Cat-safe control

Fotografia pisicii negre ruginite în Soarele reflectate

Furnicile sunt enervante dăunători, și păstrarea lor din casa dvs. poate fi dificilă, mai ales în primăvara și vara. De la intrarea în mâncare la crawling în baie, având bug-uri în jur este suficient de neplăcut pentru a trimite majoritatea oamenilor care rulează pentru Ant-Killer. Dar, dacă aveți o pisică, pot fi metode obișnuite de control al ant-controlului periculos și chiar toxic la animalul dvs. de companie.

Problema cu produsele de control al furnicii

Multe insecticide, cum ar fi cele utilizate în momeli de furnici, conțin atractanți ca untul sau untul de arahide, pe care pisicile nu le pot rezista. În timp ce doza de momeală este probabil prea mică pentru a provoca daune pe termen lung, pot provoca un stomac deranjat. Un pericol mai mare este că pisica dvs. va ingera o parte din recipientul din plastic sau din carton, provocând un blocaj. Spray-urile tradiționale și repellente pot fi toxic pentru animalele de companie. În schimb, concentrați-vă asupra eforturilor preventive pentru a menține furnicile să vină în casa dvs. în primul rând. Dacă bug-urile găsesc încă o modalitate de a invada, utilizați metode naturale pentru a le menține la Bay și pentru a vă proteja casa și pisica.

Alternative de siguranță pentru control

  • Prevenirea este cea mai bună vindecare. Păstrați bucătăria și zonele de luat masa fără mâncare, inclusiv mâncăruri în chiuvetă. Ștergeți toate variantele de apă și reparați orice robinete de scurgere.
  • Păstrați-vă mâncarea cu atenție. Puneți toate alimentele stabile la raft în recipiente etanșe. Cutii de cereale, cutii de paste și alte containere din carton sunt prea ușor pentru bug-uri pentru a se infiltra. Utilizați recipiente din plastic sau din sticlă cu un sigiliu.
  • Creați-vă propria capcană Ant. Combinați 1/3 cană de melasă sau miere, șase linguri de zahăr și șase linguri de drojdie uscată activă. Puneți-l într-un recipient, cum ar fi un borcan de conservare și găuri de pumn în partea de sus. Plasați capcana în afara casei lângă punctul de intrare al furnicii. Anturii vor fi tentați de conținutul de zahăr, dar vor fi prinși în amestec datorită consistenței sale.
  • Desenați o linie de cretă în jurul perimetrului fundației. Anturii, în general, nu vor trece linia.
  • Găsiți locația în care furnicile intră în casa dvs. În afara acelui punct, presărați scorțișoară, coaja de castraveți sau sucul de lamaie, toate fiind repellente de furnici naturale. Stropirea paprikei, grinduri de cafea sau piperul de chili poate fi, de asemenea, un detectiv eficient. Spiceul acestor ierburi este respingător la furnici.
  • Păstrați furnicile din alimentele pisicii dvs .: Puneți felul de mâncare pe o placă mai mare sau o tavă plat umplută cu apă. Picătură una sau două picături de detergent lichid de spălat vase pe suprafața apei. Săpunul va rupe tensiunea suprafeței, împiedicând furnicile să meargă pe apă. Deoarece pisicile tind să fie pretențioase despre ce apă ei beau, mirosul detergentului ar trebui să le păstreze să ia o saip. Dacă au apă proaspătă disponibilă, nu ar trebui să fie o problemă.
  • Localizați sursa. Urmați traseul de furnici pentru a afla unde vin în. Este posibil să existe o mică gaură sau un spațiu în perete sau pe podea. Odată ce identificați zona, apă sau umpleți gaura pentru a păstra mai multe bug-uri de la ascuns.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Podele de pisici comuneDepartamentul de Agricultură al Guvernului de stat Victoria

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat-safe control