul de pornire este suficient pentru dvs. Puteți să faceți upgrade oricând, deci nu vă faceți griji.

De exemplu, am încercat cu BirodingBusiness.com și evident că a fost refuzat deoarece numele de domeniu este deja înregistrat.

BlueHost - domeniul dvs. nu este disponibil
Aici, domeniul este deja luat de altcineva.

Apoi am încercat a doua opțiune, Democennelname.COM, și este disponibil pentru mine să cumpăr. Pentru a face numele de domeniu al site-ului dvs. de familie al site-ului dvs. de familie, evitați utilizarea .net, .Org. Co.Regatul Unit, .Biz, etc. Stick cu .com, chiar dacă înseamnă adăugarea unui cuvânt suplimentar pentru a găsi unul disponibil!

BlueHost - domeniul dvs. este disponibil
Bine făcut! Domeniul dorit este disponibil!

Acum numele de domeniu este găsit, va trebui să Selectați pachetul de găzduire dorit. Un serviciu de găzduire este necesar pentru a vă configura numele de domeniu și pentru a găzdui site-ul dvs. și pentru ao pune la dispoziția lumii. Deci, aici, BlueHost vă cere să alegeți pachetul de găzduire.

BlueHost - Selectați pachetul
Selectați pachetul și opțiunile.

Pachetul de start 36 luni este cea mai bună afacere și este super ieftin, având în vedere că Gazduirea BlueHost și Calitatea serviciului clienți. Întotdeauna recomandăm domeniul de protecție a confidențialității domeniului pentru a evita contactele dvs. personale disponibile pentru oricine verifică detaliile de înregistrare a numelui de domeniu (numit a Căutarea Whois.)

Debifați orice altceva, deși, eu folosesc personal aplicațiile Google pentru a-mi face adresa de e-mail, stocarea cloud, instrumentele de colaborare și alte aplicații de afaceri. Dacă vă răzgândiți, puteți să-l configurați oricând.

2) Configurați WordPress (Sistem de Management al conținutului)

Odată ce ați terminat înregistrarea cu BlueHost, numele dvs. de domeniu și găzduirea sunt ambii gata să fie utilizați. Acum trebuie să treceți prin procesul de Instalarea WordPress. Ce este WordPress, aud întrebarea ta & # 8230; Este cel mai puternic software de blogging și este ceea ce rulează milioane de site-uri web la nivel mondial - inclusiv de afaceri de reproducere! Este complet liber să se configureze, ușor și extrem de intuitiv. Nu este nevoie să introduceți o singură linie de cod și este nevoie doar de câteva minute pentru ao configura! Acesta va rula site-ul dvs. de reproducere în cel mai scurt timp!

Conectați-vă în Bluehost panou și ajunge la Sectiuni Builders Section, apoi faceți clic pe pictograma WordPress.

Clasa Bluehost =
Faceți clic pe pictograma WordPress pentru a începe.

În pagina următoare, veți găsi o descriere a ceea ce este WordPress (ar trebui să știți acum, corect?) - apasă pe Instalare butonul sub Fă-o singur secțiunea, este evident liber.

Instalați WordPress pe BlueHost Porniți procesul de instalare

Selectați numele de domeniu pe care tocmai l-ați cumpărat. Aici va fi configurat WordPress. Apasă pe Verificați domeniul buton.

Selectați domeniul dvs. pentru configurarea WordPress
Lăsați "directorul" goală și selectați numele dvs. de domeniu.

Bifați termeni si conditii cutie. Nu treceți prin opțiuni avansate totuși și în cele din urmă faceți clic pe Instaleaza acum.

Instalați WordPress prin panoul de control al BlueHost
Ultimul pas înainte ca site-ul dvs. WordPress să fie live!

Aproape gata! Un mesaj spunând & # 8220; instalarea dvs. este completă!& # 8221; ar trebui să apară, faceți clic pe Vizualizați acreditările butonul de lângă el. Luați o bucată de hârtie și scrieți datele date în jos:

  • URL-ul admin,
  • numele dvs. de utilizator și
  • parola ta.

Aveți nevoie de aceste acreditări pentru a vă conecta pentru prima dată, puteți să le schimbați cu ușurință la ceva mai personalizat dacă preferați.

Obțineți acreditările dvs. de admin WordPress
Salvați numele de utilizator și parola # 8230;

Deschideți o filă nouă sau o fereastră nouă pe browserul dvs. de Internet și introduceți adresa URL a administratorului în bara de adrese. Ar trebui să vedeți un ecran foarte asemănător cu cel de mai jos. Introduceți numele de utilizator și parola aici și conectați-vă la panoul de administrare al site-ului dvs.

WordPress Admin Panel Login
Ecranul de conectare WordPress "

Felicitări! Sunteți acum pe tabloul de bord al panoului Admin cu meniul principal din stânga. Aceasta este o parte a site-ului dvs. Doar aveți acces ca administrator, acesta este locul în care puteți schimba numele și setările site-ului dvs., scrieți și publicați articole și pagini noi, modificați aspectul site-ului dvs., Adăugați pluginuri etc.

Acesta este locul în care puterea WordPress este: Posibilități nesfârșite, gratuit!

3) Instalați Breedr pentru WordPress

Gemul nostru! Iubit și folosit de numeroase crescători de câini din întreaga lume. Breedr pentru WordPress Este pluginul Wordpress Must-au pentru orice crescător de câini care dorește (sau are) un site web. Pur și simplu îl aduce la nivelul următor.

După cum știți, WordPress are numeroase teme gratuite pentru a schimba & # 8220; pielea & # 8221; a site-ului dvs. web. BreedR este un plugin și îmbunătățește și # 8220; creierul & # 8221; a site-ului dvs. web. Și doar pentru informațiile dvs, Breedr funcționează cu toate temele WordPress.

Breedr pentru exemplul WordPress
Screenshot-ul site-ului nostru demo care rulează Breedr pentru WordPress. Verificați demo-ul live!

Am creat un ghid de instalare Pentru Breedr, dar probabil că nu aveți nevoie de unul, deoarece este atât de simplu de utilizat.

4) Personalizați site-ul dvs. de crescător de câini

Site-ul dvs. de crescător de câini este acum în sus și în funcțiune - îl puteți accesa folosind numele de domeniu pe care l-ați ales la început!

Animale de companie & Veters Breeder Dog WordPress Tema
Verificați tema uimitoare de animale de companie și Veters WordPress!

Câinele WordPress Teme

Dacă mergeți și verificați site-ul dvs., veți vedea că vine deja cu un design minunat, acestea sunt numite Teme WordPress. Puteți păstra acest aspect de bază, dar puteți schimba cu ușurință tema la unul mai adaptat activității și industriei dvs. Unele teme sunt gratuit Dar temele premium WordPress, ambalate cu opțiuni excelente, sunt, de asemenea, disponibile:

  • Themedyforest.net - cea mai bună sursă pentru temele moderne de WordPress Premium
  • Cadrul de geneză - construi rapid și ușor site-uri incredibile iubite de motoarele de căutare
  • Tema tezei - o temă puternică folosind un sistem de cutii, piei și propriile sale unelte
  • Teme elegante - peste 50 de teme premium pentru un preț imbatabil

Răsfoiți pluginurile

Dacă doriți să modificați mai mult decât aspectul site-ului dvs., puteți utiliza pluginurile pentru a extinde WordPress prin adăugarea de funcții. Există mii de caracteristici disponibile pentru a face diferite lucruri (widget-uri, social media, Optimizarea motorului social, e-commerce, Forums, statistici etc.)

De obicei, veți fi bine fără nici un plugin, dar, totuși, recomandăm unii trebuie să aibă pluginuri WordPress WordPress că, prin experiență, va spori experiența WordPress pentru dvs. și pentru vizitatorii dvs. Ei sunt toți liberi.

  • Jetpack - adaugă caracteristici puternice, inclusiv statisticile site-ului și partajarea socială
  • Akismet - Eradicați spam-ul în postările dvs
  • Formularul de contact 7 - face ca formularele de contact să fie rapid și ușor

Breedr pentru WordPress instalat chiar înainte este o necesitate dacă doriți un site mare de crescător de câini. Nu există niciun alt plugin acolo pentru crescătorii de câini. Breedr este referința.

Odată ce site-ul dvs. este în desfășurare, asigurați-vă că îl actualizați adesea și evitați aceste 7 greșeli ale site-ului web al nașului.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Creați site-ul dvs. De crescător de câini în 3 pași