8 Dintre cele mai bune legume pentru a vă hrăni câinele

Aur Retriever fiind oferit castron cu carne crudă și morcovi tăiați și castraveți

Câinii nu au nevoie neapărat de legume proaspete pentru a satisface toate nevoile lor nutriționale, dar pot oferi o doză frumoasă de vitamine și nutrienți. Ele servesc, de asemenea, ca vârfuri fantastice de masă cu conținut scăzut de grăsimi și sănătoși și tratați înlocuirile pentru câini Programe de pierdere în greutate.

Așa cum este adevărat oricând dați "hrană oamenilor" câinelui dvs., totuși, veți dori să faceți cercetarea dvs. pentru a determina ce este sigur și ce este mai bine lăsat de pe meniu.

Nu toate legumele sunt la fel de mari pentru puii noștri, iar alții (cred că usturoiul, ceapă și praz) pot fi dăunătoare. De asemenea, este important să furați numai legumele în mod moderat, din nou, nu sunt o parte necesară a dietei echilibrate a câinelui.

Pentru a vă ajuta să luați presupunerile de la ce veggie puteți și nu vă puteți hrăni cu blană, am compilat această listă rapidă de opt dintre cele mai bune legume pentru câini - precum și pe care ar trebui să o evitați.

01 din 08

Câinii sunt, de obicei, mari fani ai morcovilor, care sunt dulci, crocni și distractivi să mestece. Hrăniți-le proaspătă, gătită sau înghețată, dar asigurați-vă că le tăiați la o dimensiune adecvată pentru Fido sau le amestecați pentru a vă asigura că sunt ușor de digerat și nu prezintă un pericol de sufocare.

Beneficii:

  • Morcovii sunt o sursă excelentă de potasiu, fibre și vitamină A
  • Noshing pe aceste legume poate chiar să îmbunătățească sănătatea dentară a câinelui dvs. prin răzuirea ușoară a dinților pentru a preveni acumularea plăcii
  • 02 din 08

    Cartofi dulci sunt super-dens de nutrienți și oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate atât pentru oameni, cât și pentru canini. Servi coaptă, prăjită sau pură. Nu hrăniți niciodată cartofi dulci, deoarece conțin un compus numit solanină care poate fi toxic pentru câini.

    Beneficii:

  • Ridicat în vitamina A, care ajută la promovarea pielii și a stratului sănătos și oferă, de asemenea, beneficii ochilor, mușchilor și nervilor
  • Poate ajuta la adăugarea mai multor fibre la dieta câinelui dvs. și poate fi capabil să ofere o ușurare liniștitoare dacă unul blond se confruntă cu un stomac deranjat
  • 03 din 08

    Bine, deci sunt leguminoase din punct de vedere tehnic, dar mazărea sunt încă demn de un loc pe această listă când sunt hrăniți în modare. Doar evitați soiurile conservate, deoarece acestea pot fi adăugate sodiu sau conservanți.

    Beneficii

  • Aceste tratamente mici prezintă atât proteine, cât și fibrele, precum și vitaminele A, B, C și K.
  • Dimensiunea lor mică face ca mazărea mare pentru training tratate
  • Mazărea sunt un topper sănătos și ușor de masă, deoarece nu necesită tăiere
  • 04 din 08

    Câinii de obicei nu sunt la fel de pretențioși ca și copiii când vine vorba de a mânca verdele lor, deci de ce nu vedeți dacă broccoli este ceva ce se bucură? Puteți servi-o brută sau gătită atât timp cât rămâneți la condimente prietenoase de câine sau pur și simplu dați niște broccoli înghețați ca o gustare rapidă și ușoară.

    Fiți conștienți de faptul că există un risc asociat acestui veggie cruciferous, deoarece conține compuși numiți izotiocianați. Acestea pot provoca iritații gastrice la câțiva câini când este alimentat prea mult, variind de la ușoară la severă. Moderarea este definitivă cheia când vine vorba de oferirea de broccoli.

    Beneficii

  • Broccoli este scăzut în grăsimi, ceea ce îl face un tratament excelent pentru câinii care trebuie să piardă câteva kilograme
  • Această legumă verde este bogată în vitamina K, care îmbunătățește rezistența osoasă și densitatea
  • Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Gătit sau crud, țelina este o alegere sigură pentru câini, dintre care mulți se bucură cu adevărat de textura sa super-crocantă. Rețineți că țelina este un diuretic natural, astfel încât veți dori să o evitați dacă câinele dvs. are probleme de stomac sau nu are tendința de a bea suficientă apă pe tot parcursul zilei.

    Beneficii:

  • Țelina poate oferi un impuls pentru sănătatea dentară a câinelui, susținând dinții sănătoși și gingiile și, eventual, chiar și împrăștia respirația
  • Conținutul lor ridicat de apă face ca telina să fie scăzută în calorii, fără a afecta densitatea lor nutrițională
  • 06 din 08

    Dulceatatea naturală a fasolei verzi le face o alegere gustoasă, în timp ce mulți nutrienți (proteine, fier, calciu și vitaminele B6, A, C și K, pentru a numi câteva) le fac o opțiune de tratament sănătoasă.

    Beneficii:

  • Fierul în fasole verde ajută la promovarea producției de celule roșii din sânge
  • Fasolele verzi pot ajuta câinele dvs. să se simtă plină fără să se încarce pe grăsimi și calorii, ceea ce este un bonus mare dacă puii dvs. trebuie să piardă câteva kilograme
  • 07 din 08

    Pentru ceva care este atât de ridicat în conținutul de apă, castraveții să-și tragă greutatea atunci când vine vorba de valoare nutrițională. Și sunt un tratament deosebit de util dacă trăiești într-un climat fierbinte, oferind o doză rapidă de hidratare răcoritoare într-o zi balmă.

    Beneficii:

  • Castraveții conțin fitochimice care ar putea să se lupte împotriva respirației urâte
  • Aceste legume nutritive conțin, de asemenea, silice, un mineral care ajută la creșterea și întreținerea țesuturilor conjunctive ale organismului
  • 08 din 08

    Conopidă

    Conopida a avut momentul, dar nu este doar noi bipeds care pot beneficia de ea. Câinii pot mânca în siguranță conopidă în multe preparate - inclusiv brute, aburite, prăjite și poziționate - și există o mulțime de oportunități de a face atracție extra cu adăugările ca niște ierburi proaspete de doggy.

    Beneficii:

  • Conține antioxidanți care ar putea ajuta la reducerea inflamației, făcându-l o alegere bună pentru câinii care suferă de dureri articulare
  • Chip de fibră pentru a promova activități sănătoase
  • Vegies nu sunt mereu un lucru bun atunci când vine vorba de câinele tău. Pentru a le păstra în siguranță, evitați să le hrăniți oricare dintre aceste soiuri vegetale cunoscute pentru a fi toxice pentru canini:

Faceți întotdeauna un pic de cercetare rapidă pentru a vă asigura că o legumă este în regulă pentru ca câinele dvs. să mănânce înainte de a le hrăni.

5 alimente care sunt toxice pentru animalele de companie (și unele alternative sănătoase)
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Dintre cele mai bune legume pentru a vă hrăni câinele