Ce este dasuquin? Tot ce trebuie să știți

Ce este dasuquin

A fi Părintele de companie la un câine poate fi umplut atât de bucuri de bucurie, cât și cu inima. Bucuri din cauza iubirii, afecțiunii și loialității necondiționate Poile noastre ne dau. Heaute, pentru că atunci când se îmbolnăvesc, întotdeauna suntem înfricoșați de inadecvarea noastră cu cea mai mare pentru a-și satisface nevoile veterinare. De aceea este important să oferiți pooches cele mai bune tipuri de hrană pentru câini de înaltă calitate Plus vizita regulată la veterinarii lor, astfel încât orice problemă de sănătate să poată fi gestionată mai eficient. Din fericire, acum avem o mulțime de suplimente nutriționale care ne permit să oferim o mai bună îngrijire câinilor noștri. Și una dintre cele mai de încredere suplimente de sănătate canine de astăzi este Dasuquin.

Ce este Dasuquin?

Dasuquin este clasificat ca un supliment nutrițional care este indicat în prezent în promovarea și întreținerea articulațiilor mai sănătoase pentru câinii noștri. Indiciul este în descrierea sa. Este un supliment și la fel ca orice alt produs care a fost clasificat ca supliment, nu are valoare sau indicație terapeutică.

Cu toate acestea, acest lucru este de fapt mai dificil decât de obicei de la mulți dintre suplimente anunțate astăzi indică utilizarea lor în gestionarea unei varietăți de tratamente. Verificați suplimentul de vitamine și minerale pe care îl puteți lua și veți vedea că reclamele spunând că acestea sunt bune pentru a vă ajuta cu unele simptome pe care le experimentați.

Câine de collie la domiciliu

Același lucru se poate spune despre Dasuquin. Deși nu are nicio valoare terapeutică datorită clasificării sale ca supliment, nu înseamnă neapărat că este deja inutil. Produsele care sunt clasificate ca suplimente nu sunt testate riguros de către FDA și, ca atare, sunt mai ușor disponibile pe piață. De ce? Ei bine, companiile nu trebuie să dovedească eficacitatea terapeutică a produselor lor pentru simplul fapt că nu pretind că va "trata" o anumită boală sau simptom.

Acestea fiind spuse, Dasuquin este un supliment care ajută la promovarea și menținerea articulațiilor mai sănătoase. Dacă pooch-ul dvs. se întâmplă să aibă deja o problemă comună, cum ar fi displazie de șold, Apoi, Dasuquin nu este vindecarea. Cu toate acestea, poate ajuta la ușurarea simptomelor displaziei șoldului și a altor probleme comune, deoarece vom explica mai detaliat mai târziu.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

Care sunt ingredientele active ale Dasuquin?

Dasuquin are un sunet care seamănă cu o altă creație de laboratoare Nutramax, Cosequin. Din punct de vedere tehnic, ele sunt aproape la fel, cu excepția faptului că Cosequin nu are avocado și soia nesapifiabile sau asu. Pentru a înțelege mai bine acțiunea Dasuquin, să ne uităm la ingredientele sale.

  • Glucozamină

Aceasta este o substanță care este în mod esențial formată din cochilii de diferite forme de viață acvatică, inclusiv a oaselor, precum și măduva osoasă a mamiferelor și a pereților celulari ai anumitor organisme ca și ciuperci. Glucozamină joacă un rol foarte important în sinteza glicozaminoglicanilor, proteoglicanilor și glicolipidelor, care sunt importante în diferite funcții, dar mai ales legate de procesele antiinflamatorii, creșterea țesutului conjunctiv și maturarea și repararea și reconstrucția țesutului.

Proteoglicanii se combină cu colagenul pentru a forma cartilaj, acest tip de țesut care se găsește în articulații. Glicolipide, pe de altă parte, ajută la activarea unui răspuns imunologic, ceva care este necesar pentru a ajuta la reducerea inflamației în articulații.

Glicozaminoglicanii sunt substanțe care funcționează ca amortizoare de șoc foarte eficiente și ca lubrifiant pentru îmbinări. Exemple de glicozaminoglicani includ heparină, keratan, condroitină și acid hialuronic. Keratanul ajută la menținerea țesuturilor bine hidratate. Chondroitina este implicată în repararea țesutului. Acidul hialuronic este un element important pentru producerea de lichid sinovial, lubrifiantul pentru îmbinări. Heparina este importantă în prevenirea cheagurilor de sânge.

  • Condroitină

Chrondroitin sulfat este un glicozaminoglican important care joacă un rol în repararea țesuturilor prin promovarea creșterii mai rapide a celulelor. Ceea ce înseamnă în mod esențial acest lucru este că, dacă articulațiile sunt deteriorate, țesutul cartilajului poate fi reparat și reconstruit la o rată mult mai mare decât fără chondroitină. În plus, sa demonstrat că condroitina stimulează producția de proteoglicani, precum și acidul hialuronic, exercită, de asemenea, efecte antiinflamatorii. Aceasta este această combinație de efecte care fac chondroitina unul dintre cele mai căutate suplimente în gestionarea durerii osteoartritice și a inflamației.

  • Avocado și soia nesapidifiabile sau asu

În Franța, ASU este de fapt un medicament înregistrat care este utilizat în gestionarea durerii, în special în rândul persoanelor cu osteoartrită. Pentru restul lumii, ASU este considerat un supliment. Indiferent, aceste studii subliniază doar beneficiile potențiale ale ASU în reducerea durerii la câini. Un studiu clinic de înaltă calitate, comparativ cu Asu cu Chondroitin, arată că ASU are aceleași efecte antiinflamatorii și analgezice cu chondroitina.

Dasuquin include inițial numai aceste 3 ingrediente. Cu toate acestea, laboratoarele Nutramax are, de asemenea, o formulare dasuquin care vine cu emhilsulfonilmetan. Studiile clinice animale și umane indică faptul că MSM poate fi utilizat în reducerea stresului oxidativ, a durerii și a inflamației, precum și a hepatică cu o protecție amplă împotriva anumitor toxine cum ar fi paracetamolul, tetraclorura de carbon și paraquat.

Studiile pe animale arată, de asemenea, o funcție de protecție a MSM pe hipertensiune pulmonară și colită. Dezavantajul este că au existat întrebări cu privire la validitatea acestor constatări din cauza problemelor legate de metodele de cercetare. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de durere și inflamație, în special în osteoartrita, MSM a demonstrat că reduce severitatea și intensitatea atât a durerii, cât și a inflamației.

Câine de mers pe jos la un parc

Care sunt efectele secundare ale Dasuquin?

Când vine vorba de siguranță, vă veți simți ușurați să știți că Dasuquin este în general sigur. Am analizat cu atenție cele 4 ingrediente principale, inclusiv MSM pentru Dasuquin cu formulare MSM și nu a găsit niciun studiu clinic care să dovedească existența unor reacții adverse severe legate de administrarea acestor ingrediente individuale.

Cu toate acestea, au existat studii clinice care au arătat că glucozamina provoacă un anumit grad stomac deranjat, diaree, și constipație. În plus, există un potențial de a provoca alergii la câinii susceptibili, deoarece glucozamina este în primul rând provenită din crustacee. Acum, nu suntem siguri dacă glucozamina folosită în fabricarea Dasuquin este provenită din crustacee. Ca atare, precauția ar trebui să fie exercitată ori de câte ori oferim acest lucru la o pooch cu alergii cunoscute la scoici.

Câinele meu are nevoie de Dasuquin?

Acum ajungem la întrebarea celor mai des întrebați. Câinele meu are nevoie de Dasuquin?

Ei bine, având în vedere că acest supliment de sănătate conține două ingrediente cunoscute pentru a promova o sănătate comună optimă și un alt ingredient activ care este binevenit pentru efectele sale antiinflamatorii, ar fi sigur să presupunem că câinele dvs. va beneficia mai mult de Dasuquin dacă acesta se confruntă deja cu o anumită formă de problemă comună, în special dureri și inflamații. În caz contrar, dacă nu există nici o durere sau inflamație, ați putea dori să rămâneți cu Cosequin, deoarece Dasuquin poate fi destul de scump.

O altă considerație va fi rasa câinelui tău. Rasele mici de canini Răspundeți bine la Cosequin, în timp ce rasele mai mari pot necesita mai multe tablete de Cosequin pentru a atinge efectele dorite. Pentru asta, dacă aveți a CANINE MAI MARE, S-ar putea să rămâi la fel de bine cu Dasuquin.

Dasuquin este un supliment de sănătate care este destinat în primul rând promovarea articulațiilor sănătoase atât la câini, cât și la pisici. Ingredientele sale principale - glucozamină, condroitină și ASU - sunt considerate ca fiind excepționale în promovarea cartilajului optim și a fluidului sinovial care funcționează atât în ​​articulații, cât și în reducerea simptomelor asociate cu canin și artrita felină. Este, în general, sigur. Cu toate acestea, dacă durerea nu este cu adevărat problema câinelui dvs., Cosequin poate fi un răspuns mai practic la îmbinările sănătoase în animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este dasuquin? Tot ce trebuie să știți