Cum să deveniți un crescător de câini certificați

Cum să deveniți un crescător de câini certificați

Deși crescătorii caută căi devin crescători de câini certificați, Nu sunt mulți cumpărători care o valoare Certificări de reproducere a câinilor. Într-adevăr, cumpărătorii potențiali sunt mai interesați de un câine origine și calități, decât dorința de a cunoaște crescătorul. Indiferent dacă acesta este un lucru bun sau nu este în sus pentru dezbaterile încălzite.

Adevărul este că cea mai importantă parte a unui certificat nu este certificarea însăși, ci mai degrabă cunoștințele absorbite în timpul cursului. Majoritatea crescătorilor experți nu au calificări formale. Ei au învățat de-a lungul anilor, au învățat din rasă nereușită și au perfecționat meșteșugul lor prin crearea de rețele cu crescătorii și crescătorii. Crescătorii de calitate citesc foarte mult, de asemenea.

Nu este necesar un singur certificat menționat să fie un crescător de experți! Cu toate acestea, cunoștințele din spatele ei este o necesitate absolută dacă doriți să produceți în mod consecvent așternuturi de calitate ale puiilor.

Ar trebui să devin un crescător de câini certificați?

A deveni un crescător de câini certificați implică în mod corespunzător echipându-vă cu informațiile corecte. Într-adevăr, doriți ca frâmpile dvs. să vă ajute să obțineți un nivel de succes care să vă mențină numele de canisa care rulează pentru tracțiunea lungă. Multe variabile care intră în procesul de reproducere trebuie luate în considerare. Erorile trebuie să fie fixate, iar documentele aplicabile trebuie să fie rafinate în mod corespunzător. Exigențe condiționate, cum ar fi piața clubului de kennel, numele de canisa înregistrat, înregistrarea gunoiului etc., sunt doar câteva din elementele esențiale care dau credibilitate responsabilităților unui crescător de câini. Mai mult decât știrea Cum Pentru a deveni un crescător de câini certificați examinează dacă tu ar trebui să.

Acest lucru poartă întrebarea dacă persoana menționată, care dorește să devină un crescător de câini certificați este Fit pentru factura, ca să spunem așa. Aveți calitățile care alcătuiesc un crescător de câini de succes? În consecință, după analizarea fațetelor inițiale, trebuie să determinați responsabilitățile implicate în procesul de obținere a precis ated. Aceasta este diferența dintre cea care este interesată de reproducere și una care deține de fapt o Certificare de reproducere a câinilor.

În esență, ca orice club de kennel major ar recomanda, un crescător trebuie să evite greșelile care sunt denumite în mod obișnuit & # 8220;Kennel Bindness& # 8220;. Cunoașteți câinii dvs. și expuneți-vă la modul în care operează o afacere de reproducere. Formează o înțelegere generală a aspectelor intime ale reproducerii și a câinilor. Suficient pentru a oferi informații relevante pentru clienții dvs.

A deveni un crescător de câini certificați este stabilit la premisele de etică și moralitate, care sunt obligații destul de relevante. Scopul întreg al certificării unui program de reproducere este în primul rând pentru a ridica standardele câinilor în îngrijire. În prezent, nu există instituție disponibilă care oferă educație în mod formal de sisteme tradiționale de certificare oficială. Cu toate acestea, există numeroase entități care oferă cursuri de reproducere a câinilor pentru profit sau non-profit, înseamnă. Aceste organizații individuale oferă crescătorilor de câini documentația certificată pe care o vor obține în mod normal de la o instituție de învățământ fără interesul partidelor guvernamentale implicate.

Certificarea nu are autoritate reală

Certificatele sunt doar o bucată de hârtie (sau pdf) care, în sumare, arată doar că persoana menționată a luat un curs relevant și a terminat la sfârșit. Un crescător trebuie să rețină că certificarea reală se referă prin aceste mijloace individuale diferite nu posedă nici o putere sau o autoritate reală, așa cum se poate imagina probabil. Datorită acestor cursuri care nu au nici o influență guvernamentală externă sau care nu sunt ușor de supravegheat de o autoritate superioară, o astfel de certificare nu oferă indicii în ceea ce privește cât de selectiv a fost procesul de fapt. Informațiile disponibile care se referă la reproducerea reală a caninei pot fi găsite online, astfel încât să plătească pentru că nu este o necesitate.

Cu aceasta fiind spuse, va rămâne întotdeauna o problemă în care trebuie să obțineți certificarea pentru spectacolul de bază și să-l folosiți în avantajul său în comerț. În luarea acestui traseu, ceea ce afectează de fapt proeminența generală a crescătorului este instituția certificării de crescător de câini în sine. Prin urmare, singura fațetă trebuie să ia în considerare atunci când alegeți să plătiți pentru un curs de reproducere a câinilor și să obțineți oficial și # 8220; este într-adevăr Cât de specializată, reputate și de încredere a platformei care le oferă este. Aceste programe de înaltă calificare se pot dovedi a fi ghiduri extraordinare pentru ameliorator și oferă un sprijin amplu în acest proces.

Care sunt cele mai bune certificări de reproducere a câinilor?

În mod obișnuit, o căutare simplă va duce la numeroase cursuri de certificare a câinilor în diferite locuri, fie că este online, locală sau în afara statului. Cu toate acestea, așa cum am menționat, este important să obțineți certificarea dvs. de la o sursă de încredere și reputată. Cele mai bune certificări de reproducere care sunt considerate merită și au dovedit că reputația lor sunt listate aici pentru beneficiul dvs.

Cu toate acestea, deoarece acestea sunt bune, certificatele educaționale de creștere a câinelui materia foarte puțin către clienți, deoarece acestea preferă în mod clar să acorde mai multă importanță formularelor de înregistrare mai degrabă decât certificatelor de curs. În cel mai bun caz, aceste cursuri de certificare de reproducere oferă utilizatorului informații valoroase care să pregătească, fără îndoială, amelioratorul pentru orice provocări înainte.

Câine de reproducere a câinilor
Noi proprii Curs pentru crescătorii de câini; cu un certificat digital odată ce ați dovedit-vă!

Câine de reproducere a câinilor

Câine de reproducere a câinilor este cursul oficial oferit de Reproducere de afaceri. Acest curs vizează concentrarea asupra corectării greșelilor comune pe care mulți crescători de câini tind să o facă și cum să evite practicile rele comune. Acest curs va învăța elementele de bază ale Creșterea câinilor responsabili și să crească cunoștințele într-un program substanțial și ambițios de reproducere. Acest curs master oferă 45+ lecții complete avansate defalcate în 6 module. Singurul său obiectiv este de a oferi cele mai cuprinzând formarea de crescător de câini în profunzime pentru orice nivel. Acestea includ genetica canine avansate, analiza peigree, anatomia și structurile. Mult mai mult este oferit.

Modulele constau din fundamentale (etică, sânge), anatomie, genetică, program (pedigree, linii de linie), sarcină și postnatală, respectiv. Acestea oferă toate componentele practice necesare Orice crescător certificat ar trebui să se aștepte într-un curs și să evite costurile și timpul comun de lucru și timpul petrecut în cercetarea personală. Cu un preț de 77 USD, Reproducere de afaceri oferă un bonus de 20 de dolari cu un cod de checkout, împreună cu o garanție de bancnote de 24 de ore.

Canine Care Certificat

Centrul pentru bunăstarea caninei oferă servicii de curs pentru certificarea de reproducere a câinilor cu unicul obiectiv de a oferi standarde optime pentru toți crescătorii cu etică în minte. Crediții pentru examinare de certificare sunt rugați să îndeplinească criteriile standard de îngrijire canine. Ei trebuie să participe la audituri, cum ar fi terțe părți și să fie pe deplin recunoscute de o autoritate de audit. De asemenea, trebuie Permiteți accesul la operațiunile lor inclusiv, dar fără a se limita la, live streaming. De asemenea, se așteaptă reînnoirea anuală a certificării, sau la fiecare al doilea an (nu mai puțin).

[Pullquote-dreapta] O certificare, pe termen lung, nu deține aceeași valoare pe care o face în comparație cu un ameliorator care are ani și ani de experiență practică și a făcut calea de studiu personal pe cont propriu.[/ Pulcquote-dreapta]

Fondată de Dr. Candace Coney, pH.D. la Centrul pentru știința bunăstării animalelor, Îngrijirea caninei este destinată să furnizeze standarde stricte pentru organizația de reproducere a câinilor, mai degrabă decât orientări. Aceste standarde sunt marcate și aprobate de către veterinari de vârf și experți în științele animalelor și se concentrează asupra manipulării și re-homing a câinilor. Cei cinci piloni ai îngrijirii cântă aceste standarde cu sănătatea fizică, sănătatea comportamentală, mediul, viața de reproducere și așteptările îngrijitorului, respectiv. În ceea ce privește plata, crescătorii sunt rugați să plătească un depozit inițial la aplicarea cu totalul taxei anuale de certificare în medie la 1.500 USD.

Colegiul AKC Breeder

Clubul american Kennel se observă pentru stabilirea propriilor cursuri pentru certificarea crescătorului câinilor prin colegiul lor. O gamă largă de cursuri este furnizată prin intermediul Colegiul AKC Breeder variind de la ABC în anatomie, sisteme de reproducere, defecte genetice, pedigree, orbire de canisa, nutriție și medical. Tot ceea ce un crescător de câini trebuie să știe și să stăpânească în aceste intervale. Cursurile sunt libere să ia pentru crescători să-și îmbogățească afacerea și să-și îmbunătățească înțelegerea, dar pentru fiecare categorie, un examen opțional este disponibil pentru certificare și pentru o taxă de 25 de certificare de 25 USD se obține.

Un astfel de curs al acestui program include elementele de bază de reproducere care oferă fundamentele de bază ale practicilor de reproducere și responsabilitate care pot ajuta ca o sursă introductivă pentru noi crescători. În plus față de gama largă de instrumente de învățare, Colegiul AKC Breeder concentrează un curs întreg pe procesul de pornire și posibilele afecțiuni medicale care pot apărea. Aceste informații se dovedesc a fi vitale imperative pentru crescători pentru a evita eventualele capcane și complicații potențiale. Podcast-ul este demonstrat de o colaborare comună a AKC și dr. Cindy O`conner. Elevii li se cere să descarce Ghidul de studiu corespunzător pentru cursul în cauză și la luarea examenului însoțitor, sunt emise 2 credite ED. Un scor de 70% sau mai mare este necesar pentru a trece și certificarea este apoi trimisă elevului.

Cum să deveniți un crescător de câini certificați

Prin acest punct, un prospectivist este conștient de munca necesară care merge în a deveni un crescător de câini certificați. Înainte de a fi certificat, un crescător de câini trebuie să posede deja o înțelegere substanțială a Cum să creați câinii, Cum de a rula o canisa, și ce intră în ea. Acest lucru este de fapt mai important decât certificarea în sine, de fapt. O mulțime de bani, efort și timp vor trebui să fie investiți. Un crescător trebuie să cumpere câini și participă la diverse evenimente și spectacole pentru participarea câinelui lor. În general, răbdarea este esențială. Știind cum să alegeți câinii dvs. este crucială pe măsură ce acesta servește drept punct de plecare. Acest lucru, desigur, este ceea ce câștigă crescătorii cu experiență și de auto-studiu de-a lungul anilor, deoarece fiecare crescător de câini are nevoie de un punct pentru a începe de la. De acolo, un crescător de câini va trebui în cele din urmă să ia decizia de a deveni oficial certificată și, prin urmare, să ia decizia cu privire la locul în care va moșteni documentația.

Fiind un crescător de câine certificat standardizat, cu siguranță are avantajele sale, fără îndoială. Are capacitatea de a vă aduce perspective mai mari. Oferă crescătorului o poziție respectată în comunitatea de reproducere a câinilor. Prin urmare, proprietatea reală a unui certificat de reproducere poate, și, cel mai adesea, asistă Luând o carieră și reputație a unui crescător.

O certificare, pe termen lung, nu deține aceeași valoare pe care o face în comparație cu un ameliorator care are ani și ani de experiență practică și a făcut calea de studiu personal pe propriul său acord. Trebuie să vă amintiți întotdeauna Experiența depășește orice bucată de hârtie când vine vorba de câinii de reproducere. După ce a spus că, a deveni certificat este mai mult pentru câștigul personal și & # 8221 personal & # 8221; realizarea individului. Cu alte cuvinte, este o evaluare individuală, mai degrabă decât una profesională, care lucrează pentru a spori sentimentele personale ale crescătorului de realizare.

De cele mai multe ori, cei mai cunoscuți crescători nu și-au atins statutul actual sau nu și-au extinde înțelegerea domeniului de reproducere datorită certificatelor lor, de fapt, majoritatea nu au nici măcar unul. Puteți fi un crescător de câini expert fără a fi luat nici un curs relevant și a primit niciun tip de certificare, mai ales atunci când informațiile conținute în aceste cursuri sunt ușor disponibile la îndemână, gratuit! Reproducere de afaceri servește ca un post de ghidare aclamat, oferind tuturor crescătorilor temei să-și construiască canisa. Puteți găsi orice tip de subiect pe câini și reproducerea câinilor pe site-ul singur, fără a fi nevoie să faceți un examen sau să plătiți un singur penny.

Cu toate acestea, o certificare este grozavă să se arate, fie că este vorba de spectacol personal sau mai profesional. Dacă un ameliorator dorește să obțină certificat, se reduce la elementele de bază ale învățării, absorbind cunoștințele învățate într-un curs și, cel mai important, punând totul în mijloace practice. Fără îndoială, multe concepte pe care un crescător le vor întâlni în mod obișnuit cu aceste programe de certificare sunt Complexitatea subiecților. Unele nu pot părea nici măcar relevante pentru câini, dar sunt încă necesare, cum ar fi genetica, sistemele hormonale etc. După cum sa menționat, aceste informații se vor dovedi neprețuite pe termen lung. Prin urmare, pentru a fi certificat, va trebui să puteți păstra aceste informații, să treacă examenul pentru a dovedi ceea ce ați învățat și câștigați acel titlu oficial pe care mulți crescători se străduiesc, Creditor de câini certificați.

În cele din urmă, odată ce ați trecut cursul dvs. și ați fost certificați, ieșiți și puneți-l la o utilizare valoroasă. Scopul dvs. este de a utiliza acest certificat ca un muștiuc la cunoștințele dvs. în domeniu. Crescătorii, în acest moment, sunt încurajați să-și arate certificarea, cum ar fi pe propriile canale media sociale și orice altă platformă. Asta e important. Acesta este momentul în care un ameliorator ar trebui să se scufunde în lumea câinelui în care toate formele de rețele profesionale sunt active pentru a se adapta la noua sa certificare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să deveniți un crescător de câini certificați