Ce face acest "detectiv de companie" pentru a ajuta proprietarii de câini?

Ce este acest

Acesta este un caz al câinelui Runaway care a dispărut de la proprietarul său de la căderea anului 2014. El a fost practic neclamat. De fiecare dată când o capcană a fost pusă pentru el, el va strânge doar un pic din corpul său superior în capcană - suficient de suficient pentru a scoate momeala - în timp ce ținea înapoi restul corpului în fața cuștii și apoi a plecat.

Acest lucru a continuat zile, până când câinele este rapid în vrăjitorie în fiecare etapă posibilă (care l-au hrănit, pe drum) a obligat ofițerii de control al animalelor (ACO) în West Warwick, RI să aducă Sheilah Graham Pentru un ajutor foarte necesar. Acesta a fost în februarie 2015, când Rhode Island a fost asediat cu o furtună de zăpadă severă.

LEGATE DE: 2016 Top 5 cele mai bune coliere GPS pentru câini

Ce este asta

Sheilah Graham este de la Rhode Island și lucrează la U.S. Departamentul de Securitate Națională. În timpul liber, ea voluntari recuperarea animalelor pierdute și lipsă. Ea este spart peste 70 de cazuri, inclusiv una care avea nevoie de ea să conducă peste o mie de mile doar pentru a reuni un câine cu proprietarul său.

Recuperarea animalelor pierdute a devenit ambarcațiunile lui Graham, pe care ea a devenit foarte bună la - încorporarea alergării notoriu neclacute, cum ar fi în acest caz. Cu ajutorul unui prieten, Shannon Napolitano, A înființat imediat camere de supraveghere pentru a studia fiecare mișcare a câinelui. Perechea a elaborat planuri cu privire la tipul de capcane de utilizat.

Ei au numit câinele Sly Murphy - sugestiv de legea lui Murphy - deoarece tot ceea ce acos a încercat mai devreme, precum și eforturile inițiale ale echipei Graham, a mers întotdeauna greșit. Placa a declanșat, momeala a dispărut, dar nici un Murphy!

Au trebuit să strategizeze și să facă improvizații pe metodele de prindere și rapid.

Ei au decis să combine două capcane de aceeași dimensiune folosind două încuietori puternice de cablu pentru a le bloca împreună. Obiectivul a fost de a forța câinele să meargă mai adânc în interior pentru a ajunge la momeală. Apoi, au strâns o linie la veranda spatelui casei din apropiere, care să călătorească închiderea ușii de capcană, iar o feed video live a fost înființată la pridvorul care va monitoriza capcana.

LEGATE DE: Revizuire - Petzi Tratam Cam pentru câini

Chiar și cu această schemă elaborată, echipa a suferit trei încercări eșuate de tăiere a liniei, deoarece au avut probleme să obțină unghiul potrivit la început. Trebuiau să re-condiționeze Murphy să se adapteze la capcană, permițându-i și în afară de câteva zile, în timp ce încet Reducerea hrănirii sale pentru a-i face foame și mai multe cooperative.

Ce este asta

În ziua în care trebuia să fie încorporată, Murphy a intrat cu o capcană de trei ori - de fiecare dată când își păstrează spatele inferior. Dar, în a patra încercare, el a mers tot drumul. Au tăiat linia și ușa s-au închis pe el. În cele din urmă, Murphy era în mâinile lor în siguranță și sunet.

La Războiul de animale West Warwick unde Murphy a fost adus mai târziu, microcipul său a fost urmărit unui proprietar care, ulterior, a cerut să confirme faptul că a lipsit câinele - numit efectiv Phillip, din noiembrie 2014. Povestea se încheie cu o altă reuniune plină de bucurie pentru om și câine - cei mai buni prieteni.

Angajamentul pe care Graham și ceilalți voluntari le-au adus câini pierduți proprietarilor lor este incredibil. Nu se opresc la nimic - nu vremea dură, nici măcar un câine incredibil de evaziv, cum ar fi Murphy. Numai această operațiune a cerut peste 2.000 de fotografii ale câinelui, supravegherea minuțioasă și o rețea minunată de oameni care doresc să contribuie la timp, talent și resurse pentru a aduce acasă un suflet blanar pierdut.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce face acest "detectiv de companie" pentru a ajuta proprietarii de câini?