Acasă remedii pentru constipația câinilor

Câine constipație
Vet-fapte-check-box

Văzând pooch inconfortabil este întotdeauna supărător, mai ales dacă este o problemă de potty. Fiecare câine are probleme ocazionale de poo, dar una dintre cele mai tulburătoare atât pentru tine, cât și pentru puii ta este constipație.

Da - Doggo-ul tău poate fi susținut și este la fel de neplăcut pentru el așa cum este la om.

Vestea bună este că, de multe ori puteți ușura o constipație ușoară la domiciliu, în cea mai mare parte cu elemente pe care le puteți avea deja în cămară.

Doar asigurați-vă că contactați medicul veterinar înainte de a implementa oricare dintre remedii împărtășite mai jos.

Fără a mai fi ado, să ne confruntăm cu câteva fapte despre constipația caninină.

Remedii la domiciliu pentru constipația câinilor: Takeway-uri cheie

  • Cauzele comune pentru constipația câinilor includ deshidratarea, anxietatea, exercițiile insuficiente, obstacolele, efectele secundare ale medicamentelor sau problemele medicale.
  • Dovleac, probiotice, semințe de psyllium și ulei de măsline sunt toți aditivii care ar putea fi de ajutor pentru ameliorarea constipației câinelui.
  • De asemenea, proprietarii ar putea lua în considerare trecerea la a hrană de câine cu fibră mare sau o mâncare conservată umedă care are un conținut mai mare de umiditate.
  • Dacă bănuiți că câinele dvs. nu este suficient de apă, a Fântâna de apă canină vă poate ajuta să vă încurajați câinele să admită mai multe fluide.

De unde știi dacă câinele tău este constipat?

Constipație este nu Același lucru ca câinele dvs. care iau pentru totdeauna pentru a găsi un loc confortabil la Potty (și da, există unele Modalități pe care le puteți încuraja câinele la poo și pipi mai repede).

În timp ce acest lucru poate fi obositor (mai ales în timpul plimbări târzii de noapte), constipația este cauza de îngrijorare, iar câinele dvs. va expune câteva semne indicative că are probleme, inclusiv:

  • Strainții: Un pooch constipat va petrece o cantitate excesivă de timp înclinată și încercând să meargă cu puțin fără nici un rezultat.
  • Lipsa de poeching: Câini în mod ideal Drop Doggy Diamonds zilnic, dar un semn sigur de un prieten de blănuri susținute este o lipsă de Poops timp de 48 de ore sau mai mult.
  • Vocalizări ciudate: Deoarece o acumulare poate fi incomod, câinele dvs. poate fi mai blând și mai vocal decât de obicei sau frecvent semnal pentru a merge în aer liber când este constipat.
  • Semne de disconfort: Dacă pooch-ul dvs. refuză freacă burta sau se mișcă ciudat când încerci să-i atingi abdomenul, este un semn al unei probleme. Aceasta diferă de situațiile de urgență cum ar fi balonare, Cu toate acestea, aceasta provoacă un abdomen umflat, rechinând, gâfâind și mai mult. Pentru a fi în siguranță, întotdeauna greșesc pe partea de prudență și apelați VET & # 8212; mai ales dacă aveți o rasă predispusă la umăr ca a Marele Dane.
  • Reducerea apetitului / refuzului alimentar: Cu totul la un opritor de măcinat, câinele tău tipic fericit poate fi dezinteresat de mâncare.

VET PRO Sfat

Unii proprietari confundă întinderea asociată cu diareea cu tensionarea asociată cu constipația.

Deci, asigurați-vă că luați în considerare toate simptomele câinelui dvs. înainte de a presupune că este constipat. Tratarea unui câine diareic pentru constipație (sau invers) poate face lucrurile mai rău. 

Câini constiptați

Cauzele constipației canine

În timp ce constipația ocazională este destul de normală, este important să știți de ce se întâmplă să o împiedicați înainte. Cauza poate fi relativ inofensivă, cum ar fi exercițiul insuficient sau poate fi ceva mai grav.

În mod tipic, constipația canină este cauzată de:

  • Deshidratare: Dacă pooch-ul tău nu este Stai hidratat Prin primirea de apă potabilă sau umiditate adecvată în dieta sa, el se poate opri. Câinele dvs. ar trebui să aibă acces la apă curată în orice moment. Pe măsură ce îmbătrânește, poate avea nevoie de o atingere alimente umede sau conservate în dieta sa pentru a menține lucrurile în mișcare, de asemenea.
  • Exerciții insuficiente: O lipsă de mișcare poate aduce intestinele câinelui tău la ritmul melcului. Încorporând o plimbare zilnică nu este doar bun pentru burta supleanului tău, dar este benefic pentru bunăstarea sa globală, inclusiv sănătatea mintală, greutatea și mobilitatea în comun.
  • Medicamente: Uneori, efectele secundare medicinale pot provoca constipație. Citiți întotdeauna etichetele pe pastilele Puppper, astfel încât știți ce să urmăriți. Dacă problema este în curs de desfășurare, consultați medicul veterinar.
  • Anxietate: Cum ar fi diareea stresului, constipația de stres poate din spatele capului său urât într-un subsol înfricoșător. De la a se ascunde la agitare, Semnele de stres variază de Doggo. 
  • Probleme comune: Câini cu dureri articulare sau problemele de mobilitate pot avea un timp greu "presupunând poziția", făcând un Poo productiv un No-Go.
  • Ingestia de par: Păr, ca orice corp străin, poate duce la o înfundare în conducta de câini. Câțiva câini le place să mănânce pe blană în timpul îngrijirii, în timp ce altele se pot auto-mirelui până la punctul de tulbură.
  • Obstrucţie: Obstrucțiile intestinale sunt cauzate de câinele dvs. ingestând ceva ce nu ar trebui, ca a ciorap, scutec, tampon, plastic, sau alt material neexesibil. Obstrucțiile sunt întotdeauna o urgență și ar trebui tratate imediat de un medic veterinar. Din punct de vedere tehnic, obstacolele nu provoacă din punct de vedere tehnic constipație, dar încă vor împiedica animalul dvs. de pe pooping, deci este important să fii conștient de această posibilitate.
  • Prostată mărită: În plus față de restricționarea fluxului de urină, o prostată mărită poate pune presiune asupra colonului, determinând constipație. Dacă câinele dvs. de sex masculin se ghemuite sau își ridică piciorul pentru o perioadă lungă de timp cu o presare mică, o întâlnire a VET este o necesitate.
  • Trauma / rănire: Orice traumă la abdomen poate deteriora tractul digestiv al Pooch și ar trebui tratat de un medic veterinar pentru a exclude sângerarea internă și alte complicații potențiale.
  • Abcese rectale: Umflate glandele anale fac baie de baie dureroasa pentru pooch-ul tau. Primul semn al problemei este de obicei scootarea capului peste sol, dar dacă este lăsată netratată, abcesele pot fi formate care pot izbucni, ducând la descărcare sângeroasă. La primele semne de scotaj, este mai bine să vă numiți medicul veterinar.
  • Vătămarea spinării sau durerea: Durerea severă în coloana vertebrală inferioară și nervii ciupiți poate încetini progresul materialului prin tractul digestiv al câinelui sau poate face dificilă împingerea și eliminarea corectă.
  • Megacolon & # 8212; Megacolon este o condiție în care colonul unui câine este anormal de mare și flasc, ceea ce face dificilă eliminarea corectă a unui câine. Poate apărea ca răspuns la constipația cronică, dar pare a fi o condiție congenitală care poate afecta câțiva câini de la naștere.
  • Alte condiții medicale: Mai multe boli neurologice, digestive și hormonale pot afecta regularitatea băii câinelui dvs. Dacă constipația este în curs de desfășurare, ceva mai mare ca aceste boli poate fi vinovat.
dovleac pentru constiparea câinilor

8 cele mai bune remedii la domiciliu pentru constipația câinilor

Dacă este vorba despre constipația ocazională a caninului, tratamentul la domiciliu este relativ simplu pentru a obține din nou chura de poop. Nu uitați să contactați medicul veterinar inainte de Administrarea oricărui remediu la domiciliu.

Câteva reparații ușoare includ:

  • Exercițiu: Carnea de vită până la regimul de fitness al prietenului tău pentru a ajuta la slăbirea congestiei acolo. Mergând la o plimbare sau jogging poate stimula sistemul său digestiv pentru a începe să se deplaseze din nou.
  • Crește aportul de apă: Încurajarea câinelui dvs. pentru a bea mai multă apă va ajuta la ruperea buricului. În afară de păstrarea castronului său de apă obișnuit, ați putea încerca să obțineți poochul a Fântâna de apă Doggy, pe care mulți câini găsesc mai atrăgătoare decât plat, încă apă. Adăugarea unei atingeri de bulion la apa câinelui poate face și mai atrăgătoare.
  • Ulei de masline: O cantitate mică de ulei de măsline din cina de doggo poate face adesea truc. Dar nu exagerați-l! Prea mult ulei de măsline va provoca diaree.
  • Conserve de dovleac: Pureul cu conserve pure este un mare tummy necazuri Tonic, care poate ajuta de fapt facilitati constipatii sau diaree. Dar asigurați-vă că nu cumpărați în mod eronat umplerea plăcilor de dovleac. Condurile adăugate și zaharurile au fost bune pentru pooch-ul dvs.
  • Mâncare mai mare a câinilor de fibră: Unii câini, cum ar fi Pouches mai vechi, pot necesita o Dieta cu fibre bogate Pentru a rămâne regulat, deoarece fibrele păstrează sistemul digestiv în sus și în desfășurare. Prea multă fibră poate duce la constipație sau să agraveze o problemă în curs de desfășurare, deci consultați-vă VET înainte de a face comutatorul.
  • Suplimente probiotice: Probiotice de câine Dați un impuls mic pentru sănătatea intestinală a puilor. Aceste suplimente contribuie la restabilirea unui echilibru natural la burta care poate ajuta în regularitate.
  • Suplimente de semințe de psyllium: Ca și oamenii, suplimentele de psyllium pot fi folosite pentru a trata constipația la câini. Stick cu formule prietenoase câinelui și citiți întotdeauna etichetele pentru a evita îndulcitorii artificiali și alți aditivi periculoși. Deoarece psylliumul este ridicat în fibră, urmați exemplul exact și oferiți apă pentru a evita înrăutățirea constipației sau, potențial, provocând o obstrucție.
  • Mancare la conserva: Incorporarea alimentelor mai conservate în dieta Doggoului dvs. adaugă mai multă umiditate, ajutând la relaxarea constipației. Ca și în cazul oricărei schimbări de alimente, cheia este lentă și stabilă. Nu doriți să schimbați curcanul rece, ceea ce poate duce la probleme de burtă.

Când utilizați un remediu bazat pe domiciliu, asigurați-vă că sunteți în jur pentru a oferi pauze de potty după cum este necesar și verificați întotdeauna etichetele!

Când trebuie să vă faceți griji cu privire la constipația câinilor?

Constipația ocazională la câini se întâmplă, dar asta nu înseamnă că este întotdeauna inofensivă. Dacă câinele dvs. prezintă următoarele, sunați-vă imediat medicul veterinar:

  • Vărsături
  • Letargie
  • Descărcarea anală
  • Umflarea abdomenului
  • Gâfâind
  • Semne de durere acută, cum ar fi agresiunea bruscă sau refuzul de a se deplasa
  • Constipația recurentă

Aveți încredere în instinctul părintelui la lapte. Știți câinele dvs. și dacă ceva pare mai mult mai mult decât un joc de stomac acru, ar trebui să faceți o întâlnire veterinară.

***

Ați încercat oricare dintre remediile la domiciliu pe care le-am discutat? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acasă remedii pentru constipația câinilor