Rețetă: câinele de iaurt moale de iaurt tratează

Făcându-ți propriul câine de câine este cel mai bun mod de a evita ingredientele toxice și substanțele chimice dăunătoare. Dacă țineți pasul cu știrile câinilor, probabil ați auzit multe despre alimentele cu animale de companie și tratați rechemările în ultimii ani. Aceste recheme au condus mai mulți proprietari de câini să se gândească la produsele de casă în loc să cumpere comerciale.

Cea mai mare problemă cu alimentele și tratamentele de câine comerciale este cerințele de sănătate limitate. În timp ce există câteva reguli și reglementări, U.S. Administrarea alimentelor și a medicamentului nu este la fel de strictă cu privire la mâncarea de animale de companie, deoarece este vorba despre alimente pentru consumul uman.

Acest lucru lasă lacune și lacune pe care unele producători de alimente pentru animale de companie se pot profita de. Ei folosesc ingrediente de calitate mai slabe care provin din țări nesigure pentru a face alimente pentru animale de companie și pentru a trata la un preț mai ieftin decât concurenții lor. Mulți magazin de consumatori se bazează numai pe prețul și nu reușesc să analizeze reputația companiei sau a ingredientelor pe care le folosesc în produsele lor.

În timp ce aceste ingrediente nu vă pot face rău câinele imediat, ele pot avea efecte grave pe termen lung. Unele bacterii găsite în produsele recalcate pot duce la moarte dacă sunt ingerate de câinele dvs. și au fost anumite ingrediente nesigure legat de boli grave cum ar fi cancerul.

Făcând propriul câine de casă, cum ar fi acești mestecați moi făcuți cu Berry și Iaurt, va elimina riscul de ingrediente nesigure. În timp ce unii proprietari de animale de companie spun că nu au timp să-și facă propriul câine tratează, este de fapt mult mai repede și mai ușor decât credeți.

Puteți chiar să faceți rețete ca aceasta în vrac și să înghețe aluatul sau tratamentele pentru utilizare ulterioară. Doar asigurați-vă că urmați instrucțiunile de stocare partajate cu rețeta.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Dog de iaurt de boabe moale tratează rețeta

Berry Yogurt Dog tratează rețeta

Ingrediente

  • 1 cană de fructe de padure pură
  • 1/2 cană de iaurt simplu
  • 1 2/3 cană de făină integrală de grâu
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 2/3 ovăz de cupă

Directii

Aceste tratamente ușor de făcut pentru câini pot fi biciuite în doar câteva minute. În primul rând, preîncălziți cuptorul la 350 °. Apoi adăugați toate ingredientele enumerate mai sus într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii și se amestecă până se combină complet.

Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, acest lucru va forma un aluat lipicios. Folosind o lingură, scoop ping pong-dimensionat pe o foaie cookie binesă. Squish bilele de aluat în spate cu spatele lingurii până când tratamentele sunt de aproximativ 1/4 și # 8243; gros.

Coaceți tratamentele timp de 15-20 de minute în cuptorul de 350 °. Ei vor fi mai moi, dar nu vor mai fi lipicioase. Le puteți hrăni cu fido dvs. de îndată ce sunt răcite. Depozitați câinele de iaurt de boabe răniți tratează într-un recipient etanș în frigider timp de 5-7 zile.

După cum am menționat mai sus, puteți stoca și cookie-urile sau aluatul neplăcut într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni. Acest lucru este ideal pentru proprietarii de câini care nu au timpul liber disponibil pentru a face ca câinele de casă să trateze în fiecare săptămână.

Citiți următorul: 5 Cel mai bun câine tratează borcane pentru a-ți depozita gustările de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: câinele de iaurt moale de iaurt tratează