Ce să faci când pisica ta moare acasă

Ce să faci dacă pisica ta moare acasă

Când se confruntă cu Moartea iminentă a bolnav în fază terminală Pisica iubită, sau când un tovarăș de feline a murit brusc, eliminarea rămășițelor este un subiect greu de contemplat. Cu toate acestea, planificarea înaintea inevitabilă este importantă și ajută la evitarea deciziilor emoționale dureroase pe care le puteți regreta mai târziu.

Care sunt opțiunile de eliminare?

Multe metode de animale rămășițe de eliminare sunt guvernate de legi individuale de stat sau locale, astfel încât o parte a planificării în avans include investigarea legilor în locația dvs. De exemplu, unele județe interzic îngroparea animalelor de companie în curse sau împrăștierea creminării animalelor de companie. Un adăpost local sau veterinar local va fi capabil să contribuie la navigarea peisajului legal.

Incinerare

Incinerare pot fi aranjate prin intermediul medicului veterinar sau, eventual, printr-un adăpost local de animale. Există două metode:

  • Cremationul comunal: Rămășițele pisicii sunt incinerate împreună cu alte animale de companie decedate și eliminate conform legii. De obicei, nu există nicio taxă pentru acest serviciu.
  • Cremarea individuală: Rămășițele unei pisici sunt incinerate, iar rămășițele sunt returnate proprietarului pisicii pentru dispoziția finală. Taxa variază, la fel ca și costurile urnelor memoriale permanente pentru cremainurile de animale de companie. Unii oameni aleg să salveze rămășițele animalelor de companie pentru a fi îngropate cu ei când mor.

Întregul de înmormântare a corpului

Când vine vorba de îngroparea animalului de companie, este posibil să aveți opțiunea de a vă îngropa pisica acasă sau într-un cimitir de animale de companie.

  • Acasă: Această metodă este utilizată în mod regulat de către proprietarii de animale de companie. Poate aduce un sentiment de închidere prin a avea un serviciu privat și păstrează rămășițele pisicii decedate din apropiere. Există câteva dezavantaje pentru această metodă. Dacă mutați case, veți lăsa rămășițele în urmă. Proprietarii de animale care trăiesc într-un apartament sau o casă cu o curte comună pot găsi îngroparea acasă pentru a fi inadecvate. În cele din urmă, acest lucru este interzis de multe legi de stat și locale. Proprietarii care își îngropă pisicile decedate la domiciliu pot fi în pericol de amenzi sau repercusiuni juridice.
  • Într-un cimitir de animale: Cimitirele PET există ca un loc final de odihnă numai pentru animale. Dacă aveți dificultăți în a localiza unul în zona dvs., dvs medic veterinar probabil va fi capabil să vă facă trimitere sau să vă ajutați pentru serviciile de înmormântare. Verificați dacă cimitirul PET a renunțat la fondurile pentru întreținerea perpetuă a motivelor de înmormântare și că există restricții de fapte, garantând că motivele vor fi folosite întotdeauna pentru îngroparea animalelor de companie.

Taxidermy

În timp ce nu pentru toată lumea, unii oameni ar putea găsi un confort imens în a avea o reamintire vizuală permanentă a unei pisici pe care le-au iubit atât de mult în casa lor. Prețul acestui serviciu începe de obicei la aproximativ 1.000 de dolari și crește pe baza unui număr de factori. Un medic veterinar poate contribui la trimiterea proprietarilor de animale de companie la taxidermiștii profesioniști.

Întrebări frecvente

Indiferent cât de pregătit, pierderea unui animal de companie poate veni în continuare ca un șoc și manipularea aspectelor practice ulterior pot fi epuizante din punct de vedere emoțional. Având în vedere câteva întrebări comune, pot ajuta la pregătirea proprietarilor pentru timpul stresant care înconjoară moartea unei pisici.

  • Va veni cineva la casa mea și va lua corpul animalului? O clinică veterinară mobilă poate fi capabilă să vină la domiciliu. Serviciile de control al animalelor vor ridica, de asemenea, animale de companie decedate pentru o taxă. Primirea animalului dvs. nu va fi considerată o urgență, așa că noaptea, weekend-urile sau sărbătorile, pot să nu ajungă până în următoarea zi lucrătoare.
  • Dacă există o întârziere, ce fac cu corpul pisicii mele? Ca și oamenii, după moarte, pisicile pot expulza materie fecală sau urină. Acesta nu este un semnal că au trecut în durere - când mor, organele interne și mușchii slăbiți, eliberând deșeurile. Este bine să vă curățați puțin animalul după ce a trecut. În funcție de cât timp trebuie să așteptați, puteți înfășura corpul cu atenție în prosoape și plasați-l într-o cutie de dimensiuni corespunzătoare. Dacă trebuie să așteptați mai mult de două ore sau în vreme caldă, înfășurați-vă bine rămășițele în folie de plastic, puneți-o într-o pungă de plastic mare, legați-o bine închisă și puneți-o într-un piept de gheață cu gheață ambalată pe tot. Aceste detalii sunt dureroase să se gândească și chiar mai dureroase pentru a efectua. Amintiți-vă că esența pisicii dvs. nu mai este în corpul său. Manipularea atentă și respectuoasă a rămășițelor pisicilor tale iubite va servi ca testament pentru dragostea ta.

Când este peste tot

Când ați tratat toate detaliile finale, enormitatea pierderii dvs. vă poate lovi imediat sau vă puteți găsi senzație de senzație de amorțită și în imposibilitatea de a plânge. Grieling orice pierdere este un proces lung și nu vă puteți simți niciodată complet recuperat. Prin înțelegerea și recunoașterea etapelor progresive ale durerii, ziua va veni când veți putea să vă uitați înapoi în viața dvs. împreună cu dragostea și zâmbetele în loc de lacrimi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci când pisica ta moare acasă