Revizuire: petzi tratam cam pentru câini

Animalele noastre sunt copiii noștri. Le tratăm ca membrii familiei și le lipsesc în timp ce suntem departe. Mulți părinți de companie lucrează ore lungi și ar iubi ocazia de a verifica pe animalul lor de companie în timp ce au plecat. Dacă sunteți unul dintre părinții de companie, atunci această recenzie Petzi este pentru dvs.

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini ReviewEu și familia mea călătorește foarte mult, și este frumos să ne poată vedea animalele de companie, să le vorbesc și să le dau câine trated când nu suntem acasă.  Petzi tratează cam ne permite să facem asta.

Acest dispozitiv este atât de ușor de utilizat. Nu sunt favorabil din punct de vedere tehnologic și am reușit să găsesc acest dispozitiv într-o chestiune de minute. Atâta timp cât casa dvs. este echipată cu WiFi și aveți un smartphone sau un comprimat compatibil cu aplicația Petzi, nici nu veți avea probleme.

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini Review

Petzi Tratam Cam pentru câini Review

PETZI tratează cu ușurință pe orice perete. M-am montat cu un singur cârlig, dar există și alte modalități de montare cu șuruburi sau cuie, de asemenea. Singurul lucru pe care trebuie să-l țineți cont de faptul că aparatul foto este electronic, așa că va trebui să-l montați într-un loc care se află la 3-4 picioare de o priză electrică.

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini ReviewSistemul sofisticat este controlat de aplicația gratuită. Odată ce descărcați aplicația, puteți să o conectați cu ușurință cu camera dvs. specifică. Trebuie doar să vă conectați la aplicație în timp ce la domiciliu, astfel încât camera dvs. să se conecteze la aplicația dvs. Este atât de simplu. Nu există butoane pentru a împinge sau fire pentru a se conecta.

După ce sunteți conectat, puteți rula aplicația oriunde aveți semnal. Fie că sunteți la următoarea casă a vecinilor ușii sau sunteți într-o altă țară, aplicația Petzi vă va permite să vedeți, să vorbiți și să vă tratați câinele sau pisica.

Când se încarcă aplicația, camera dvs. acasă va porni automat. Se joacă un sunet când se aprinde, iar câinii mei sunt deja familiarizați cu Chimes. Ei vin de fiecare dată când camera de tratament începe.

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini ReviewVeți primi un feed live de la aparatul foto la domiciliu. Am observat că feed-ul are o întârziere ușoară, aproximativ 5 secunde, dar asta nu este o afacere mare. Camera este dotată cu o viziune de noapte, astfel încât veți putea să contactați și să vedeți animalele de companie în orice moment al zilei.

Există trei butoane pe partea laterală a ecranului când se deschide aplicația. Unul este un microfon. Dacă țineți-o în jos, vă puteți înregistra mesajul vocal la animalele de companie. Una este o cameră foto, care va lua imagini în continuare ale animalelor de companie, iar al treilea buton este în formă de os de câine. Dacă apăsați acest buton, acesta va trimite un semnal la distribuitorul de tratament din casa dvs. și 1-3 excursii vor fi ejectate pentru animalul dvs. de companie.

Numărul de tratamente ejectate depinde de dimensiune - cu atât mai mic se tratează tratamentele, cu atât mai mult vor fi distribuite. Lucrul meu preferat despre acest Cam de tratament este că nu trebuie să cumperi anumite tratamente pentru el și nu trebuie să utilizați nici formarea tratează.

Noi tratăm câinii noștri cu 100% carne de vită tratează și nu vreau să schimb calitatea tratatelor pe care îmi hrănesc câinii doar pentru că nu se vor potrivi în distribuitorul de tratament pe care îl am. Atâta timp cât vă puteți rupe tratațiile alese în bucăți mai mici de aproximativ 1 inch, vor lucra în cama de tratament Petzi.

Revizuirea lui Petzi Tratation Cam pentru câiniVoi fi primul care a recunoscut că am fost sceptic cu privire la tratarea camerei când a apărut pentru prima dată la ușă. Mi-a plăcut conceptul, dar era îndoielnic cu privire la capacitatea sa de a lucra. După cum știți, soțul meu este un soldat activ în u.S. Armată. Călătorim foarte mult să-l văd și nu este acasă foarte des. El folosește camera de tratare aproape zilnic, în timp ce el este departe și o folosesc de fiecare dată când l-am vizitat.

După cum puteți vedea în revista mea video Petzi, calitatea sunetului este minunată, iar dozatorul de tratament Ejects tratează de fiecare dată când ați lovit butonul. Un lucru pe care l-am observat la început este că mi-am rupt tratamentele în bucăți prea mari și o dată într-o dată, cineva ar fi loge în spațiul ejectorului. Acum i-am rupt în .Secțiuni de 5 inch și nu am avut niciodată o problemă din nou. Mai jos, puteți vedea ce arată dispozitivul când luați capacul. Gaura mai mare de pe partea de sus este locul în care sunt introduse tratamentele. Este foarte simplu!

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini Review

A durat aproximativ o săptămână de lucru cu câinii mei de 2-3 ori pe zi înainte să-și dea seama ce a fost totul. Boxerul nostru, Chloe, a fost timid în jurul camerei de tratare la început. Ea este o salvare care a fost abuzată de ani de zile înainte să o avem și nu-i plac lucrurile noi. Când camera de tratare a scos-o, tratează-o la început, dar odată ce își dădu seama că se plimba tratate, a venit în jur.

Ambele fete au luat cu ușurință camera de tratare și acum ei o iubesc. Aștestește-o în fiecare seară când soțul meu ajunge acasă de la locul de muncă și verifică-le și sunt întotdeauna fericiți în fața camerei când le verific în timp ce sunt departe.

Petzi Review - Petzi Tratam Cam pentru câini ReviewDeși familia noastră iubește această cameră și ajută într-adevăr să încurajeze legătura dintre familia noastră și animalele noastre de companie, este destul de scumpă. Petzi Tratam Cams rulează aproximativ 170 de dolari pe cele mai multe site-uri de vânzare online, deși am văzut unele oferte în care le puteți cumpăra pentru aproximativ 150 de dolari. Este cu siguranță o necesitate, dar dacă banii sunt în bugetul dvs. este un dispozitiv foarte mare de a avea.

Îl recomand mai ales pentru familiile ca ale noastre care călătoresc foarte mult sau pentru părinții de companie ale căror câini au anxietate de separare atunci când proprietarul lor a dispărut. Sper că v-ați bucurat de această recenzie Petzi și să-mi spuneți în comentarii dacă aveți întrebări!


Este rândul tău să revizuiți Camul pentru câini pe Petzi

Aveți vreo experiență Petzi tratează cam pentru câini? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru Cam Petzi de tratament pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petzi tratam cam pentru câini