Top 5 cele mai bune rampe de siguranță pentru câini

Jumping în sus și în jos de la mobilier iar vehiculele pot provoca haos pe articulațiile câinelui în timp. Folosind scările de animale de companie sau unul din Cele mai bune rampe de siguranță pentru câini Pentru a vă ajuta câinele să ajungă la mobilier sau în vehiculul va lua stresul de pe articulațiile câinelui. Ampiștii PET și pașii de companie reprezintă o mare măsură preventivă pentru a păstra condiții grave cum ar fi artrita și displazia de șold la Bay.

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniProprietarii de animale de companie sunt uneori nesiguri în ce mod de a merge - scări de câine / pași sau rampă de câine? Deși depinde de situație și de preferința dvs. (și de câinele dvs.), există un mare avantaj pentru a alege cele mai bune rampe de siguranță pentru câini peste scări - spre deosebire de câine pași sau scări, rampele sunt mai ușoare pentru utilizarea animalelor de companie.

Rampele de câine sunt mai ușor pentru proprietarii de a folosi și și există mai puține variații pentru a alege de la cumpărături, adică mai puțină confuzie. Cele mai multe rampe de companie pentru câini sunt făcute pentru a ajuta un câine să urce într-o mașină, ceea ce înseamnă că aceste rampe de câine trebuie să fie lungi și destul de robuste. Dar puteți găsi, de asemenea, modele mai mici pentru a utiliza în interior pentru a ajuta câinii cu alpinism pe paturi.

În acest articol vom discuta unele dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini, cum funcționează și cum să găsească potrivirea perfectă pentru animalul dvs. de companie. Am rotunjit cinci rampe de câini cele mai bune disponibile și oferim un lowdown pe fiecare dintre aceste rampe de animale de companie superioare de mai jos:

Rampoane de siguranță pentru câini Preț Calitate Rating
RAGE ușoară rampă pliabilă suplimentară $$ A+ 5 stele
Pestep rampă pliabilă $ B+ 4 stele de jumatate
Solvit Deluxe Telescoping Ramp $$ B 4 stele de jumatate
Pet Gear Ramp $$ C 4 stele
SOLVIT ULTRALITE BI-FOLD RAMP $ C- 4 stele

* Faceți clic pe cele mai bune rampe de siguranță pentru câini pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Sau derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Cum de a alege cea mai bună rampă de siguranță pentru câini?

Cum să alegeți cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniAlegerea Tipul drept de rampă de siguranță pentru câini pentru vehicule (sau mobilier) este esențială. Nu faceți cercetarea înainte de cumpărare poate duce la obținerea unei rampe de companie care nu se potrivește vehiculului sau cel pe care câinele dvs. refuză să urce. Deci, aici sunt câteva sfaturi.

Măsurarea este foarte importantă. Când faceți cumpărături scări de câine sau pași (și nu rampă), trebuie doar să măsurați înălțimea platformei pe care trebuie să o ajungă câinele dvs.

Există un pic mai mult când vine vorba de alegerea celor mai bune rampe de siguranță pentru câini de siguranță. Trebuie să fii sigur că achiziționați o rampă care este destul de mult Pentru a păstra o pantă treptată. Pârtia mai mare, cu atât mai dificilă va fi ca câinele dvs. să o urci.

În primul rând, va trebui să decideți unde veți folosi rampa. Dacă o veți folosi în mai multe locuri, alegeți cea mai mare platformă. Măsurați înălțimea de pe platformă până la sol cu ​​o pantă treptată.

În al doilea rând, încercați să găsiți cele mai bune rampe de siguranță pentru câini care vor îndeplini cerința de lungime. Dacă nu găsiți lungimea exactă de care aveți nevoie, obțineți o rampă care este puțin mai lungă. O rampă mai lungă va face crearea mai graduală, dar o rampă scurtă va crește panta.

În al treilea rând, greutatea câinelui dvs. și asigurați-vă că rampa de companie pe care o puteți achiziționa poate susține greutatea câinelui dvs. Dați-i câteva kilograme suplimentare (cel puțin 5-10 lbs) pentru a fi pe partea mai sigură. Cele mai bune rampe de siguranță pentru câini vor sprijini câinii mici și mijlocii, dar puțini vor lucra pentru câinii de rasă mare.

În al patrulea rând, acordați atenție suprafeței rampei. În mod ideal, o rampă ar trebui să ofere o anumită tracțiune pentru câinele dvs., în timp ce urcă în sus și în jos. Acest lucru este deosebit de important pentru câinii artritici care nu ar trebui să se strecoare. O rampă de câine cu o tracțiune bună va funcționa mai bine în toate tipurile de condiții meteorologice.

Dacă sunteți un DIYER, este posibil să urmați planurile de a vă construi propria rampă de siguranță pentru câini. O căutare rapidă Google va aduce sute de videoclipuri și site-uri pline de instrucțiuni despre cum să construiască o rampă Dyi Dog. (În funcție de accesul la materiale, unele dintre aceste proiecte DIY se pot dovedi a fi mai scumpe decât o rampă de câini comerciali.)

În cele din urmă, pentru confortul dvs., luați în considerare cumpărarea unei rampe de companie pentru câini care se îndoaie pentru depozitarea sau transportul ușor. Lugging-ul în jurul unei panouri uriașe va deveni foarte veche foarte rapid.

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă învăța câinele cum să vă ajutați într-o mașină folosind o rampă de siguranță pentru câini? Urmăriți-vă Ghidul video și instrucțiunile pas cu pas pe 3 tehnici aici.

Care sunt cele mai bune rampe de siguranță pentru câini?
Top 5 rampe de companie pentru mobilier și vehicule

1rage rampă pliabilă ușoară extra-largă

Rage Powersports Lumină Rampă de aluminiu ușoarăAceastă rampă solidă de la Rage Powersports este realizată din măsurarea de aluminiu durabilă 18.75 "Wide și a fost conceput pentru a purta animale de companie cântărind până la 250 lbs.

Bandă de bandă mare de tracțiune suprafața pentru a evita accidentele făcând rampa non-alunecare și mai mult la apă. Este disponibil în lungimi de 6, 7 și 8 picioare și este potrivit pentru utilizare în majoritatea SUV-urilor, remorci, camioane și furgonete.

  • Câine de siguranță rampă recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este una dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini, deoarece se îndoaie în mijloc și are un mâner ușor de transport. Se cântărește doar 23 de lire sterline, ceea ce înseamnă că este ușor de luat în mașină. Acesta a fost un accesoriu cel mai util pentru proprietarii de animale de companie al căror câini sunt fie prea bătrâni, prea slabi sau prea mici pentru a urca în mașină. Și pentru cei cu câini de rasă mare sau răniți, nevoia este și mai pronunțată. Înclinația treptată și lățimea suplimentară a Rage Powersports Lightweight Ramp de Pet Aluminiu PET face ca urcarea câinelui să urce mai puțin dureroasă și mai demnă.

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniExistă un zgomot când câinii merg pe ea, dar nu pare să deranjeze câinii sau oamenii. Alți recenzenți nu au fost mulțumiți de marginile ascuțite ale acestei rampe. Pe de altă parte, unii proprietari de animale de companie au fost atât de impresionați de această rampă că după ce au testat-o ​​pe mașina lor, ei au decis să cumpere unul pentru punțile lor acasă. A funcționat la fel de eficient și au fost foarte mulțumiți.

Pro:
  • 18.75 & # 8243; larg
  • Poate deține animale de companie de până la 250 lbs.
  • Căptușită cu bandă mare de tracțiune
  • Disponibil în lungimi de 6-, 7- și 8 metri
Contra:
  • Există un zgomot când câinele merge pe această rampă
  • Unii recenzenți s-au plâns de marginile ascuțite

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Am petrecut o mulțime de timp de cercetare a rampelor pentru marele meu dane. Ea are aproape 8 ani și tocmai a aruncat înapoi înapoi, făcând saltul în Tahoe foarte dificil. Cele mai multe rampe sunt fie # 8230; # 8221;

2PETSEP RAMP PET PET

PETSTEP PET PET RAMP PetStep Rampa PET pliabilă este construită din plastic compozit de calitate superioară și din fibră de sticlă care acceptă animale de companie care cântăresc până la 500 lbs. Se deschide la întreaga sa lungime și nu are nevoie de hardware pentru instalare. Dimensiunea sa atunci când este deschisă este de 70 "x17" x2.5 ".

Marginea superioară este proiectată să se conecteze în siguranță la orice vehicul. Suprafața este ridicată și cauciucată astfel încât să împiedice alunecarea în timp ce rămâne moale pe labe în același timp. Se pliază frumos la o dimensiune compactă de 36 "x17" x5.75 "și cântărește 18 ani.75 lb.

  • Câine de siguranță rampă recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest produs este disponibil în culori gri și khaki. Proprietarii de animale de companie au fost cu adevărat mulțumiți de acest produs, referindu-se la acesta ca fiind una dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini. Pentru unul, nu are nici o bandă de căptușeală sau de tracțiune care să se poată îndepărta sau să se usuce cu elementele. În schimb, rampa de companie pliabilă PETSTEP are o suprafață cauciucată care a fost integrată în materialul plastic. Există gardieni laterali de-a lungul lungimii, astfel încât orice canin wobbly să se simtă mai încrezător traversând rampa.

Conectorul universal este foarte stabil chiar și atunci când este utilizat pentru înclinarea non-mașină, cum ar fi treptele frontale abrupte ale unei case. Aceste calități superioare au făcut cu ușurință această rampă o parte din câinii pe care i-au servit și chiar este acoperită de o garanție de 5 ani. Proprietarii de animale de companie găsesc acest lucru foarte liniștitor și cred că este cu siguranță că acest lucru este bine cheltuit.

Pro:
  • Suportă animalele de companie care cântăresc până la 500 lbs.
  • 70 de centimetri lungime
  • Marginea superioară este proiectată să se conecteze în siguranță la orice vehicul
  • Suprafața cauciucată împiedică alunecarea
Contra:
  • Veți găsi multe comentarii care pretind că calitatea acestei rampe este dezamăgitoare

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; acum că am folosit această rampă de mai multe ori pe zi, îmi actualizez revizuirea. Câinele meu iubește această rampă & # 8230; Se simte foarte confortabilă și a luat-o doar de câteva ori (și unele tratamente!) să o aducă "și # 8221;

3SOLVIT Deluxe XL Telescoping Ramp

Solvit Deluxe XL TELESCOPING RAMPAceastă rampă de companie de la Solvit este un upgrade la modelele anterioare. Această versiune este construită dintr-o combinație excelentă de aluminiu și plastic pentru o rezistență superioară și longevitate.

Această upgrade XL are acum o lățime incredibilă de 20 "pentru un spațiu mai larg de mers pe jos. Lungimea acestei rampe telescoping se extinde de la 48 "la 87". Rampa se toarnă la o lungime convenabilă pentru stocarea și are un mâner pentru portabilitate.

  • Câine de siguranță rampă recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie au încredere în această rampă nu numai pentru că este suficient de construită, dar și pentru că dimensiunile adăugate fac ca un urcă mult mai blând pentru animalele de companie. Spațiul de mers pe jos de 20 de inchi este o caracteristică rară printre rampe. Și, în timp ce există alte modele sau mărci mai lungi disponibile acolo, flexibilitatea în lungime oferită de Solvit Deluxe XL Telescoping Pet Rams este încă o altă caracteristică unică.

Unii au folosit acest lucru lângă scările lor din față și sunt foarte impresionați de modul în care sa ridicat până la ploaie și zăpadă. Lățimea sa mare îl face confortabil pentru animalele lor nelegiuite să se ocupe de. Aceasta este una dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini, deoarece lungimea extinsă taie unghiul și face înălțimea mai ușoară ca câinii să ia. Pentru toate aceste caracteristici excelente ale puterii și dimensiunilor suplimentare, proprietarii de animale de companie au fost foarte mulțumiți de eticheta de preț.

Pro:
  • 20 și # 8243; larg
  • Designul telescoping se extinde de la 48 și # 8243; la 87 și # 8243;
  • Suprafață ridicată de mers pe jos de tracțiune
  • Vine cu o garanție de 1 an împotriva defectelor
Contra:
  • Unii cumpărători s-au plâns de calitatea ieftină
  • Câțiva recenzenți spun că suprafața era prea alunecoasă pentru animalele lor de companie care au probleme cu mobilitatea

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): & # 8220; produs rapid de livrare și # 8212; a lucrat ca publicitate și a fost cea mai bună rampă a tuturor pe care am verificat-o și foarte competitivă la preț. Am folosit o mată de baie din cauciuc, că ne-a căzut "

Rampă de viteză 4PET

Pet Gear Pet RampCele mai bune rampe de siguranță pentru câini pe care le-am prezentat mai presus de toate atașați la capătul superior al vehiculului. Acest lucru de la Pet Gear este liber. Are avantaje care proprietarii de animale de companie găsesc foarte crucială, în special pentru rasele de câini cu adevărat mari.

Cea mai mică dimensiune este concepută pentru a ține bine câinii de rasă mare cu greutăți de până la 200 de lire sterline. Alte dimensiuni au fost proiectate pentru capacități mult mai mari ale portantelor până la 350 lb. Lățimea variază între aceste capacități de la 16 "la 19", în timp ce înălțimea este constantă la 23 ".

  • Câine de siguranță rampă recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de animale de companie cu câini mari care au nevoie de o rampă au căutat diferite stiluri și branduri și au descoperit că aceasta este cea mai accesibilă opțiune pentru ei. Acest lucru are avantajul de a fi susținut la trei puncte și nu depinde de un conector sau deține vehiculul pentru ao menține în picioare. Ca atare, rampa PET Gear Pet este o opțiune mai sigură pentru câinii cu adevărat grei, încercând să o facă în siguranță în siguranță.

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniSuprafața de mers pe jos este mochetă pentru o aderență cu siguranță și pentru a face ca suprafața să contacteze mai moale pentru animalele cu unghii lungi. Proprietarii de animale de companie au fost mai întâi îngrijorați despre câinii lor giganți, făcând urcarea, dar nu au observat nici o încurcătură sau dăruire. Această rampă se îndoaie prea bine, deci este ușor să așezați în mașină ori de câte ori se plimba uriașă.

Pro:
  • Rampă liberă
  • Cea mai mică dimensiune deține animale de companie cântărind până la 200 de kilograme
Contra:
  • Prea abrupt pentru câțiva câini și nu ar folosi-o
  • Covorul este scurt și un pic slick, care a făcut ca tracțiunea să fie dificilă pentru câțiva câini

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): A cumpărat această rampă pentru cei doi câini de 13 ani, un Lhasa Apso și Shih Tzu, care au avut probleme să negocieze scările să se ridice pe pat. Rampa este mai largă decât "# 8221;

5Solvit Ultraite Bi-Fold Ramp

SOLVIT ULTRALITE BI-PET RAMPAltul dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini de la Solvit, Dar acesta este probabil modelul lor cel mai rentabil. Este construit din plastic dur, pliuri în mijloc și are o suprafață de rulare cu șnur.

Măsoară 62 "x16" x4 "și cântărește doar 10 lb. A conceput pentru a sprijini animalele de companie cântărind până la 150 kg. Această rampă versatilă și fără agresivă este perfectă pentru a face urcile de până la 24 de centimetri mult mai ușor pe animal de companie.

  • Câine de siguranță rampă recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Potrivit unor proprietari de animale de companie, au folosit această rampă de mai bine de 3 ani și a avut loc foarte bine prin schimbările din vreme. Nu au existat semne vizibile de crăpare sau de peeling. Unele animale de companie nu au luat prea bine la tracțiunea de șmirghel, astfel încât proprietarii lor au decolat acest lucru și au înlocuit-o cu covor. Munca și cheltuielile suplimentare nu păreau să deranjeze proprietarii, deoarece acestea erau lucruri minore. În ansamblu, rampa de animale de companie Solvit Ultralite Bi-Fold este una dintre cele mai bune rampe de siguranță pentru câini pentru preț.

Această rampă de companie robustă este atât de ușoară încât poate fi purtată utilizând o mână. Când este pliată, este destul de compactă și ocupă doar un spațiu mic în portbagaj. Din acest motiv, proprietarii de animale de companie o iau oriunde merg și a devenit un fel de fixare în mașină. Are o utilizare ridicată, este foarte economică, necesită o întreținere redusă și ia manipularea robustă. Nu pare să existe un alt produs pe care acest lucru îl interpretează și - merită cu siguranță un loc în cele mai bune 5 rampe de siguranță pentru câini.

Pro:
  • Suprafața de rulare a șmirghelului
  • MĂSURI 62 & # 8243; x16 & # 8243;
  • Cântărește doar 10 kilograme
  • Suportă animalele de companie care cântăresc până la 150 de lire sterline
Contra:
  • Unii câini nu i-au plăcut textura de șmirghel
  • Unii cumpărători au fost sceptici că această rampă se poate ocupa de 150 de kilograme de greutate

Cele mai bune rampe de siguranță pentru câiniCea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): & # 8220; foarte ușor (îl pot ridica cu o singură mână), se îndoaie cu ușurință și nu iau o mulțime de spațiu în vehiculul meu. Vă recomandăm absolut înlocuirea șmirghelului ca "# 8230; & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune rampe de siguranță pentru câini