Pot câinii să mănânce alimente de pisici?

câine și pisică mănâncă

Te-ai întrebat vreodată dacă e bine că câinele tău mănâncă de la castronul de alimente al pisicii tale? Câinii nu sunt pisici mari, astfel încât sistemele lor digestive nu sunt proiectate să mănânce alimente de pisici. Hrănirea pe termen lung a alimentelor de pisică la un câine poate provoca unele probleme de sănătate, deci este util ca proprietarul câinelui să fie conștient de unele dintre diferențele dintre aceste alimente similare pentru animale de companie.

Nevoile nutriționale ale unui câine

Când ești Vorbind despre nutriție, Există șase substanțe nutritive de bază care sunt discutate: apă, proteină, grăsimi, carbohidrați, minerale și vitamine. Câinii au nevoie de toți cei șase dintre acești nutrienți, deoarece sunt omnivore, dar în cantități diferite. Pisicile au nevoi diferite, deoarece sunt carnivore.

Cercetarea extinsă a fost făcută de-a lungul anilor pentru a determina ce este benefică din punct de vedere nutrițional pentru un câine, astfel încât companiile de alimente pentru câini sunt capabile să știe cum să-și formuleze alimentele lor. Un grup numit Asociația Oficialilor de Control al Feedului (AAFCO) este chiar responsabil pentru definirea și standardizarea a ceea ce este nevoie de animalele de companie în alimentele lor. Aceasta înseamnă că, în cazul în care alimentele dvs. de câine are sigiliul AAFCO pe acesta, atunci rezultă liniile directoare recomandate pentru formularea unei alimente de câini complete și echilibrate. Aceste orientări sunt diferite pentru pisici și câini, totuși.

Deoarece cerințele nutriționale se bazează pe diferite etape de viață, boli și greutatea unui câine, diferite alimente care sunt proiectate pentru câini diferiți pot avea cantități diferite de cele șase nutrienți de bază în ele. De exemplu (și în conformitate cu Consiliul Național de Cercetare), un câine sănătos adult care cântărește 33 de lire sterline este permis de până la 25 de grame de proteină brută și 14 grame de grăsime totală pe zi, în plus față de carbohidrați, vitamine, minerale și, desigur, apă. Dar un câine care alăptează o gunoi de pui sau care are o boală renală va avea cerințe nutriționale diferite. De aceea, hrănirea unui hrană pentru câini care urmează Ghidul AAFCO este cel mai bun și mai ușor lucru pe care îl puteți face pentru a oferi o nutriție adecvată câinelui dvs. Produsele alimentare au orientări diferite pentru a satisface nevoile unei pisici.

Diferite tipuri de hrană pentru câini și pisici

Alimentele pentru câini și pisici vin într-o varietate de pachete și formulări diferite. Alimente umede sau conservate, pungi umede, uscate uscate, frigidere proaspete, uscate kibble și chiar alimente deshidratate sunt toate disponibile pentru animalele de companie. În aceste tipuri diferite de alimente sunt, de asemenea, anumite tipuri de diete, cum ar fi proteine ​​mari, proteine ​​mari, proteine ​​hidrolizate și alte formulări speciale pentru a satisface nevoile animalelor de companie sensibile sau alergice. Numărul de opțiuni poate fi descurajator proprietarilor de animale de companie.

Ce hrană ar trebui să mănânce câinii?

Majoritatea câinilor se înflorește de un kibble uscat care urmează Ghidul AAFCO, dar numărul tot mai mare de opțiuni de alimente de specialitate a atras niște proprietari de câini departe de sacii tradițională de mâncare pentru câini. Cele mai multe magazine de companie au acum congelatoare și frigidere pentru a furniza celelalte opțiuni care nu se găsesc pe rafturile din culoarul alimentar pentru animale de companie. Cele mai multe alimente pentru câini pe care le vedeți într-un magazin de animale de companie vor urma liniile directoare AAFCO, atâta timp cât alegeți un aliment conceput pentru un câine și nevoile lor specifice pe care le veți furniza o nutriție adecvată dacă nu au o afecțiune medicală care necesită suplimente. Același lucru este valabil și pentru hrănirea alimentelor de pisici la pisici, dar asta nu înseamnă că acestea sunt interschimbabile între specii.

Ce se întâmplă dacă un câine mănâncă accidental alimente de pisică?

Dacă un câine mănâncă accidental alimente de pisică, atunci nu există nici o cauză imediată de îngrijorare. Produsele alimentare nu sunt toxice pentru câini, dar este posibil să provoace o mică diaree sau chiar vărsături. Oricând ceva nou este introdus brusc într-o dietă a animalelor, această supărare gastrointestinală este așteptată, dar de obicei scurtată. Majoritatea câinilor nu trebuie să meargă la medicul veterinar, dar dacă vărsături și diareea continuă mai mult de o zi, ar trebui să contactați medicul veterinar.

Dacă câinele dvs. mănâncă o cantitate excepțional de mare de alimente pentru pisici, Blotat este cea mai mare preocupare. Stomacurile câinelui pot umple cu aer și mâncare și pot provoca umflături, care poate fi fatală. Un abdomen umflat și tare și vărsături fără nimic de ieșire sunt semne că câinele dvs. poate fi experimentat Blotat. Trebuie să contactați imediat medicul veterinar dacă acest lucru este suspectat.

Cum de a alege alimentele potrivite pentru câinele dvs
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cailin R. Heinze, Dacvn și Dacvn Cailin R. Heinze. Câini vegani - un stil de viață sănătos sau un lucru împotriva naturii? Serviciul de nutriție clinică la școala Cummings, 2020

  2. Asociația oficialilor americani de control al hranei pentru animale > AcasăAafco.Org, 2020

  3. Selectarea alimentelor de companie potriviteAsociația Oficialului de control al alimentației americane

  4. Alimente la câiniCharlottesville Spitalul de urgență de urgență - VET de urgență Greenbrier, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce alimente de pisici?