Revizuire: up country doggie doorbells

Câinele tău își zgârie ușa și zidurile din jurul ei când vrea să meargă afară. Te-ai saturat de marcajele inestetice sau de bolnav de a repara daunele? Instruirea câinelui dvs. pentru a utiliza un produs ca o țară Doggie Dogebells este o soluție ușoară la această problemă.

Doggy Doorbells nu sunt foarte populare și nu sunt sigur de ce. O mulțime de câini zgâriați la ușă când ar dori să meargă afară. Daunele cauzează o durere de cap pentru proprietarii de acasă și duce la chiriași pierzând depunerea lor de securitate.

O doiebell Doggy este exact ceea ce sună - o ușă pentru câini. Aceste dispozitive sunt ușor de utilizat, și este destul de ușor de ușor Antrenează puiul tău pentru a jingle clopotul pentru a vă anunța că vrea să iasă. Tocmai ai alunecat clopotele deasupra ușii tale, și stau destul de scăzut încât câinele tău să-i poată împrăștia cu nasul.

Up sorbeluri de câine de țarăConceptul de o ușă de doggy este simplu, ceea ce înseamnă găsirea celui care se potrivește cu casa dvs. și câinele dvs. este destul de ușor. Există două tipuri de sonerie - electronice și tradiționale.

Dotările electronice pot fi presate cu o laba sau nasul și fac un ton sonor când sunt presați. Gândiți-vă la apăsarea ușii de la cineva înainte de a intra în casa lor. Modelele tradiționale, cum ar fi rezistente la țara Doggie, au un șir de clopote metalice că câinele dvs. poate să se joace să semnaleze că vrea să meargă afară.

Când căutați cele mai bune sunete de câine, asigurați-vă că vă mențineți nevoile și personalitatea animalului. Credeți că ar fi mai ușor să apăsați un buton cu laba sau jingle un șir de clopote cu nasul? Va dura mai mult timp să-l antreneze să folosească soneria dacă se sperie de ea sau are un timp dificil folosind dispozitivul.

MAI MULT: Cele mai bune 5 cele mai bune sunete de câine pentru casa

Sus Țara Doggie Doorbells Review

Up Country Doggie DoorbellsCureaua de doggie a țării în sus este de 26 de centimetri lungime. Cele două clopote la capăt, pe care le puteți vedea în fotografia de mai sus, adăugați un extra 1.5 inci la lungime. În funcție de înălțimea ușii dvs., acest lucru ar trebui să aducă clopotele destul de scăzute pentru aproape orice rasă pentru a ajunge.

Cureaua este făcută din bambus Windowing, care pare a fi destul de durabilă. Este posibil să aveți o problemă dacă dvs câinele este un chewer deşi. Văzând soneria care se învârte în jos poate fi atrăgătoare pentru un chimer. Nu cred că ar lua mult timp ca un câine să mestece dreapta prin curea, făcând clopotele inutile.

Up Dog Belbells sunt fabricate în SUA.

Aceste motoare Doggie sunt disponibile în 11 culori, inclusiv:Up sorbeluri de câine de țară

  • strălucitor roz și var
  • negru și bronz
  • roșu și bronz
  • pădure și bronz
  • var și aqua
  • Tangerine și pin
  • maro și aqua
  • Marina și Aqua
  • Aqua și Coral
  • violet și gri
  • Marina și roz

Caracteristica mea preferată este că puteți avea aceste sonde personalizate. Numele câinelui (sau orice doriți scris pe clopote) va fi brodat în curea. Puteți obține până la 12 caractere brodate pentru doar 6 dolari!

Un set de sunete de la Doggie din țară vă va costa 21 de dolari Site-ul companiei. Ei nu își oferă în prezent sorbele lor pe Amazon, dar multe dintre jachetele Doggy, coliere, leashes și alte produse pot fi găsite acolo.

Citiți următorul: 20 Hack-uri de antrenament de formare a puilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: up country doggie doorbells