Rețetă: alimente pentru câini de casă cu brânză de cabana

Făcând câinii tăi de la zero vă oferă un control complet asupra ingredientelor din dieta sa. De asemenea, vă permite să satisfaceți nevoile nutriționale Fido 100%. Acest hrană pentru câini de casă cu brânză de cabana nu este doar gustos, este plin de vitamine și minerale esențiale pe care le are nevoie de câine.

Cabina de cottage poate părea ca o mâncare slabă, dar câinele dvs. va fi cu siguranță atras de aromă. Este, de asemenea, ridicat în calciu și proteină, făcându-l un plus excelent pentru alimentele de câine. Asigurați-vă că alegeți o opțiune cu conținut scăzut de grăsimi, deoarece nu doriți să adăugați calorii inutile la masa de companie.

Cabina de cottage nu are proprietăți toxice sau otrăvitoare pentru câini, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la asta. Cu toate acestea, poate face cu siguranță pooch bolnav dacă mănâncă prea mult din ea. Este important să hrăniți acest ingredient în cantități mici, cum ar fi suma limitată în acest produs alimentar.

Desigur, veți dori, de asemenea, să evitați această rețetă dacă produsele lactate vă oferă problemele digestive pentru animalele de companie. La fel ca oamenii, câțiva câini sunt sensibili la lactoză. Dacă câinele dvs. suferă de gaze excesive, diaree sau greață după ce a consumat acest produs alimentar, el poate fi sensibil la produse lactate. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să opriți imediat alimentarea acestei diete.

Hrană pentru câini de casă cu brânză de cabana

Hrană pentru câini de casă cu brânză de cabana

Ingrediente

  • 1 lb. Pui de pui
  • 1 lingurita. ulei de cocos
  • 1 ceașcă orez brun gătit
  • 1 ceasca de brânză de cabana
  • 1 ouă
  • 1 Gură de usturoi tocată
  • 1 spanac de cupă
  • 1/2 ceasuri înghețate

Directii

Se încălzește uleiul de nucă de cocos într-o tigaie mare de prăjire. Maro puiul în tigaie peste căldură medie. În timp ce puiul gătește, va trebui să gătiți orezul într-o cratiță mică.

homosexual de casăGatiti aproximativ 1/2 cana de orez brun uscat conform instructiunilor de pe ambalaj. Ar trebui să producă aproximativ 1 cană de orez gătit.

Adăugați orezul, oul, legumele și usturoiul la puiul ruminat. De asemenea, includ cochilia de ouă, deoarece este o mare sursă naturală de calciu. De asemenea, am fost frecvent întrebat despre siguranța usturoiului pentru câini.

Au fost multe cercetări privind beneficiile usturoiului pentru oameni. Cu toate acestea, cercetările recente sugerează că usturoiul poate avea, de asemenea beneficii pentru sănătate Pentru tovarășii noștri canini. Este, de asemenea, adevărat că usturoiul poate fi toxic pentru câini dacă inghizează cantități mari de substanță.

Hrană pentru câini de casă cu brânză de cabanaPentru a pune pur și simplu, faceți cercetarea dvs. În acest moment, nu avem dovezi concrete care să arate că usturoiul este bun sau rău pentru câini. Singurul lucru pe care îl cunoaștem sigur este că câinii trebuie să mănânce doar usturoi în cantități mici.

Odată ce ați adăugat toate ingredientele (cu excepția brânzei de cabană) la pui, acoperiți tigaia și gătiți-o la scăzut timp de 5 minute. Odată ce ați terminat gătitul, adăugați brânza de vaci și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate uniform.

Odată homosexual de casă Cu brânză de vaci s-a răcit, îl puteți hrăni cu animalul dvs. de companie. Dimensiunea recomandată de servire pentru această rețetă este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de corp. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. Cel mai bine este să verificați cu medicul veterinar pentru a obține o dimensiune exactă de servire pentru animalul dvs., deoarece câinii pot avea nevoie de mai mult / mai puțin de calorii decât altele.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, le puteți păstra într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de hrană pentru câini de casă cu brânză de cabana

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă cu brânză de cabana