Sfaturi și alerte de siguranță pentru animale

Călătorind cu animale de companie, Jack Russell

Păstrarea animalelor de companie în siguranță este de un loc de muncă pe tot parcursul anului, cu un accent în timpul sărbătorilor și ocaziilor speciale. Animalele de companie mestecă și mănâncă lucrurile pe care oamenii nu le-ar gândi niciodată la consumul și, uneori, oferim în mod necorespunzător animalele noastre de animale sau medicamente care sunt otrăvuri moarte. De asemenea, trebuie să fim cognizant în timpul verii, deoarece supraîncălzirea și deshidratarea sunt pericole potențiale.

01 din 10

Potențialele otrăvuri alimentare

Fie că este hrănit direct la animalul dvs. de companie sau ceva de câine sau pisica mâncate singură, există anumite alimente care pot fi periculoase. Este oarecum bine cunoscut faptul că ciocolata nu este sigură pentru câini, dar este posibil să nu fiți conștienți de faptul că ciocolata neagră este cel mai rău vinovat. Ceapa sunt usturoi în cantități mari sunt, de asemenea, dăunătoare, la fel ca stafidele și strugurii. Un aluat de pâine de drojdie neacoperită, alimente și băuturi cu cofeină și înlocuitorul de zahăr xilitol, precum și alcoolul ar trebui să fie ținut departe de prietenii noștri blană.

  • 02 din 10

    Lichide de uz casnic dăunătoare

    Din spălarea la sub chiuveta de bucătărie, există mai multe substanțe chimice pe care le folosim în casa noastră, care pot fi otrăvitoare pentru animalul dvs. de companie. Detergenții și înălbitorul, clemele de uz casnic, cleiurile și vopselele pot provoca daune dacă nu numai înghițite, ci și inhalate sau dacă vine în contact cu pielea și blana. Asigurați-vă că păstrați aceste elemente, precum și fluidele auto și îngrășămintele de grădinărit și tratamentele, în afara podelei și departe de locul în care animalele de companie pot ajunge la ele.

  • 03 din 10

    Bunuri interne periculoase

    S-ar putea să nu credeți nimic despre acea bucată de șir pe podea sau la banda de cauciuc rătăcită care a căzut pe covor. Dar acestea sunt elemente pe care Pet-dvs. în special pisica dvs. - este atrasă și poate fi dăunătoare dacă este ingerată. Și cu toate dispozitivele noastre în aceste zile avem multe cabluri electrice care rulează în camerele și blaturile noastre. Ambele pisici și câini pot găsi aceste atrăgătoare și pot începe să mestece pe ele, deci este important să le împachetați și să le ascundeți când este posibil.

    Pisicile sunt cunoscute pentru că dorește să caute locuri calde și confortabile pentru a vă încurca. Necunoscut pentru mulți oameni, uscătorul de haine este unul dintre acele locuri, care se termină adesea în rănire sau deces. Asigurați-vă că ați verificat uscătorul înainte de ao seta la un ciclu!

  • 04 din 10

    Medicamente amenințătoare

    S-ar putea să luăm anumite medicamente pentru a ușura și a vindeca bolile, dar dacă animalul dvs. devine o ținere, poate provoca probleme medicale majore. Durerea de ameliorare poate părea inofensivă, dar dacă sunt ingerați de câinele sau pisica, pot provoca vătămări grave. Antidepresive, medicamente ADHD și ajutoarele de somn sunt, de asemenea, o otravă potențială pentru animalele noastre de companie, precum și controlul nașterii, beta-blocantele și medicamentele care coboară colesterolul. Fie că este vorba de contor sau pe bază de prescripție, toate medicamentele din casă ar trebui să fie plasate la îndemâna prietenilor noștri blană.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Otrăvire de nicotină

    Animale de companie - Mai ales cățeluși curioși - pot găsi țigarete sau butoane de țigară, patch-uri de nicotină, gumă de nicotină sau tutun de mestecat și decid să le dea un test de gust. Toate aceste produse din tutun conțin nicotină, ceea ce poate provoca boli și chiar moartea în cantități destul de mici. Asigurați-vă că ați eliminat aceste produse în siguranță de la animalele de companie.

  • 06 din 10

    Căldură ridicată și frig

    Spre deosebire de oameni, câinii nu transpiră, ci, în schimb, folosiți gâfâind ca o modalitate de a răci. Majoritatea câinilor pot tolera temperaturile de până la 90 f, dar este important să se țină seama de animalul dvs. ca rasă, starea de sănătate și vârsta pot juca un factor în modul în care se ocupă de căldură și umiditate. Modalități bune de a oferi ajutor și confort sunt paturile de răcire, piscinele Kiddie și tratează răcite.

    Desigur, când este fierbinte, oamenii și animalele ar trebui să bea mai multă apă. Dacă câinele sau pisica dvs. este deshidratată, puteți observa ochii scufundați și că pielea lor nu va izbucni înapoi atunci când a tras ușor pisicile, veți observa gingii uscate, drooling sau gâfâi. Asigurați-vă că păstrați albul de apă plin și luați în considerare dublarea în timpul unui val de căldură.

    Trebuie să ne uităm la animalele noastre de companie în iarnă de asemenea. În plus față de asigurându-vă că sunt păstrate calde, trebuie să le păstrăm de asemenea de la gheață periculoasă și de apă înghețată, care poate provoca hipotermie.

  • 07 din 10

    Plante festive cu toxine

    S-ar putea să vă iubiți aspectul unei perechi de poinsetties pe vatră de șemineu, dar animalul dvs. de companie poate, de asemenea, să iubească nibbling pe acele frunze și flori frumoase. Reacțiile pot varia de la ușoare la severe și vor depinde de cantitatea pe care un câine sau pisica a ingerat. Joacă-l în siguranță și puneți acele plante festive - inclusiv hollies, crini, narcise și chiar copaci de Crăciun - destul de ridicat și la îndemână.

  • 08 din 10

    Holiday Hazzards

    În plus față de flori decorative, există multe alte obiecte potențial periculoase folosite în jurul casei în timpul sezonului de vacanță, de la Tinsel și de iarbă de Paște până la Halloween și Bomboane de Paști. Asigurați-vă că păstrați aceste decorațiuni și tratați departe de animalele de companie. De asemenea, dacă locuiți aproape de locul undefocuri de artificii sunt situate pe 4 iulie și, probabil, de Anul Nou, poate doriți să vă mutați animalul într-un loc în casa în care zgomotul nu este atât de tare sau încercați să-l înșurubați în plină expansiune cu muzica plăcută.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Atenție în mașini

    Semnele care citesc "Heat Kills" au devenit predominante pe parcursul parcului de parcare, avertizează împotriva menținerii atât a copiilor, cât și a animalelor de companie în automobilele nesupravegheate. Căldura se poate acumula într-o mașină închisă, indiferent de timpul anului și vreme, și chiar într-un loc umbros în parcare și ar putea provoca supraîncălzirea animalului dvs. de companie. Faceți tot posibilul pentru a vă planifica în consecință și lăsați-vă casa de companie atunci când trebuie să rulați comisioane sau să alegeți opriri prietenoase cu animalele atunci când aveți prietenul tău blând cu tine.

  • 10 din 10

    Skunks și scorpioni

    Skunks în mod normal minte propria lor afacere, dar uneori sunt provocați să pulverizeze printr-un animal de companie curios nesuspectant. Sprayul nu este letal, dar poate provoca disconfort - și va mirosi teribil - în animalul dvs. de companie. Există câteva sfaturi pe care le puteți urmări dacă animalul dvs. de companie a intrat în contact cu Pepe Le Pew Local.

    Pentru multe animale din Statele Unite sud-vest (în special Arizona) este comun să intre în contact cu un scorpion. Zgârierea unui a scorpion este similar cu o insectă, cu durere și umflături la locul. Majoritatea animalelor se recuperează fără o problemă. Unele animale, totuși, vor avea o reacție mai severă, care prezintă semne de colaps neurologic, cardiovascular și pulmonar.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Sfaturi și alerte de siguranță pentru animale