Whoa! Așteptați până când vedeți ce poate face acest jucărie pentru câini!

O! Așteptați până când vedeți ce poate face acest jucărie pentru câini!

Pot exista mii de jucării diferite de pe piață astăzi pentru câini, dar nu sunt de bună calitate. Jucăriile de câine pot varia de la blană, la scârțâit, la chewy la cauciuc. Dar nu este nimic ca acest nou gobone revoluționar, interactiv.

Această jucărie de câine inteligentă are capacitatea de a se rostogoli, schimba direcțiile și se adaptează la rasa câinelui, vârsta, greutatea și stilul de joc pentru a-și angaja toată ziua. Este perfect pentru cei dintre noi care lucrează ore lungi. În plus, gobona pot fi schimbate pentru a lucra cu o aplicație gratuită, Deci, instantaneu devine un dispozitiv de redare între dvs. și câinele dvs. pentru jocuri cum ar fi aduceți sau ascundeți-n`-căutați. Puteți chiar să adăugați în tratamente uscate pentru mai multă distracție!

Creatorul gobonei, Santiago Gutierrez, CEO-ul și fondatorul companiei de bază Gobone, a fost obosit să-și părăsească pooch-ul, Rufus, totul în timp ce era la lucru timp de 60 de ore pe săptămână. Deci, în 2014, și-a folosit gradul de inginerie pentru a crea această jucărie inovatoare pentru a-și păstra pooch-ul distras în timp ce era departe. Până în 2015, știa că a lovit mâinile și a renunțat la slujbă să lucreze la acest jucărie cu normă întreagă.

LEGATE DE: 3 tipuri de jucării de câine nesigure pentru cățeluși

O! Așteptați până când vedeți ce poate face acest jucărie pentru câini!

Dezvoltatorii acestei jucări electronice au adăugat chiar și în software-ul care face osul și # 8220; mergi la somn & # 8221; apoi veniți în viață când este timpul ca câinele dvs. să devină mai activ. Dar toate aceste electronice din interiorul gobonei? Deoarece inginerul are ani de experiență, făcând echipamente militare, toate lucrările interne ale gobonei sunt închise în siguranță în interiorul multor gardieni hardware și software.

În plus, toate piesele din cauciuc exterior sunt 100% FDA ecologic ecologic și compatibil. Ei au fost dovediți în siguranță pentru câinele dvs.

În plus, exteriorul este lavabil și schimbabil. Dacă aveți un cheswer agresiv, el poate rupe cauciucul de pe partea exterioară a gobonei și îl puteți înlocui pur și simplu cu piese noi când este mestecat prin el.

Unul dintre motivele lui Gutierrez a inventat Gobone a fost de a ajuta acei câini rămași în adăposturi. În această circumstanță, Mulți câini devin deprimați din cauza izolării lor, și din acest motiv sunt adesea momente considerate neautorizate. Cu gobona, acești câini fără adăpost pot obține interacțiunea mentală și fizică pe care o doresc, ceea ce le dă o lovitură mai bună pentru a găsi că acasă pentru totdeauna.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune jucării câinelui Kong pentru cățeluși și câini adulți

O! Așteptați până când vedeți ce poate face acest jucărie pentru câini!

Pentru a asigura calitatea acestuia, Gobone a fost testat pe 120 de câini de peste o mie de ore de joc. Părțile sigure și durabile s-au dovedit a fi la un joc dur și, de asemenea, să dețină o taxă de până la opt ore. În plus, puteți schimba secțiunile exterioare ale gobonei cu butoanele de eliberare rapidă dacă devine prea uzată sau doriți doar să creați o schimbare pentru poochia dvs.

Acestea vă permit să eliminați cochilia, roțile și alte părți care vin în contact cu câinele dvs., deci nu va trebui niciodată să cumpărați din nou o altă gobone completă. Gobone a lansat campania de strângere de fonduri pe 31 mai, iar produsul are acum peste 474 de pacienți angajați de peste 78.000 de dolari în momentul publicării acestui articol.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Whoa! Așteptați până când vedeți ce poate face acest jucărie pentru câini!