Un câine runaway a determinat crearea acestei noi aplicații smartphone

Un câine Runaway a determinat crearea acestei noi aplicații smartphone

Dacă câinele dvs. a fugit vreodată, înțelegeți teroarea și teama că Cory Donovan sa simțit acum mai bine de patru ani. Evenimentul a fost atât de trumatic încât chiar își poate aminti ce zi a săptămânii a avut loc - o marți. A fost ziua în care și-a lăsat câinii săi să folosească baia și ei nu sa întors Când le-a chemat.

Vedeți, Donavan tocmai a ajuns acasă de la serviciu și, bineînțeles, lăsându-și animalele de companie în afară a fost întotdeauna prima sa prioritate când a ajuns acasă. Din păcate, în această zi cineva a părăsit poarta împrejmuită în curte deschisă. Deoarece gardul oferă o pace a minții că Donovan a obișnuit, nu a verificat niciodată și câinii lui au fost capabili să scape.

LEGATE DE: Câine pierdută: Cum să facem față cu cel mai rău proprietar al fiecărui copil

Un câine Runaway a determinat crearea acestei noi aplicații smartphone

Lula și Raven, Doverrman se amestecă, nu erau în curte când proprietarul lor a mers să le recupereze. Un câine a fost găsit în mai puțin de o oră, dar a durat mai mult de o zi întreagă pentru a găsi cealaltă. După ce îngrijorarea sa așezat și amândoi iubiți tovarăși de canini au fost acasă în siguranță și sunet, Donovan a văzut o oportunitate ca majoritatea proprietarilor de animale de companie să nu aibă.

El a dezvoltat o aplicație care acționează ca un tip de alertă de chihlimbar pentru animalele lipsă. Numit Furalert, Versiunea iPhone a fost lansată înapoi în octombrie, iar versiunea Android a fost doar lansată în ianuarie. Aplicația se concentrează pe un principiu de bază: timpul și distanța sunt dușmanul când un animal de companie lipsește.

Ideea din spatele aplicației este că oamenii aflați în zona dvs. imediată vor fi cel mai bun ajutor în găsirea câinelui tău lipsă. Desigur, asta înseamnă, de asemenea, că succesul aplicației va varia foarte mult în funcție de numărul de persoane care o folosesc în mod activ. Practic, dacă câinele dvs. lipsește, raportați-l aplicația și sperăm că cineva din zona dvs. va afișa pooch-ul dvs. și va raporta acest lucru.

Aplicația este gratuită pentru descărcare și utilizare. Utilizatorii încarcă o imagine a câinelui și câteva informații de bază despre el, inclusiv vârsta, sexul, greutatea, trăsăturile de personalitate și dacă este sau nu microcipped. De asemenea, pot alege să ofere o recompensă persoanei care își găsește animalul de companie.

Un câine Runaway a determinat crearea acestei noi aplicații smartphone

Când altcineva vede alerta, va fi, de asemenea, însoțită de o hartă care arată unde animalul dispărut a fost văzut ultima dată. Acestea vor avea, de asemenea, acces la informații de contact pentru proprietarul animalului, inclusiv numărul lor de telefon, indiferent dacă este sau nu este bine să trimiteți un mesaj text și adresa de e-mail a proprietarului. Raza implicită pentru orice lipsa animalului de companie este de 2 mile, iar oricine un utilizator Furalert din acea rază va primi o alertă despre animalul dispărut.

LEGATE DE: 2016 Top 5 cele mai bune coliere GPS pentru câini

Provocarea de a obține o aplicație ca aceasta de pe teren, creează o bază de utilizator. De exemplu, locuiesc în maine rurale. Aplicația nu mă va ajuta să-mi găsesc câinele lipsă dacă sunt singurul dintr-o rază de 50 de mile care o folosește. Bineînțeles, probabil va pleca în zonele urbane în primul rând, dar utilizatorii pot, de asemenea, să se adverse pentru aplicație în zona lor locală și să obțină un mic grup de utilizatori adunați lângă casa lor.

Dacă locuiți într-un mic cartier sau comunitate, ați putea folosi o aplicație ca aceasta în beneficiul dvs. (și beneficiul tuturor celorlalți părinți de companie din jurul dvs.). Gândiți-vă la el ca un grup de supraveghere pentru proprietarii de animale de companie. Dacă vă consultați cu unii dintre ceilalți părinți de companie din comunitatea dvs., ați putea să vă alăturați tuturor aplicațiilor și să lucrați împreună pentru a păstra animalele de companie în zona dvs. în siguranță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine runaway a determinat crearea acestei noi aplicații smartphone