Ultimate dog crate ghid: cele mai bune cutii pentru canina ta

Pregătindu-se să cumpere o cutie de câini pentru pooch-ul tău?

Este unul dintre achizițiile mai mari pe care le veți face pentru cei patru legger, așa că doriți să vă asigurați că alegeți unul bun!

Astăzi, vom acoperi tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra o cutie de câini pentru bebelușul tău. Vorbim despre utilizările cu crate de câini, dimensionarea, materialele diverse și multe altele!

Să se scufundă în.

Beneficiile și scopurile de cutii de câine

Când selectați cutii ideale de câine, este important Luați în considerare diferitele utilizări și scopuri ale unei cutii de companie și care poate fi cea mai obișnuită utilizare.

1. Izolare

Contingența este cea mai frecventă și mai evidentă utilizare a unei cutii de câine. În timp ce câțiva câini primesc o plimbare liberă a casei, în timp ce proprietarii lor sunt departe, alți câini pur și simplu nu pot fi de încredere.

Nu este doar o chestiune de rău și mobilier mestecat (deși distrugerea decorului nu este cu siguranță o distracție); câinii nesupravegheați s-ar putea să se răcească dacă au ingerat obiecte străine sau pot intra în ceva ce nu ar trebui să se rătăcească în jur.

Acest lucru este de dublu adevărat pentru cățeluși, care sunt chiar mai susceptibili de a se ridica la câinii adulți.

În aceste cazuri, Renunțarea oferă câinelui dvs. siguranța și dvs. cu o liniște foarte necesară.

2. Housbreking

Pentru mulți proprietari, cutii sunt un pas esențial al procesului de instruire a casei.

Câinii instinctivi nu vor merge la baie în "# 8220; Den, & # 8221; Așadar, menținându-vă puicul în sferturi strânse - împreună cu lăsați-le în afara acesteia și la laudă cu o acțiune de succes - este modul în care majoritatea proprietarilor se termină învățarea câinelui abilități de formare profesională.

Aflați mai multe despre procesul de lux aici Dacă sunteți mâncărime să aflați mai multe!

3. Confort și siguranță

Ne-am atins deja despre modul în care curelele vă oferă câinele cu siguranță fizică, adică păstrarea lor de la lovirea înălbitoare în timp ce sunteți la locul de muncă. in orice caz, cutii oferă și anumite securități mentale și emoționale.

În timp ce majoritatea caninilor noștri domestici sunt doar liberi legați de strămoșul lor de lupi, ei păstrează anumite instincte și obiceiuri. Mulți câini dragoste având o cutie de propriile lor, deoarece amintește de dens întunecate întunecate, strămoșii lor s-au refugiat.

Câinii se simt confortabili și confortabili în cutii - este o zi modernă pentru a-și numi propriile!

Lăzile servesc, de asemenea, ca o scăpare foarte necesară atunci când casa ajunge la hectic pentru pooch-ul tău. Este colțul lor liniștit pe care îl pot refugia.

Acum merită nimic nu este adevărat pentru toți câinii - unii câini ar prefera mai degrabă 24/7 sub picioarele voastre decât un moment în cutia lor. Totuși, pentru majoritatea câinilor, o cutie este departe de o bucată de cruzime - este de fapt un loc mult iubit de siguranță și confort.

4. Transport

Cutiile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a transporta in siguranta pooch-ul in timpul unui zbor de plimbare cu masina sau avion.

Cutii sunt destul de importante pentru calatoria masina pentru a preveni condusul distras - Având un câine încearcă în mod constant să urce în poala dvs. poate fi un pericol teribil. În cazul unei coliziuni, un câine neclar poate deveni, de asemenea, un proiectil înspăimântător care ar putea să vă rănească sau să vă omoare grave sau pe alți pasageri.

Adevărul trist este că majoritatea cutiilor vor servi drept prevenire distractivă, dar nu fac altceva. Citiți articolul nostru despre transportatorii de mașini Dacă doriți să aflați mai multe despre cei mai buni transportatori și cutii pentru călătoriile cu mașina.

Cutii sunt, de asemenea, esențiale pentru călătoria cu câinele dvs. în cer. Indiferent dacă câinele dvs. este suficient de mic pentru a călători într-un transportator sub-scaun (Consultați lista completă a caselor de câini aprobate de companie) sau trebuie să pună în marfă a avionului, câinele dvs. nu poate călători fără o cutie.

Tipuri de lăzi de câini

Cutii vin în câteva materiale și stiluri diferite - vom acoperi cele mai populare aici!

Luați în considerare personalitatea câinelui dvs. - este un monstru de mestecat? Are anxietate când ieși afară? Preferințele personale ale câinelui vor avea probabil un cuvânt în care tipul de cutii pe care îl alegeți.

Cutii de sârmă

Sârmă este probabil cea mai populară design pentru cutii de câini.

Cutii de sârmă asigurați o mulțime de ventilație, și au lăsat câinele dvs. să se simtă încă o parte din acțiune, deoarece nu există prea multe Nu există bariere vizuale în afara tijei metalice ciudate - dă pooch-ul tău linia perfectă de vedere spre privirea la oamenii lui preferați toată ziua.

Carasele de sârmă sunt populare pentru antrenament quety de la cele mai multe tavă detașați detașabilă care pot fi depuse cu tampoane de cutii comfy sau mai multe materiale de unică folosință dacă câinele dvs. are încă o mulțime de accidente.

Cele mai multe cutii de sârmă sunt moderat dure - pot suporta un pic de abuz, dar nu prea mult.

Cutii de sârmă pot fi, de asemenea, prăbușite și stocate atunci când este necesar (deși face acest lucru zilnic ar dovedi încă o neplăcere). Acest lucru le face destul de portabil, deși versiunile mai mari pot obține un pic cam greu.

Crăciunul de câini de sârmă nu este adecvat pentru călătoriile cu avionul, deși pot fi utilizate în mașină pentru prevenirea distragerii.

Cutii de sârmă nu are, în general, cea mai bună opțiune pentru câinii cu anxietate de separare - Câinii puternici, hotărâți, se pot lega de fapt între barele de sârmă subțire atunci când sunt într-o panică, deschizându-le până la vătămarea potențială.

Cutii de sârmă, de asemenea, nu sunt foarte frumoase - dacă sunt prezentate într-o parte bine traficată din casa dvs., poate doriți să optați pentru ceva mai atrăgător vizual.

Lăzile de sârmă pot fi, de asemenea, un pic pe partea tare dacă aveți un câine nefericit, ratându-vă într-o furie.

PROS

  • O mulțime de ventilație și linie deschisă de vedere
  • Pot fi colapsate și ușor de stocat
  • Mare pentru antrenament quety - Tava detașabilă este ușor de curățat

Contra

  • Nu foarte atractiv
  • Nu poate fi folosit la zbor

Cel mai bun pentru: Câinii care doresc să facă parte din acțiune și să vadă ce se întâmplă. De asemenea, în mod deosebit benefice pentru proprietarii în climă mai caldă datorită ventilației crescute.

Cutii din plastic

Cele mai multe cutii de plastic sunt proiectate pentru câini mai mici și dublu ca purtător. Anumite cutii de câine din plastic pot fi chiar utilizate pentru călătorii cu avionul - deși există anumite cerințe care trebuie îndeplinite.

Cutii din plastic nu pot fi prăbuși foarte ușor, deși pot fi dezasamblate cu un pic de efort atunci când nu sunt utilizate.

Lăzile din plastic nu sunt ideale pentru ventilație - unii au plastic dur pe toate laturile, cu excepția ușii, care este de obicei sârmă mese. Pe de altă parte, Această structură înseamnă, de asemenea, o mai bună izolare, astfel încât acest design este deosebit de potrivit pentru climatele mai reci.

Dacă alegeți să mergeți cu o cutie de plastic, este posibil să doriți să luați în considerare opțiunea pentru unul cu găuri suplimentare în partea laturilor plasticului pentru ventilație adăugată - mai ales dacă intenționați să utilizați această cutie pentru călătorii aeriene, deoarece aceasta este de fapt una din Cerințele pentru cutii aprobate cu avionul.

Siding mai solid înseamnă, de asemenea, mai multă intimitate pentru pooch-ul tău. Dacă câinele dvs. este predispus la anxietate sau stres, aceștia pot beneficia de cutii de izolare și separare din plastic asigură (credem că sunt deosebit de ideale pentru gospodăriile cu copii rambunptioși).

Cutii din plastic tind să fie ușoare și ideale pentru transport (cel puțin pentru câinii mai mici). in orice caz, Cutii din plastic nu este la fel de ușor de curățat, făcându-le o opțiune mai mică decât cea ideală pentru învățarea de puii cum să vă bucurați în mod corespunzător.

PROS

  • Bine izolate pentru climatele mai reci
  • Unele desene sau modele pot fi utilizate pentru călătoriile aeriene

Contra

Nu la fel de ușor de curățat - nu este ideal pentru vânătoare.

Cel mai bun pentru: Câinii care preferă intimitatea sunt chewers grele, și / sau care sunt Housebroken. De asemenea, o alegere excelentă pentru proprietarii care călătoresc foarte mult și doresc să-și transporte cu ușurință animalul.

Cutii de lemn

Lăzile din lemn sunt adesea o alegere pentru proprietari care caută o anumită privire la cutia câinelui, de obicei pentru a se potrivi unui anumit decor.

Lăzile de lemn au un aspect frumos, dar pot fi problematice pentru chewers, care pot face o muncă rapidă de lemn cu dinții lor.

Acest tip de cutie nu este portabil - este conceput pentru a se așeza destul de mult și rămâne oriunde îl asamblați!

PROS

Aspect unic

Contra

Nu sunt bune pentru chewers

Cel mai bun pentru: Proprietarii care doresc să se potrivească cu un anumit tip de decor, iar pentru câinii mai calme care nu vor fi tentați să mestece la cutie.

Crăciun de câine din țesături moi

Lăzile de câine din țesături moale sunt de departe cele mai bune atunci când vine vorba de cutii ușoare și portabile. Ele sunt adesea concepute similare cortului de joc pop-up al copilului, cu un cadru metalic ușor acoperit cu țesătură și plasă.

Aceste cutii sunt adesea opțiuni solide pentru camping, drumeții sau familie de vizită și prieteni.

Dezavantajul la aceste lăzi de țesături ultra flexibile și portabile nu păstrează un câine hotărât înăuntru - un chewer dur sau Clawer poate face o lucrare rapidă a acestor cutii, făcându-le inutil.

Din acest motiv, le recomandăm doar pentru calm, adulți, câini. Ei pot fi, de asemenea, destul de dificil de curățat, făcându-i o alegere proastă pentru că puii sunt housebroken.

PROS

  • Ultra portabile și ușoare
  • Mare pentru camping

Contra

  • Nu este ideal pentru chewers sau câini dur
  • Dificil de curățat

Cel mai bun pentru: Pentru câinii calmă, bine pregătiți în excursii în care greutatea și portabilitatea este esențială.

Cutii grele

Cutii grele sunt concepute pentru a fi dovezi de evacuare - ele făcute pentru acei câini dur, distructivi care poate ieși cu ușurință dintr-o cutie de sârmă standard.

Aceste cutii sunt fabricate din materiale dure cum ar fi oțel sau aluminiu. Aceasta înseamnă că Aceste cutii sunt complet mestecați și rezistente la îndoire, dar ei chiar ei greu și greu de mutat sau transport (deși unele vin cu roți).

Cele mai multe dintre aceste cutii vin, de asemenea, cu caracteristici suplimentare de prevenire a scapelor, cum ar fi blocările duble.

PROS

Practic, Alcatrez pentru pooch-ul tău. Câinele tău nu-și mestecă calea de ieșire din asta!

Contra

  • Grele și greoaie
  • Mai scumpe decât majoritatea cutiilor

Cel mai bun pentru: Câini Houdini care pot face o muncă rapidă de a scăpa de cutii tradiționale, standard.

Lăzile de mobilier

Mobilier Caterele de câine sunt cutii proiectate În mod specific să vă complimentați decorul de acasă. Aceste cutii sunt adesea destul de elegante și tind să obțină o mulțime de atenție și au impresionat comentarii de la vizitatori.

Cele mai multe cutii din această categorie dublează ca mese de capăt sau mese de cafea. Nu numai că acest lucru pare incredibil de cool, dar de asemenea salvează în spațiu, Ștergerea necesității unei structuri suplimentare de cutii în casa dvs.

Există unele coborâri - majoritatea acestor cutii sunt din lemn și poate fi ușor mestecat în afară de orice câine înclinat să-și folosească mașinile.

În timp ce multe dintre aceste lăzi de mobilier au uși și încuietori, o mulțime de alții nu, servind mai mult ca un loc de hangout casual decât orice tip de stație de izolare.

Interesat? Vedeți primele noastre ponturi pentru cele mai bune lăzi de mobilier!

PROS

  • Foarte elegant și subtil
  • Salvează în spațiu

Contra

  • Nu foarte durabil - poate fi distrus de un chewer
  • Nu portabil

Cel mai bun pentru: Câini ușor și bine pregătiți care nu mestecă o tonă.

Dimensionarea cutiei de câine

Când vine vorba de designul de crate, aproape toate vin în forma dreptunghiului standard.

Cei mai frecvenți proprietari de greșeli fac atunci când alegeți o cutie obține dimensiunea greșită.

Noi oamenii ca spațiile noastre de locuit pe dimensiunea mai mare. Vrem ca spațiul nostru de rezervă, vom plăti chiar suplimentar pentru mai multe locuri de muncă în antrenor!

Cu toate acestea, câinii nu sunt ca noi. Ei preferă, de fapt, spații mai stricte, cozerie. Acest lucru este valabil mai ales atunci când o cușcă este folosită pentru antrenament quety - Dacă cutia este prea mare, câinele dvs. va trata spațiul său de dormit ca zonă separată și va reuși să-i dau în spațiu în spațiul de colț suplimentar pe care nu-l are nevoie.

Deci, ce mărime Crate ar trebui să obțineți pentru câinele dvs?

Înțelepciunea generală spune obțineți o cutie care este suficient de lungă pentru ca el să se culce, suficient de larg pentru ca el să se întoarcă și suficient de mare pentru cainele dvs. să se ridice confortabil (plus 3-4 centimetri suplimentari deasupra capului).

De asemenea, rețineți că unii câini au de fapt o înălțime mai înaltă atunci când ședința vs în picioare, deci asigurați-vă că ați măsurat pentru ambele.

Încercați să vă măsurați câinele în timp ce este în stilul său de dormit preferat și să obțineți o cutie suficient de lungă pentru a se potrivi cu sistemul său de amânare.

Poți să te uiți la o cutie și simt că este prea mic pentru câinele tău, cea mai bună odihnă sigură, confortabilă și confortabilă este ceea ce vrea câinele tău!

Gândește-te la ceea ce dorește câinele tău, nu ceea ce ai vrea dacă tu (un om) avea patru picioare.

Planificarea pentru viitor vs viitorul

Luați în considerare ceea ce ați citit planul este pentru durata de viață a câinelui.

Ești bine folosind o cușcă pentru câinele tău când sunt un cățeluș și upgrade la o cutie nouă și mai mare când cresc? Sau ați prefera să cumpărați o cutie care vine cu divideri, permițându-vă să vă dați câinelui mai mult spațiu deoarece devine mai mare?

Veți avea o selecție mai largă dacă nu vă deranjează posibilitatea de a avea nevoie de un upgrade pe linie. Divizoarele de la Crate nu sunt mai puțin frecvente, dar cu siguranță nu le veți găsi cu fiecare cutie. Dacă doriți să investiți și să vă angajați într-o singură cutie pentru durata de viață a câinelui, asigurați-vă că vânați o cutie cu separatoare.

Alte caracteristici cu crate de câini

  • Încuietori. Majoritatea câinilor pot fi conținuți în condiții de siguranță cu un singur mecanism de blocare. Cu toate acestea, câinii înclinați Houdini pot necesita încuietori duble sau mecanisme mai complicate de blocare pentru a le menține în siguranță.
  • Ușile de sus / secundă. Cele mai multe cutii au o singură ușă care poate fi deschisă pentru a lăsa câinele în și în afara. Cu toate acestea, unele cutii au, de asemenea, usi duble (o ușă pe fiecare parte a cutiei) sau o ușă care se deschide din partea superioară a cutiei, pentru ridicarea unui câine mic în și în afara.
  • Divizoare. Unele cutii de sârmă vin cu divizoare care pot fi inserate pentru a face o cutie mai mică. Acesta este un beneficiu frumos pentru proprietarii care sunt formarea casei un catelus. Proprietarii pot folosi un divider pentru a-și porni puii într-un spațiu mic (pentru a le descuraja de a face mese) și apoi extinderea cutiei prin îndepărtarea barierelor atunci când puiul este housebroken sau când câinele crește mai mare.

Ce să pun în cutie?

Puteți face ca câinele dvs. să crăci un loc extra-special, inclusiv câteva articole și bunuri care vă vor păstra pooch-ul fericit și confortabil.

  • Kong sau mestecând. Plasarea unui congelat Kong, o jucărie de puzzle de distribuire a alimentelor, sau un mestecați este o metodă excelentă de dicționar. Un câine ocupat și angajat este un câine fericit. Dați-vă puști ceva pentru a face altceva decât Fret.
  • Tratament special, de mare valoare. Când vă antrenați prima dată cutia, vă sugerăm să le acordați un tratament de mare valoare, introducând mai întâi cutia (cum ar fi o bucată de câine fierbinte sau ficat uscat de îngheț). Acest lucru face ca timpul să fie distractiv și interesant pentru orice puști!
  • Îmbrăcăminte de la proprietar. Mulți câini apreciază că au o bucată din îmbrăcămintea proprietarului în cutie cu ei - mai ales când sunt încă puțin îngrijorați de toate. Mirosul tău îi face să se simtă mângâiate (aww).
  • Crate / pat. Probabil că nu doriți un pat de cutie până când câinele dvs. este corect instruit. Cu toate acestea, atunci când sunteți gata, tampoane de crate pot oferi confort confortabil suplimentar.
  • Cutie de acoperire. Capacele de cutii sunt accesorii la îndemână care pot fi folosite pentru a întuneca o cutie sau reduce vizibilitatea. Acest lucru este deosebit de îndelungat pentru cutii de sârmă în mod normal în situații în care câinele dvs. poate aprecia mai multă confidențialitate (de exemplu, când se va vizita chestiunea ta tânără, manifestată).
  • Dozator de apa.Mulți proprietari aleg să pună un dozator de apă în cutia câinelui (deși aveți grijă să ia în considerare modul în care acest lucru ar putea afecta antrenamentul olar cu un catelus).

Locul de locație: Unde ar trebui ca cutia să fie poziționată în casă?

Poziționarea și locația cutiei dvs. este un alt factor care trebuie luat în considerare.

Din nou, este util să ne gândim la temperamentul câinelui tău. Câinii timizi sau mai puțin rezervați vor dori probabil ca cutia lor să fie poziționată într-un loc - poate într-un colț undeva.

Câinii energetici care doresc să-și petreacă fiecare minut de partea dvs. vor prefera probabil ca cutia să fie poziționată într-un loc de activitate înaltă, cum ar fi bucătăria.

Tipul de cutie pe care îl selectați poate juca și în poziționare. Cutii mai puțin atractive sunt mai susceptibile de a fi desemnate pe holul sau zonele mai puțin frecventate de membrii familiei, în timp ce cutiile mai atractive pot servi chiar ca caracteristici ale gospodăriei.

Lăzile de mobilier care se dublează ca mese de capăt sau mesele de cafea vor avea sens doar într-o cameră de viață sau de familie, în timp ce cutii de sârmă pot merge în principal oriunde.

De ce câinele meu urăște cutia?

Având dificultăți în a obține câinele dvs. să se bucure de noua ei locuință? Nu ești singur. Mulți proprietari au probleme în tranziționarea câinilor lor pentru a crate viața.

Ajutând câinele dvs. să învețe să-și iubească cutia implică asigurarea că prima introducere este una pozitivă și plăcută.

Asigurați-vă că ați început sesiunile de tăiere mici și lucrați în sus. Începeți să părăsiți complet ușa deschisă și oferindu-vă pooch-ul pentru a fi înăuntru. Apoi încercați închiderea ușii doar 15 secunde - apoi un minut, apoi 15 minute, și în cele din urmă până la 30 de minute.

Tratează și lauda ar trebui să fie abundente atunci când câinele dvs. intră în cutie - vrei ca acest lucru să fie un loc ca câinele tău iubește! De asemenea, asigurați-vă că nu vă recompensează niciodată câinele în cut. Așteptați până când câinele dvs. tăcut să-i lăsați afară - altfel sunteți recompensați comportamentul rău!

Pentru mai multe informații, asigurați-vă că ați verificat-o Ghid despre cum să vă opriți câinele să plângi în cutie - Ea trece în detaliu cum să-ți faci crăpărea câinelui tău să introducă și să-ți învețe câinele să-și iubească locul special!

Este, de asemenea, esențial să nu folosiți niciodată cutia ca formă de pedeapsă. Nu este un loc de timp. Nu vrei cainele dvs. să creeze asociații negative cu cutia, așa că nu ți-ai pus câinele atunci când ești supărat sau nebun.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ultimate dog crate ghid: cele mai bune cutii pentru canina ta