12 Beneficiile unei diete fără cereale pentru câini

12 Beneficiile unei diete fără cereale pentru câini

De ce contează să hrănească un câine cu Food-uri pentru câini fără cereale? Puține decizii pe care părinții de companie le fac sunt la fel de afectate ca alegerea unui hrană pentru câini. Alegeți mâncarea potrivită și câinele dvs. va trăi o viață lungă și sănătoasă; Alegeți mâncarea greșită și câinele dvs. poate suferi de deficiențe nutriționale, tulburări digestive sau probleme ale pielii.

În timp ce există o Numărul diferitelor diete de câine de înaltă calitate Pe piață, multe dintre cele mai bune sunt Făcat fără boabe. Produsele alimentare fără cereale furnizează Multe beneficii pentru sănătate pentru câini, inclusiv cei 12 am decis să lizăm mai jos.

p.S. Dacă sunteți deja convinși, am primit a Top 5 cele mai bune alimente pentru câini fără cereale Publicat acum câteva săptămâni, deci verificați-l afară!

Dă câinelui dvs. un strat strălucitor, mai moale

Mulți câini suferă de un strat plictisitor, uscat, datorită alimentelor pe care le consumă. În multe cazuri, acești câini încep să expună o mai bună acoperire a sănătății după trecerea la o rețetă alimentară fără cereale. Cu toate acestea, motivele exacte acest lucru se întâmplă nu sunt în întregime clare. Eliminarea boabelor este cu siguranță parte a vindecării pentru sănătatea slabă a hainei, dar ingredientele premium - inclusiv multe care sunt bogate în Omega acizi grași - care sunt folosite în cele mai multe rețete fără cereale pot juca, de asemenea, un rol în îmbunătățirea stării de acoperire a câinelui.

Produce scaune mai compacte

Mulți Câinii încep să producă mai puține deșeuri După trecerea la un aliment fără cereale. Aceasta înseamnă că câinele dvs. nu numai că va trebui să meargă la baie mai puțin frecvent, dar scaunele sale vor fi mai mici. Acest lucru se întâmplă deoarece alimentele fără cereale nu au atât de multe materiale indigestibile (fibre) ca alimente care sunt pline de porumb și grâu. În plus, cartofii și tapioca au înlocuit conținutul de carbohidrați de alimente fără cereale care lucrează ca agenți de îngroșare și ajută la încetinirea timpului de tranzit al alimentelor prin intestine.

Îmbunătățește sănătatea pielii

Cerealele pot provoca mai mulți câini să sufere din piele uscată, mâncărime, iritată și inflamată. Dacă nu este abordată, condiția poate progresa, poochia dvs. poate pierde părul sau poate dezvolta infecții. Cu toate acestea, mulți câini se bucură Îmbunătățirea sănătății pielii după trecerea la o rețetă fără cereale. Deși câțiva câini vor prezenta o îmbunătățire a sănătății pielii după numai câteva zile sau săptămâni de trecere la o rețetă fără cereale, îmbunătățirea stării pielii apare mai încet la alți câini.

Alimentele cu câini care sunt scăzute în carbohidrați oferă, în general, nivele mai ridicate de acizi grași omega 3 și omega 6, atât vitale pentru o piele sănătoasă. Grăsimile nu sunt diavolul, departe de ea!

Eliminați mai multe alergii alimentare pentru câini

Simptomele alergiei alimentare la câini
Semne și simptome ale alergiei alimentare la câini.

Unii câini sunt alergici la proteinele găsite în multe alimente obișnuite de câine. Când câinii alergici consumă aceste proteine, sistemul lor imunitar reacționează, adesea ducând la pielea mâncărime. Carne de vită, pui, lapte și lapte sunt cele mai frecvente alergeni, dar mulți câini sunt, de asemenea, alergici la porumb, grâu sau alte boabe. Pentru acești câini, o dietă fără cereale poate ajuta la capăt simptomelor lor de alergie alimentară și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Unele rase sunt mai susceptibile de a fi afectate de alergii alimentare decât de alții. Câteva dintre cele care prezintă cele mai frecvent alergii alimentare includ:

  • ciobănesc german
  • Lhasa Apso
  • Boxer
  • Cocker spaniol
  • Labrador Retriever
  • Labrador
  • Collie
  • Dalmatian

Îmbunătățește nivelul de energie al câinelui

Cele mai multe alimente pentru câini - în special cele la capătul scăzut al spectrului de prețuri - sunt ambalate pline de boabe îmbogățite și prelucrate. Aceasta înseamnă că straturi exterioare ale boabelor individuale au fost îndepărtate mecanic pentru a îmbunătăți gustul, culoarea și textura boabelor. Cu toate acestea, acest proces elimină o mare parte din conținutul de fibre din cereale. Acest lucru înseamnă că corpul câinelui arde prin energia conținută foarte repede în cereale, ceea ce provoacă un vârf rapid și apoi o cădere precipitată a nivelului de zahăr din sânge al câinelui.

În contrast, Alimentele cu câini fără cereale conțin, în general, mai puține dintre acești carbohidrați ușor digerați, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge al câinelui va rămâne mai consistent, oferindu-i mai multă energie.

Îmbunătățește respirația câinelui tău

Granulele tind să lase un film de carbohidrați pe dinții câinelui când mănâncă. În timp ce particulele alimentare sunt spălate în cele din urmă de saliva câinelui dvs., acest lucru se întâmplă pe parcursul mai multor ore. Între timp, bacteriile din gura câinelui vor începe să se hrănească pe carbohidrații rămași. Aceste bacterii produc adesea mirosuri mirositoare, care vă pot oferi câinele respiratie urat mirositoare, sau halitoză canină. Alimentele fără cereale nu provoacă această problemă sau, cel puțin, nu într-o măsură atât de deranjantă.

Deși câinii nu sunt foarte predispuși la cavități (spre deosebire de oamenii americani), excesul Carbohidrații promovează sănătatea orală proastă și cavități. Este important ca orice proprietar de câine să periați dinții câinelui la fiecare câteva zile.

Reduce cantitatea de gaz la câini

Porumbul, grâul și alte boabe provoacă adesea câțiva câini să producă cantități mari de gaz. Acest gaz mirositor nu este doar neplăcut pentru proprietari, adesea provoacă câinele dvs. să se simtă crampe și disconfort până când el o trece în cele din urmă. Gazul la câini nu este neapărat un lucru rău sau nesănătos, Dar este mai mult de inconveniente. În câteva situații, ar putea fi un semn al unei probleme de sănătate digestivă mai problematică.

Cu toate acestea, dietele fără cereale rareori provoacă aceleași tipuri de probleme, iar majoritatea câinilor produc gaze mult mai puțin după trecerea la o astfel de mâncare. Multe diete fără cereale de înaltă calitate includ, de asemenea, probiotice, care pot oferi o ușurare suplimentară de flatulență.

Util pentru câinii însărcinați și care alăptează

Sarcina și locul de lactație a crescut foarte mult la corpul unui câine. Ei nu trebuie doar să obțină suficientă hrană pentru a-și susține propriul corp, trebuie să obțină suficient pentru a sprijini un gunoi de pui în creștere. Fosfor și calciu, nutrienți foarte importanți câini trebuie să obțină din dieta lor - mai ales dacă sunt predispuși la Eclampsie (numit si Eșecul lactației.)

Pur și simplu oferind mai multor alimente nu este răspunsul ideal, iar mulți veterici recomandăm femele însărcinate sau care alăptează mai multă proteină. Deoarece alimentele fără cereale conțin adesea conținut ridicat de proteine, ele pot fi de ajutor în aceste cazuri.

Producția de lapte și câini de lactare
Producția de lapte și câini de lactare

Realizate cu ingrediente superioare și carbohidrați complexi

Cartofi, cartofi dulci, mazăre și alți carbohidrați utilizați în locul cerealelor costă mai mult decât umpluturi ieftine sau boabe, cum ar fi porumbul sau grâul. Folosirea carbohidraților complexi de calitate măresc costul final al alimentelor câinilor fără cereale și nu este într-adevăr o practică bună de afaceri, chiar dacă este mult mai sănătos pentru câinii înșiși.

Aceasta înseamnă că majoritatea consumatorilor care achiziționează alimente fără cereale prioritizează valoarea nutritivă a alimentelor mai mult decât prețul său. Deoarece producătorii știu că consumatorii fără granule sunt mai predispuși să examineze lista ingredientelor și informațiile nutriționale, acestea includ, de obicei, ingrediente premium în rețetă. De exemplu, veți găsi adesea că astfel de alimente includ Cutieri mai bune de carne și Mai multe fructe și legume bogate în antioxidante.

Conține mai multe proteine ​​decât alimentele cu câini pe bază de cereale

Granulele sunt adesea folosite în rețetele alimentare pentru câini, deoarece conțin o tona de calorii și sunt super-ieftine pentru producători. Deci, când mărcile produc o rețetă fără cereale, trebuie să se alocă caloriile pierdute prin includerea altor ingrediente din formulare.

În mod obișnuit, alimentele cu câini fără cereale fac acest lucru în parte prin includerea cartofilor și a altor carbohidrați, dar ei frecvent Creșteți conținutul de proteine de asemenea prin furnizarea mai multor produse din carne sau de carne. Această proteină oferă materiilor prime câinele dvs. trebuie să construiască și să-și înlocuiască țesuturile musculare. Este de importanță primară dacă câinele dvs. este foarte activ.

Mai ușor pentru câini să digere

Câinele dvs. este un omnivore, care poate digera cele mai multe tipuri de alimente - chiar carbohidrați. Dar acest lucru nu înseamnă că câinele dvs. poate digera diferite tipuri de alimente cu ușurință.

Tractul digestiv al câinelui Manipulează destul de ușor proteine ​​și grăsimi, Dar granulele au nevoie de mai mult efort pentru a descompune. Lucruri precum cartofii, cartofii dulci și tapioca, care sunt adesea folosiți în loc de boabe în rețete fără cereale, sunt mai ușor pentru corpul câinelui dvs. să digeră decât boabele, ceea ce permite corpului câinelui să funcționeze mai eficient.

Scapă de porumb modificat genetic

Juriul este încă în afara siguranței organisme modificate genetic (GMOS). Și, în timp ce știința poate determina în cele din urmă că aceste ingrediente sunt sigure, mulți proprietari de câini sunt dornici să-i evite între timp. Porumbul este unul dintre cele mai frecvent ingrediente modificate utilizate în mai multe alimente pentru câini, deci prin lipirea produselor fără cereale, puteți ajuta la reducerea numărului de OMG-uri pentru animalele de companie. Unele formulări fără cereale iau lucrurile un pas mai departe și evită utilizarea altor OMG-uri comune, inclusiv soia și canola.

Cele mai bune alimente pentru câini fără cereale
Citiți articolul Revizuirea de sus 5 cele mai bune alimente pentru câini fără cereale în prezent pe piață!

Du-te citiți exprima Ghid pentru trecerea la un nou hrană pentru câini! Este întotdeauna important să treceți treptat mâncarea câinelui. Începeți prin oferirea meselor de câine constând în aproximativ 10% alimente noi și alimente vechi de 90%. Dacă tolerează atât de bine și nu suferă nici o supărare digestivă, creșteți cantitatea de alimente noi furnizate în amestec a doua zi. Continuați să faceți acest lucru până când furnizați numai alimentele noi, care ar trebui să dureze aproximativ 5 până la 10 zile.

Dietele fără cereale nu sunt potrivite pentru toți câinii și doriți să evitați să provocați probleme pentru pooch-ul dvs. în mod inutil. Asigurați-vă că vorbiți cu medicul veterinar înainte de a face modificări semnificative la dieta câinelui dvs.

Despre autor - Jayson Murphy este un blogger pentru animale de companie și entuziast care scrie Pet Wellness Advisor. El și-a dedicat timpul și energia pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să ia decizii informate cu privire la îngrijirea și bunăstarea pisicilor, câinilor și altor animale de companie. Jayson este un susținător că nutriția și dieta adecvată este cea mai importantă parte a creării unei vieți sănătoase, fericite și de calitate pentru un animal de companie. Deși el este un iubit al tuturor câinilor, cocoșul său Spaniel Iordan este cea mai mare parte a vieții sale. El speră să adopte un alt câine în curând!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Beneficiile unei diete fără cereale pentru câini