Închirierea cu animale de companie: lucruri pe care trebuie să le faceți

Închirierea cu animale de companie

Există tot mai mulți proprietari de animale de companie în aceste zile, dar acest lucru este cuplat cu faptul că tot mai mulți oameni locuiesc în cazare închiriată. Este adesea dificil pentru aceste două fapte să coexistă împreună, iar proprietarii de animale de companie pot găsi o provocare în creștere pentru a obține un loc care acceptă prietenul lor blând împreună cu ei.

De ce proprietarii nu pot permite animale de companie

Există o serie de motive diferite pentru care un proprietar nu vă poate permite să închiriați cu un câine, pisică sau alte animale. În primul rând, există daune potențiale pe care animalele de companie le pot provoca în jurul casei care să ajungă la reparații costisitoare. Poate că proprietarul a avut o experiență rea cu un animal de companie în trecut, care și-a exprimat opinia acum. Animalele pot fi uneori zgomotoase, ceea ce poate duce la plângeri în jurul cartierului. Mirosurile sunt, de asemenea, o preocupare, deoarece unele mirosuri de animale persistente pot fi foarte greu de șters. De asemenea, dacă animalele nu sunt tratate corespunzător pentru purici și alți dăunători, acest lucru poate duce la infestate proprietatea. Dacă este o proprietate comună, alți chiriași pot fi o problemă deoarece au alergii sau pur și simplu nu-i plac animalele.

Ați putea, de asemenea, să vă placă comentariile noastre despre cele mai bune: Coloana de câine, PET-Safe și Pet Remover de păr

Cum să închiriezi cu un animal de companie

Începeți etapele de planificare devreme

Dacă sunteți pe vânătoare pentru un apartament prietenos cu animale pe care îl puteți împărtăși cu prietenul dvs. cu patru picioare, trebuie să începeți vânătoarea devreme. Nu numai că trebuie să accepte animalele de companie, dar trebuie, de asemenea, să fie un loc potrivit și din punct de vedere propriu. Dați-vă cât mai mult timp posibil să găsiți cel mai bun loc. Dacă sunteți în măsură să vă extindeți zona de căutare un pic mai mare, este mai probabil să găsiți proprietatea care funcționează pentru dvs. și prietenul tău blană. Căutați forumuri prietenoase animalelor sau recomandări personale pentru a vă ajuta în căutarea dvs. Dacă vă uitați la închirierea unei case cu mai multe animale de companie, va trebui să începeți căutarea chiar mai devreme pentru a găsi un proprietar care este susceptibil de situația dvs. particulară.

Cute pisică de ghimbir domestic situată pe canapea în camera de zi

Faceți un caz pentru animalul dvs. de companie

Unii proprietari sunt un pic pe gard atunci când vine vorba de animale de companie, așa că ar trebui să faceți tot posibilul pentru a le pune la ușurință. De exemplu, ați putea să le arătați copiilor înregistrărilor medicale ale animalului dvs. de companie pentru a le asigura că totul este actualizat în această privință. Dacă ați închiriat în trecut, obțineți o recomandare pozitivă din partea proprietarului anterior, care statează că nu au existat probleme cu dvs. și cu animalul dvs. de companie. Acest lucru ar putea sfărâma echilibrul în favoarea ta.

Verificați contractul

Odată ce ați găsit un proprietar care este fericit să accepte animalul dvs. de companie în proprietate, acum este momentul să începeți să vă uitați la imprimarea mică a contractului. Acest lucru va stabili termenii și condițiile a ceea ce puteți și nu puteți face în proprietate. Veți dori să o modificați pentru a afirma că puteți păstra un animal de companie, deși proprietarul dvs. vă poate cere pentru o anumită responsabilități reciproce, cum ar fi datoria de a păstra proprietatea curată și fără miros. Este posibil să vi se așteptăm să plătiți pentru un profesionist curat la sfârșitul contractului de închiriere sau este posibil să plătiți un depozit mai mare la începutul chiriei. În cele din urmă, trebuie să decideți Apartament de companie reguli care sunt acceptabile pentru dvs. Nu semnați nimic pe care îl simțiți incomod cu.

În legătură cu o postare: Pet Odor neutralizant

Introduceți animalul dvs. de companie la proprietar

Vă poate ajuta să vă faceți mai mult cazul, dacă vă prezentați animalul de companie la proprietar și se îndrăgostesc ei înșiși! Puteți arăta cât de bine se comportă animalul dvs. de companie și cât de bine interacționează cu străinii - presupunând că o fac! Chiar dacă nu aveți de-a face cu proprietarul direct, ați putea convinge agentul de închiriere cu o vizită de la prietenul tău blană.

PET-DRODUCERE APARTAMENTUL

Odată ce v-ați mutat în noul loc, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a evita deteriorarea prietenului tău blană. Începeți prin identificarea oricăror zone pe care animalul dvs. de companie le-ar putea deteriora. Puteți decide că trebuie să obțineți Porțile de câine sau bariere pentru a le ține departe de anumite zone. Când vine vorba de alegerea lucrurilor pe care le are nevoie de animalele de companie, totul ar trebui să fie temporar și ușor de eliminat. De exemplu, dacă veți instala a pisica usa, Ar trebui să fie una care poate fi eliminată mai degrabă decât una care necesită instalare permanentă. Dacă aveți un câine și vă aflați pe plimbări împreună, este posibil să trebuiască să lucrați puțin mai greu pentru a vă menține Pooch curat. Sau dacă se rostogolesc în orice neplăcut, ar trebui să încercați să le curățați cât mai bine înainte de a vă întoarce acasă.

În legătură cu o postare: Câine de șaibă de câine

Nu păstrați niciodată un animal de companie fără consimțământ

Una dintre cele mai importante reguli de urmat este că nu trebuie să păstrați niciodată un animal de companie fără consimțământ. Fi întotdeauna în avans și cinstit cu proprietarul tău. Dacă odată ce vecinii dvs. se plânge sau proprietarul dvs. află într-un alt mod, există toate șansele pe care le-ați putea încălca contractul și acest lucru ar putea declanșa apoi procesul de evacuare.

Drăguț retriever de aur situat pe canapea galbenă

Poate proprietarul meu să mă evacueze că am un câine?

Acest lucru depinde de aspectele particulare ale contractului dvs. și de faptul că sunteți în încălcând pe oricare dintre ele. Desigur, așa cum am menționat mai sus, dacă nu ar trebui să aveți un animal de companie acolo, acest lucru este un motiv destul de clar pentru evacuare. Dar dacă ați stabilit un contract și ați blocat-o cât mai bine, nu ar trebui să experimentați probleme. Dacă faceți acest lucru, este posibil să trebuiască să căutați consultanță juridică despre drepturile dvs.

Gândurile finale

Închirierea unei proprietăți cu un animal de companie poate fi o situație deosebit de provocatoare, dar urmând aceste sfaturi de top, vă ajută să vă măriți șansele de a găsi un loc minunat, asigurându-vă, de asemenea, că proprietarul dvs. rămâne fericit cu dvs. și prietenul dvs. cu patru picioare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Închirierea cu animale de companie: lucruri pe care trebuie să le faceți