Recunoașterea creșterii pentru compania specializată în canițele de câini

Recunoașterea creșterii pentru compania specializată în canițele de câini

Edgerton, Minnesota găzduiește multe întreprinderi mici, iar unul dintre ei începe să devină recunoscut la nivel mondial pentru creațiile lor. Dave Hulstein a cumpărat compania acum șase ani, gândindu-se că ar fi o afacere minunată pentru a vă ajuta în timpul iernii. Puțin știa, compania de producție sa extins foarte mult și a devenit cunoscută ca una dintre mărcile de top pentru cutii de câini și canise din lume.

Tatăl lui Hulstein a deținut o companie excavantă și a cumpărat Northstar Plastics & Producator Pentru a oferi angajaților companiei de excavare undeva să lucreze în timpul iernii. În ultimii ani, afacerea sa extins foarte mult și de fapt crește mai repede decât compania tatălui său de excavare.

LEGATE DE: 30 cei mai buni câini de vânătoare pentru toate tipurile de joc

Plastica din Northstar și producătoare produce și distribuie Canicule comandate standard și personalizate, Dulapuri de câine, canisa, cutii, remorci, cutii de gropi, unități de deținere și multe alte elemente. Ei repară, de asemenea, toate aceste tipuri de produse de câini, de asemenea.

Majoritatea afacerilor lor provine din casele de câini și remorci pentru formatori și vânători. Unitățile de deținere pentru groomers și magazinele de animale de companie sunt, de asemenea, unul dintre cele mai populare elemente. Creditorii se întorc la companie pentru că personalizate au făcut boxeri pentru mamele lor să aibă pui.

Recunoașterea creșterii pentru compania specializată în canițele de câini

Surprinzător de Hulstein, au fost câteva dintre produsele sale Transportat în străinătate pentru livrare; Cu toate acestea, majoritatea vânzărilor sale sunt de aici în u.S. Compania are un număr de clienți în Mexic și Canada, și au expediat recent lucrurile până în Trinidad și Israel.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Cel mai nou produs din Linia Northstar este numit Crate de câine Grat și a fost conceput pentru a fi cea mai puternică crate de câine de pe piață. Fiecare model de crate de câine pe care îl vândă este alb, astfel încât acestea să rămână mai rece decât orice alt produs disponibil și sunt făcute cu pardoseli detașabile și pot călca tăvi sub podea pentru curățare ușoară și astfel Nici o bacterie nu este transmisă câinilor.

De asemenea, unitățile de deținere pe care le fac sunt proiectate cu divizoare de centrul detașabili, podele ridicate și tăvi de scurgere pentru curățarea mai ușoară. Fiecare produs este fabricat din plastic și sudat împreună cu polietilenă din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), pe care Hulstein spune că este unică în lumea sudării.

Compania are cinci angajați chiar acum și poate dura fiecare până la trei zile pentru a termina un proiect. Aproximativ 75% din afacerea lor este comenzile personalizate. Multe dintre acestea sunt pentru dimensiunea și dimensiunile personalizate, dar compania împinge și pentru comenzi estetice mai personalizate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recunoașterea creșterii pentru compania specializată în canițele de câini