Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru hipotiroidism

Bolile tiroide nu sunt neobișnuite la câini. De obicei, acestea sunt tratabile. Cu toate acestea, înțeleg că este destul de copleșitor să auziți medicul veterinar să spuneți că câinele dvs. a fost diagnosticat cu această condiție. Este probabil ca VET dvs. să recomande o schimbare în dietă și asta hrană pentru câini de casă pentru hipotiroidism poate fi potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Majoritatea oamenilor nu înțeleg ce înseamnă termenul de hipotiroidism ". Pentru ao înțelege, trebuie să înțelegeți funcția pe care tiroidul o interpretează în corpul caninului.

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de hipotiroidism - un ghid videoTiroida este o glandă situată în gâtul câinelui tău și da, ai și tu (doar în cazul în care te întrebi). Produce mulți hormoni tiroidieni diferiți, inclusiv tiroxină. Tiroidul este un fel de ca termostatul corpului. Reglementează metabolismul și poate provoca probleme grave dacă nu este menținută în echilibru.

Când corpul câinelui dvs. nu creează suficienți hormoni tiroidieni, el va suferi de hipotiroidism. Această afecțiune determină ca metabolismul să încetinească substanțial și va afecta toate sistemele de organe din organism.

Este important să căutați îngrijire veterinară dacă bănuiți că câinele dvs. are probleme tiroidiene. Nu puteți trata singur aceste probleme. Este, de asemenea, important să întrebați medicul veterinar despre acest hrănire pentru hipotiroidismul de casă. Nu va satisface nevoile nutriționale ale tuturor câinilor și este probabil ca medicul veterinar să vă încurajeze să adăugați suplimente pentru a face ca acesta să fie echilibrat din punct de vedere nutrițional pentru puii dvs.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de hipotiroidism

Hrană pentru câini de casă pentru hipotiroidism

Ingrediente

  • 2.5 cani de pui fiert
  • 1/2 ficat de pui
  • 1 cană de legume prietenoase pentru câini
  • 1/2 cană de fructe prietenoase pentru câini

Directii

Fierbe sau coaceți ficatul de pui și de pui. Prăjirea sau microundele carnea își va diminua valoarea nutrițională.

Hrană pentru câini de casă pentru hipotiroidismAm folosit mere și afine ca fructele și mazărea mea prietenoasă de câine în pod, fasole verde și morcovi ca legume prietenoase de câine. Cel mai fructe si legume sunt sănătoase pentru câini, dar unele sunt toxice. Asigurați-vă că faceți o căutare rapidă online înainte de a decide ce fructe și legume să folosească în hrană pentru hipotiroidismul de casă.

Purée Fructele și legumele într-un procesor de alimente. Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron de dimensiuni medii. În acest moment, puteți adăuga, de asemenea, orice suplimente pe care le-a recomandat medicul veterinar.

Hrană pentru câini de casă pentru hipotiroidismDimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală pe servire. Va trebui să hrăniți 2 porții pe zi. Veterinarul dvs. vă poate oferi o dimensiune exactă de servire bazată pe nevoile dvs. nutriționale unice ale câinelui.

Resturile pot fi stocate în frigider într-un recipient etanș de până la 5 zile. Dacă doriți să pregătiți această rețetă în vrac, puteți, de asemenea, să înghețați acest hrană pentru hipotiroidismul de casă pentru hipotiroidism într-un container etanș pentru depozitarea a până la 3 luni! Dacă pregătiți în fiecare zi un lot de acest produs alimentar timp de o săptămână, ați fi suficient pentru a stoca luni de zile de mese de câine ușoare.

Citiți următorul: 20 pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru hipotiroidism