Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat sau într-o mașină și să gestioneze înălțimi

Fie că este când câinele dvs. este un catelus, sau un câine în vârstă, la un moment dat este probabil ca să știți Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat. Dacă nu un pat, atunci pooch-ul tău va avea nevoie de asistență pentru a ajunge pe o altă bucată de mobilier sau în mașină. La un moment dat, toți câinii au nevoie de ajutor pentru a ajunge la o zonă înalte pe care nu o pot atinge.

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat sau într-o mașinăCând puii sunt tineri, sunt ca niște copii. Ei încă nu au stăpânit cum să-și folosească toate mușchii. O mulțime de ori, vor avea nevoie de ajutor să intre într-o mașină sau pe un pat sau o canapea. Ca vârstele câinelui tău, el poate fi rănit, sau poate dezvolta artrita, și ai nevoie de ajutor în acele motive.

Apoi, va trebui să oferiți sprijin pentru a vă ajuta câinele să vă ridicați pentru a vă strânge cu dvs. sau pentru a intra în mașină pentru excursii VET. Există o mulțime de produse disponibile pentru a vă ajuta, dar cum puteți alege cel potrivit?

Acesta va depinde în mare măsură de nevoile dvs. de companie și de modul în care produsul va fi utilizat. Deși un set de scări de animale de companie greu poate fi ideal pentru plasarea permanentă la sfârșitul unui pat, acestea nu sunt o opțiune bună pentru proprietarii care vor călători frecvent în mașină cu câinele lor.

Dacă doriți mai multe informații despre cum să alegeți cea mai bună rampă sau scări pentru câinele dvs., puteți citi Articolul extins privind subiectul. Vă va ajuta să decideți ce produs este potrivit pentru dvs. și pentru companionul dvs. de canin.

Nevoie mai mult de ajutor? Cum-Pentru videoclipuri pentru proprietarii de câini

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat sau într-o mașină: Gestionarea înălțimilor pentru câini

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat

Ridicându-ți câinele

Modul cel mai direct de a ajuta câinele dvs. este pur și simplu prin luarea lui. Acest lucru este mai ușor cu câini mai mici, maturi, dar există metode care pot fi folosite astfel încât să fie o alternativă de succes pentru aproape orice pooch.

Câinii mari sunt cei mai provocatori să se ridice.

Greutatea lor trebuie să fie distribuită uniform, astfel încât atât dvs. cât și animalul dvs. de companie să aibă cel mai puțin risc de rănire. Puteți folosi o ham de ridicare pentru ao face mult mai ușor, mai ales pentru a obține câinele dvs. în și de a ieși dintr-un vehicul în care nu poate fi la fel de mult spațiu de manevră.

Ridicarea hamurilor pentru câini, Ca acesta din Hound Outward, poate fi achiziționat în magazinul dvs. local de animale de companie sau de la comercianții cu amănuntul online. Ei oferă sprijin căptușit pentru a vă păstra animalul în siguranță și confortabil în timp ce vă trăiți.

Puii au nevoie de o fundație fermă atunci când sunt ridicate. Ele sunt active și wiggly, deci este foarte ușor să vă pierdeți aderența pe ele. Asigurați-vă întotdeauna că ridicați un catelus cu ambele mâini.

Puneți o mână în jurul pieptului în spatele picioarelor din față, în timp ce celelalte mâini își strânge picioarele din spate și fundul. De asemenea, puteți ridica un catelus, cum ar face mama sa. Apucați scruftul (pielea liberă) pe spatele gâtului catelului cu o singură mână și la osul coada cu cealaltă mână.

REVIZUIRE: & # 8216; ajuta pașii de câine laterali de animale de companie

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat

Ar trebui să ridicați numai câinii însărcinați sau răniți dacă este absolut necesar pentru o urgență medicală. Pentru un câine însărcinat, nu ridicați cu presiune pe burtă. Puneți brațele sub picioarele din față și sub picioarele din spate pentru a ridica.

Dacă este disponibil, un transportator de animale de companie este cel mai bun pentru câinii gravide.

Dacă un câine este rănit, puneți un braț prin picioarele din spate și unul prin picioarele din față, astfel încât greutatea să fie susținută în jos lungimea coloanei vertebrale. Ca și cu un câine însărcinat, un transportator de animale de companie este preferat pentru un câine rănit.

Îl poți atrage în purtător prin plasarea alimentelor sau o jucărie preferată în interior. Transportatorii variază în funcție de dimensiune, dar este întotdeauna o idee inteligentă pentru buget pentru unul înainte de a adopta un partener canin.

LEGATE DE: Cum de a alege cele mai bune scări de câine sau rampă de câine

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat


Scări de câine

Când învățați cum să ajutați un câine pe un pat, scările PET pot fi un mod eficient și accesibil pentru a naviga pe înălțimi fără asistență de la dvs. Scările de câini sunt minunate pentru canini care au mobilitatea, dar poate nu lungimea piciorului, să manevreze pe pat sau pe canapea.

Scările pot fi achiziționate online de la mulți comercianți cu amănuntul, sau în magazinele de companie și box-uri mari. Mulți oameni morți își pot construi propriile scări. Doar asigurați-vă că sunt stabile și nu au splinte sau materiale periculoase.

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un patExistă multe tipuri diferite de scări pentru animale de companie. Ele pot fi plastice, lemn sau covoare. În funcție de calitatea și materialul cu care sunt făcute, prețul poate varia de la 25 la mai mult de 200 de dolari.

Unii, ca și aceste scări de companie de la uneltele de companie, pot ține câinii de până la 150 de lire sterline. Indiferent de gustul și bugetul dvs., ar trebui să găsiți un set de scări pentru a se potrivi nevoilor dvs. și câinelui dvs.

Uneori, câinii pot fi frică de scări la început sau pur și simplu nu știu cum să le folosească. Ca și în cazul altor formări, puteți utiliza tratamente pentru a vă ajuta câinele să învețe. Aceasta este o parte a înțelegerii modului de a ajuta un câine să ajungă pe un pat și să învețe cum să gestioneze înălțimile.

Alternativ plasarea unui tratament în partea de sus și apoi în partea de jos a scărilor pentru a vă încuraja câinele să călătorească pașii. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să părăsiți scările în aer liber timp de câteva zile înainte de începerea antrenamentului, astfel încât puii dvs. se poate obișnui cu noul obiect.

Citirea suplimentară: Cum să antrenezi un câine să folosească scări

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat

Câinele de câine

Câțiva câini, cum ar fi dachshunds, nu ar trebui să călătorească scările. Este prea greu pe spatele lor. În aceste situații, se recomandă o rampă. Când discutați cum să ajutați un câine să ajungă pe un pat, rampele de animale de companie sunt benefice pentru aproape fiecare câine.

Ele sunt, de asemenea, bune pentru câinii care au pierdut mobilitatea datorită problemelor de sănătate cum ar fi artrita. Unii câini cu picioarele cu adevărat scurte vor avea, de asemenea, probleme de gestionare a scărilor, dar o rampă este o soluție perfectă.

Rampoanele pot fi achiziționate la aceiași furnizori care vând seturi de scări. Prețul rampelor este puțin mai mare decât unele pași, cum ar fi acesta de la uneltele de companie, care costă aproximativ 50 de dolari. Ca și cu pașii, există multe materiale și stiluri pentru a alege de la.

Cum să ajuți un câine să ajungă pe un patRampele vin în multe lățimi și lungimi. Cele mai multe sunt reglabile, iar unele chiar se îndoaie pentru o depozitare ușoară. Puteți naviga pe Internet sau magazinul local de furnizare a animalelor de companie pentru a găsi cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Aceeași formare care a fost menționată pentru scări poate, de asemenea, să fie aplicată utilizării unei rampe. Punerea tratamentelor pe rampă vă va încuraja bebelușul de blană pentru ao încerca. Este posibil ca rampa să fie în loc de câteva zile înainte ca animalul dvs. să fie gata să-l încerce.

Rampoanele și scările sunt un lucru bun de a privi dacă câinele dvs. are în prezent probleme sau nu. Jumping în sus și în jos de la înălțimi poate provoca câinele dvs. să dezvolte artrită mai curând, Așa cum a pus o presiune inutilă asupra oaselor și articulațiilor sale. Învățând cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat și să aibă grijă de articulațiile sale acum poate preveni durerea în viitor.

VET-ul dvs. vă poate spune dacă câinele pe care îl aveți este mai susceptibil la rănire.

Dacă aveți nevoie de idei despre ce rampe de câine, pași sau hamuri pentru a alege, aruncați o privire aici:

  • Zece pași de câine pentru paturi și / sau artrită canină
  • Cinci cele mai bune rampe de câine pentru apă
  • Cinci cele mai bune hamuri de companie pentru câini

Câinii iubesc că fac parte din familie în orice mod posibil. Dacă este ceva ce veți permite, există multe modalități de a vă ajuta câinele în sus pentru snuggles dacă el are un timp greu să-l facă singur.

Din moment ce artrita canină este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale câinilor mai în vârstă, sunt șanse, dacă câinele dvs. nu are nevoie de asistență acum, el va fi în viitor. Prevenirea este adesea cea mai bună vindecare, Deci, dacă sunteți în măsură să vă oferiți câinele cu o anumită asistență în avans, vă poate salva o mulțime de probleme și bani, precum și câinele dvs. din durerea în viitor.

Citiți următorul: Rampoane de câine sau scări de câini? Iată cum să decideți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ajuți un câine să ajungă pe un pat sau într-o mașină și să gestioneze înălțimi