Care este diferența dintre alimentele naturale și organice de pisică?

naturale vs alimente organice de pisică

Păstrarea unei diete echilibrate și sănătoase poate fi cu adevărat dificilă. Toți am sacrificat calitatea pentru cantitate sau buget la un moment dat în viața noastră. La urma urmei, doar pentru că știm că mâncarea artificială este rău pentru noi, nu înseamnă că vom da-o rece! Dar ce zici de pisica ta? Cum le puteți da alimente sănătoase, neprelucrate?

Din păcate, nu este la fel de ușor ca pur și simplu citirea tablă. Deseori, companiile se bazează pe buzzwords pentru a vă convinge să-și cumpere mâncarea de pisici, astfel încât poate fi utilă să înțelegeți ce înseamnă "naturale" și "organici" în mod legal și ceea ce diferența este între ele.

Mâncare pentru pisici

Alimente naturale de pisică

Alimentele naturale sunt alimente care nu au fost prelucrate de substanțe chimice sintetice și nu a avut aditivi sau ajutoare de prelucrare adăugate la rețetă. Asociația americană a funcționarilor de control al feedului (Aafco) stabilește acest standard, dar permite o cantitate foarte mică din aceste substanțe chimice și aditivi sintetici care pot apărea ca un produs bi-produs al producției de alimente pentru pisici. Dacă vedeți cuvântul "natural" pe ambalajul dvs. de produse alimentare, acesta este ceea ce vă puteți aștepta.

Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri naturale care nu sunt bune pentru pisica ta dacă au prea mult din ea. Ați putea cumpăra o cutie naturală 100% de gluten și boabe sau alte materiale de umplutură, care nu pot oferi pisica dvs. cu cantități suficiente de proteine. În mod similar, aceștia ar putea folosi carnea mai ieftină, Fattier, care nu sunt, de asemenea, o bază bună pentru nici o dietă. Pe scurt, termenul "natural" nu este un termen unic, ușor, fix-all și încă mai trebuie să faceți niște cercetări.

Adevărul este că majoritatea mărcilor premium ale alimentelor de pisică sunt naturale, indiferent dacă o fac publicitate activă sau nu. Poate fi destul de ușor de utilizat conservanți naturali, cum ar fi vitamina E sau rozmarin, și mâncarea de conserve a fost folosită ca mijloc de a păstra alimentele proaspete timp de doar două secole.

În mod similar, deși adăugarea aditivilor sintetici și a ajutoarelor de prelucrare ar face-o ilegală să eticheteze alimentele de pisică "naturale", prezența unor astfel de aditivi nu are. Puneți pur și simplu, atunci când faceți alimente de pisici, ocazional aceste aditivi sunt create, pentru lipsa unui cuvânt mai bun, organic, iar aceste cantități mici sunt considerate acceptabile. AAFCO, de fapt, recunoaște că pisicile au nevoie activ de anumite ingrediente micro-sintetice, în cantități foarte mici, pentru a avea o dietă echilibrată.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Produse alimentare organice de pisică

U.S Departamentul de Agricultură (USDA) bazează definiția "organic" predominant asupra utilizării pesticidelor. Când vedeți cuvântul "organic" utilizat pe ambalajul alimentar, înseamnă că:

  • Culturile sunt cultivate într-un câmp care nu a văzut pesticide timp de cel puțin trei ani
  • Animalele sunt hrănite pe culturi organice, așa cum s-a descris mai sus
  • Animalele nu a primit nici un hormon de creștere sau antibiotice
  • Animalele are acces la în aer liber.

Cum ar fi alimentele naturale, organice mancare la conserva nu este automat cel mai bun echilibru pentru pisica ta. Nu puteți evita să faceți acest lucru suplimentar de cercetare. În plus, trebuie să știți că utilizarea etichetei "organice" nu garantează automat că cumpărați ceva complet organic. Există patru niveluri de alimente ecologice, fiecare cu propria lor clasificare oficială:

  1. Mai puțin de 70% organice
  2. Realizat cu organic
  3. Organic
  4. 100% organic

Este demn de remarcat faptul că clasificarea oficială a "organic", așa cum este utilizată de USDA, nu necesită ca produsul să fie complet organic. Mâncarea "organică" este utilizată pentru a indica faptul că un produs este cel puțin 95% organic, nu neapărat 100%. În mod similar, "realizat cu organic" înseamnă că produsul este de 70-95% organic.

Dacă doriți să vă asigurați că mâncarea dvs. de companie este de cel puțin 95% organică, ar trebui să căutați sigiliul organic oficial al USDA. Ele au pus doar acest lucru pe alimente pe care le-au certificat ca organice sau 100% organice.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de pisici organice

Cat mănâncă

Naturale vs alimente organice de pisică

Acum că înțelegeți diferența dintre alimentele naturale și ecologice, ați putea să vă întrebați ce ar trebui să fiți hrăniți pisica. La urma urmei, să nu uităm că sănătatea și fericirea lor este cel mai important lucru! Există două considerații vitale pe care ar trebui să le faceți atunci când încercați să decideți ce alimente pentru pisici să cumpere pentru pisica dvs .:

  1. Ce au nevoie în dieta lor?
  2. Ce le place?

Este ușor să uitați acești doi factori atunci când încercați să faceți ca dietele de animale de companie cât mai etice și sănătoase. Pisicile nu pot trăi din Kale, și chiar dacă ar putea, probabil vor fi mizerabile dacă sunt tot ce sunt date toată ziua, în fiecare zi. Pisica ta poate avea, de asemenea, alergii, o intoleranță sau orice alte afecțiuni medicale care pot afecta ceea ce au nevoie de dietele lor.

Când vine vorba de chestiunea naturală sau organică - alegerea este de până la tine. Doar amintiți-vă că nu totul organic poate fi 100% organic, și nu totul natural este complet lipsit de substanțe chimice sintetice. De asemenea, ei nu ar putea fi cea mai echilibrată masă. Etichetele pot fi foarte înșelătoare, deci este mai important să faceți cercetarea dvs. și să aflați dacă masa vă oferă pisicile cu toate substanțele nutritive de care au nevoie. Puteți încerca să găsiți câteva opțiuni pe care le cunoașteți că sunt bune, apoi lăsați-i să decidă care are un gust mai bun.

În cele din urmă, dacă este foarte important pentru dvs., animalul dvs. de companie are o dietă ecologică și naturală de 100%, singura certitudine pe care o puteți obține este prin a face toate alimentele lor. Aceasta este o sarcină uriașă și nu una pe care o recomandăm. Dincolo de scurgerea din timpul și resursele dvs., trebuie să faceți o cercetare extinsă pentru a vă asigura că mâncarea pe care o faceți oferă tot ceea ce are nevoie de pisica dvs., inclusiv cantitățile mici de ingrediente micro-sintetice, vitamine și minerale prezente în magazin cumpărat alimente de pisică că AAFCO recunoaște contribuie la o dietă sănătoasă. Cel mai bun lucru de făcut, ca întotdeauna, este de a vă consulta medicul veterinar și al altor specialiști din domeniul alimentar al animalelor.

Ați putea dori, de asemenea: Vitamine pentru pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este diferența dintre alimentele naturale și organice de pisică?