Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru infecții de drojdie

Infecțiile cu drojdie sunt destul de comune starea pielii la câini. Ei nu sunt de obicei ceva de îngrijorat, dar ar trebui să căutați îngrijire veterinară pentru a obține condiția clarificată cât mai curând posibil. Acest hrană pentru câini de casă pentru infecții de drojdie ar trebui să ajute la clarificarea condițiilor pielii asociate cu o supraaglomerare a drojdiei.

Infecțiile cutanate cauzate de drojdie sunt cunoscute ca Dermatită de drojdie. Un tip particular de drojdie, Malsezia, locuiește pe pielea câinelui tău tot timpul. Nu provoacă în mod obișnuit probleme, dar când este o suprapopulare a acestei drojdii, poate apărea o infecție.

Cel mai bun hrană pentru câini de casă pentru infecții de drojdieDacă câinele tău își zgârie urechile neîncetate, a crăpat buzele sau pielea roșie, inflamată, ar putea fi un semn că are o infecție cu drojdie. Mestecarea labelor este un alt semn al unei infecții de drojdie la câini, deoarece drojdia se poate construi între degetele de la picioare și provoacă iritarea. În cele din urmă, dacă pielea roșie, mâncărime este însoțită de un miros murdar, este foarte probabil ca câinele tău să aibă o infecție cu drojdie.

Remediile de acasă pot scăpa de o infecție cu drojdie la câini, dar medicul veterinar poate, de asemenea, să prescrie o cremă topică pentru a ajuta la tratarea rapidă a stării. Acest hrană pentru câini de casă pentru infecțiile de drojdie este, de asemenea, cunoscută ca o dietă de foame de drojdie. Acesta va ajuta la tratarea infecției, iar apoi câinele dvs. ar trebui să se întoarcă treptat la dieta sa obișnuită.

Această dietă nu va oferi o nutriție echilibrată pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. suferă de infecții cronice de drojdie, consultați un nutriționist canin despre cea mai bună foame de drojdie pentru a-și satisface nevoile. Această rețetă poate fi o opțiune bună pentru animalul dvs. de companie, dar un expert nutrițional canin va recomanda probabil adăugarea suplimentelor suplimentare și / sau a unui multi-vitamină.

Hrană pentru câini de casă pentru infecții de drojdie

Cele mai bune alimente pentru câini de casă pentru rețeta infecțiilor cu drojdie

Ingrediente

  • 3 lbs. dezastru, coapse de pui fără piele
  • 2 cuburi de pui de pui
  • 2 cuișoare de usturoi
  • 1 lb. legume inghetate

Majoritatea experților recomandă o dietă fără boabe, cartofi și drojdie dacă încercați să faceți mâncare drojdie de câine de foame. După cum puteți vedea, această rețetă urmărește aceste orientări. Cu toate acestea, există un ingredient pe care eu sunt adesea întrebat - usturoi.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt sub impresia că usturoiul este toxic pentru câini. Acest lucru este valabil numai pentru cantități mari de usturoi. Cu moderatie, usturoiul este real un ingredient foarte benefic pentru caniniMajoritatea proprietarilor de animale de companie sunt sub impresia că usturoiul este toxic pentru câini. Acest lucru este valabil numai pentru cantități mari de usturoi. Cu moderație, Usturoiul este real un ingredient foarte benefic pentru canini.

Alimentele din genul Alum, cum ar fi usturoiul, ceapă și praz au fost considerate odată incredibil de periculoase pentru câini. Dar, potrivit Jurnalul de animale veninoase și de toxine, inclusiv bolile tropicale, & # 8220;Usturoiul, pe de altă parte, este considerat a fi mai puțin toxic și sigur pentru câini decât ceapa când este folosit în mod moderat.& # 8221;

Usturoiul are anti-parazitare naturală, anti-fungică și Proprietăți antibiotice. După cum am menționat, această rețetă nu ar trebui să fie hrănită pentru o perioadă lungă de timp. Acesta va ajuta la tratarea infecției, iar apoi câinele dvs. ar trebui să se întoarcă treptat la dieta sa obișnuită.

Directii

Efectuarea acestui hrană pentru câini de casă pentru infecțiile de drojdie este destul de simplă. Este o rețetă lentă de gătit, deci este minunat dacă lucrați în afara casei și doriți să pregătiți alimentele de casă pentru animalul dvs. de companie. Doar pop ingredientele în aragazul lent înainte de a pleca la lucru și veți avea o masă gătită acasă pentru Fido când vă întoarceți.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporalăPentru această rețetă, adăugați puiul, usturoiul, bouilonul și apa la dvs Care gateste incet. Gătiți la scăzut timp de 6 ore. Dacă veți ieși din casă mai mult de 6 ore, asta e bine. Aragazul dvs. lent se va opri automat sau va trece la setarea A & # 8216; cald "după 6 ore.

Acum, adăugați legumele și gătiți la scăzut pentru încă 30 de minute. Când alimentele câinilor de casă pentru infecțiile de drojdie este răcit, îl puteți servi la câinele dvs.

Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Ar trebui să hrănești 2 porții pe zi. Rețineți că câinii excepțional de activi vor necesita mai multe calorii, în timp ce câinii mai puțin activi nu pot necesita cât mai mulți. Puteți să stocați rămași în frigider într-un recipient etanș pentru până la 6 zile.

Citiți următorul: 10 moduri eficiente de a spori natural sănătatea câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru infecții de drojdie