Câinii flop flop oferă proprietarilor de câini o alternativă la kenneling

Câinii flop flop oferă proprietarilor de câini o alternativă la Kenneling

Având în vedere câinele lor la o canisa poate fi stresantă și supărătoare la un iubitor de câine. Există câteva facilități foarte bune acolo, dar există și o mulțime de povestiri de groază de la proprietarii de câini care și-au părăsit câinii la instalațiile sub-par. O nouă franciză numită Flip Flop câini îi oferă proprietarilor o nouă opțiune pentru îngrijirea câinilor în timp ce sunt departe.

Flip flop este a afaceri francizate care se potrivește cu câinele dvs. cu un iubitor de câine instruit pentru a le îngriji când nu puteți. Aceste familii însoțitoare sunt selectate cu atenție și trebuie să se supună controalelor de fond, inspecții la domiciliu și un proces riguros de intervievare.

Îngrijitorii de familie al companiei nu pot lucra în afara casei și nu au niciodată mai mult decât câinele unui client la un moment dat. Ei pot, totuși, să aibă animale de companie proprii.

LEGATE DE: 10 produse de care aveți nevoie când călătoriți cu câini

Când începeți procesul de îmbarcare ca pe un client pentru prima dată, veți fi asociat cu un îngrijitor care va veni la domiciliu pentru a vă întâlni, întâlniți câinele dvs. și veți afla tot ce pot despre activitățile de zi cu zi ale animalelor de zi și de rutină. Câinele dvs. va fi asociat cu o familie însoțitoare care se potrivește cu personalitatea și nivelul de activitate.

Câinii flop flop oferă proprietarilor de câini o alternativă la Kenneling

Flip flop îngrijit pentru câini de orice dimensiune, rasă și vârstă. Indiferent dacă aveți nevoie de cineva care să vă privească cățelul energetic sau îngrijirea pentru câinele dvs. senior cu cerințe stricte de asistență medicală, vă vor potrivi cu îngrijitorul perfect. Serviciul unic include chiar și transportul de la ușă la ușă pentru puii dvs.

Compania oferă acest serviciu suplimentar deoarece au descoperit că având cainele dvs. să elimine anxietatea de a fi abandonat și simțind că au fost lăsați în urmă. De asemenea, face ca proprietarii să se simtă mai bine pentru a vedea câinii lor fericiți înainte de a pleca în loc să se uite la o față speriată, tristă în oglinda retrovizoare.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Clienții pot primi fotografii și actualizări ale câinelui lor în timp ce ei sunt departe Dacă aleg. Atât proprietarul câinelui, cât și familia de companie au acces la centrul centralizat centralizat de flip flop 24 de ore pe zi, de asemenea. Familiile de companie vor comunica cu dvs. prin telefon, mesaje imagine, mesaj text, videoclipuri, e-mail, practic orice mod care este cel mai ușor pentru dvs.

Flip Flop are, de asemenea, un plan specific în cazul în care câinele dvs. se îmbolnăvește sau are nevoie de ajutor veterinar de urgență în timp ce ați plecat. Acest proces este convenit asupra contractelor contractuale, astfel încât să știți exact ce se va întâmpla dacă apare o urgență.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre afacerea Flip Flop Franchise, toate informațiile de care aveți nevoie sunt pe site-ul lor. În calitate de franciza, ați putea fi cu siguranță un îngrijitor, dar ați angaja și alte familii de companie și le potriviți cu animalele de companie în zona dvs. locală care au nevoie de un loc unde să rămână în timp ce familia lor este departe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii flop flop oferă proprietarilor de câini o alternativă la kenneling