Camping cu câini: sfaturi, linii directoare, fac și nu

Îți plac în aer liber, natura și campingul? Ați luat în considerare vreodată Camping cu câini, și luând prietenul tău loial pe escapade cu tine? Nu este o surpriză faptul că animalele noastre de companie iubesc să se conecteze cu natura, așa că profitând de unele oportunități poate fi distractiv și sănătos pentru toți cei implicați.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre ambalarea pentru o excursie în aer liber este capabilă să ia Câinele tău de camping cu tine. Știm cu toții cât de mult iubesc caninii noștri petrecând timpul împreună cu proprietarii lor, indiferent unde ne duce aventura. Cel mai Câinii se bucură cu adevărat de drumeții, camping, canotaj și explorarea minunilor naturii la fel de mult ca noi.

Deci, pregătește-te, pachete pentru tine și pentru câine, urmați câteva linii directoare de bază pe camping cu câini și bucurați-vă de conectare cu natura!

Camping cu câini: sfaturi și linii directoare

Cum să mergi la camping cu câini

Găsiți un tabără prietenoasă pentru câini

Este foarte important să aflați dacă campingul permite câinilor și dacă există restricții de mărime. Nu vreți să faceți călătoria și să aflați că va trebui să vă întoarceți dacă veniți cu un câine.

LEGATE DE: Primul camping al catelului - aducând acasă la în aer liber

Cu toate acestea, majoritatea taberelor sunt fericite de a primi câini de toate dimensiunile; O foarte puține locuri de camping din America vor refuza de fapt să aibă un câine în jur. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să faceți cercetarea și să veniți pregătiți. Asigurați-vă că ați plecat prin lista de verificare, de asemenea.

Actualizați vaccinările

Asigurați-vă că câinele este la curent cu toate vaccinările sale. Vor fi alți câini și animale sălbatice la tabără. El va fi expus bolilor cum ar fi Canin parvovirus și canin distemper și există întotdeauna posibilitatea de rabie din creaturi de pădure.

Lăsați-vă medicul veterinar obișnuit să știe unde veți merge la camping cu câinele. Animalul dvs. de companie poate avea nevoie de un vaccin suplimentar împotriva unei boli care este predominantă în acea zonă specifică, cum ar fi rabies sau boala Lyme.

Camping cu câini și vaccinuri esențiale

Obțineți identificarea câinilor

Au câinele micro-ciopped și atacă o etichetă de identificare pe gulerul său doar în cazul în care se pierde. El poate obține micro-chip la biroul medicului veterinar. Dog ID TAG pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de furnizare a animalelor de companie. Au numele câinelui gravat pe etichetă, precum și numărul dvs. de telefon mobil.

LEGATE DE: Microcipuri și etichete de identificare - Cum să alegeți unul potrivit?

Microchipul de câine va fi permanent și poate fi citit la biroul unui medic veterinar sau de un ofițer de control al animalelor, astfel încât să poată fi returnat câinele dvs. Eticheta de identificare a câinelui va face ușor pentru un camper coleg să vă aducă câinele înainte de a ajunge prea departe sau va fi luată de controlul animalelor.

Asigura protecția câinelui

Furnizați protecția puricii și a bifați pentru câine. Plecare și căpușe de căpușe pentru câini, etichete, pulberi, Șampoane speciale de fulgi de câine și squeeze-on lichide care sunt aplicate la umeri ajută respinge aceste dăunători. Pune-l pe el înainte de a pleca, așa că va fi protejat când va ajunge acolo.

LEGATE DE: 10 cele mai bune soluții de tratament de purici

Purtele și căpușele sunt foarte frecvente pentru a ajunge când faceți camping cu câini și este probabil cea mai enervantă parte a ieșirii în aer liber cu animalul dvs. de companie. Dar nu este cu siguranță un motiv suficient de bun pentru a evita bucuria naturii cu FIDO, mai ales dacă vă pregătiți bine în avans.

Camping Dogs Fleas și căpușe pentru căpușe

Pregătiți-vă pentru burte

Aduceți pe peria câinelui și o pereche de foarfece sau Unele mașini de câine bune În cazul în care este prins de un bush burr. Arsurile pot fi de obicei selectate doar de câini cu părul scurt, dar se pot potrivi cu adevărat în păr lung.

Este mai ușor să scoți părul și să-l arunci, la burrent și toate. Haina câinelui dvs. poate arăta un pic cam lop-o-o dată, dar va crește înapoi. În special, mașinile de tăiere a câinelui fără fir vor fi de ajutor dacă arborii sunt prea aproape de piele pentru a îndepărta în siguranță cu foarfece.

Aduceți consumabilele de prim ajutor câinelui

Puneți împreună un kit de prim ajutor Doggy cu bandaje, unguent antibiotic, spălare ochi și medicamente alergice doar în cazul în care are o reacție alergică la ceva. Benadryl este un medicament obișnuit de alergie administrat câinilor.

LEGATE DE: Cum să puneți împreună un kit de prim ajutor pentru câini

Adresați-vă medicului veterinar dacă Benadryl este bine pentru câinele dvs. și cât de mult ar trebui să fie dat. Un bot este un lucru bun de a avea și la îndemână, în cazul în care câinele este rănit sever și trebuie să fie dus la un medic veterinar de urgență.

Câini de camping Kit de prim ajutor pentru câine

Limitează câinele

Luați-vă de-a lungul unui stilou de exerciții PET PET, a Cutie de câine de călătorie flexibilă sau lesa lungă de legătură. Chiar dacă câinele dvs. este bine comportat și, de obicei, rămâne aproape, este mai bine să-l păstrați conținut. În acest fel, vă puteți relaxa în jurul focului de tabără cu câinele din apropiere și nu trebuie să sară să-l luați dacă încearcă să fugă după un alt câine sau o creatură de pădure.

Skunks, porcupine și alte animale sălbatice de pădure frecvent găsite la campinguri pot provoca daune mai repede decât puteți ajunge la câine. Păstrarea lui limitată într-un stilou de exerciții fizice PET va împiedica, de asemenea, vecinii de campare furioasă, care ar putea să nu vrea ca câinele să-i viziteze.

LEGATE DE: Cea mai bună leșie de câine

Un stilou de exerciții cu un covor în aer liber în aer liber va păstra câinele curat și confortabil. Pământul tinde să devină noroi în cazul în care un câine este legat. Și nu uitați gulerul câinelui sau cablajul câinelui și, bineînțeles, o leșie bună de câine, puteți avea încredere.

Nu lăsați câinele afară

Luați câinele în cort sau camper cu tine noaptea când te culci.

Un câine rămas afară la un tabără în timpul nopții probabil va fi nervos. Alte campers vor merge în apropiere noaptea târziu și devreme dimineața. Skunks, opossums, porcupine și alte animale sălbatice vor fi probabil rătăcire în jurul campului care caută un tratament gustos în timpul nopții.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

Este mai mult decât probabil ca câinele să fie plâns sau la lătrat atunci când este lăsat în afara, mai ales într-o locație nefamiliară. Dacă el este în incintă cu tine, probabil că se va așeza și se va culca.

Asigurați-vă câinele în cort cu tine noaptea, cu o leșie de câine sau cu cravată, cu excepția cazului în care ușa la cort se ridică și ești încrezător că nu va ieși. Nu vrei să mergi să pleci după el în mijlocul nopții, dacă decide că trebuie să urmărească un skunk sau raton.

Camping cu câinele tău și lăsându-l în afara cortului

Nu lăsați o mizerie

Aduceți consumabilele de curățare Doggy-Doo. Pungi de eliminare a deșeurilor sunt la îndemână și destul de ieftin, dar pungi de cumpărături din plastic funcționează prea bine. Luați de-a lungul a trei sau patru pungi de câine pentru fiecare zi veți fi acolo. Este întotdeauna cel mai bine să aveți în jur de caz în jurul valorii de caz.

LEGATE DE: 5 cel mai bun câine scoopers

Împachetați Doggy Pooper Scooper sau pur și simplu puneți sacul peste mâna dvs., luați scaunul și trageți sacul în jos de pe mâna dvs. peste mizerie. Legați un nod în geantă și puneți-l în coșul de gunoi. Acest lucru este mult mai bine pentru toată lumea decât să o luați cu o lopată și să o aruncați în pădure unde va trage muște și ar putea fi intrat de un alt camper.

Să se răcească și să se stabilească

Atârnă în jurul campingului cu câinele timp de câteva ore după ce ajungeți acolo. Acest lucru îi va da timp să se relaxeze de la călătorie, să se obișnuiască cu zona și să se stabilească într-un pic. Nu uitați, campingul cu câinii este cel puțin puțin stresant pentru animalele de companie. Chiar și cei mai fericiți călători cu patru picioare cu patru picioare pot fi puțin nervoși. Pentru câțiva câini, toate atracțiile și mirosurile nefamiliare pot fi înfricoșătoare.

LEGATE DE: Sfaturi de călătorie pentru câini - Cum să Culgariei cu animalul dvs. de companie

Unele campers prietenos de câine care fac acest lucru au sfătuit următorul plan:

  • Configurați cortul sau camperul.
  • Configurați stiloul exercițiului câinelui sau cravată.
  • Umpleți castronul de apă.
  • Asigurați-vă că știți unde va fi localizat primul kit de ajutor.
  • Doar stați cu câinele pentru o vreme într-un scaun de gazon înainte de a vă deplasa pentru a explora site-urile sau a aduna lemn de foc; Lasă-l să se ajusteze.

Camping cu câini într-un cort în aer liber

Aduceți un dispozitiv de flotare câine

Obțineți câinele o vesta de viață dacă veți fi canotaj sau cu barca în timpul campingului. Acestea nu sunt toate scumpe, de obicei de 20 de dolari până la 50 de dolari, și chiar un câine de înot puternic poate avea nevoie de unul. Tipul cu un mâner ușor de luat în partea superioară va face mult mai ușor să-l tragi înapoi în barcă.

LEGATE DE: De ce părinții câinilor trebuie să investească în veste de câini

Vestele de viață nu sunt necesare (deși recomandabile) dacă nu cheltuiți prea mult timp în apropierea apei. Cu toate acestea, dacă veți fi pe o barcă cu câinele sau în jurul lacului sau a zonei marine pentru o perioadă prelungită de timp, asigurați-vă că ați echipat câinele în consecință. Mai mult, există Câine de apă de apă Pentru a vă ajuta animalul să vă bucurați de timpul pe barcă alături de dvs.

Urmăriți liniile directoare privind siguranța la Camp

Pune câinele în stilul său de exerciții fizice, într-o cutie de câine sau pe cravată înainte de a lumina focul de tabără. Ar trebui să vă concentrați pe obținerea focului și câinele ar putea deveni o distragere periculoasă. De asemenea, el putea să-și ia nasul, urechile sau labele arse dacă se apropie prea mult.

Ia incendiul a început apoi să-și ajusteze cravata, astfel încât el să poată sta lângă tine sau să-și scot stiloul de exerciții mai aproape dacă îți place. Păstrați-l în timp ce gătiți și după aceea, de asemenea. Grăsimea lăsată pe un grătar sau mâncare care a scăzut în cărbuni fierbinți poate fi prea mult de ispită. Mulți câini vor risca o arsură pentru o bucată de hamburger sau marshmallow.

Dacă s`mores se află în meniu când camparea cu câini, păstrați ciocolata departe de poochia ta. Până acum, știm cu toții că este toxic pentru câini și va provoca vărsături, diaree, daune cardiace și alte probleme grave de sănătate.

Câini de camping în apropierea focului de tabără

Luați mâncare de câine și apă

Ambalați o mulțime de alimente obișnuite de câine ale animalului. Oamenii alimente este un tratament distractiv pentru câini și un nibble aici și există în regulă, dar prea mult va provoca tulburări digestive, vărsături și diaree. Proprietarii de animale de companie pot învăța mulți dintre vânătorii de câini profesioniști care știu cum să se împacheteze pentru caninii lor atunci când merg în aer liber pentru o ședere extinsă în natură.

LEGATE DE: 30 consumabile de câine de vânătoare pentru a împacheta pentru în aer liber

Aduceți câteva cani de 1 galon de apă de la robinet de acasă pentru el să bea. Apa de la tabără ar putea provoca, de asemenea, tulburări digestive. Campingul este nou și diferit și puțin stresant pentru câini. Menținerea dietei sale obișnuite îl va ajuta să-l păstreze confortabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Camping cu câini: sfaturi, linii directoare, fac și nu