10 Cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini

10 cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini

Din fericire, sunt atât de multe Aplicații pentru iubitorii de câini Pentru a instala și a face uz de fiecare zi! În calitate de iubitori de câini, este întotdeauna o plăcere să ne întâlnim cu colegii proprietari, veterinari și walkers. Care nu iubește să petreci un doggie drăguț la plimbare acasă?

Aplicațiile iubite de câine nu sunt limitate la Social Media Aplicații - Puteți lua note, consultați vedete și chiar achiziționați servicii pe unele dintre aplicațiile de câini acolo! Să spunem că sunteți ocupat mâine pentru a vă plimba câinele, pur și simplu închiriați un Walker de încredere de la una din aceste aplicații și sunteți acoperită. Nu vă vom lăsa să testați toate aceste aplicații pe cont propriu - așa că să discutăm câteva dintre ele Cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini că vom întâlni!

Top 10 cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini

Cum am spus mai devreme - există o cerere de logare, servicii, consultări veterinare și chiar socializării cu colegii iubitori de câini. În afară de nevoia, vom vedea dacă aceste aplicații sunt gratuite sau nu, iar pe ce dispozitive le puteți instala. Iată o listă cu cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini:

1. PetCoach

Dacă sunteți în căutarea Servicii veterinare fiabile online, PetCoach ar trebui să fie aplicația dvs. Go-to to. Aplicația vă permite să postați întrebări legate de puști și veterinari și formatori de încredere, apoi răspundeți-le. De când aplicația a fost pe piață atât de mult, există o șansă că întrebarea dvs. a fost deja răspunsă - doar căutați-o.

Nu poate găsi nimic pentru a ajuta puii dvs. sau nu vă simțiți ca postarea în public? Dacă este o urgență și ați dori ajutor imediat - Puteți avea un chat live cu un medic veterinar. Ar trebui să fiți potriviți instantaneu cu un veterinar și puteți discuta problema dvs. în mod privat. Altele decât panourile de răspuns la întrebare, aveți acces, de asemenea, la articole scrise de veterinarii. De ce câinii se comportă așa cum fac, de ce iubesc iarba, de ce catelul tău mi-a picat degetul; Articolele lor acoperă încărcăturile unor astfel de subiecte și vă pot ajuta să aflați mai multe despre câinele dvs.

PetCoach este Disponibil pentru descărcare pe App Store pentru ambele iOS și Android. Există o aplicație web pentru PetCoach. Din fericire, aplicațiile telefonului PET sunt complet gratuite pentru utilizare!

Aplicații pentru iubitorii de câini
Există atât de multe aplicații pentru iubitorii de câini care oferă servicii diferite.

2. Primul ajutor PET

Următorul nostru concurent este un salvator de viață (literalmente!) și vă poate ajuta să învățați mai mult despre situațiile de urgență pentru animalele de companie. Primul ajutor PET este Publicat de Crucea Roșie americană și este o aplicație de auto-ajutorare pentru a fi pregătit dacă se întâmplă ceva neobișnuit cu câinele dvs. Există o mulțime de sfaturi din partea veterinarilor renumiți pentru a vă folosi.

Altele decât sfaturile de specialitate, aveți acces, de asemenea, la chestionare, videoclipuri și articole despre cum puteți avea grijă de puștii dvs. În cea mai mare parte, veți imagina pașii de prim ajutor sub o anumită circumstanță și identificați substanțele toxice pentru câinele dvs. Există, de asemenea, tutoriale pas cu pas cu privire la modul în care puteți avea grijă din punct de vedere medical de câinele dvs., e.G. Administrați medicina.

Aplicația de prim ajutor de companie este Disponibil pe App Store pentru iOS și Android. Deși aplicația nu este gratuită, nu va marca un dent pe portofel. Este disponibil la 99 de cenți la momentul scrisului și este revizuit pentru a fi una dintre cele mai bune aplicații PET pentru iPhone.

3. Scoarță cam

Dragostea de a posta imaginile Docgo pe Instagram? Este momentul în care ați ales o aplicație despre câini. Următoarea noastră aplicație pentru iubitorii de câini, Barkcam, vă ajută să luați imagini drăguțe ale puilor dvs. și să le postați online.

Dacă ai folosit vreodată Snapchat, este așa, dar pentru câinele tău. Luați imagini drăguțe ale câinelui dvs. și faceți-o pop cu filtre drăguțe, autocolante și multe altele. Nu este aceasta - puteți posta această imagine și partajați-o cu o comunitate de peste 4 milioane de iubitori de câini și admiratori!

Barkcam este aplicația comunitară pentru câini, dacă vă place să socializați cu Peeps online. în plus, Este gratuit pentru descărcare pe App Store pentru iOS și magazinul de joc pentru Android. Descărcați-l, faceți o fotografie a puilor, editați-o și postați-o online - sunteți un pas mai aproape de câinele dvs. devenind o celebritate pe Internet!

4. Rover

Rover merge un pas înainte și reinventează conceptul de "uber" pentru doggi. Aplicația permite accesul ușor la proprietarii de câini să se uite în jurul valorii de vecinătate și să vadă dacă cineva oferă orice serviciu pentru câini. De exemplu, ați putea dori să angajați un Walker pentru puști dacă vă îndreptați - acum posibil acum.

Este condusă de Oamenii de câine care caută în mod constant furnizori de servicii și le vede, deci veți primi doar oameni de încredere. Aplicația acoperă mai multe servicii, dintre care unele includ:

  1. Ședința casei
  2. Boarding pentru animale de companie
  3. Creșă
  4. Câine de mers pe jos
  5. Vizite de drop-in

Este complet bine să nu vă simțiți ca cel mai bun părinte într-o zi, iar în cazul în care dragostea iubitorilor de câini ca Rover poate veni la îndemână. Nu numai că puteți cere servicii, dar puteți posta și fotografii, urmăriți câinele dvs. și puteți trimite oricine din comunitate capacitatea de a plăti în siguranță prin aplicație. Din fericire, Aplicația este gratuită atât pentru iOS, cât și pentru Android și vă poate ajuta să angajați imediat un sitter.

Rover Dog App
Rover vă permite să găsiți o persoană care oferă servicii de câini din apropiere.

5. Fluier

Sunteți proprietarul unui puști răutăcios? Știm cu toții cât de dornici trebuie să se strecoare de la ușă și să facă greu pentru părinții lor să le găsească. Fluier este atat A Aplicația de urmărire GPS, precum și o aplicație de management pentru puii ta!

În cele din urmă, puteți renunța la îngrijorările pe care puștile tale le vor strecura fără cunoștințele tale. Whistle are două componente - unul este dispozitivul care este instalat pe gulerul animalului dvs., iar al doilea este aplicația. Dispozitivul trimite continuu semnale (GPS, Wi-Fi sau semnale celulare) pe care le puteți urmări cu privire la aplicație.

Fluierul înregistrează, de asemenea, activitățile PET, odihnă, sănătate și pot monitoriza obiectivele pe care le-ați setat. Toate informațiile sunt stocate sub formă de grafice utile pe aplicație, astfel încât să puteți arăta cu ușurință toate acestea la veterinarul dvs. Este una dintre cele mai bune și mai precise aplicație de jurnal de câini până în prezent! Dispozitivul Whistle este disponibil pentru 79 USD.95 întrucât veți trebui să vă abonați la serviciul lor pentru 9 USD.95 în fiecare lună și 95 de dolari.40 pentru un abonament de 1 an. Fără aceasta, dispozitivul dvs. nu va funcționa corect. Toate prețurile sunt menționate în funcție de momentul scrisului și pot varia în viitor.

6. Fitbark

Dacă vă place să fițiți pentru tine, veți cădea cu siguranță în dragoste cu Fitbark. Fitbark vă poate ajuta să monitorizați cu ușurință activitățile câinelui dvs., locația, obiectivele de sănătate și statisticile de fitness. Este proiectat ca un os, merge în jurul gulerului câinelui dvs. și trimite date înapoi la aplicație.

Dar Fitbark merge cu un pas mai departe - Puteți monitoriza statisticile de sănătate ale câinelui și le puteți compara cu alți câini de aceeași rasă. Aplicația de comportament câine chiar trimite notificări dacă există o schimbare în comportamentul câinelui tău. Pe baza acelora, puteți decide dacă aveți nevoie de îngrijire medicală pentru puii dvs.

Această aplicație pentru iubitorii de câini vă permite, de asemenea, să o integrați cu propriul dispozitiv fitbit și alte dispozitive de monitorizare. Acest lucru vă va ajuta să arătați ambele statistici de fitness în aceeași aplicație - sună prost, dar este la fel de util. Fitbark este Gratuit pentru a descărca pentru iOS și Android. Cu toate acestea, trebuie să achiziționați monitorul activității pentru a activa aplicația.

7. Dogo

Videoclipurile pe termen lung nu este întotdeauna distractiv, care este locul în care vine Dogo. Dogo Este aplicația dvs. de antrenor de buzunar. Indiferent dacă este vorba de antrenament sau cum să preluați, tutorialele interactive pas cu pas vor păstra cu siguranță și puștiul dvs. Aplicația are peste 60 de astfel de trucuri pentru a-ți antrena câinele. Ne iubim clockerul personalizabil oferit cu această aplicație, ceea ce face ca antrenamentul de clichere să fie mult mai ușor.

În afară de trucurile detaliate, De asemenea, veți obține să numărați progresul câinelui dvs. în fiecare zi. Această măsură vă va ajuta să decideți cât de bine face pupa în acest program de formare. Dacă sunteți nefericit sau există o problemă cu care vă confruntați în timp ce vă antrenați câinele, Dogo vă oferă, de asemenea, o opțiune de a vorbi cu experții lor și pentru a vă rezolva problemele!

Deci, oricât de complex este întrebarea dvs. este - Simțiți-vă liber să întrebați experții lui Dogo despre el. Aplicația de logare a câinilor este Disponibil pentru iOS și Android, cu un proces de 7 zile pentru a testa aplicația gratuit.

8. DoggyDatez

Este câine datând un lucru real? DoggyDatez este o aplicație iubitorilor de câini care face posibilă ca puștiul tău să Găsiți alți crescători de câini și proprietari și ajutați că puii dvs. mergeți la o plimbare cu alți câini. Plimbările comune pot fi excelente pentru a vă socializa și cu alți proprietari de câini.

DoggyDatez are o întreagă rețea de crescători, proprietari și iubitori de animale de companie. Odată ce vă înscrieți la grupurile de aplicații pentru creșterea câinilor, sunteți capabili să marcați teritoriul dvs. - care este o anumită zonă în care doriți să căutați alți câini. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vedeți câte puii se află în cartierul dvs. (în 2001) și în cele din urmă planificați o dată!

Este una dintre cele mai bune aplicații pentru a distra pe câini și poate fi chiar numită "Tinder" pentru câini. Este Disponibil pentru descărcare pentru iOS și Android De asemenea, din păcate, nu este o versiune web pentru ea.

9. Dogvacay

Adesea, suntem forțați să lăsăm puii noștri în urmă - indiferent de motiv, prietenii noștri blană au nevoie de cineva în acest moment. Dogvacay vă ajută să planificați astfel de ieșiri ale dvs., rezervând-vă un sitter local de câine. Acest lucru poate fi unul dintre cele mai bune aplicații pentru mamele câinilor care trebuie să se îndrepte o vreme sau nu pot avea tendința de puii lor pentru câteva zile din cauza muncii.

Aplicația PLAN Planner nu este doar pentru ieșirile pe termen lung; De asemenea, puteți rezerva un sitter pentru a vă plimba câinele Dacă sunteți ocupat. Puteți chiar să aveți o scurtă sesiune cu Sitter înainte de a vă decide în cele din urmă să se stabilească cu un sitter. Lăsați o revizuire pentru alți proprietari de animale de companie pentru a avea o privire - acest lucru păstrează procesul de selecție clar și imparțial.

Dogvaday este complet Gratuit pentru iOS și Android. Configurarea acestei aplicații pentru iubitorii de câini ca noi înșine nu ar trebui să fie o problemă - este la fel ca media socială.

10. ICLICKER

ICLICKER Instruirea este într-adevăr eficientă, Dar vine cu o mică problemă; De fapt, trebuie să cumpărați un clicker. Dar dacă ați putea descărca o aplicație care imită un sunet de clicker? Că, în esență, este ceea ce face Iclicker.

Această aplicație are mai multe tutoriale, videoclipuri și distracție sună pentru a atrage atenția puilor în timpul antrenamentului. Deci, fie că este un nou cățeluș sau un câine adult care trebuie să lucreze la unele maniere, această aplicație ar trebui să vă servească bine.

Numai IClicker Disponibil pe dispozitivele iOS cum ar fi iPad și iPhone. Din păcate, trebuie să găsiți o aplicație diferită pentru formarea clocker dacă dețineți un dispozitiv Android.

Dating App pentru câini
Puteți utiliza o aplicație pentru a găsi o dată de câine pentru animalul dvs. de companie!

Aplicații pentru iubitorii de câini - Întrebări frecvente

Am doar zgâriat suprafața aplicațiilor pentru iubitorii de câini. Din fericire, primele zece ar trebui să vă servească bine și să acopere multe scopuri diferite pentru aplicațiile Doggy. Apoi, să mergem peste câteva întrebări care ar putea să-ți susțină în mintea ta:

Există un lemn pentru câini?

DoggyDatez vă permite să planificați datele câinilor cu alți câini în cartier. Pur și simplu planificați o plimbare împreună, cu câinele dvs. interacționând și puteți discuta cu alți proprietari. Este o idee simplă, dar uimitoare, în care atât tu cât și câinele tău sunt capabili să socializeze cu ceilalți.

Altele decât DoggyDatez, puteți găsi mai multe alte alternative la aceasta. Aplicații precum Tindogul este unul - care este, practic, scurt pentru caini pentru câini. Ideea este aceeași în care ați stabilit întâlniri pentru Doggies - date!

Cum pot spia pe câinele meu?

Puteți urmări locația și activitățile puilor folosind un monitor de activitate câine, cum ar fi Fitbark sau dispozitivul fluierului. Aceste dispozitive miniaturale de-a lungul gulerului câinelui dvs. și trimiteți datele de localizare acum și apoi.

Puteți chiar să configurați limitele că dacă câinele dvs. decide să-i traverseze, sunteți alertați de astfel de probleme. Ambele dispozitive pe care le-am menționat au aplicații pentru iubitorii de câini ca voi înșivă, pentru a vă scuti de această datorie hectică de a fi în alertă tot timpul.

Există o aplicație care să-mi urmărească câinele tot timpul?

Fitbark și Fluier sunt două dintre cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini pentru a urmări câinii lor. Pur și simplu achiziționați abonamentul, atașați dispozitivul la gulerele câinelui dvs. și sunteți bine să mergeți. Doar deschideți aplicația și ar trebui să puteți verifica câinele dvs.

Puteți chiar să configurați aplicații de monitorizare care trimit videoclipuri în timp real pentru a vă verifica pupul la domiciliu. Aplicația Monitorul # 8216 "ar trebui să fie suficient de bun pentru dvs. să vă urmăriți câinele în orice moment.

Care sunt cele mai renumite aplicații mobile pentru proprietarii de câini?

PetCoach, Pet Primul ajutor, Rover, Barkcam și Fitbark sunt unele dintre cele mai bune aplicații pentru ca câinii să se joace, să se bucure și să socializeze cu. În plus, dezvoltatorii lor de aplicații se asigură că nu sunteți niciodată confuzi când vine vorba de proiectarea aplicațiilor lor. Unele dintre aceste aplicații celebre pot asigura, de asemenea, sănătatea câinelui dvs. este pe punctul și vă avertizează dacă ceva nu este corect.

Am revizuit câteva dintre cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini de mai sus. Înainte de a încerca una, asigurați-vă că ați verificat alte recenzii pentru a vedea ce alte aplicații iubitoare de câini pe care ați dori să le utilizați pentru dvs. și câinele dvs. pentru a vă distra!

Aplicațiile pentru proprietarii de câini pot fi benefice atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs. Ei fac viața mai ușoară și mai plăcută pentru voi amândoi. Deci, de ce nu descărcați unul sau două?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune aplicații pentru iubitorii de câini