Pot produse de cânepă să vă liniștească anxietatea animalului de companie?

Pot produse de cânepă să vă liniștească titlul de companie

Produsele pe bază de cânepă fac descoperiri în medicina modernă - pentru oameni și animale de companie. Orașele și statele încep să legalizeze vânzarea acestor produse și este doar o chestiune de timp înainte ca acestea să fie legalizate în fiecare parte a Statelor Unite. Totuși, mulți oameni consideră că este dificil să separe stigmatizarea ilegală a utilizării de marijuana de la Beneficii de vindecare de produse pe bază de cânepă. O companie este în căutarea de a schimba asta.

Frunza adevărată, O companie canadiană cu sediul în Vernon, British Columbia, marketing o nouă linie de câine pe bază de cânepă de cânepă, care spun că oferă o varietate de beneficii pentru canini. Produsele sunt denumite în mod constant adevărat calm, iubire adevărată și spirit adevărat. Compania declară că tratamentele oferă antioxidanți naturali care abordează anxietatea și problemele cu dureri articulare, cum ar fi artrita.

Adevărata frunză a atras o mulțime de atenție de la magazinele de animale de companie, iubitorii de câini și colectivele la două exemple recente. Se pare că atunci când tratamentele au lovit rafturile magazinelor în această lună vor fi umplute o nișă în clasa "funcțională de mestecat" rapid. Lansarea oficială a produselor a venit pe 20 septembrie 2015 la Salonul Pijac Canada din Toronto. Spectacolul este cel mai mare spectacol de comerț anual al industriei animalelor de companie din Canada.

LEGATE DE: Cannabis pentru câini și pisici: o nouă afacere în u.S. Industria animalelor de companie

Comenzile inițiale reprezintă deja 10% din obiectivul veniturilor produsului pentru primul an, iar Frunza adevărată a asigurat deja distribuția la nivel național a produselor. U.S. Piața a primit un vârf furios al produselor la începutul lunii septembrie la Expoziția Internațională de Business din Canabis din Los Angeles. La comerț arată mai mult de 85 de persoane înscrise pentru comenzile viitoare ale linie de produse Includerea multor proprietari de dispensari de marijuana, colective si un lanț alimentar.

Când a fost întrebat despre răspunsul inițial la noua linie de produse, True Leaf CEO, Darcy Bomford, a spus:

"Ultimele două săptămâni au fost un vârtej de vânt, pe măsură ce am introdus linia de produse către piața americană de nord. Suntem suflați de răspuns. Când vedeți că oamenii atât de încântați de ceea ce facem, este evident că toată munca noastră grea începe să plătească."

Produsele de cânepă pot să vă liniștească animalul de companie

Ea a subliniat cât de importante vor fi următoarele câteva luni pentru companie deoarece încep să trimită spiritul adevărat, dragostea adevărată și produsele calme adevărate și începe să genereze venituri. Compania are, de asemenea, planuri de comercializare a unei noi aplicații de medicamente pentru animale propuse pentru a Medicina PET bazată pe cannabis care ar fi vândută exclusiv pe piața veterinară.

Potrivit site-ului TruSeaf, toate medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) provoacă efecte secundare dăunătoare. Ei pretind că 3.200 de câini au murit sau au fost eutanasiați și 20.000 de câini au avut efecte secundare negative în doar câțiva ani scurți ai apariției AINS pe piața veterinară. Compania susține că produsele lor bazate pe cânepă sunt o alternativă naturală la aceste medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

LEGATE DE: Animale de companie deprimate: Cum să ajuți un câine cu depresie

Dacă ați urmărit știrile medicale bazate pe cânepă, ați văzut cu siguranță toate cercetările care au venit la lumină în ultimii ani. Câinii noștri nu au niciunul probleme medicale care ar putea fi ajutat de aceste produse, dar dacă ar fi făcut-o sincer să încerc. Știm câțiva proprietari care au încercat aceste tipuri de produse și au văzut îmbunătățiri vizibile la câinii lor.

Acest lucru înseamnă că aceste produse funcționează? Nu. Înseamnă că sunt 100% sigure? Nu. Este pur și simplu o observație a singurii mele experiențe cu produse pentru animale de companie. Mi-ar plăcea să vă aud părerea și, mai important, dacă ați folosit vreodată aceste tipuri de produse cu animalele de companie. Indiferent dacă ați văzut beneficii vizibile sau efecte secundare negative, ar fi minunat să auzim de la cineva care a folosit aceste produse în primul rând cu câinele lor.

Ce zici de tine, părinți de companie? Ați folosi aceste noi produse de cânepă pentru a vă ajuta să vă calmezi câinele sau ați opta pentru o altă soluție și de ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot produse de cânepă să vă liniștească anxietatea animalului de companie?