Cat ingrediente alimentare pentru a evita

Studio împușcat de persoană care deschide o cutie de alimente de pisică

Dacă faceți un obicei să citiți eticheta ingredientului înainte de a cumpăra alimente de pisică, există Lucruri de căutat și lucrurile de evitat. Pentru a ajuta la punctul de a se îndrepta spre tipurile mai sănătoase de Calitate de calitate alimentară, Experții și avocații spun că există trei lucruri de evitat. Acestea sunt conservanți chimici, produse secundare din carne și umpluturi de carbohidrați.

Creșterea gradului de conștientizare

Pionierii, cum ar fi Ann Martin, au ridicat conștientizarea consumatorilor cu privire la ingredientele din alimentele comerciale de animale de companie, inclusiv alimentele de pisică. Cartea ei din 1997 "Foods Animale de companie mor pentru" a fost foarte influentă. Crusader modern Susan Thixton, fondator al site-ului web Adevărul despre mâncarea de animale de companie, a luat administrația de produse alimentare și de droguri (FDA) și industria alimentară pentru animale de companie. Site-ul este condus de mii de medicii veterinari, oameni de știință și iubitorii de animale de zi care lucrează împreună pentru a face hrana pentru animale de companie în siguranță. Thixton lucrează cu Mollie Morrissette și Jean Hofve pentru a oferi consumatorilor o voce cu FDA și Asociația Oficialilor de Control al Feedului (AAFCO).

BHT, BHA și Etoxichin

Conservanți chimici precum hidroxitoluenul butilat (BHT) și hidroxanizolul butilat (BHA) sunt foarte eficienți la conservarea alimentelor de pisică uscată, dar sunt suspectate de a fi potențial agenți care provoacă cancer. Aceste substanțe chimice sunt adesea adăugate la uleiuri și grăsimi. S-au constatat că au provocat leziuni renale și hepatice la șobolani, potrivit Oficiului Californiei de evaluare a riscurilor de sănătate a mediului.

De fapt, Etoxichinul este ilegal să folosească în alimentele umane în u.S. și este extrem de dăunător când este înghițit direct sau atingând pielea. Mulți producători de alimente pentru animale de companie s-au mutat spre utilizarea mai multor conservanți "naturali", cum ar fi vitamina C și E.

Carne secundară

AAFCO definește produse secundare din carne ca următoarele: "Produsele secundare produse în plus față de produsul principal."

În afară de faptul că nu știi ce specii de animale provin din carne, sub produse secundare, de regulă, sunt considerate o formă inferioară a proteinei pe care pisicile au nevoie. "Dacă nu ar trebui să o mâncăm, nici ca animalele noastre, spune Dr. Donna Spector.

Există, de asemenea, masă de carne, un produs secundar de carne misterios și concentrarea mesei. Mâncarea din carne și alte mese sunt produse în general prin redare, un proces care ridică un steag roșu pentru entuziaștii de pisici. Reticulele din carne folosite în acest tip de randare nu sunt potrivite pentru consumul uman. Procesul de redare modifică sau distruge enzime și proteine ​​naturale. Masa este o pulbere de proteine ​​foarte concentrată, care este adesea scăzută în calitate și inferioară prin natura.

Făină de porumb și materiale de umplutură de carbohidrați

Excesul de carbohidrați "umpluturi" nu este bun pentru pisici. Alimentele uscate pot conține până la 50% din cereale. Pisicile mai vechi și pisicile cu diabet pot fi hrănite hrană fără cereale, Atâta timp cât conținutul de carbohidrați este limitat. Glutenul de grâu poate fi, de asemenea, problematic, deoarece este o alternativă mai ieftină la proteina din carne musculară și la opțiunile integrale. Unele alimente pentru animale de companie pot conține melamină, care în combinație cu acidul cianuric, de asemenea găsită în alimentele de animale de companie, poate provoca pietre la rinichi și insuficiență renală, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. MelaminăOrganizatia Mondiala a Sanatatii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat ingrediente alimentare pentru a evita