Noul sistem de instruire pentru câini, dezvoltat de st. Louis antreprenor

Noul sistem de instruire pentru câini, dezvoltat de St. Louis antreprenor

Sf. Louis Dog Dog Trainer Shane Înțelepciunea a creat un produs nou care va ajuta proprietarii câinilor să-și găsească mai repede câinele și câinii mult mai repede și mai eficient decât oricând. El a inventat Gotta-Potty sistem. Este un sistem de alarmă de alarmă de formare de antrenament wireless, înregistrator, care utilizează un MAT activat de presiune care este echipat cu un transmițător digital și un receptor portabil fără fir.

Ideea este simplă. Mat-ul activat de presiune merge în fața ușii și poate fi plasat discret sub covorul dvs. existent. De asemenea, ați putea să-l puneți sub locul preferat al câinelui, unde de obicei îi place să meargă. Transmițătorul wireless este înregistrator de voce și va livra o comandă adecvată și de armare câinelui atunci când declanșează dispozitivul.

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

De exemplu, în mod normal, când câinele dvs. merge la ghemuit pe covor în fața ușii, nu sunteți nicăieri în vedere. Gottta-Potty Mat va declanșa emițătorul wireless, iar mesajul dvs. preînregistrat îi va spune să vă aștepte să ajungeți acolo. Câinele dvs. va începe să vă asocieze Mesaj înregistrat cu eliberarea și el va învăța să vă aștepte fără a avea un accident.

Noul sistem de instruire pentru câini, dezvoltat de St. Louis antreprenor

În același timp, covorul declanșează emițătorul fără fir, acesta va declanșa, de asemenea, receptorul de mână pentru a vă notifica că Poooch trebuie să iasă. Înțelepciunea spune că a creat sistemul Gotta-Potty pentru a ajuta proprietarii Întâlnirea câinilor lor mai repede prin învățarea lor cum să-și asculte limbajul corpului animalului.

Sistemul alertează proprietarii la indicii câinelui, care altfel ar putea fi neglijați sau nu văzute. Așa cum înțelepciunea și-a început cercetarea pentru Gotta-Potty, el a aflat că unul dintre cele mai frecvente motive pe care câinii sunt predate la adăposturi sunt din cauza problemelor de vânătoare.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune case de câine pentru în aer liber și în interior

Ca antrenor de câini, a auzit o mulțime de oameni spun că câinele lor a distrus covoarele și podelele pentru că ar fi pipi în fața ușii, înainte ca cineva să iasă acolo pentru a le lăsa afară. Mulți proprietari îi vor spune, de asemenea, că nici nu și-au dat seama că animalul lor de companie a fost la ușă înainte de ei a făcut mizeria. Înțelepciunea a decis să inventeze un dispozitiv care să ajute proprietarii de câini să se ocupe de această problemă.

Sistemul consolidează coerența, care este vitală pentru orice tip de formare de câini, în special pentru casa. Câinele dvs. va auzi aceeași comandă înregistrată de fiecare dată, indiferent cine este acasă sau cât de ocupat sunteți. Puteți cumpăra chiar un covor al doilea pentru a vă conecta la sistem, astfel încât să puteți acoperi două locații simultan, ca o ușă din față și o ușă din spate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Noul sistem de instruire pentru câini, dezvoltat de st. Louis antreprenor