Un alt câine tratează rechemarea datorită riscului de salmonella

Un alt câine tratează rechemarea datorită riscului de salmonella

În mijlocul ceea ce pare a fi un șir de hrană pentru câini și tratați rechemările în ultimele două săptămâni, vine un rechemare de la producătorul de alimente pentru câini Colorado Compania de câine naturală, Inc. Ei își amintesc că unii dintre câinele lor se tratează după testarea dezvăluită Salmonella într-un eșantion de tratamente, în funcție de administrarea alimentară și a medicamentului.

Compania reamintește sacoșe de 12 uncii de mestecați de animale de companie de 12 inci, care vin în saci cu numărul UPC 851265004957. Ele nu au nici un număr de lot sau data de expirare. Produse cu același număr UPC, dar includ o dată de lot și o dată de expirare, nu fac parte din rechemare.

LEGATE DE: Cel mai bun caz de boală de boală

Un alt câine tratează rechemarea datorită riscului de salmonella

Departamentul de Agricultură din Colorado a testat un eșantion luat de la unul dintre pachetele de mestecat de mestecat și a găsit Salmonella să fie prezentă. Compania de câine naturală, Inc. a suspendat producția de câine tratează În timp ce lucrează cu FDA pentru a investiga sursa contaminării. Dacă ați achiziționat aceste tratamente, ele pot fi returnate la locul de cumpărare pentru o rambursare completă. Dacă alegeți să nu o returnați, este recomandat să îl eliminați în siguranță într-un recipient de gunoi etanș.

Tratamentele au fost distribuite în magazinele de vânzare cu amănuntul din California, Colorado, Ohio, Illinois, Missouri, Florida, Montana, Utah, North Carolina și Washington. Tratatele reprezintă un risc potențial pentru animalele care mânca-le și oricine se ocupă de produse sau atinge o suprafață expusă și ele.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Nu au fost raportate boli din produsele recalcate încă. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Salmonella este un tip de bacterii care pot provoca febră, diaree și crampe abdominale de 12-72 ore după infecție. Deși majoritatea oamenilor se recuperează fără a avea nevoie de tratament, unele necesită spitalizare. Dacă dvs. sau animalul dvs. de companie prezintă semne ale bolii, este mai bine să contactați imediat furnizorul dvs. de sănătate.

Simptomele din canini includ diaree sau diaree sângeroasă, febră, vărsături, pierderea apetitului și o ritm cardiac anormal de rapid. Unele animale de companie pot avea simptome mai ușoare, inclusiv scăderea apetitului, durerea abdominală și febră. Animalele de companie pot fi infectate fără a prezenta simptome, dar sunt încă purtători ai bolii și îl pot răspândi la alte animale sau la om. Se recomandă să contactați medicul veterinar dacă animalul dvs. de companie a consumat tratamentele retractate, indiferent dacă acestea arată sau nu simptome.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un alt câine tratează rechemarea datorită riscului de salmonella