Top # 128: tot ce trebuie să știți despre cancerul canin

Doar menționând cuvântul "cancer" insuflat teama în proprietarii de câini și le face să se gândească la cele mai grave scenarii posibile. Este într-adevăr o condiție foarte gravă și o mulțime de cercetări sunt investite în combaterea acestei boli la câini. Dacă câinele dvs. primește acest diagnostic, este extrem de copleșitor. Există atât de multe de învățat, iar cu cât vă educați mai repede despre cancerul canin, cu atât mai bine va fi mai bine pupul dvs.

Cancerul este definit ca un grup de celule maligne sau celule care au transformat rău. Celulele canceroase apar de obicei din cauza mutațiilor cauzate spontan sau de un efect extern. În timp ce divizarea celulelor obișnuite are reguli stricte de răspândire și multiplicare, celulele canceroase nu respectă nici o regulă. Se înmulțesc în mare cantitate și folosesc substanțele necesare pentru dezvoltarea celulelor sănătoase pentru creșterea lor.

Institutul Național al Cancerului Centrul de Cercetare a Cancerului spune că despre 6 milioane din cele 65 de milioane de câini de companie În Statele Unite vor fi diagnosticate cu cancer la un moment dat în viața lor. Aceasta este o boală extrem de obișnuită, cu multe variații diferite. În timp ce opțiunile de tratament ale câinelui vor varia în funcție de tipul de cancer pe care îl are și pe stadiul bolii, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți indiferent de ce Tipul de cancer PET dvs. de companie.

Dr. Lori Cesario este un oncolog veterinar certificat de bord. A primit o licență de știință în biosciența animalelor de la Universitatea de Stat din Penn. După colegiu, dr. Cesario a lucrat într-un laborator la Universitatea Cornell care dezvoltă modele de șoarece de prostată umană și de cancer mamar, printre altele. A urmat apoi școala veterinară a Universității Ross, cu un an clinic la Universitatea din Wisconsin. Ea a finalizat două stagii de un an: un mic stagiu rotativ pe animale la Universitatea din Illinois, urmată de un stagiu de specialitate oncologică la statul NC. Apoi sa întors la Midwest pentru o rezidență oncologică la Universitatea de Stat din Michigan.

În acest episod podcast, ea discută o parte din Semne comune de cancer canin, unele dintre cele mai frecvente tipuri de cancer și opțiuni de tratament care sunt disponibile.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Tot ce trebuie să știți despre cancerul canin

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 128: tot ce trebuie să știți despre cancerul canin