10 Pisici sassy care nu pot chiar acum

Iubiți-i sau îi urăsc, există o caracteristică a pisicilor pe care toți știm să fim adevărați: ei sunt cei mai judgeori, creaturi finale în împărăția animalelor. Ai făcut ceva jenant în fața pisicii tale în ultima vreme? Ei își amintește. Și vă judecă încă.

Ar trebui să vină ca nici o surpriză faptul că pisicile se confruntă cu momente de "I doar literalmente nu pot nici măcar chiar acum"Multe, de multe ori pe tot parcursul zilei. Și acele momente nu sunt întotdeauna cauzate de acțiunile unor umane stupide. Având să se miște de la un loc însorit, de exemplu, poate distruge o zi întreagă a lui Kitty.

Deci, dacă Doofus Coworker vă oferă un Nu pot Moment și trebuie să comiteți sau să iubiți cât de bine pot fi pisici de judecată, să verificați aceste 10 pisici care nu pot.

01 din 10

Nu pot: ieși din pat

Te trezești vreodată pe a Luni dimineață (sau orice dimineață de dimineață, într-adevăr), priviți la ceasul deșteptător și vă întrebați dacă ieșirea din pat merită cu adevărat să vă plătiți facturile și poate că aveți un pic de venituri consumabile? Nu, nu, nici nu.

(Nota editorului: într-adevăr nu merită.)

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Nu pot: cu tot acest exercițiu

    Suntem cu toții familiarizați cu numeroasele beneficii ale exercițiului: un fizic mai mic, tonifiat, un somn îmbunătățit și o funcție cognitivă, un sistem imunitar consolidat, libertatea de a mânca cât mai multe Nachos ca și dumneavoastră.

    Dar stabilirea unei rutine de antrenament înseamnă, de asemenea, trezirea timpurie (sau lovirea sala de sport după o zi lungă la locul de muncă), dodging ciudat la sala de gimnastică, transpirație și chafing și având de fapt să vă exercite ... când tot ceea ce doriți cu adevărat să faceți este să vă culcați pe podea și priviți furios la echipamentul dvs. de antrenament.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Nu pot: Cu toate aceste cerințe

    Aceasta este fața pe care o faceți când cineva vă cere să vă rugăm să opriți să vă bateți lucrurile de pe biroul lor și să vă stomping pe tastatură în timp ce încearcă să lucreze.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Nu pot: opriți vizionarea

    Câte weekend-uri ați petrecut o serie de televiziune? Dacă ați spus zero, sunteți un mincinos ... sau doar lipsiți pe una dintre cele mai mari bucuri de bucurie din viață. Insist să ajungi pe canapea cât mai repede.

    Semnul unei sesiuni bune de vizionare a binge? Când fața ta este imprimată de la tapițeria canapei și vă temeți că impresiile nu vor dispărea niciodată. Și poate că un cuplu de crumburi sunt împrăștiate și în jurul tău.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Nu pot: a făcut ce?!

    O altă bucată cea mai mare din viața cea mai mare a vieții doar pentru a vă culca pe canapeaua cu gustări sărate pentru un weekend întreg și pentru a zdrobi fiecare episod de Sexul si orasul- Întâlnește prietenele dvs. pentru brunch și vorbind prost în legătură cu literalmente fiecare persoană pe care o cunoașteți, cu ochi largi și agitați.

    Dacă nu ați ieșit niciodată la brunch cu prietene, iată câteva fraze care domină adesea conversația:

  • Fata, ce?!
  • Nu pot cu această fată chiar acum.
  • Mai mult vin și cartofi prăjiți, vă rog.
  • Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Nu pot: să ascult mai mult

    Uneori, în timpul unei întâlniri ridicol (și adesea inutile) la locul de muncă sau când cineva este omsplaining ceva pentru mine, am nevoia copleșitoare de a-mi pune capul în jos. Și tu?

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Nu pot: explica asta mai mult timp

    Învățând tatăl tău cum să-și înființeze noul său laptop - explicând de ce cerul este albastru la un copil încăpățânat - raționalizarea de ce încă mai ești singur la rudele la fiecare adunare de familie. Există anumite subiecte pe care le puteți explica de atâtea ori înainte de tine. Doar. Nu poti. Mai.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Nu pot: Trezește-te pentru biserică

    Acest sentiment când vizitați părinții dvs. pentru o vacanță și mama ta barje în camera dvs. pentru a vă trezi pentru a vă pregăti pentru biserică și că nu puteți pentru că sunteți un adult acum. Mamă!

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Nu pot: cu declarația mea de card de credit

    Aceasta este o reprezentare excelentă (deși, felină) a mea privindu-mi tranzacțiile cărților de credit după un weekend foarte distractiv. Nu a fost reprezentat: eu înspăimântarea frenetic numere pentru a afla exact cât de mulți bani am lăsat la sfârșitul lunii.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Nu pot: Cu acest aliment convențional

    "Dacă ți-am spus odată, ți-am spus de o mie de ori: voi mânca doar organic, non-GMO, fără zahăr, no-lapte, fără gluten Mâncare pentru pisici Produs de un lutist numit Martin în Vermont!!! Nu pot cu această murdărie conservată, Karen!"

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Pisici sassy care nu pot chiar acum