15 Medicamente umane sigure pentru câini

În majoritatea cazurilor, ar trebui să vă dați numai medicamentele de câine care au fost fabricate special pentru câini. Cu toate acestea, există unele medicamente umane pentru câini care sunt complet sigure, deși trebuie să fie administrate sub supraveghere veterinară.

Există o mulțime de lucruri Medicament nesigur pentru câini că proprietarii de multe ori consideră că își dau animalele de companie. Acestea pot fi toxice datorită diferențelor fizice și chimice dintre câini și oameni. Un corp de câine nu poate defalora anumite substanțe chimice găsite în medicina umană, cum ar fi acetaminofenul. Ca rezultat, substanțele chimice se atașează la ficatul câinelui și îl distrug lent.

Altele decât faptul că câinii sunt câini și nu oameni, este, de asemenea, Dimensiunea animalului dvs. de companie care contează când ia în considerare medicamentele umane pentru câini. Chiar și atunci când un medicament este sigur pentru utilizarea animalelor, Dozajul poate să nu fie în siguranță. Tu nu ar trebui niciodată încercați să "Figurați figurile și # 8221; Dozajul pentru animalul dvs. de companie pur și simplu pe baza etichetei unui medicament uman.

De asemenea, citiți: Cum să cumpărați în siguranță Pet Meds online (și economisiți bani)

Cele mai sigure medicamente umane pentru câini

Este important să rețineți că mulți factori poate face "sigure" medicamente umane să fie nesigure pentru câini. Acești factori includ sănătatea generală a câinelui, alte medicamente fiind luate, rase, dimensiuni și vârstă. Nu trebuie să dați niciodată nimic animalului dvs., care nu este destinat pentru ei fără a consulta mai întâi un medic veterinar.

Veți observa, de asemenea, că, conform avertismentelor de dozare printre medicamentele umane sigure pentru câinii de mai jos, avem Nu includeți informații de dozare - Acest lucru se face intenționat. Este puțin probabil ca aceste medicamente să aibă o doză menționată pentru utilizarea pe animale pe eticheta lor din spate și nu trebuie să vă bazați niciodată pe Internet pentru a vă oferi sfaturi veterinare. Sunați-vă medicul veterinar și obțineți câinele dvs. sfatul profesional înainte de a utiliza orice medicamente umane.

Imodiu (loperamide)

1. Imodiu (loperamide)

Imodiu este un medicament dificil. Unii câini cu diaree pot lua Loperamide și sunt sigur pentru ei. Cu toate acestea, poate provoca efecte secundare la alți câini ca fiind spectacol în studii, deci nu ar trebui să se acorde niciodată fără supraveghere veterinară.

De exemplu, un studiu a constatat că rasa Collie va primi otrăvire de la Loperamida. De asemenea, dacă imodiumul este dat unui câine care poartă mutația genei MDR1, un câine cu diaree datorită unei infecții sau ingestiei unei toxine sau a unui câine cu anumite condiții de sănătate, imodul poate provoca constipație, sedare severă, umplutură și pancreatită.

Dacă câinele dvs. se confruntă cu diaree, există o serie de alții Dog Diareea Meds și tratamente pe care VET dvs. le poate prescrie; Cel mai bine este să utilizați una dintre aceste opțiuni în schimb.

Pepto-bismol

2. Pepto-bismol

Pepto-Bismol cade în aceeași categorie ca imodiumul menționat mai sus. Este una dintre medicamentele mai sigure pentru câini, dar numai pentru anumiți câini cu condiții specifice și numai sub supravegherea veterinară.

Dacă câinele dvs. are diaree sau stomac deranjat, este mai bine să utilizați un medicament pentru diaree de câine sau stomac deranjat SIDA, Dar dacă vă aflați într-un vârf, asigurați-vă că ați sunat VET înainte de a vă oferi câinele pepto-bismol. VET dvs. vă va ajuta să determinați dacă este sigur pentru câinele dvs. individual și, dacă da, ceea ce este doza sigură.

Dacă faceți Go-Alea pentru a da câine pepto-bismol, fiți conștienți de faptul că câinele dvs. are nevoie de o radiografie din orice motiv înainte ca medicamentul să fi trecut, poate fi confundat pentru un corp metalic în sistemul lor gastrointestinal sigur că anunțați-vă medicul veterinar.

Benadril (difenhidramină)

3. Benadril (difenhidramină)

Benadril este folosit în practicile veterinare ca tratament pentru alergii, boală de mișcare și anxietate de călătorie. Este, de asemenea, un medicament uman popular pentru câini și Este adesea folosit în practica veterinară. Dar acolo au fost, de asemenea, cazuri de otrăvire diphenhidramină la câini.

Dacă animalul dvs. de companie se confruntă cu oricare dintre bolile menționate mai sus, sunați-vă medicul veterinar pentru a confirma dozajul Benadryl specific câinelui dvs. În plus, întrebați dacă vreuna dintre condițiile actuale de sănătate ale câinelui dvs. va fi afectată negativ prin administrarea lui Benadril.

Efectele secundare pe care ar trebui să le priviți atunci când oferiți Benadryl includeți sedarea, salivarea, respirația crescută, retenția urinară, gura uscată, vărsăturile, diareea, creșterea apetitului și a apetitului scăzut. Dacă observați că câinele dvs. dezvoltă elevi dilatați, agitație, convulsii, bătăi rapide ale inimii și constipație, ați fi dat ca câinele dvs. prea mult benadril și trebuie să ajungeți imediat la VET de urgență.

Aspirina tamponată

4. Aspirina tamponată

Unii veterinari recomandă aspirina tamponată pentru câini cu durere datorată artritei și Studii găsite să fie mai bine tolerată de câini. Cu toate acestea, nu este, în general, tratamentul de alegere și va fi utilizat numai în cazuri rare.

În timp ce tehnic poate fi una dintre medicamentele umane sigure pentru câini, există multe alte (și mai bune) ale NSAID specifice câinilor disponibile pentru durere sau chiar mai puțin potențial dureri de ameliorare care sunt mai sigure pentru ca câinii să ia în considerare că puteți procura de la veterinarul dvs.

Dacă medicul veterinar vă recomandă aspirina tamponată pentru animalul dvs., asigurați-vă că nu există ingrediente adăugate cum ar fi acetaminofen și urmați instrucțiunile de dozare a medicului veterinar către un tee. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că aspirina tamponată, administrată sub supravegherea VET poate provoca efecte secundare cum ar fi leziunile renale sau sângerarea internă.

Tagamet (cimetidină)

5. Tagamet (cimetidină)

Cimetidina este uneori prescrisă ca un medicament extra-etichetă în medicina veterinară pentru a trata gastrita, reflux, esofagită și pentru tratarea tumorilor celulelor catarg la câini. A fost găsit să fie în siguranță și eficientă.

Deși cimetidina este sigură de utilizat în majoritatea câinilor, consultați medicul veterinar înainte de a putea interacționa cu o varietate de alte medicamente și provoacă probleme pentru câinii de rang înalt și animalele de companie cu tulburări de sânge.

Utilizarea responsabilă a tagmetului, în general, nu duce la efecte secundare atunci când este utilizată sub supravegherea VET și a fost utilizată pentru a trata animalele foarte des. Cu toate acestea, o supradoză de cimetidină poate duce la tahicardie și insuficiență respiratorie la câine.

Prilosec (Omeprazol)

6. Prilosec (Omeprazol)

Omeprazolul poate fi utilizat în condiții de siguranță la câinii cu ulcere sau în exces de acid stomac, dar numai dacă VET-ul dvs. a aprobat utilizarea acestuia și vă oferă instrucțiuni de dozare adecvate. Unele studii a considerat că este mai eficace decât cimetidina menționată mai sus.

Dozarea omeprazolului pentru câini este deosebit de importantă deoarece a fost dezvoltată pentru uz uman și nu a fost niciodată aprobată oficial pentru utilizarea animalelor, chiar dacă studiile au considerat că este sigur și eficient.

În timp ce este sigur, fără o verificare și consultare a VET, administrarea Prilosec la câini poate provoca complicații prin mascarea altor condiții de sănătate în animale de companie. Omeprazolul poate provoca, de asemenea, probleme atunci când sunt combinate cu o serie de alte medicamente.

Hidrocortizon

7. Hidrocortizon

Hidrocortizon Cremele pot fi utilizate topic pe câinele dvs. în cantități mici pentru pielea mâncărime, dar nu ar trebui să fie utilizate niciodată în zonele în care câinele dvs. poate linge crema departe, deoarece este toxic. Utilizați an Elizabethan guler pentru a preveni lingerea până când zona sa vindecat.

Folosirea cremei de hidrocortizon trebuie să fie limitată la perioade scurte și ar trebui să țineți un ochi pentru efectele secundare cum ar fi schimbările de comportament, slăbiciunea și greața.

Mai multe companii încep să utilizeze această substanță pentru produsele de companie. Veți găsi creme OTC mâncărime și Tratamente de infectare a pielii Pentru a conține acest produs chimic. Este întotdeauna cel mai bine să utilizați produse de hidrocortizon care au fost dezvoltate pentru câini, mai degrabă decât utilizarea alternativelor umane care pot include aditivi toxici.

Lomotil (difenoxilat de atropină)

8. Lomotil (atropină / difenoxilat)

Lomotil este utilizat de oameni pentru a gestiona diareea și este de asemenea folosit pentru a trata diareea și colita la câini și pisici. Lomotil funcționează prin încetinirea tractului digestiv, îmbunătățește capacitatea de a absorbi lichidele și reduce secrețiile intestinale. În alte utilizări, Lomotil a demonstrat, de asemenea, reducerea tusei.

Dozarea și durata de tratament Lomotil trebuie determinată de VET în funcție de vârsta, mărimea, rasa, sănătatea curentă a câinelui dvs. și motivul pentru tratamentul lor de nevoie cu Lomotil.

Dramamină (Denhidrined)

9. Dramamină (Denhidrined)

Dramamina este folosită de unii veterinari pentru tratamentul rău de călătorie și anxietatea legate de călătorie la câini. Câinii pot experimenta efecte secundare ca urmare a dramaminei, inclusiv dificultate de urinare, gură uscată, vărsături, diaree și pierderea apetitului.

În timp ce este una dintre medicamentele umane sigure pentru câini, este extrem de important să consultați un medic veterinar pentru dozarea corectă a Dramaminei pentru câinele dvs. înainte de ao folosi; Supradozajul este destul de ușor și foarte comun în animale de companie. Semne care indică o supradoză includ dificultate respiratorie, convulsii, letargie și comă.

Înainte de a încerca chiar acest medicament, amintiți-vă că există alte alternative la Dramamine pe care le puteți utiliza care au mai puține efecte secundare, inclusiv tratamente pe bază de plante și condiționarea comportamentală, precum și specificul dog anxietate medicamente și unelte ca veste de anxietate.

Gaz-x (simeticonă)

10. Gaz-x (simeticonă)

Simeticonul este utilizat la om și la câini pentru a trata gaz; Cu toate acestea, nu ar trebui să fie utilizat pe perioade lungi de timp și nu ar trebui să fie utilizat fără prima consultare a medicului veterinar.

Nu este important să primiți informații de dozare de la veterinarul dvs., dar este și mai important să aflați cauza gazului câinelui. Dieta lor nu este de acord cu ei? Suferă de o infecție? Au mâncat ceva ce nu ar trebui să aibă? Rădăcina gazului câinelui dvs. trebuie identificată pentru a fi tratată corespunzător.

Dacă medicul veterinar aprobă utilizarea pe termen scurt a simeticonei pentru câinele dvs., asigurați-vă că nu diferă de planul lor de tratament. Utilizarea pe termen lung a simeticonei poate modifica nivelurile naturale ale pH-ului în sistemul gastrointestinal al câinelui dvs. și duce la infecții bacteriene.

Pepcid-AC (famotidină)

11. Pepcid-AC (famotidină)

Pepcid-AC sau Famotidină este utilizat de medicii veterinari pentru tratamentul ulcerelor gastrice și intestinale la câini. Este dovedit să fie în siguranță și funcționează prin suprimarea secreției de acid gastric, astfel încât ulcerația să se poată vindeca.

Famotidina este de asemenea utilizată pentru a trata refluxul la câini, pentru a reduce inflamația de stomac care rezultă din insuficiența renală și pentru a suprima secreția de histamină la câinii cu tumori ale celulelor catargi. Este folosit adesea și este una dintre cele mai sigure humane pentru câini acolo, dar studiile arată că utilizarea continuă îl face mai puțin eficace cu timpul.

Doza de famotidină trebuie să fie determinată de veterinarul dvs. în funcție de ceea ce este tratat câinele dvs. În plus, este cunoscut faptul că famotidina interacționează cu o varietate de alte medicamente și nu trebuie administrat fără a fi eliminat de către VET dvs. Supradozajul famotidinei nu este un eveniment comun, dar dacă câinele dvs. prezintă un ritm cardiac rapid, vărsături, gume palide, neliniștea sau se prăbușește, s-au suprasolicitat.

Zyrtec (cetirizină)

12. Zyrtec (cetirizină)

Zyrtec este o marcă foarte populară utilizată pentru a trata simptomele de alergie la om, dar este, de asemenea, utilizat la câini în același scop, în special în cazurile de dermatită cronică. De asemenea, poate fi folosit pentru a trata mâncărime la fața locului. De multe ori, Zyrtec este folosit ca o alternativă la benadril la câinii care nu tolerează bine bendrilul.

Spre deosebire de multe alte medicamente umane pentru câinii enumerați aici, Zyrtec de fapt a fost testat și sa dovedit a fi destul de sigur pentru utilizare la câini. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să fie dată niciodată câinilor cu funcția renală compromisă și ar trebui să fie folosită cu grijă în câinii de rang înalt după ce consultați un veterinar.

Claritin (loratadină)

13. Claritin (loratadină)

Claritin este un alt medicament popular de alergie umană care poate fi utilizat pentru a trata câinii cu simptome de alergie, ameliorează inflamația legată de tumorile celulelor catarg și pentru a reduce efectele secundare din vaccinuri. Ambii in vivo și in vitro Studiile au considerat că este sigur și uneori eficient pentru diferite condiții.

Înainte de a da Claritin la câinele dvs., discutați cu medicul veterinar despre dozarea informațiilor. Chiar și atunci când dau Claritin sub supravegherea unui veterinar, urmăriți orice efecte secundare, inclusiv vărsături, diaree, retenție urinară și o sete crescută.

Rețineți că nu ar trebui să dați niciodată Claritin câinelui dvs. dacă sunt însărcinați sau dacă suferă de boli hepatice. În plus, Claritin-D nu ar trebui să fie dată niciodată câinilor. "D" sau decongestionant în Claritin-D (pseudoefedrină) poate fi letal la câinele dvs. chiar și în doze mici.

Prednison

14. Prednison

Prednisonul este utilizat la câini pentru a trata inflamația de la artrită, boală autoimună, alergii și boala Addison, și a fost găsit să fie parțial eficace.

Prednisonul trebuie administrat prin prescripție și este important ca VET să supravegheze orice tratament de prednison datorită efectelor secundare comune tratamentului cu corticosteroizi.

Dați întotdeauna prednison exact Așa cum este indicat de veterinarul dvs. și urmăriți efecte secundare necorespunzătoare. Efectele secundare observate cu tratamentul cu prednison includ stomacul deranjat, insomnia, greața, vărsăturile și oboseala. Prednisone poate prezenta dificultăți atunci când sunt administrate câinilor cu boală hepatică, boală renală, boli de inimă, hipotiroidism, ulcere stomacale sau diabet zaharat.

Zantac (ranitidina)

15. Zantac (ranitidina)

O altă blocantă de histamină ca câteva dintre medicamentele pe aceste medicamente umane sigure pentru lista de câini, ranitidina este uneori utilizată la câini pentru a reduce acidul gastric pentru a permite ulcerelor să se vindece și pentru a reduce acidul gastric la câinii cu reflux. Chiar dacă era sa dovedit a fi sigure, Nu a fost la fel de eficient pentru aceste condiții.

Deși nu este aprobat pentru utilizare la câini, ranitatidina poate fi utilizată sub supraveghere veterinară la câini, pisici și cai. Ranitidina nu ar trebui să fie dată niciodată câinilor cu boală renală sau o boală hepatică și nu trebuie administrată cu alimente, deoarece va reduce eficacitatea acestuia. De asemenea, ar trebui să fiți atenți la combinarea ranitatidicului cu orice alte medicamente, deoarece poate provoca probleme.

Efectele secundare ale ranitidinei sunt rare; Cu toate acestea, dacă observați că diareea se consultă medicul veterinar, deoarece acest lucru poate fi un efect secundar al utilizării ranitidinei. Mai mult, dacă diareea este însoțită de sau dacă observați următoarele simptome, nu mai dați câinelui dvs. ranitidină și căutați imediat îngrijirea veterinară de urgență: simptomele unei bătăi inimii neregulate, dificultăți de respirație, urticarie și umflarea feței / buzelor / limbii.

Citiți următorul: 25 cele mai multe medicamente de câine esențiale - de ce și când câinii au nevoie de ei

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 15 medici umane sigure pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Medicamente umane sigure pentru câini