Sfaturi și trucuri pentru instruirea unui câine pentru a utiliza pașii de companie, scările și rampele

Câinii au nevoie de scări sau de pași din mai multe motive. Unii câini au nevoie de scări de animale de companie pentru a-și ajuta spatele sau membrele rănite sau pentru a evita rănirea cu totul. Câinii de rang înalt trebuie să învețe să folosească rampe de companie pentru a se ridica în sus și în jos din locurile lor corpurile lor de îmbătrânire nu mai sunt în măsură să se ocupe confortabil.

Să nu uităm că câinii care nu au experiență în a merge în sus sau în jos pe pași și vor încerca adesea să învețe cum să le navigheze. Oricare ar fi motivul, probabil va veni un moment în care veți avea nevoie să arătați un câine cum să urcați scările. În funcție de canina dvs. - aceasta ar putea fi o sarcină simplă sau ar putea dura mult timp și răbdare.

Formarea unui câine pentru a utiliza pașii de companieMai mult rase de câine talentați poate sări fericit cu ușurință. Cu toate acestea, nu fiecare câine este curios de pași. Unii câini sunt înspăimântați de alpinism peste obstacole. Poate să ia o mulțime de coaxie (și chiar mai multă doggy tratează) pentru a obține un câine peste acest obstacol și pe scări.

Apoi există Câini de rang înalt și Animale de companie cu probleme de sănătate care le împiedică să urce pe scări confortabil. Dacă câinele dvs. este în această situație, trebuie să discutați cu VET înainte de a încerca oricare dintre aceste sfaturi și trucuri. Dacă câinele dvs. nu ar trebui să urce pași, va trebui să găsiți o cale în jurul ei (și că de obicei se folosește Rampoane speciale de câine).

Citiți și: Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat sau o mașină și să gestioneze înălțimi

Cum să antrenezi un câine pentru a folosi pașii de companie și scările

Sfaturi și trucuri pentru instruirea unui câine pentru a utiliza pașii de companie, scările sau rampele de câine

Predarea câinilor mici sau cățeluși să folosească pași / scări

Mai des decât nu, sunt câini mici și cățeluși care au probleme cu scările.

Folosind special Proiectat pași de câine sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că câinele dvs. devine în siguranță în sus și în jos de pe canapea, pat, mașină și alte spații ridicate fără a se răni sau agravând o stare existentă.

Mulți dintre câinii care avea Pentru a utiliza pașii câinelui sunt câini mici, cu probleme de spate, musculare sau comune. Când sare în jos, este deosebit de periculos la corpul lor și pune o cantitate mare de tulpină și o presiune asupra ei.

Presupunem că majoritatea câinilor înțeleg cum să urce pași, dar în realitate, mulți Câinii trebuie să fie instruiți să folosească pași și scări. Nu este o mișcare naturală pentru ei, așa că va lua niște convingătoare până când nu simt că utilizarea scărilor obișnuite sau pași și rampe speciale de animale este o opțiune de mobilitate normală.

Cum să înveți câini mici și cățeluși să folosească pași / scăriÎncepeți prin utilizarea Formarea câinilor tratează:

Cea mai ușoară modalitate de a realiza această formare este prin utilizarea de câini tratați. Puteți pur și simplu să plasați un tratament la primul pas și să adăugați la fiecare pas până când câinele dvs. îl are în jos.

Apoi, începeți să plasați un câine tratați numai pe pasul de sus și pe canapea (sau la pat sau pe mașină).

Asigurați-vă că niciodată nu dați tratamente atunci când câinele se abține de la utilizarea pașilor. Consolidarea pozitivă trebuie consolidată. Înainte de mult timp, câinele dvs. ar trebui să facă asocierea pozitivă cu utilizarea scărilor obișnuite sau pașii de companie, spre deosebire de sărituri.

Puteți face acest mod invers pentru a vă învăța câinele să coboare în pași. Va fi mai dur ca câinele să învețe să coboare pe scări decât să urce pe scări. De ce? Deoarece pașii descendenți sunt o mișcare ciudată pentru animale cu 4 picioare; doar este.

Este o idee bună asistați ușor Câinele dvs. primele câteva ori în sus și în jos pe scări.

Acest lucru îi va da securitatea și reasigurarea că este un mediu sigur și încurajați mișcarea. daca tu au un al doilea câine, Apoi, el demonstrând cum să urce pe scări poate fi de ajutor imens pentru celălalt animal de companie. Învățarea observațională este una dintre cele mai eficiente Trucuri de antrenament de câine cu sediul în psihologie care funcționează bine.

Este, de asemenea, o idee bună plasați o mat fără alunecare sau covoare în partea de jos a scărilor sau chiar pașii de companie, astfel încât alunecarea să nu aibă loc. Acest lucru va da și tuturor încrederii.

LEGATE DE: Câinele de câine vs scări de câine - cum să decideți?

Cum de a preda câinilor seniori să folosească scări sau pași de companie

Cum de a preda câinilor seniori să folosească scări sau pași de companie

Când câinele dvs. devine mai în vârstă, este înțelept să începeți treptat să-l învățați să folosească pașii de companie și rampele de câine pentru a (când vine timpul) ajunge pe mobilier crescut, în și în afara mașinilor și oriunde altundeva care ar fi nevoie de obicei sărind pe partea câinelui.

Asigurați-vă că Alegeți pașii și rampele cu o suprafață antiderapantă, pentru a asigura siguranța și confortul câinelui. Unele pași de câine, scările și rampele sunt în mod specific pentru artrita caninică.

Din nou, încercați să utilizați mai întâi câinele tratez:

La fel ca și în cazul învățării câinilor mici și a căței pentru a folosi scările, folosind câini tratați Pentru a mita câinele dvs. pentru a începe să utilizați o rampă, în mod ideal, (sau pași câine, scări) este o idee bună să începeți cu.

Rampele sunt minunate pentru câinii de rang înalt. Cel mai bine este să începeți cu rampa pe o suprafață plană fără înclinație, astfel încât câinele dvs. poate fi obișnuit să se obișnuiască cu simțul de mers pe suprafața înclinată.

Folosind câini tratați, obțineți câinele să meargă pe rampă. Dacă refuză, puteți începe prin recompensare o laba pe rampă. Apoi, recompensa doar pentru două labe pe rampă. Apoi, doar recompensa odată ce câinele ajunge la mijlocul rampei.

Continuați să progresați și să rețineți tratamentele pentru mai mult timp până când câinele va trece întreaga rampă și se va întoarce din nou înainte de a primi un tratament.

Apoi, completați acești pași folosind doar comenzi de bază și uitarea de tratamente. Scopul este de a obține câinele să vă asculte în orice moment în care vă decideți să-l instruiți să folosească o rampă.

După ce sunteți confortabil cu lucrurile, puneți rampa la o înclinație ușoară, și repetați pașii de mai sus. Odată ce câinele poate ridica confortabil rampa, repetați toți pașii pentru a obține câinele să meargă în jos pe rampă.

Cu o repetare suficientă și o armare pozitivă, câinele dvs. ar trebui să fie în curând confortabil folosind rampe de câini și scări pentru a se ridica în sus și în jos.

RECOMANDAT: Cum de a alege cele mai bune scări de câine sau rampă de câine

Cum să antrenezi câinii care se tem de scări

Cum să antrenezi câinii care se tem de scări

Unii câini sunt înspăimântați să meargă în sus sau în jos. Acest lucru se poate datora unei traume trecute sau pur și simplu datorită faptului că scările ascendente și descendente nu sunt o mișcare naturală pentru multe animale de făcut.

S-ar putea, de asemenea, să se datoreze faptului că unii câini nu au ca locuințe cu scări până la mult mai târziu în viață decât altele. Dacă câinele dvs. se teme de scări, metodele de instruire ar trebui să fie blânde, rapide și pozitive.

Nu forțați câinele în sus sau în jos.

Nu ar trebui să existe nici o asociere negativă cu pași pe partea câinelui.

Cele mai bune metode de instruire pentru instruirea unui câine înfricoșător de a folosi scările este o armare pozitivă, laudă și Dogul bun tratează. Înainte de a începe să vă antrenați câinele pentru a nu vă temeți de pași, asigurați-vă că nu există ceva medical sau fizic care îi determină durerea în timp ce folosiți scările.

Dacă câinele dvs. a fost șters medical, utilizați metoda descrisă în prima secțiune pentru aceleași rezultate. Acest lucru ar putea dura mai mult, deoarece există, de obicei, mai mulți pași implicați, asociate cu o teamă de pași în general.

Oferă câinelui un tratament De fiecare dată când ajunge la un nou pas sau face ca orice progres. Nu uitați să mergeți greu pe laudă când câinele merge în sus sau în jos pe scări în mod corespunzător.

Pe lângă tratarea câinilor, jocul merge mult în formare și întărire. Asigurați-vă că jucați unele jocuri cu câinele dvs. în timp ce încercați să-l învățați să nu vă temeți de scări.

LEGATE DE: Cum scările câinilor pot ajuta un câine cu artrită

Scopul de a instrui un câine pe termen lung

Scopul de a instrui un câine pe termen lung

Asigurați-vă că rămâneți încurajați și susțineți fie că mergeți împreună cu câinele în sus și în jos pe scări, fie că rămâneți în spatele lui pentru a oferi un sentiment suplimentar de securitate și siguranță.

A își aminti să Vorbiți tot timpul așa că câinele dvs. se știe mereu unde vă aflați.

Dacă tratamentele și armarea pozitivă nu funcționează pentru dvs., puteți să vă gândiți în afara cutiei, aruncând o pătură peste rampă sau scările și lovind câinele în sus. Pătură poate lua aspectul geometric confuz al scărilor și, în schimb, îi face să pară mai mult ca un deal singular. Câinii și oamenii de la fel găsesc dealuri mult mai ușor de urcat decât scara.

Cu toate aceste metode, nu uitați să fiți consecvenți, să fiți răbdători și să recompensați orice mic de progres mic pentru a vă asigura succesul câinelui dvs. în învățarea modului de a folosi pașii, rampele sau scările omenești.

Citiți următorul: 15 sfaturi despre animalul de protecție a casei dvs. în pregătirea pentru un câine nou

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi și trucuri pentru instruirea unui câine pentru a utiliza pașii de companie, scările și rampele