Revizuire: gardul extrem de câine pro clasă gard electric

Câinii sunt în mod natural curios, creaturi aventuroase. Forța, rezistența și agilitatea lor le fac, de asemenea, artiștii perfecți de evacuare. Dacă citiți această recenzie, sunt deja cumpărături pentru un sistem electronic de izolare.  Gardul de câine extrem este partea de sus a liniei din această categorie, cu multe caracteristici care se află în afară de alte produse similare.

Garduri tradiționale de câine (un gard regulat pe care l-ați pus pentru a vă menține animalul de companie) sunt foarte scumpe și durează zile pentru a instala. Câinii sunt, de asemenea, capabili să sapă sub aceste garduri sau să urce peste ele în unele cazuri. Să nu mai vorbim, aceste garduri pot fi o viziune în curtea ta și poate chiar să fie încruntate de asociația proprietarului casei dvs.

Gardul de câine extremPentru a pune pur și simplu, gardurile tradiționale nu sunt pentru toată lumea. Sisteme electronice de izolare cum ar fi opțiunea foarte populară Gardul de câine extrem Revizuind astăzi sunt o opțiune mai ușoară și mai puțin costisitoare. În timp ce acestea nu sunt potrivite fie pentru fiecare câine, ele oferă o mulțime de avantaje față de un gard tradițional.

În primul rând, sistemele electronice de reținere sunt mai ușor de instalat, mutați și efectuați ajustări la. De asemenea, în loc de a instala doar un gard în jurul perimetrului proprietății dvs., produsele precum gardul de câine extrem pot fi utilizați pentru a închide zone pe care nu doriți ca câinele dvs. să aibă acces la, cum ar fi grădini sau iazuri. Am demonstrat anterior acest lucru în mine Top 10 cel mai bun gard de câine fără fir rotund-up, dar am vrut să intru în mai multe detalii cu privire la acest anumit gard din cauza cât de popular este.

Gardurile electronice în pământ, cum ar fi aceasta, sunt, de asemenea, mai fiabile decât omologii lor fără fir și pot acoperi parcelele foarte mari de teren. Cu siguranță depinde de ceea ce căutați și nevoile câinelui dvs. Dacă credeți că un sistem electronic de gard electronic este potrivit pentru dvs., sistemul extrem de gard de câine este unul dintre cele mai recomandate din industrie.

Extreme de primire a câinelui
Programe de câine electric

Extreme câine de revizuire a gardului - pro grad de câine electric gardGardul pe care îl veți vedea în revizuirea mea de mai sus este un sistem de 1 câine cu 500 de picioare de garduri. Există, de asemenea, opțiuni de până la 5 câini și până la 2500 de picioare de garduri. Atâta timp cât continuați să cumpărați gulere, puteți adăuga un număr nelimitat de câini la sistemul de gard de câine extrem. Puteți găsi detalii despre toate opțiunile disponibile pe Site-ul companiei.

Sistemul pe care îl conține:

  • 500 de picioare de sârmă de ecartament
  • 50 de picioare de sârmă răsucite de 16 gauge
  • Modul de protecție la supratensiune
  • Transmițător digital avansat
  • 1 receptor guler impermeabil
  • Puncte de contact lungi și scurte
  • Puncte de contact de contact lungi și scurte
  • 10 capse de gard de câine
  • 2 kituri de îmbinare impermeabilă
  • 50 de steaguri de limită

Sârma inclusă este greu, plastică plastică plasă. Modulul de protecție a supratensiunii grele păstrează gardul și câinele dvs. în siguranță de la loviturile de fulgere și sursele electrice.

Extreme câine de revizuire a gardului - pro grad de câine electric gard

Caracteristicile gulerului

De îndată ce am tras acest guler din cutie, mi-am dat seama cât de mult este mai ușoară decât produse similare, în special celelalte opțiuni revizuite pentru noi Cel mai bun gard invizibil. Doar cântărește 1.1 uncii, făcându-l unul dintre cele mai mici și cele mai ușoare gulere de receptor de pe piață. Este potrivit pentru câinii care cântăresc 8-120 de lire sterline.

Gulerul sistemului extrem de câine are 8 setări:

  • 1 ton numai setarea
  • 5 Setări nivel de corecție statică
  • 2 Setări progresive care măresc automat nivelul de corecție pe măsură ce câinele dvs. se apropie de linia de frontieră

Tonul și corecțiile statice sunt aceleași cu produse similare, dar am fost încântat să aflu despre setările progresive. Majoritatea câinilor se vor opri în mișcare odată ce au auzit corecția tonului. Cu toate acestea, câțiva câini împingeți limitele și au nevoie de corecția progresivă pe măsură ce se îndreaptă spre linia lor limită.

Gardul de câine extremDacă aveți mai mulți câini, fiecare guler va avea propriul nivel de corecție. Nivelurile sunt stabilite pe emițător, pe care le voi discuta mai jos), nu pe gulerul în sine.

În opinia mea, cea mai bună caracteristică a acestui guler este codificarea frecvenței digitale. Codificarea frecvenței digitale elimină orice interferență de semnal rătăcitor din gardurile electronice învecinate sau alte dispozitive de generare a semnalului.

Această caracteristică este ceea ce se asigură că gardul extrem de câine este fiabil și consecvent.

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, acest guler vine, de asemenea, cu capace de puncte de contact din cauciuc pentru confort suplimentar. Unii părinți de companie se îngrijorează că punctele de contact metalice vor zgâria sau irită pielea câinelui lor. Capacele conductive din cauciuc fac mai confortabil pentru Fido, permițând totodată stimularea corectivă să treacă când este necesar.

Extreme câine de revizuire a gardului - pro grad de câine electric gardSingurul dezavantaj la gulerul de gard de câine extrem de pe care îl pot vedea este că bateria nu este reîncărcabilă. Bateria inclusă are o durată de viață de 2-4 luni, dar aș recomanda întotdeauna având o mână suplimentară în cazul în care bateria din gulerul câinelui moare.

Unii proprietari de companie preferă acest tip de baterie, deoarece nu trebuie să-și amintească să încarce gulerul la fiecare câteva zile. Personal, prefer un guler reîncărcabil, dar asta este doar opinia mea.

Deoarece nu există niciun port de încărcare pe receptorul guler sau butoanele de pe receptor pentru a schimba setările gulerului, Receptorul este 100% impermeabil! Care face ca gardul de câine extrem ideal pentru climatul ploios, casele de apă sau șantiere cu iazuri sau piscine. Gulerul este chiar complet submersibil până la 10 picioare!

Clasament: Top 10 cele mai bune garduri de câine invizibile pentru izolarea câinilor

Gardul de câine extrem

Funcții de transmițător

Ca și caracteristica de codare a frecvenței digitale pe guler, emițătorul este echipat cu selecție de frecvență multiplă. Acest lucru vă asigură că gardul dvs. funcționează în mod consecvent chiar dacă vecinii dvs. au un sistem electronic de izolare sau există alte dispozitive de admitere a semnalului în zonă.

Puteți regla zona de frontieră digital cu acest emițător. Care permite ajustări foarte precise, iar sistemul își poate aminti și setările anterioare.

De asemenea, îmi place, de asemenea, funcția de diagnosticare a temperaturii patentată și a firului, că acest emițător este echipat cu. Permite sistemului extrem de gard de câine să simtă și să se ajusteze pentru electricitate și schimbările de temperatură care ar putea afecta negativ firul de graniță.

din pacate, Transmițătorul nu are backup de baterie. Deci, dacă puterea se stinge, sistemul dvs. electronic de reținere coboară. Dacă trăiți de pe grila sau într-o zonă în care întreruperile de energie sunt comune, acesta va fi un dezavantaj imens pentru dvs.

Extreme câine de revizuire a gardului - pro grad de câine electric gard

Linia de jos

Sistemul extrem de gard de câine este susținut de o garanție de 10 ani. Aceasta este de 10 ori atâta timp cât majoritatea sistemelor electronice de izolare a câinilor! Este, de asemenea, făcut în SUA, care este o revendicare rară în industria electronică.

Cu toate aceste caracteristici mari care fac ca gardul de câine extrem să se ridice deasupra concurenților săi, nu am fost surprins de preț. Sistemul de 1 câine cu 500 de picioare este disponibil pe Amazon pentru $ 339.95. Pe măsură ce adăugați mai mulți câini și un gard mai lung, prețurile cresc în mod evident. Un sistem de 5 câine cu 2500 de metri de vânzări de gard pentru mai mult de 1.000 de dolari.

Știu că pare a fi o mulțime de bani, dar este mult mai ieftin decât produsele comparabile. Cele mai comparabile produse sunt fie făcute cu materiale de calitate inferioară (făcându-le mai puțin fiabile), fie sunt disponibile prin intermediul companiilor care vin la domiciliu și instalează sistemul.

Angajarea unei companii pentru a instala sistemul pentru dvs. va costa în sus de 1.000 de dolari pentru un mic gard și un singur guler. Pentru un sistem fiabil de această dimensiune, prețul gardului de câine extrem este o valoare bună pentru banii pe care îi veți cheltui.

Citiți următorul: 12 argumente pro și contra de garduri pentru câini fără fir [infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: gardul extrem de câine pro clasă gard electric